shmueliki כתב:
משחק חלש של בני השרון מסתיים בניצחון גרמני 69-77 .
השרון פתחו בחמישיה עם 4 הזרים ותום חבקין . הרבע הראשון היה חד צדדי לחלוטין ( לא באשמת חבקין ) והסתיים ב11-28 לטובת הגרמנים . בהמשך חל שיפור מסוים במשחק השרון , בעיקר בזכות גיא לביא ( שעוד ארחיב עליו ) והעובדה שהשלשות של הגרמנים הפסיקו ליפול פנימה . השרון כבר עברו להובלה , אבל לקראת הסיום הגרמנים העלו טיפה רמה והצליחו לברוח .
קלעו לבני השרון הרצליה: דאן 19, קרטר 16, בוקר 13, לביא 12, ג'יימס 4, מינץ 2.
אני מניח שחלק מכם תהה על קנקנו של לייסדריוס דאן , שפרץ לחיינו בסערה עם תצוגות סקורינג מרשימות . הבחור הוא גאנר שאני מתקשה להיזכר בדברים כאלו ( מוזמנים לעזור לי ) , לוקח זריקות לא קשורות לשטף המשחק , ומרבה להפציץ מבחוץ במקום לחדור לסל . 2 דברים לזכותו - באימון הוא צלף רצפים של קליעות חלקות לחלוטין , והבחור עוזר מאוד בריבאונד .
טוויטי קרטר די סולידי , לאור הבלאגן שהתרחש היה דווקא סביר .
גיא לביא אדיר . נלחם בהגנה , משחק פיק&רול סולידי למדי עם שיחרור כדור בזמן לשחקנים "חצי-פנויים" ותופר שלשות פנויות כשהוא מקבל מבטים טובים .
האכזבה שלי היא מה"גבוהים" . אני לא ראיתי אף שחקן פנים בצד השרוני הערב . ג'יימס ( כפי שכבר נכתב פה כבר פעם ) הוא יותר 3 מאשר 4 , מסתבך בכדרור הרבה יותר מדי , ורק עולה לג'אמפים מבחוץ . גם בוקר מתחיל את התנועה רחוק מהסל ועם הפנים אליו , כמעט ולא משחק פוסט-אפים . כנ"ל מינץ שעיקר המשחק שלו מתבסס על קליעה מחצי מרחק .
בשורה התחתונה אני בעיקר מודאג , אמנם משחק בודד , אבל לא ממש אהבתי את מה שראיתי .
אצל הגרמנים , תואם משה דץ ( ג'ון בראיינט ) אכן הראה נוכחות מרשימה מתחת לסלים . גם מספר 25 עשה רושם טוב. סוואן כרגיל בעיקר מפציץ מבחוץ , לא משהו מיוחד .
אמנם לא הייתי במשחק אבל חבר שמבין היה שם:
לגבי ליייסדריוס ראן אנד דאן, מה שאמרת. רק להדגיש, אותו חבר אמר שמדובר בשחקן השכונתי ביותר שהוא ראה בארץ (והוא ראה המון), הבנתי שלקח מספר דו ספרתי של זריקות מחוץ לקשת, בסביבות ה-15.
לגבי טוויטי, אמר שגם הוא לא בדיוק שמוליק ברנר, יען כי מדובר גם כן באחד שלא בוחל בזריקות בלשון המעטה אם כי לעומת דאן הוא כמובן הרבה יותר צנוע. עדיין, שחקן שכונתי לדבריו.
לגבי בוקר, הבנתי שהוא רואה כדור פעם ב-5 התקפות בערך, שהוא מאלה שבוכים לשופטים על כל פעם שלא שורקים לטובתו פאול, ובן שיחי אף הבחין שהוא עשה פרצופים למאמן כל פעם שירד לספסל.
בסך הכל הרושם היה של שכונה אחת גדולה ושאין יד מכוונת מאחורי הקוים. הבנתי שבאופן תמוה המאמן לא שיתף את תום חבקין על אף שהאחרון היה בריא וכשיר, דבר תמוה במשחקי אימון שהמטרה היא לתרגל כמה שיותר הרכבים ולתת הזדמנות.