סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 05, 2024 6:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 5:18 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זאת ממש לא השאלה. וכשתרכיב את רשימת הפאוור-פורוורדים, לא תיקח את פרילנד לקבוצה שלך (לפני, נניח אליהו או רייס)?

אי אפשר להיות גם כאן וגם שם. מכיוון שפרילנד משחק 4 באופן עקבי בכל השנים האחרונות שלו באירופה, לא רואה סיבה להציב אותו כסנטר לצורך הרשימות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 6:08 pm 
Sophomore

דייבי ג'ונס כתב:
9. פול דיוויס - היה יכול להיות מדורג גבוה יותר, לא כל כך אהבתי את הדירוג של סקולה (שלישי) אבל הוא בדרך לשם. חזק, בנוי מצוין אבל לא שחקן שחי על מגע. אחד הדברים שמפריעים לי אצלו. יותר מדי חצי מרחק. התקפית הוא צריך לשפר לא מעט דברים, למרות שכבר היום הוא שחקן מאוד יעיל בצבע. הגנתית הוא העוגן של הקבוצה (שמשחקת כדורסל יפה מאוד, יש לציין), נטייה להסתבך בעבירות מה שמאוד מקשה עליהם מול הגדולות. מי שראה את חצי הגמר שלהם נגד ריאל מבין על מה אני מדבר.

אני שמתי אותו רביעי ברשימת האמריקאים, סאנג' שם אותו שני. ברשימה הכוללת לא בטוח שהוא בכלל נכנס אצלי לטופ 10. אגב, אני דווקא התרשמתי שהוא חור גדול בהגנה. נרתע ממגע בצבע, לא יוצא לעזרה ועם כל הגובה שלו הוא חוסם חלש שבקושי משנה זריקות. הייתרון הגדול שלו הוא דווקא בהתקפה - יד אוטומטית מחצי מרחק ומשחק גב לסל די מלוטש. 16.5 נק' ב 23 דק על המגרש (הוא עושה הרבה עבירות כמו שציינת) - קצב די פסיכי לשחקן בליגה הספרדית.

sunj כתב:
סליחה שהגעתי רק עכשיו. אבל איך ולמה וכמה אף אחד לא טרח להזכיר שחקן שהוא טופ 3 או טופ 5 בכל רשימה אירופית או מאוחדת וזה כמובן ג'ואל פרילנד- אפילו החבר שלו ממלאגה ז'וריץ' הוזכר פה. אולי בגלל שפרילנד הוא כביכול 4? בעיניי ממש לא. כל הקריירה הוא שיחק 5 וזה ששמו לידו את זוריץ' לא הופך אותו פתאום ל-4. שימו אותו עכשיו בנבא והוא סנטר פותח תוך חודש או שניים בלא מעט קבוצות.

ואני לא אתחיל לדבר על לאמפה. הוא פייבוריט שלי מאז ומעולם אבל הוא חוזר עכשיו לקאחה לאבורל אחרי פציעה קשה (אחרי שהיה שחקן העונה ברוסיה בעונה שעברה). אולי עכשיו אי אפשר לדרג אותו כל כך כי קשה לדעת איך יחזור- אבל נכון לעונה שעברה הוא גם בטופ של הטופ.

בשאר השמות האירופיים יש את עלי טראורה הנפלא מנבחרת צרפת שמשחק עכשיו בקובאן..מבחינת תפוקה הוא בשולי הטופ 10 האירופי לדעתי. איתו גם ברזץ' הותיק שאם היה מקבל אמון ודק' גם היה נותן יותר. מאטיונאס הליטאי הצעיר שהלך מבנטון לפרוקום בדרכו לנבא,
את קמבלה הישן והטוב. יובו סטאונייביץ' בגיל 34 עם 20 נק' למש' מלך הסלים ביורוצ'אלנג'.

פרילנד הוא 4 כמו שדייבי רשם. רשמתי בתחילת הת'רד שאני מסתכל רק על העמדה הטבעית - פרילנד הוא 4 שכמובן יכול לתפקד גם כסנטר. אם תשים אותו עכשיו ב NBA הוא יהיה 4- הוא נייד והרבה יותר מהיר מסנטר הממוצע ב NBA. בתחילת הקריירה שלו בכלל חשבו שהוא יוכל לעשות הסבה לסמול פורוורד ב NBA.

עלי טרואה שחקן דוחה. בור בהגנה, תחנה אחרונה בהתקפה. אינטילגנציית משחק אפסית. אמנם יודע לעשות נקודות אבל לא מהשחקנים שהייתי רוצה לראות בקבוצה שלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 6:28 pm 
Junior

מסכים לגמרי לגבי עלי טראורה. סקורר טוב מאוד אבל אינטיליגנציית משחק מאוד נמוכה. לא ברמות האלה. מוטיונאס כמובן 4 (יהיו שיגידו אפילו 3), לא באמת קשור. לא ידעתי שסטנוייביץ' עדיין משחק, מה באמת קורה איתו בשנים האחרונות? יש מצב לאיזו חוויה מתקנת אצל דרוקר (או שזה היה שיבק, בעצם)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 02, 2012 6:30 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
דרוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 03, 2012 4:51 pm 
Junior

זו העונה הראשונה בקריירה שמציבים סנטר ליד פרילנד.
חימנס וכל מיני אחרים היו 4 לידו..
בכל העונות הקודמות הוא פתח ושיחק כ-5. ארצ'יבלד היה לרוב מחליף שלו..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Capricorn, Google [Bot], עופר האדום ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה