סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 9:33 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פרסי העונה
הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 12:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אינדי הגיעו שנה שעברה לפלייאוף, ובניגוד למה שוולפסי כתב (4-1 זה לא משהו לכתוב עליו הביתה), בהחלט היה מה לכתוב משהו עליו הביתה, כי הבולס ירקו דם כדי לנצח את הסדרה הזאת. רוז סיים את הסדרה עם איזה 0/200 מהשלוש, קיבל פיצוצים בכל חדירה לסל, ובצד השני, טיילר הנסברו האכיל את הפורוורדים של הבולס הרבה מרורים עם קליעות נקיות מחצי מרחק, וגם קוליסון פרפר את ה-MVP של הליגה בחלק מהמשחקים.

אז לקבוצה הזאת, הם הוסיפו את ג'ורג' היל מבית הספר לכדורסל של גרג פופוביץ', ואת דיוויד ווסט, פאוור פורוורד מנוסה וטוב מהקבוצה המפורקת של הביג איזי. מקום 3 בהחלט מפתיע, אבל בטח שלא היה מפתיע אותי אם היו מגיעים לאזור מקום 5-6, ובהתחשב בעונה המוזרה הזאת, ובפציעות של שחקנים משמעותיים בוסטון, אורלנדו, אטלנטה והניקס, אפשר להגיד שהפייסרס זכו באור מן ההפקר.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 2:07 pm 
Junior

מוק, הדבר שהכי מאכזב (טוב, לא הכי. פאקינג האמונד? לא בעשירייה) , ועוד בתור אחד שיודע להעריך הגנה, זו הבחירה שלך במרשון ברוקס, שכל מה שעשה השנה היה ליידות שלשות באחוזים בינוניים שמוסר לו דרון וויליאמס באחת הקבוצות המשעממות והגרועות בליגה, על פני אימאן שומפרט, שמעבר לכך שהוכיח שהוא שחקן התקפה לא פחות טוב מברוקס ( יודע להגיע לסל ברמה הגבוהה ביותר שיש אם כי צריך לעבוד על הסיום, יודע לקלוע, יודע למסור), נכנס בעונתו הראשונה בליגה, ועוד עונה שכזו, לקונצנזוס בתור אחד משומרי הפרימטר הטובים בליגה. הוא פשוט עילוי הגנתי. רמה אחת מעל, אגב, שני שומרים נהדרים אחרים שהגיעו לליגה השנה, בראדלי ולאונרד. אז ברוקס לפני שומפרט? הוא לא חצי שחקן ממנו, לא יהיה חצי שחקן ממנו ולא נתן עונה ששווה חצי ממה שנתן שומפארט.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 2:22 pm 
Hall of Famer

בראדלי שחקן שנה שנייה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 3:48 pm 
Hall of Famer

stpsg כתב:
MVP - מניח שיפרגנו לדוראנט אחרי קרב צמוד, ממילא אין הבדל בינו לבין לברון העונה.

חמישיה ראשונה - פול, לברון, דוראנט, גריפין, הווארד. יש פה 4 שמות בטוחים מבחינתי, כשאת גריפין אפשר להחליף גם בקובי או קווין לאב, או אפילו דרק רוז אם ממש רוצים. אני מעדיף באופן עקרוני בחירה לפי עמדות, כך שהייתי רוצה לראות בחמישיה פאוור פורוורד אמיתי ולא שני פורוורדים שמשחקים כמו גארדים.

מאמן - ת'יבודו, ווגל, ברוקס - לא רואה הבדל גדול

המשתפר - קאזינס הוא שחקן שנה שניה וזה שיפור הגיוני, אני דווקא בעד אנדרו ביינום.

ובגלל שאתה מעדיף באופן עקרוני בחירה לפי עמדות, בחרת בשני סמול פורוורדים ועוד פאוור פורוורד אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 5:31 pm 
Sophomore

לא להסכים עם פלאש שקובי הוא הMVP זה משו אחד, לא לבחור אותו לחמישית העונה זה משו אחר.
ממתי יש 3 פוורדים? ופאקינג בלייק גריפין (עם כל הכבוד ואני אוהד קליפרס ומת עליו) לפני קובי? מילא תבחרו 2 פ"ג, פול ופארקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 5:44 pm 
מנהל פורום

דיי כבר עם החרטא הזה של העמדות. במה דוראנט יותר פורוורד מקובי? בזה שהוא יותר גבוה? בהתקפה התפקוד שלהם דיי דומה ואפילו אולי גם בהגנה עם דעיכת הזריזות של קובי.

אם כבר, אז ההכנסה של גריפין היא אילוץ של עמדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 5:50 pm 
Hall of Famer

ודים, אולי אתה צודק, אבל מה לעשות שבליגה לא מסתכלים על זה כך, ושהדיון הזה מנסה לחזות מה יקרה, ובכן, בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 7:22 pm 
Sophomore

לא, לא אכפת לי מהליגה.
יש 5 עמדות על המגרש ולדעתי צריך אחד מכל עמדה לכל חמישיה.
זה שבבחירות לאול NBA או לאולסטאר לפעמים בוחרים שני PG או SG במקום 1 ו1 זאת בעיה מבחינתי.
קובי הוא SG ודוראנט הוא SF.
חוצמזה שאני לא רואה שום סיבה בלי קשר לעמדות שגריפין יהיה לפני קובי, עם כל הכבוד ויש הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 7:44 pm 
Junior

צא'רלי, אז לפי מה שאתה מציע יש מקום רק ללברון או לדוראנט בחמישיה הראשונה? כלומר אחד משני המובילים העיקריים לMVP יהיה בחמישיה השניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 7:53 pm 
Junior

chaiel49 כתב:
לא להסכים עם פלאש שקובי הוא הMVP זה משו אחד

מצחיק כי מעולם לא אמרתי את זה. וזה ברור לך כי אני זוכר ויכוח איתך בנושא לברון מול דוראנט לMVP, ולא הכנסתי את קובי כמועמד בסקר (ושם ניסית להפוך את זה לדיון קובי - לברון :roll: )

ואני לא רואה בעיה עם האפשרות שחיאל (איך צ'ארלי?) מעלה. בשנות ה90 גם היו המון סנטרים מעולים ורק אחד זכה להיכנס לחמישיית העונה, וכך גם עם ראסל - ווילט ששלטו בליגה והתחלקו ביניהם בבחירה לחמישיית העונה.

ע"פ הרעיון של חיאל, לברון כנראה בחמישיה השניה 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 7:59 pm 
Sophomore

באמת לא מבין איך הגעת לצ'ארלי, וכן אני חושב שככה צריך להיות, כל הזין לדוראנט (או לברון) ואותו סיפור עם פול/פארקר. (ופול מאוד מאוד מועמד מוביל לטעמי)
פלאש, אין לי מושג עלמה אתה מדבר, אבל לא ניסיתי לרדת עליך או משו, רק דיברתי על השנאה לקובי שעוברת את גבולותיה. ואם הכנסתי משו לדיון לברון קובי אני מתנצל כי אני לא סובל את הויכוחים האלה.

ולמי שקרא לי צ'ארלי (כן פלאש צדק זה חיאל) ואם יש עונה ש5 השחקנים הטובים הם PG או סנטרים אז תבחר את חמישתם לחמישיה הראשונה?

אגב במקרה ממש קיצוני אולי אפשר להכניס את לברון PF כי הוא שיחק קצת גם בעמדה הזאת, וכן, המצב כרגע הוא שבדר"כ יש שני פורוודים ולא חייב שאחד יהיה סמול ואחד פאוור, אבל אין סיכוי שאתה שם 3 פורוודים.

אא"כ אתה אומר שלברון הוא גארד? אולי יש בזה משו, הוא הרבה יותר גארד מדוראנט. אתה רואה את דוראנט שומר על הראסל ווסטברוק של היריבה כמו קובי? את לברון אפשר לראות עושה אתזה (והוא גם עשה לדעתי די הרבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 8:04 pm 
Junior

chaiel49 כתב:
פלאש, אין לי מושג עלמה אתה מדבר, אבל לא ניסיתי לרדת עליך או משו, רק דיברתי על השנאה לקובי שעוברת את גבולותיה. ואם הכנסתי משו לדיון לברון קובי אני מתנצל כי אני לא סובל את הויכוחים האלה.

טעות שלי, איכשהו לא קראתי אפילו למי אני מגיב :)

החמישיות שלי:
חמישיה ראשונה: פול, קובי, לברון דוראנט והאוורד. זו תהיה בחירה עשירית של קובי לחמישיה ראשונה, קארל מאלון שיאן כל הזמנים עם 11 בחירות לחמישיה הראשונה.
חמישיה שניה: פארקר, ווסטברוק, גריפין לאב וביינום.
חמישיה שלישית: רוז, וויד, פירס, נוביצקי, ואל ג'פרסון (פלייאוף מערב עם כמעט 20-10, בהחלט מגיע לו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 8:33 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
chaiel49 כתב:

החמישיות שלי:
חמישיה ראשונה: פול, קובי, לברון דוראנט והאוורד. זו תהיה בחירה עשירית של קובי לחמישיה ראשונה, קארל מאלון שיאן כל הזמנים עם 11 בחירות לחמישיה הראשונה.
חמישיה שלישית: רוז, וויד, פירס, נוביצקי, ואל ג'פרסון (פלייאוף מערב עם כמעט 20-10, בהחלט מגיע לו).

סה"כ נראות לי בחירות די ליגיטימיות, רק למה רוז לפני רונדו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 9:03 pm 
Hall of Famer

chaiel49 כתב:
FLASH כתב:
chaiel49 כתב:

החמישיות שלי:

סה"כ נראות לי בחירות די ליגיטימיות, רק למה רוז לפני רונדו?

אולי כי זה הגיוני שלקבוצה עם המאזן הכי טוב בליגה תהיה איזושהי נציגות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 25, 2012 9:27 pm 
Sophomore

הגיוני, למרות שפחות חשוב ממה שעשו מזה.
אבל למה רוז? הוא החמיץ לפחות רבע עונה (בלי להסתכל במספרים) תן לתיבודו מאמן עונה על שנתן לשיקאגו מקום ראשון למרות שרוז לא שיחק רבע עונה ואף שחקן אחר לא נתן שם עונת קריירה ומועמדות לMVP.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 5:55 pm 
Hall of Famer

אגב בחירת ג'י-אם, לג'נרל מנג'ר של הלייקרס מגיע לפחות HM. הוא הביא אותם לפלייאוף עם סיכוי ממשי לתואר נוסף. סשנז והיל הם תוספות קריטיות. גם הבחירה לדבוק בביינום מוכיחה בינתיים את עצמה, כשהוא נהפך ככל הנראה (לפחות עם הפציעה של הווארד) לסנטר הטוב בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 26, 2012 7:01 pm 
Sophomore

פעם ראשונה שאני רואה ת'ראשי תיבות האלה חחח (אתה המצאת?)
בכל מקרה כנראה שאתה צודק, אחרי כל הביקורות בתחילת השנה שלא הביא חיזוק ועל הטרייד על אודום שבכלל יצא בסוף לטובה הוא בהחלט חיזק את הקבוצה...לגבי היל נותר לקוות שזה באמת חיזוק כי בתכל'ס המשחק (המצוין) שלו מול OKC היה הראשון שהוא בכלל שיחק...אם הוא יתן חצי מזה בפלייאוף הלייקרס ידברו חזק מאוד...
וכמובן סשנז שהוא שיפור משמעותי בPG (למרות שגם אם היו מביאים את אוחיון זה כנראה היה נכון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 11:13 pm 
Hall of Famer

עודד וולפסון כתב:
אני עדיין איתן כאן עם ווגל, ומוכן אפילו להתערב איתך על ארוחה למען העניין.

התותח המפוברק כתב:
לגבי הארוחה, you're on 8)

כצפוי, פופוביץ' מאמן העונה.
אתה חייב לי ארוחה :)

הידיעה המלאה:
http://www.nba.com/2012/news/05/01/coac ... ef:nbahpt2

פופוביץ' ראשון, תיבודו שני, ווגל שלישי, אחריו ליונל הולינס ודוק ריברס. מפתיע אותי שון גאנדי, מייק בראון וויני דל נגרו בכלל קיבלו קולות. לפופוביץ' זכייה שנייה, אחרי עונת 02/03. אז זו הייתה גם העונה האחרונה שבה מאמן שזכה בתואר מאמן העונה זכה גם בתואר אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 11:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה שיותר מפתיע זה האדם היחיד שהצביע למאמן של ניו אורלינס. סטרן נמצא בפאנל שבוחר?

מבין 16 קבוצות הפלייאוף, ארבעה מאמנים לא קיבלו אף קול. שלושה מהם סיימו במקומות 7-8 בקונפרנס, ואחד סיים במקום השני. טוב לדעת שאני לא בדעת מיעוט על המאמן של מיאמי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מאי 01, 2012 11:55 pm 
Sophomore

פער גבוה בין פופוביץ' לת'יבודו, אני פשוט לא מבין את זה. ת'יבודו נתן עונה מהסרטים, במצב קשה מאוד, ואני לא חושב שהוא מקבל את הקרדיט הראוי לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 12:22 am 
Hall of Famer

הוא דווקא מקבל המון קרדיט. יש אפשרות להצביע למועמד אחד ולעניין ההיסטורי שבו אף מאמן לא זכה פעמיים רצוף הייתה משמעות. אם תשאל ברחבי הליגה, אני מאמין שהוא יהיה בטופ3 של המאמנים או לפחות בטופ5. הוא בהחלט מאוד מוערך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 1:37 am 
Sophomore

אני באמת ובתמים חושב שצריך לעצור את מי שהצביע לדל נגרו על שימוש בסמים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 2:13 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
טוב, עקב עניינים שלא בשליטתי וגם כמה שכן, עשיתי את הבחירות קצת באיחור, ככה שיצא ששלחתי את הפוסט אחרי שמאמן העונה (פופוביץ) נבחר כבר, למרות שאת הקטע הזה ספציפית כתבתי לפני יומיים. הפוסט שלי מגיע בפורמט של בחירה ותחזית, לכל הפרסים בNBA (כולל המשונים ביותר).

MVP
בחירה ותחזית: לברון ג'יימס (מיאמי)
נדוש כבר כאן מספיק. בקבוצות הטובות בליגה (ס.א, שיקגו) אין העונה שחקן דומיננטי אלא מאמנים שנותנים את הטון. בקבוצות מספר 2 יש סופרסטארים שנותנים עונה סטטיסטית נהדרת. אבל העונה הסטטיסטית של ג'יימס קצת טובה יותר (יש לו בערך אותו מספר נקודות, אותו מספר ריב', כמעט פי 2 אס', אחוזי שדה טובים יותר ומ-3 גרועים יותר, והוא עושה את זה בפחות דקות) והוא שומר הרבה, הרבה יותר טוב. אני חושב שהקבוצה שלו מוכשרת יותר מאוקלוהומה אבל מאוזנת פחות. יש שיתנו לג'יימס עוד בונוס בגלל שהוא משחק אצל ספולסטרה, אני עדיין לא משוכנע שברוקס בהכרח מאמן עדיף. בתכלס בחירה קשה העונה אבל אחרי שעשיתי אותה אין לי שום דיסוננסים. דוקא התחזית כאן קצת יותר קשה כי בפוליטיקות המוזרות של ההצבעה יהיו כאלו שיחליטו להעניש את לברון על הפלייאוף שעבר, משהו שלטעמי אין לו מקום.

ROY
בחירה ותחזית: קיירי אירוינג (קליבלנד)
קל מאד. הפציעה של רוביו גדעה כל סיכוי לתחרות על הפרס הזה. הכי קרוב לאתגר את אירוינג היה המאנימל, קנת פריד.

6MA
תחזית: ג'יימס הארדן (אוקלוהומה סיטי)
בחירה: לואיס וויליאמס (פילדלפיה)
התחזית ברורה. בבחירה שלי החלטתי הפעם לא לשתף פעולה עם האוילות של הפרס. הארדן אולי עולה מהספסל אבל הוא לא השחקן השישי של הקבוצה שלו בשום צורה. הוא שלישי במספר הדקות בקבוצה והשחקן השישי האמיתי של הת'אנדר הוא ניק קוליסון. מנגד לואיס וויליאמס הוא שישי אמיתי במספר הדקות (הכולל והממוצע) בקבוצת פלייאוף, וב-26.3 דקות למשחק הוא עושה 14.9 נק', 3.5 אס' ו-2.4 ריב'.

MIP
תחזית: ג'רמי לין (ניו יורק)
בחירה: ארסן אילסיובה (מילוואקי)
כאילו ניו יורק לא דואבת מספיק, היא תחטוף גם את הקללה של הפרס הזה. לי לא ממש בא לתת את הפרס הזה ללין כי אין פה ממש פונקציה של השתפרות השחקן כמו העובדה שהוא פשוט קיבל הזדמנות להראות מה יש לו. חיפשתי שחקן שבערך באותו מספר דקות הראה שיפור משמעותי, ואילסיובה עשה את זה כמעט בכל קטגוריה - גם נקודות, גם אחוזים, גם אס', גם ריב'. דרך אגב, הקללה של הפרס תעמוד העונה למבחן רציני - מקולל אחד (דיאו) משחק בקונטנדרית חזקה, עוד שניים (ראנדולף ובובי סימונס) משחקים בקונטדריות פחות חזקות אחד מול השני, ויש עוד שניים בפלייאוף (גריינג'ר וטורקוגלו) שגם משחקים אחד מול השני, כך שלסיבוב השני יגיעו קרוב לוודאי שלושה מקוללים. לין בעצמו כנראה יעוף מהפלייאוף עוד לפני שיאחוז בפרס או יראה פארקט..

DPY
תחזית: טייסון צ'אנדלר (ניו יורק)
בחירה: לברון ג'יימס (מיאמי)
התחזית הפעם קשה מהבחירה. מאד לא ברור מה המצביעים יעשו הפעם, בשלוש השנים האחרונות זה היה באנקר של הווארד אבל הבולשיט שלו צפוי מאד לפגוע בו בכל החזיתות. צ'אנדלר נתפס כמי שעיגן את ההגנה של ניו יורק ואחראי אולי יותר מכל שחקן לעליה שלהם לפלייאוף. יש לזה טעמים, אבל הבחירה שלי היא לברון ג'יימס. תעשו טובה בפלייאוף הזה במשחקים של מיאמי, תתעלמו ממה שהוא עושה בהתקפה לאיזה משחק-שניים ותסתכלו עליו שומר. הוא שומר כל עמדה. כ-ל עמדה במגרש מרכז ועד סנטר ועושה את זה מצויין. הוא אורב למסירות רעות. צולל לכדורים אבודים. עושה בוקסאאוט לריבאונד כאילו הוא שני שחקנים. לא יודע איך יש לו כוח לעשות את זה ועוד לדפוק את הסטטים ההתקפיים המופרכים שלו. אם רק היו לו ביצים...

NSA
תחזית ובחירה: ג'ייסון קיד (דאלאס)
המועמדים לפרס האיזוטרי הזה השנה: לוק רינדאור, אנטואן ג'יימיסון, ג'ייסון קיד, כריס פול, שיין באטייה וג'רמי לין. נראה לי שיתנו לקיד כסוג של לייפטיים א'ציבמנט. למה לא.

KCA
תחזית: לברון ג'יימס (מיאמי)
בחירה: אנערף
משום מה נראה לי שמטה וורלד מרפק לא יזכה בפרס הזה פעמיים רצוף. הדבר היחיד שיכולתי לחשוב עליו השנה כאקט שמתאים לפרס הזה הוא מחאת הקפו'צ/ונים המתקושרת שאורגנה על ידי לברון לאחר מותו של טרייבון מרטין. אני קרוב לוודאי טועה אבל זה הניחוש היחיד שיש לי. לבחור ממש לא בא לי.

COY
תחזית ובחירה: פופוביץ' (ספרס)
נדוש גם הרבה וכבר הסברתי למה אני הולך על פופ. אני חושב שהקווץ' האחרון של ס"א ייתן לו גם את קולות המצביעים.

EOY
תחזית: ניל אולשלי (קליפרס)
בחירה: דייויד סטרן (הורנטס)
אולשלי כנראה יקח עם המהלך של השנה שהביא את פול לקליפרס, וכל מיני מהלכים קטנים וטובים כמו ניק יאנג, צ'ונסי (למרות הפציעה) ובאטלר. הבחירה שלי היא סוג של בחירת מחאה. דיויד סטרן, האיש והוטו, היה כנראה הGM עם ההשפעה הכי גדולה על הפוסט סיזן שעבר, אז בחרתי בו בחירה סטייל TIMES MAGAZINE שמדי פעם שם איזה דיקטטור כאיש השנה. מאחר שהמצביעים לפרס הזה הם ה-GMים עצמם, ויש לפחות כמה שמעוצבנים עליו רצח, יש מצב שאפילו נראה הצבעה או שתיים כמו שלי...

AN1
תחזית:
פול, קובי, לברון, דוראנט, הווארד
בחירה:
פול, קובי, לברון, לאב ,ביינום
התחזית די צפוייה, אולי תהיה הפתעה וביינום יעלה על חשבון הווארד כמו שלטעמי מגיע לו. כידוע ולמגינת רבים, אני בוחר לפי עמדות קשיחות, שני סמולים לא נכנסים אצלי לחמישיה ביחד, וכך לאב זוכה מההפקר.

AN2
תחזית:
ווסטברוק, פארקר, לאב, גריפין, ביינום
בחירה:
ווסטברוק, וויד, דוראנט, נוביצקי , הווארד

AN3
תחזית:
וויד, רונדו, כרמלו, נוביצקי, צ'אנדלר
בחירה:
פארקר, ג'ו ג'ו, דנג, גריפין, גארנט

AR1
בחירה:
אירוינג, שומפרט, לאונרד, פאריד, ביומבו
תחזית:
אירוינג, פאריד, קלי תומפסון, רוביו, תומאס

AR2:
בחירה:
רוביו, קלי תומפסון, פרסונס, איון, סטימסמה
תחזית:
לאונרד, ווקר, פרסונס, נייט, ברוקס

שוב פעם לשם הבהרה: אני מתעלם מהמסורת בNBA לבחור בלי קשר לעמדות בחמישיות הרוקיז ובוחר לפי עמדות הדוקות. מי שלא מתאים לו, ובכן, יכול ללכת לאכול ילדים בווק, או משהו. הרציונל שלי לבחור ככה הוא - אם לא בוחרים לפי עמדות, מה הטעם בכלל לבחור בפורמט של חמישיות ? פשוט תדרג את הרוקים מ-1 עד 10 וזהו. לא בא לי. השנה יש דוקא חפיפה לא רעה עם מחזור רוקים מאוזן למדי חוץ מבעמדת הסנטר המשמימה.

AD1
בחירה:
רונדו, טוני אלן, לברון, איבאקה, צ'אנדלר
תחזית:
רונדו, קובי, לברון, דנג, צ'אנדלר

AD2
בחירה
ג'רו הולידי, אייברי בראדלי (!), דנג, ברנד, גארנט
תחזית
טוני אלן, וויד, איגודאלה, איבאקה, הווארד

נערך לאחרונה על ידי Amos Gueta בתאריך ה' מאי 24, 2012 10:47 pm, נערך 10 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 2:55 am 
Sophomore

MVP - כמה שאני שונא אותו, לברון, בלי ספק בכלל.

ROY - גם לפני הפציעה של האוברייטד זה לא היה קרוב, אירווינג.

6MA - לו וויליאמס. בכל מקרה אם מו מהקליפס לא היה נפצע הייתי הולך איתו אבל בגלל שהוא כן נפצע, לא. (מסכים עם גואטה לגבי המצב בבחירה לאורך השנים)

MIP - איליאסובה - משחקן שהדבר היחיד שעלה לי בראש ששמעתי עליו הוא טורקיה למפלצת 20-20 (כמובן שלא כל משחק אבל עדיין היו לו כמה משחקים מטורפים)

DPY - איזה הבדל צ'נדלר עשה בהגנה של נ"י...ואני בחיים לא רוצה לשמוע את השם של ההוא מאורלנדו עד סוף חיי אחרי מה שהיה איתו השנה.

NSA - מזה לעזאזל?!

COY - ת'יבודו. איזו הגנה. ועוד לשחק חצי עונה בלי ה-כוכב של הקבוצה ככשום שחקן לא נותן לך עונת MVP.

EOY- אולשלי בפער. הטרייד על יאנג היה שווה רק בזכות ה3 שלשות מול ממפיס, ושלא נדבר עלזה שעם הפציעה של באטלר עכשיו הוא עוד יותר חשוב.

אין לי כח לקבוצות אבל כמו שכתבתי למעלה אני מסכים עם עמוס ב100% על הקשיחות עם העמדות.

אני רק יגיב לגואטה:

הייתי מחליף בין ווסטברוק לפארקר אבל לא מחייב ובין גריפין לנוביצקי ואולי אולי מחליף את גארנט בצ'נדלר אבל סה"כ מסכים איתך. כמו כן לפחות מהמשחק שראיתי מול הקליפרס ג'ו ג'ו הוא SF. ( תמיד הייתי בטוח שהוא SG ואולי הוא באמת היה אבל לדעתי היינריך הSG באטלנטה השנה)

לגבי הרוקים: 1. בחירה: לאונרד לא SG? (שוב, רק בגלל ששמר על קובי אז אולי אני מחרטט)
תחזית: הם לא יגזימו עם 3 PG.

והייתי שם את סטיסמה (מקום שני בבלוקים פר 48 אגב) במקום ביומבו. ואם ביומבו הסנטר השני ברוקים המצב שם באמת קשה.

הגנה: 1. כולם יודעים שאני אוהב את קובי אבל לתת לקובי לפני אלן זה שוד לאור יום (למרות שאני חושב שאם קובי היה בתפקיד סטופר הגנתי הוא לא היה פחות טוב מאלן) ואני לא בטוח שדנג יקבל במקום איבקה (בגלל שזכה בחסימות)
2. ברנד הPF השני בהגנה? המצב אצלם קשה חחח והייתי חושב על פול כPG השני ההגנתי.
ולמה (!) אצל בראדלי? קראתי בהרבה מקומות שהוא השומר און דה בול הטוב בNBA (וWTF זה השחקן שהיה בירושלים? לא יכול להיות!!!)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 02, 2012 7:36 am 
מנהל פורום

יכול להיות, יכול להיות. קטש דביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 192 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: