סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 12:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2011 6:06 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון כתב:
בתחילת העונה היו שהשוו את הנדירקס לבאטיסט. אז מצטער, לא אותו סגנון, לא אותו שחקן, ובעיקר רמה שונה לגמרי. אני לא חושב שהנדריקס שחקן רע, אבל ראיתי במצ'באן יכולת או פוטנציאל צבירת נקודות פשוט גבוה יותר. אצל הנדריקס גם כשהוא קולע זה נראה כאילו הוא עושה את זה מהתחת. אצל מצ'באן רואים שיש תנועה מסוימת וזריקה יפה מחצי מרחק. לי אישית, ברור שעדיף להשאיר את הלבן.
אליהו, אליהו היה לא רע בכלל העונה. בכל זאת הקלעי השני של מכבי. לא יציב. אבל השתפר קצת בהגנה ועדיין שחקן שביום נתון יכול לקלוע 25 בלי למצמץ ולהרוג את הקבוצה השניה. להשאיר.
סופו, כמו שאמרו כאן, כשהוא משחק טוב, וזה קרה ביותר מחצי מהמשחקים העונה, הוא מיס מאץ' רציני, והאדם שבו הקבוצות ממול מתמקדות ולא מצליחות לעצור. ברור שלהשאיר.
אז ג'יימס במקום הנדריקס. זה מה שאני מציע, והצעתי בתחילת הת'רד הזה.

הנדריקס שחקן ההגנה הכי טוב של מכבי בקו הקדמי ועשה התקדמות ככל שהעונה התקדמה,הוא חתום לעוד עונה ולא נראה לי שישחררו אותו.אם כבר אולי מצ'באן יושאל לקבוצה אחרת ושון ג'יימס יבוא במקומו ....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2011 7:19 pm 
Senior

דייבי ג'ונס כתב:
שוט בלוקר (במובן הקלאסי של המילה) זה ממש לא מצרך הכרחי ביורוליג. ממש ממש לא. זה נחמד שיש אחד כזה אבל לא יכול לבוא על חשבון דברים הרבה יותר משמעותיים, כמו יכולת סיום בהתקפה או פיזיות בהגנה. פאו היא דוגמא מצוינת - בטיסט הוא אתלט נהדר אבל לא חוסם מדהים. גם הוא וגם שאר הגבוהים שלהם מספקים המון פיזיות בהגנה, יודעים להתייצב בנקודות שמונעות חדירה קלה ואת השאר עושה הגנה קבוצתית מתואמת. אם אתה שומר טוב, גארד יריב לא אמור להגיע לליי-אפ קל בצבע שלך, עם או בלי חוסם ברמה גבוהה.

בכלל, מכבי לא צריכה לבנות קבוצה לשנה הבאה על סמך החסרונות שהתגלו במשחק הספציפי אתמול נגד פאו. לא כל הקבוצות באירופה ברמה הזאת, לא כל המאמנים אוברדוביץ'. תנו להם עוד 10 משחקים נגד מכבי והם ימצאו גם דרכים אחרות לנצח. יש גבול לחצץ שאפשר לאכול.

מכבי צריכה עוד גארד, וסנטר מחליף במקום הנדריקס. לעניות דעתי הלפרין כבר סגור בקבוצה כך שנשאר עניין הגבוה, אולי באמת שון ג'יימס. יש לו חסרונות אבל גם יתרונות. נחיה ונראה.

אגב, בויכוח פארגו-אידסון צריך לזכור ש-א', פארגו יעלה פחות מאידסון בעונה הבאה סביר להניח (לא יודע עד כמה זה שיקול מרכזי), ב' הוא משחק בעמדה שבה יש פחות כישרון יחסי באירופה ו-ג', בעמדה 3 תהיה למכבי כנראה את אופציית כספי לעונה הבאה. לא צריך לזלזל בזה.

עם אליהו כשחקן מרכזי בקבוצה(זה לא ישתנה כנראה) ועם סופו כסנטר מוביל מכבי צריכה שוט בלוקר. לא צריך להסתכל על דברים בפרספקטיבה של קבוצות אחרות. פאנאתנייקוס וצסק''א הסתדרו בלי חוסמים, ברצלונה העמידה שלישיית חוסמים הכי טובה באירופה ולמכבי של שאראס ופארקר היה את באסטון. סייז לא יהיה למכבי בצד ההגנתי עם אליהו וסופו. הגודל של האחרון לא משמעותי בהגנה ובעיקר מפריע לו, וליאור במשחקים טובים שלו בהגנה לא מהווה נזק. לא הייתי נעול על שון ג'יימס כשיש לוק אאוט מתקרב. מה הסיכוי של מכבי להביא מישהו כמו דיאנדרה ג'ורדן מהקליפרס שלמיטב ידיעתי מרוויח היום סכומים לא גבוהים במיוחד גם יחסית למכבי(800 אלף ברוטו)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2011 7:41 pm 
Senior

אין למכבי שום סיכוי להביא שחקנים שהם שחקני NBA בטוחים בגלל השביתה. ג'ורדן מרוויח סכומים לא גדולים בגלל שהיה שחקן סיבוב שני, עכשיו אחרי שהוכיח את עצמו והחוזה מסתיים בסוף העונה הוא צפוי לקבל חוזה הרבה יותר גדול והוא לא יסכן את זה בהליכה לאירופה לשנה. צריך לזכור שהנסיון היחידי שיש לשחקני NBA עם שביתה זה שביתה שהסתיימה באמצע העונה, שחקני NBA עם חוזה או שחקנים שבוודאות יקבלו חוזה בNBA בשנה הבאה ימתינו גם אם צריך להמתין חצי שנה ולא יקחו סיכון ללכת לאירופה ולהפסיד את עונת הNBA כשהשביתה תסתיים. זה רק במידה ויתנו להם אופציה לעזוב ברגע שמסתיימת השביתה הם ילכו לאירופה אבל זה מן הסתם משהו שמכבי או כל קבוצה באמת בכירה באירופה לא תרשה לעצמה לעשות.

מי שכן יכולים להיות רלוונטים הם לא הדיאנדרה ג'ורדן של הNBA, אלא שחקני NBA גבוליים שבדרך כלל מעדיפים לוותר על אירופה בשביל נסיון לקבל חוזה דרך המחנות. שחקנים שלא בוודאות יקבלו חוזה (וחוזה טוב) בNBA יש בהחלט מצב שיחליטו שהם מעדיפים לוותר על נסיון שנה אחת ולצאת לאירופה להרוויח כסף. אם כבר אז צריך להסתכל לכיוון הזה, לא שחקנים שהיו טובים ודומיננטים בNBA אלא שחקנים שהם סוף רוטציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2011 7:55 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
בתחילת העונה היו שהשוו את הנדירקס לבאטיסט. אז מצטער, לא אותו סגנון, לא אותו שחקן, ובעיקר רמה שונה לגמרי. אני לא חושב שהנדריקס שחקן רע, אבל ראיתי במצ'באן יכולת או פוטנציאל צבירת נקודות פשוט גבוה יותר. אצל הנדריקס גם כשהוא קולע זה נראה כאילו הוא עושה את זה מהתחת. אצל מצ'באן רואים שיש תנועה מסוימת וזריקה יפה מחצי מרחק. לי אישית, ברור שעדיף להשאיר את הלבן.

הבעיה שלי עם מצ'באן שהוא כנראה שחקן הכדורסל הכי פחות אתלטי שראיתי בחיי, מין Pillsbury boy כזה (וזה לא שהוא גבוה כמו וויציץ). גם לפני שהוא הגיע הייתי בטוח שהוא שחקן פוסט הרבה יותר טוב ממה שהוא במציאות.
הוא חתום גם ככה לעוד 3 שנים אז בינתיים שיתגלח על הזקן של קבוצה יותר קטנה.
זכורות לי ההשוואות של הנדריקס לבאטיסט (יש מצב שאחת מהן היתה משאלת לב שלי) אבל באמת שאין מה להשוות, הנדריקס שחקן ובחור נחמד, אין ולא יהיה לו ה-mean streak של באטיסט המנ-מניאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2011 8:14 pm 
Junior

בהקשר הזה -

1. תסתכלו לאחור על 2003, העונה הראשונה של מייק בטיסט באירופה. יותר טוב מהנדריקס הוא בטח לא היה. גם נתפס כטווינר בין עמדות 4 ו5 כשגרוע מזה, התחביב העיקרי היה ידוי שלשות באחוזים לא גבוהים במיוחד. מה אוברדוביץ' עשה ממנו מאז, הכל ידוע.

2. הנדריקס, כמו בורשטיין, תחת חוזה. לא שזה הפריע למכבי בעבר, אבל אם לא מוצאים קבוצה שתשלם לו את כל הסכום (והסכמה של השחקן כמובן), אז יש כאן עניין כלכלי של פיצוי וכו'. אנשים כאן מחשבים משכורות על הסנט, אז זה משהו שצריך לקחת בחשבון.

3. שוב, בקבוצה כמו זאת של השנה, שנשענת בעיקר על חיבור מצוין וכדורסל קבוצתי, אתה מחפש לייצר מינימום שינויים פרסונאליים. זה לא רק עניין מקצועי. האם מכבי היתה טובה יותר עם איזה יאן וויוקאס (שאגב היה מועמד חזק לקבוצה בקיץ) כזה, 2.11 מ' אפור במקום הנדריקס כ5 המחליף? לא בטוח. עוד סנטר בעלית של אירופה מכבי לא תביא למשבצת המחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 09, 2011 9:53 pm 
Hall of Famer

לא זוכר את באטיסט ב 2003 (בעצם קצת, זאת לא היתה העונה שבה היה לפאו את הבחור השני, באקסטר? זכור לי שהתרשמתי דווקא מבאקסטר יותר. איך זה נגמר כולם יודעים). מה שאני כן יכול להגיד זה שעל כל סיפור הצלחה של איזה באטיסט שכזה יש מן הסתם עשרות כשלונות. אז יותר חכם ללמוד מהם, מאשר מסיפורי הצלחה בודדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 10:16 am 
Junior

מה הלהיטות להיפטר מהנדריקס? אם הנדריקס היה משחק השנה בבני השרון ולא במכבי, היו מדברים עליו כמו על ג'יימס. זה אחלא שחקן שהייתי משאיר כבק-אפ לגבוהים בלי למצמץ. בכלל, הנדריקס ומצ'באן עשו עבודה טובה מהספסל. מצ'באן זה סיפור קצת מורכב מכל מיני סיבות (נשאיר את זה בצד בינתיים). אבל כגיבוי לשחקני הפנים, ונשים לרגע בצד את עניין ה"ישראלים" זה עבד טוב.

יש את סוגיית חוקי הזרים ואת סוגיית האדריאטית שצריך לענות עליהן לפני שמתחילים לבנות. אבל בקווים כלליים - פניני ובלו הם באנקר כישראלים, בהנחה שהלפרין מצטרף גם הוא כזה. הם שחקנים סולידיים, לא כאלה שינצחו לך משחקים לבד אבל גם לא יפספסו לך משחקים.

בורשטיין הוא שחקן שאני מאוד מחבב, גם צריך להודות שהוא עשה דברים נכונים אבל כלום לא נכנס לו, זריקות שהן בקצב שלו, בעמידה שלו, מחצי מרחק, בליי-אפים. הדברים לא נכנסים. ככה אי אפשר, חלק מזה זה הרגליים, חלק זה הראש - לא יודע מה עוד. השורה התחתונה היא שזה לא עובד.

אליהו הוא שחקן בעייתי. קבוצה נורמלית היתה חושבת שלוש פעמים לגביו, הוא שחקן שיכול לנצח לך משחקים ולהפסיד לך משחקים ואתה צריך סגל שיודע איך לשחק איתו. למכבי אין הרבה ברירה עם חוקי הישראלים (כך או כך) ואליהו צריך להיות בפנים, זה לא דבר מופרך, זה רק מכתיב אילוצים מסוימים.

בין הזרים השאלות הן לגבי השחקנים המובילים - סופו, פארגו, אידסון, פרקינס. כסף בצד לבינתיים. סופו צריך להמשיך, אני חושב שההרגשה הזאת היא הדדית, צריך לראות מה יגמר ביוון אבל אני לא רואה אותו הולך לקבוצה שהיא לא יוונית בעונה הבאה.
אידסון, דווקא, הוא חלק שניתן להסתדר בלעדיו, פניני כבר יכול להפוך לשחקן חמישייה ב-3, עם גיבוי של בלו מצד אחד ושל גארד גבוה מצד שני. מה שמכבי כן צריכה זה לעבות את הובלת הכדור של הגארדים. זה קצת קורה אם הלפרין יחזור, חוץ ממנו צריך עוד שני גארדים כמו פארגו ופרקינס. פארגו צריך להמשיך. פרקינס כרגע מחוץ לתוכניות שלי. צריך עוד גארד ליד פארגו ומכיוון שזה שחקן שמגיע במקום אידסון ופרקינס, אפילו עם שדרוגי שכר שיהיו, יש מקום לשים פה הרבה כסף (יחסית), הכיוון צריך להיות מישהו דומה לפרקינס. 1-2 כזה, שיוכל לשחק ליד הלפרין (אם וכו'...) ופארגו ואפילו ביחד עם שניהם בהרכב נמוך.

מעבר לזה, ובכפוף למה שקורה עם האדריאטית. יש מקום לעוד גארד אחד, רצוי ישראלי (גל מקל), ויש מקום לחשוב מחדש על כדיר כי צריך חלופה ישראלית בפנים. זהו פחות או יותר. לא דיברנו שמות, גם לא דיברנו כסף. בגדול, לא יודע עד כמה זו קפיצה כספית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 12:15 pm 
Sophomore

מבחינתי, מבחן התוצאה בשילוב עם הדרך מצביעים על כך שאין צורך לעשות שינויים בסגל. מדובר בסגל צעיר ומוכשר שעובד טוב ביחד ויעבוד טוב יותר ביחד בשנה הבאה, עם עוד זמן להתאמן ביחד ולהכיר אחד את המשחק של השני. בסופו של דבר, כמעט כולם עונה ראשונה בקבוצה.
אני לא רואה סיבה שהנדריקס לא יהיה טוב יותר בעונה הבאה, והוא לפחות מראה גישה חיובית של מישהו שעולה מהספסל ועובד קשה.
אני לא רואה סיבה שמאצ'בן לא יהיה טוב יותר בעונה הבאה, הוא שחקן צעיר שהגיע באמצע העונה וכישרון לא חסר לו. מספרים שגם גישה טובה.
אם אפשר להשאיר את פארגו וסופו אני לא רואה פה שאלה בכלל.

בקשר לפרקינס, אם אפשר אז בכיף - אבל ברור שבמקרה שלו צריך לחשוב על פתרון לפחות לעונה הקרובה.
בקשר לאידסון, תאכלס מה רע ? יודעים מה מקבלים ממנו וזה מספיק אם לא מצפים ליותר.

אם אפשר להחליף את בורשטיין בהלפרין נפלא (ואם לא בשייר או במקל או <הכנס שם>)
אם אפשר להחליף את גרין בג'יימס או בחלופה אתלטית הגנתית דומה - ים של כיף.

וזהו, בכל זאת מדובר על קבוצה ששיחקה כקבוצה והגיע לגמר בלי השחקן הכי חשוב שלה....לא כל כך נורא. לא רואה סיבה למהפכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 5:21 pm 
Hall of Famer

ziv כתב:
מה הלהיטות להיפטר מהנדריקס? אם הנדריקס היה משחק השנה בבני השרון ולא במכבי, היו מדברים עליו כמו על ג'יימס.

עם רוב הדברים שלך אני מסכים, אבל לגבי השורה הנ"ל ממש לא. אין סרט בעולם שריצ'י הנדריקס נותן עונה של 13.5 נק', 11.1 ריב', 3.2 חס' ו-1.5 חט' למשחק בליגה הישראלית. התקפית הוא אולי יכול לתת יותר (ג'יימס קולע ב-63% מהשדה, אבל זורק רק 7.4 זריקות למשחק), אבל הגנתית הוא לא קרוב לזה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 6:02 pm 
Senior

אני לא חושב שההשוואה בין הנדריקס לשון ג'יימס מועילה למישהו. הנדריקס נתן השנה כמה משחקים טובים והוא בהחלט לא באסט גמור, אבל הוא לא שחקן שמסוגל לשלוט בצבע הגנתית, שזה מה שמכבי צריכה כבק אפ לסופו ועם פרונט קורט שכולל את ליאור אליהו ודייויד בלו. מה שהוא היה עושה בקבוצה ישראלית אחרת לחלוטין לא רלוונטי לזה. אם לשון ג'יימס יש מה שדרוש זה סימן שאלה. יכול להיות שהוא והלפרין זה שידרוג מספיק כדי שהקבוצה תעשה את הצעד הקטן קדימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 6:29 pm 
Junior

אכן, הנקודה לא היתה נסיון להכנס להשוואה עם ג'יימס אלא לטעון שההתעלמות מהנדריקס היא קצת ביטוי של "אין נביא בעירו". הנדריקס בקבוצה ישראלית שהיא לא מכבי היה מעמיד מספרים שווים לאלה שעמידו בכירי שחקני הפנים ששיחקו בארץ בשנים האחרונות. אני מסכים שג'יימס הוא שחקן קצת שונה והדיון האם הוא מתאים למכבי הוא דיון לגיטימי. אבל לא לכך התכוונתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 7:13 pm 
Junior

הנדריקס זה השחקן שאני אולי הכי אוהב בסגל הנוכחי של מכבי וצריך לשים את הדברים על השולחן ולומר כי הוא לא מוצה מספיק. כבר בראשיתה של העונה, והטענות הללו צברו תאוצה עוד יותר באמצעה, שהנדריקס נופל קצת בין הכסאות. לשחק איתו בצוותא עם סופו זה דבר שלא קרה הרבה, אם זה משיקולי אוויר, עבירות וצפיפות בצבע. ולכן, במצב העכשווי של מצ'באן בו הוא לא מהווה נקודה שניתן להישען עליה, הנדריקס נזרק למערכה כמעט תמיד כאשר הוא משחק בעמדה מס' 5. עמדה שבה יש לו נחיתות פיזית מובהקת. אבל גם צריך לומר שהנדריקס לא עשה מספיק בשביל לנסות ולהשתלב בתוך השיטה וההיררכיה שנוצרה העונה במכבי. למשל, להראות ולהעיז לזרוק יותר מחצי מרחק בשביל להראות לדיויד שהוא כן מסוגל לשחק עם סופו ואפילו לא לצופף לו עוד יותר את הצבע. חוץ מזה, מדבר בשחקן עם חוש ריבאונד פשוט מעולה ומוסיף לזה גם התמקמות בצבע. אני מאמין שעונה נוספת בצהוב רק תעשה איתו ועם מכבי חסד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 10, 2011 11:12 pm 
Sophomore

אני גם מת על הנדריקס, אבל באמת תוהה אם למכבי יהיה טוב להשאיר אותו בעונה הבאה, כשבעמדה 4 יהיו לה לא פחות משלושה שחקנים לגיטימיים - ריצ'י, ליאור ומילאן (ואפשר להוסיף את בלו שמבלה שם לא מעט, ומיותר להוסיף שאין מצב שלסיטואציה הזו יחזירו את כדיר אם הקבוצה לא תשתתף לבסוף באדריאטית) ועם סופו וג'יימס ב- 5, כאשר במידה מסוימת יהיה רצון לשחק עם שניהם יחד. כלומר - 80 דקות לחמישה שחקנים, כאשר כל אחד רוצה וצריך את הדקות על הפרקט, וכמובן כשגם אתה רוצה את האיכויות שכל אחד מהם נותן - הנוכחות של סופו, היכולות ההגנתיות של ג'יימס, היכולות האינסטינקטיביות של ליאור, הפייטריות של מילאן והפוטנציאל של מילאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 12:56 am 
Hall of Famer

ג'אפר כתב:
אני גם מת על הנדריקס, אבל באמת תוהה אם למכבי יהיה טוב להשאיר אותו בעונה הבאה, כשבעמדה 4 יהיו לה לא פחות משלושה שחקנים לגיטימיים - ריצ'י, ליאור ומילאן (ואפשר להוסיף את בלו שמבלה שם לא מעט, ומיותר להוסיף שאין מצב שלסיטואציה הזו יחזירו את כדיר אם הקבוצה לא תשתתף לבסוף באדריאטית) ועם סופו וג'יימס ב- 5

פספסתי משהו או נרדמתי כשג'יימס חתם כבר במכבי? כאילו, אני מבין שכל שחקן מצטיין בליגה הישראלית אמור להגיע אוטומטית למכבי ת"א, אבל אולי כדאי להמתין קצת ולראות איפה הוא באמת יחתום? או שלא, אתם אומרים? הצטיין בישראל=בטוח מכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 1:26 am 
Sophomore

תמשיך להיות קטנוני. כתבתי את זה סביב אותה הנחה מפוזרת שהועלתה בדיון בה ג'יימס יגיע למכבי (כי מכבי תרצה בג'יימס, לא עניין מופרך מידי, למרות שתתפלא לשמוע שאפילו לא אני יזמתי אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 4:17 am 
Hall of Famer

מה למה שכתבתי ולקטנוניות? ציטטתי אותך כי היית אחרון, לא בגלל שהיית היחיד שדיבר על ג'יימס במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 11:19 am 
Sophomore

בהנחה שאנחנו מתייחסים ברצינות מסוימת לדברים שג'יימס אומר בעצמו הרי שהוא אמר בכמה ראיונות שאשתו מאוד אוהבת את ישראל ושהוא חושב שזה מקום טוב מאוד למשפחה שלו (או משהו כזה...). אני גם כמעט בטוח שהוא אמר שהשיקול הכלכלי הוא לא השיקול הכי משמעותי מבחינתו.
מי יודע, אולי הוא יישאר בשרון? או שלא...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 11:44 am 
Senior

לא נראה לי שג'יימס ירצה להישאר שנה רביעית בקבוצה שלא משחקת אפילו באירופה. רוב השחקנים רוצים להתקדם מקצועית וכספית בקריירה שלהם. עם מספרים של דאבל דאבל וממוצעי חסימות שלא נראו במקומותינו, הסיכוי שהוא ישאר בשרון שווים לדעתי לסיכויים של טל בורשטיין לקבל חוזה ב-NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 12:28 pm 
Sophomore

לצערי, ברור שזה היה בצחוק...

למרות שמעניין לראות מה יקרה במידה ובני השרון יזכו באליפות ויתמודדו במוקדמות היורוליג. מעניין אם הם בכלל יגישו הצעה לג'יימס או שהם יוותרו על הניסיון הנואש... אבל בואו נשאיר את הת'רד הזה למכבי. ולדברים יותר ריאליים מאליפות של בנה"ש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 4:20 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
רעננה, ג'יימס גם אמר באופן חד משמעי שהוא רצה לשחק במכבי כבר השנה וזה לא יצא בגלל החוזה, אבל עכשיו הוא מסיים חוזה והוא בטוח עוזב. בכל מקרה, לפי הדיבורים בתקשורת, לא נראה לי שהוא צריך לדאוג לגבי העניין הכלכלי כי מן הסתם מכבי והפועל יעשו עכשיו מרדף רציני (אגב, איך עברו בשלום כל הדיווחים - השערורייתיים בעיני - שלפיהם הפועל מנהלת כבר עכשיו מו"מ עם הסוכן של ג'יימס?).

הדבר היחיד שגורם לי לפקפק בכך שג'יימס יהיה במכבי הוא שאולי מכבי לא תרצה, מה שלא נראה סביר לאור ההצלחות האחרונות שלהם עם הליגה הישראלית והנטייה הטבעית להציע חוזה לכל שחקן שהפועל רודפת אחריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 5:00 pm 
Hall of Famer

מי אמר שמכבי רוצים אותו? יש מלא גבוהים באירופה. זה לא שהוא ישראלי או משהו כזה. כולם פה מציינים את השם שלו כאילו הוא ישראלי וזה ברור שהוא יגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 6:05 pm 
Hall of Famer

כרגע הקבוצה היחידה על פי כלי התקשורת שמנהלת מגעים עם ג'יימס היא ירושלים והיא כבר הציעה לו 450 אלף דולר נטו לעונה הסוכן שלו דורש 650 ,עם הכסף הגדול שיהיה לבירה בעונה הבאה סיכוי סביר שהוא ינחת במלחה.במכבי הוא יחתום רק אם הנדריקס או מצ'באן ישוחררו או יושאלו.

יהיה מעניין לראות איזה גבוה ישראלי מכבי תביא במקום גרין(כדיר,רותבארט ,ג'ימי ארנולד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 11, 2011 6:21 pm 
Senior

אם ירושלים מעוניינת בג'יימס, הסיכוי שהוא ינחת במכבי רק עולה וסביר להניח שבמקרה הזה הוא יקבל עדיפות כמעט על כל מועמד אחר. מחליף לגרין מכבי ממש לא צריכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 11:15 am 
Freshman

מתנצל, אבל בעיני מצ'באן נתן משחק מחורבן (כן, מחורבן!) בגמר היורוליג. הוא נראה אבוד, לא שיחק חכם, ברח החוצה כל הזמן במקום לשחק בצבע, לא הצליח לקחת ריבאונדים שנפלו לו לתוך הידיים ואפילו פיק-נ-רול הוא ניסה לבצע בצורה מעוררת רחמים משהו. אינטיליגנציית המשחק המהוללת שלו נשגבת מבינתי. אני לא רואה אותה. אם יש לבחור פוטנציאל או לא, מודה, אני בדיסוננס. התחלתי את השנה עם המון מוטיבציה, אבל ככל שיצא לי לראות את מצ'באן יותר, אני פחות אופטימי. יכול להיות שאני טועה, אולי זה פשוט עניין של זמן.

בכל אופן, אני בעד להשאיל את מצ'באן לקבוצת מיד-לבל באירופה, וכן - להביא את שון ג'יימס, וכמה שיותר מהר. ג'ון שייר כנ"ל, אולי גם הלפרין. בנוגע לפארגו מול איידסון..הייתי משאיר את פארגו, למרות שאם הוא ממשיך בקו הזה תוך גג שנתיים הוא לא יישאר. איידסון הקפיץ רמה בפיינל פור ובאופן כללי השנה, אבל הוא גם מסוגל להיות אנמי ועדיין חסרים לו ביצים לעומת פארגו. לזכות פארגו אפשר להגיד שהפוטנציאל שלו הרבה יותר גבוה מאשר זה של איידסון, ולכן יש לו עדיפות בעיני.

את סופו להשאיר, בלי ספק. רק להמשיך לעבוד על הילדותיות שלו ועל העברות המטומטמות. כשחקן של 20 דקות, מחושב, הוא חתיכת שחקן אדיר מהסוג שלא באמת אפשר להתמודד איתו כשהוא בבלטה. אין למכבי את הלוקסוס לוותר על שחקן כזה.

טל בורשטיין הוא אגב הגיבור הטרגי שלי. יכול להיות שאם הדאנק היה הולך פנימה, המשחק היה נראה אחרת. לא בטוח בכלל שמכבי הייתה מנצחת, אבל כן הייתה מקבלת עוד הרבה רוח למפרשים לעומת המצב שהתקיים בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 12, 2011 12:47 pm 
Hall of Famer

בתור מעריץ מושבע של שון ג'יימס מיום הגעתו לארץ ( ואפילו קצת קודם בעצם ... ) , קצת מוזר לי שהוא השם הבולט בתר'ד הזה .
על היכולות של ג'יימס חבל להרחיב , עובדה שהוא מסומן חזק די כקונצנזוס אצל אוהדי מכבי .
מצד שני , הקלות שאנשים מוותרים על הנדריקס לטובת ג'יימס בהנחה שמדובר פה בשידרוג מטורף די מפתיעה אותי . מדובר כמובן בשני שחקנים שונים לחלוטין , אבל הנדריקס עשה דבר או שניים בקריירה האירופית שלו , שספק אם ג'יימס יכול לעשות ( לפחות ברמתו הנוכחית ) . בואו לא נשכח שגם הנדריקס ( שיש לציין שאני ממש לא אוהב את צורת משחקו ) בן 24 בסך הכל , בהחלט יכול לשפר את תרומתו , הן האישית והן הקבוצתית במכבי .
מעבר לפן ההגנתי , אותי יותר מסקרן מה ג'יימס יכול לתת ברמה התקפית מול גבוהי יורוליג . בליגה שלנו יש לו מהלכי פוסט ( שמסתיימים לרוב באיזה הוק-שוט ) סבירים למדי , אבל לעיתים ששחקן טיפה מפעיל עליו כח זה אפילו נגמר באייר-בול .

תאמינו לי שאני לא רוצה שיישאר בשרון , פשוט חבל בשבילו לבזבז עוד שנה בקבוצה מהדרג הזה . דווקא אני רואה סיטואציה מסוימת שטל בורשטיין/יניב גרין מצטרפים אלינו בשנה הבאה ( בטח אם נשחק באירופה ) ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Majestic-12 [Bot], rony, סאבוניס ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: