לפי מה שהבנתי מהטרייד משין, אי אפשר בכלל להשתמש בטרייד אקספשן בטרייד שאתה מציע. לפי מה שראיתי בטרייד משין, האקספשן מכסה חוזים שהקבוצה השנייה מעבירה, כאשר אי אפשר להשתמש בה לכסות רק חלק מהחוזה אלא את כולו. כלומר בהעברה של ברנד, איגי ומיקס, אפשר להשתמש ב-8 מיליון חריגה של אודום רק כדי לכסות את ה-800 אלף של מיקס ולא את ה-13 וה-17 מיליון של בראנד.
אם פילי מוכנים לספוג את החוזה של וולטון, אז אפשר אין בעיה. אם לא, תמיד אפשר לערב קבוצה שלישית ולעשות משהו קצת יותר יצירתי.
לגבי הלייקרס, הגנתית איגי מושלם. התקפית הרבה פחות. לפי ההרגשה שלי ומה שראיתי, הלייקרס לא רצים הרבה אם בכלל. היכולת האתלטית של איגי במגרש הפתוח פחות תבוא לידי ביטוי. איגי גם קלע חוץ לא טוב (למרות עונת שיא העונה) דבר שיצופף את ההגנות כנגד הלייקרס. וכאמור התלות שרק תגדל בביינום. אם הייתי הלייקרס לא הייתי עושה את הטרייד הזה אם ברנד כלול בו. אם אפשר להשיג טרייד יותר יצירתי עם קבוצה שלישית שייתן עוד עזרה מתחת לסל עם חוזה יותר נוח או הכי טוב, חוזה נגמר, אז הייתי חושב על כך ברצינות.
_________________ "You can see my knowledge of [Dwyane Wade's] game- we were able to limit him to his season high points of 32,"
סטן ואן גנדי
|