סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 6:24 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בטרייד משין יש רק שחקנים תחת חוזה, כך שלמשל ברוק לופז לא מופיע שם, אבל הנטס יכולים לעשות סיין&טרייד עליו.

נדב, הם כבר העונה יתמודדו גבוה מאוד במזרח, אולי אפילו גבוה מהשכנים מעבר לברוקלין ברידג'.
אם התכוונת לכך, הסליחה עימכך
פשוט כשדיברת על משהו מהדראפט זה היה ברו שזה לא מכוון לעונה הזאת, ובכל מקרה אני לא מאמין שתהיה להם בחירת דראפט אם הם יקבלו את הווארד

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 6:27 pm 
Hall of Famer

הממ...אני דיברתי על הווארד בפרי אייג'נסי, אבל כמובן שאם הווארד יגיע כבר העונה-יש לנטס על מה לדבר.

ולגבי הטרייד משין, זה גם מה שאני חשבתי, אבל להווארד יש חוזה באורלנדו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 6:58 pm 
Junior

נחמד שאתם משאירים ברוקס בברוקלין אם הם מקבלים את הווארד. הוא חתיכה אוטומטית בטרייד.

דוויאט + הידו (יחד 30 מיליון)
תמורת
לופז (סיין אנד טרייד ב11 מיליון) + מרשון ברוקס + ג'רלד וואלס + אנטוני מורו.

נראה בערך הוגן..

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:05 pm 
Freshman

King Chauncey כתב:
אני זוכר דיסקוס קצר על עתידו של היברט בקיץ, עוד לפני הפלייאוף, וכבר אז ההבנה הייתה שהוא הולך לקבל מקסימום.
סנטר צעיר, בליגה שמקדשת סנטרים, משוועת להם לאור החיסרון בעמדה ודוגלת במנטרה שלגבוהים לוקח זמן להתפתח, וקיץ אחד אחרי שדאנדרה ג׳ורדן מקבל חוזה של בערך 70% מהמקסימום, ממש לא מפתיע שיהיו הקבוצות שיציעו לרוי היברט חוזה מקסימום, כי הן יודעות שזה הסיכוי היחיד לגרום לאינדי לא להשוות, אבל כמו במקרה הקליפרס, גם אינדיאנה תשווה מחוסר ברירה ותשלם סכום מופרז כרגע בתקווה שהשחקן ייתפתח בהמשך ובעונות הבאות כבר יצדיק את המשכורת שלו.

אגב, גם אריק גורדון יקבל מקסימום או מאוד קרוב לזה, ושם כבר תהיה להורנטס דילמה אמיתית לאור פציעותיו של גורדון והבחירה בריברס שמאוד דומה לגורדון.

אם יש משהו שלמדנו מגמר הפלייאוף האחרון, זה שלא ממש צריך סנטרים. זה נכון שבלי פרקינס הת'אנדר היו מתקשים יותר מול הלייקרס, אבל בגמר פרקינס לא ממש עזר להם.

הליגה משוועת לשחקנים טובים, היברט ממוצע, לא יותר מזה, לא אחד שיעשה לבדו את ההבדל. מצד שני אם לא יתנו לו מקסימום אין להם סיכוי לקבל אותו כי אינדיאנה ישוו כל הצעה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:08 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
satriani כתב:
הקאבס בצורה לא מפתיעה נותנים הארכה לאלונזו ג'י במחיר נמוך של 2.7 מיליון.

ולמי שחיפש חדשות רעות לגבי כספי-הרי הן.

אלונזו ג'י הוא לא הבעיה של כספי. כספי הוא הבעיה של כספי. ג'י הוא לא לברון שאי אפשר להזיז אותו מהמשבצת שלו, ג'י הוא שחקן בינוני ומטה, בזמן שכספי פשוט גרוע. אם כספי רוצה להתקדם, שיתחיל לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:09 pm 
Hall of Famer

שימי, תהיה בטוח שאם הנטס עושים טרייד על הווארד אז וואלאס לא יהיה מעורב, קודם כל מהסיבה הפשוטה שלאורלנדו אין ממש מה לעשות איתו כי אם היא מוותרת על הווארד היא הולכת לבנייה מחדש, ובבנייה מחדש אין לה מה לעשות עם שחקן כמוהו ושנית, הוא חותם על חוזה חדש עכשיו, זה אומר שהוא לא יכול לעבור בטרייד כרגע במשך כמה חודשים טובים, אלא אם כן מדובר בסיין-אנד-טרייד, אבל בסיין-אנד-טרייד הוא לא יכול לעבור עם עוד שחקנים אלא רק לבד. בקיצור ולעניין, הווארד, אם הוא באמת רוצה להגיע לברוקלין, יגיע לשם, ואורלנדו תצטרך להסתפק רק בלופז (סיין-אנד-טרייד, אי אפשר לצרף אליו עוד שחקנים), טרייד אקספשן ובחירות דראפט עתידיות. זה כמובן אם אנחנו מדברים על טרייד בקיץ, אם הטרייד יקרה במהלך העונה, הנטס יכולים להחתים את לופז, וואלאס, דרון והאמפריז לחוזים ארוכי טווח ולהעביר את לופז והאמפריז יחד עם פלירים ובחירות דראפט כששוב, לא רואה מצב שבו וואלאס או דרון מעורבים בטרייד הזה, זה לא שלאורלנדו יש יותר מדי ברירה בעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:12 pm 
Freshman

nadav_hacohen כתב:
הם שומרים בשבילו בדיוק את ה2 מליון ופסיק שיש לו בחוזה לעונה הקרובה.

מה שיפה אצל פורטלנד, פול אלן לא מתייאש. גישה אגרסיבית כמו שצריך. ברנדון רוי פרש לו? אודן אלכוהוליסט בלי ברכיים? הבנאדם מנסה להתארגן הכי מהר שאפשר על פתרונות. לא יודע אם היברט שווה את המקסימום (ואני מאד אוהב את היברט), סביר להניח שבמצב רגיל ממש לא, אבל הבלייזרס רוצים חמישייה צעירה שתרוץ לטווח ארוך והם ינסו להשיג את זה כנראה בכל מחיר. מתפרסם כעת שיש כמה קבוצות שמתעניינות בבאטום, לבלייזרס יש זכות להשוות ומן הסתם זה מה שהם יעשו.הרבה קבוצות בליגה מאחלות לעצמן בעלים כמו זה של פורטלנד.

אלן התייאש כמה פעמים בשנים האחרונות. ניסה להפטר מהקבוצה ולא הצליח, ועשה בלאגן גדול בקיץ האחרון. אחד מהבעלים היותר מילטננטים מאחורי השביתה.

לגבי באטום, שחקן נחמד, אבל לא שחקן למקסימום.50 ל5 זה לדעתי הטווח העליון, ביום שוואלס מקבל 40 ל4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:22 pm 
Freshman

איזה מזל שהיה שביתה, והגבילו את השכר. אני חשבתי שיהיה קיץ רגוע אבל על היום הראשון התחילו להשתולל.

8 מליון לאסיק? פרייארים לא מתים, הם רק מתחלפים. מקסימום להיברט? כנראה שבפורטלנד לא ראו את גמר הפלייאוף האחרון, או לפחות את הסדרה של אינדיאנה מול מיאמי. נכון שהיברט עשה להם צרות, אבל ברגע שמיאמי העבירו הילוך והתחילו לשחק מהר, היברט היה נטל. בכדורסל מהיר כמו זה ששוחק בפלייאוף האחרון אין מקום לסנטרים גבוהים, ונראה לי שזה הכיוון שאליו הולכת הליגה.

את גארנט אני מבין, יש לו ערך גבוה מאוד לסלטיקס, מעבר לכדורסל. גם את נאש כשיחתום על חוזה גבוה בטורנטו אני אבין. הערך שלהם לקבוצה ולקהילה הוא עצום. אבל אסיק זה בדיחה לא מצחיקה, והיברט זה משהו שבגללו פול אלן השבית את הליגה.

חוץ מזה, מי בדיוק יהיה מוכן לבטח את הברכיים שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 7:56 pm 
Hall of Famer

שימי, התחשיב שלך ממש לא ברור. ברוקס הוא חוזה נמוך וכמעט חסר משמעות מבחינת שווי משכורות, ואורלנדו לא בדיוק בעמדה שהיא יכולה להכתיב איזה שחקנים היא רוצה. כמו שרוני אמר, אם יהיה סיין אנ טרייד של לופז על דווייט בתוספת פילרים ובחירת דראפט, במג'יק יחפשו עט כדי לחתום מהר.

שגיא, פול אלן אולי רצה למכור, אבל כל עוד הוא שם-פורטלנד אגרסיבית ולא שוקעת לתהומות שמועדונים אחרים נכנסים אליהן לפעמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:00 pm 
Hall of Famer

שגיא רפאל כתב:
nadav_hacohen כתב:
satriani כתב:
הקאבס בצורה לא מפתיעה נותנים הארכה לאלונזו ג'י במחיר נמוך של 2.7 מיליון.

ולמי שחיפש חדשות רעות לגבי כספי-הרי הן.

אלונזו ג'י הוא לא הבעיה של כספי. כספי הוא הבעיה של כספי. ג'י הוא לא לברון שאי אפשר להזיז אותו מהמשבצת שלו, ג'י הוא שחקן בינוני ומטה, בזמן שכספי פשוט גרוע. אם כספי רוצה להתקדם, שיתחיל לעבוד.

מסכים בהחלט. אלא שלגבי הדראפט אנשים שאלו מה המשמעות לגבי כספי, כשלמעשה לא היתה. ג'י כבר פתח על חשבון כספי בחמישייה והחתמה שלו מחדש בטח לא מבשרת טובות לכספיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:08 pm 
Freshman

ציטוט:
מסכים בהחלט. אלא שלגבי הדראפט אנשים שאלו מה המשמעות לגבי כספי, כשלמעשה לא היתה. ג'י כבר פתח על חשבון כספי בחמישייה והחתמה שלו מחדש בטח לא מבשרת טובות לכספיון.

בדיוק להיפך, זה החדשות הכי טובות לכספי. אם היו מביאים לו MKG או בארנס, הוא יכל היה לארוז את הפקלאות ולחזור הביתה, כי לשחק הרבה בשנה הקרובה הוא לא היה משחק. זה שמדובר רק בג'י זה אומר שהכל פתוח, ואם כספי ישחק טוב יותר הוא יעלה את כמות הדקות שלו משמעותית. אם הוא לא ישתפר, אין לו מה לחפש שם בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:18 pm 
Hall of Famer

מצד שני, הקאבס בחרו סקנד גארד בדראפט כי פשוט אין להם אחד כזה, ודאגו להחתים את ג'י ולהביא את אוזובוקי-אמנם שני בינוניים, אבל כנראה במעמד גבוה משל כספי. לאור מה שראינו ושמענו מביירון סקוט בעונה שעברה, כספי הוא סוג של סרח עודף ברוסטר של הקאבס. ממש לא אופתע אם בקיץ הבא הם לא טורחים לתת לו הצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:33 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
בתור מי ששאל, אני באופן אישי חי יפה מאוד עם העשרים דקות למשחק של כספי כסמול מחליף. בין אם זה מה שהוא יקבל בקריירה ובין אם בכך שזו מקפצה לשיפור אם וכאשר. החשש היותר גדול היה הוא מסמול שלישי בכיר משניהם שיהפוך את כספי לשחקן של פחות מעשר דקות למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:49 pm 
Hall of Famer

היברט, כצפוי, מקבל הצעה לחוזה מקסימום מפורטלנד-58.4 מיליון ל-4 שנים, ההצעה תהפוך לרשמית ב-11 ביולי ולאינדיאנה יהיו 3 ימים להשוות אותה.

טורונטו לפי הדיווחים מציעה לסטיב נאש 36 מיליון ל-3 שנים. אם החוזה של גארנט נראה מופרך לשחקן בגיל 36, מה תגידו על חוזה גדול יותר לשחקן שגם ככה מבוגר בשנתיים? בכל מקרה, אם נאש יקבל את ההצעה כנראה שהראפטורס לא ישחררו את קלדרון באמנסטי וינסו להשיג עליו טרייד.

רודי פרננדז לא קיבל את ה-qualifying offer מדנבר והופך לשחקן חופשי לא מוגבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 8:52 pm 
Junior

לא דווח בקיץ שעבר שרודי פרננדז חתם על חוזה ארוך טווח עם ריאל מדריד שייכנס לתוקף בקיץ הזה, כשהוא מסיים את מחויבותו לחוזה בnba?

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 9:03 pm 
Freshman

א. לגבי הדיון בדף הראשון, לברון כל הקריירה שלו היה 3 או אפילו 1, זה נכון. בפלייאוף שעבר הוא היה בעיקר 4 (בין אם זה על מי הוא שמר, איפה הוא קיבל את הכדורים, כמה הוא השקיע בריבאונד, כמה הוא היה עם הגב לסל...)
אני אישית חושב שהוא הכי מסוכן בעמדה 4.

ב. אתם מתייחסים לא נכון לדעתי לניסיון ההחתמה של היברט בפורטלד. זה נכון שהכדורסל מתקדם לכיוון שבו לא צריך כל כך סנטר, וזה נכון שפורטלנד לא כל כך צריכה לדאוג מסנטרים בליגה, ולהתאים את עצמה אליהם...
אבל פורטלנד עושה משהו הפוך - ברגע שהיברט מצטרף לאולדרידג׳, זה בין רגע נהיה אחד הקווים הקדמיים המפחידים בליגה. מה שאומר שקבוצות יצטרכו להתמודד עם פורטלנד, לא להפך. חושב שחמישיה של לילארד-מאת׳יוס-באטום-אולדרידג׳-היברט היא חמישיה צעירה עם פוטנציאל עצום. (שני ביג מנים חזקים + 3שלושה קלעים מסיב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 9:23 pm 
Hall of Famer

איזה קטע יהיה אם פתאום גרג אודן יהפוך להיות מה שייעדו לו בהתחלה. איזה שאקיל קטן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 9:48 pm 
Freshman

לגבי נאש - שמעתי היום את התוכנית של ביל סימונס מיום שישי (שיחה טלפונית עם צ'אד פורד, דרך האתר של ESPN), והם דיברו על זה שנאש שווה לטורנטו 12 מליון דולר. לא בגלל היכולת, בגלל שהוא אוטומטית הופך לפנים של המועדון, הוא ממלא להם את האולם, והופך את המועדון על פיו.

אני דיי מסכים איתו. אין לי ספק שמקצועית נאש לא שווה 12 מליון דולר בעונה, אבל יש שיקולים שהם יותר ממקצועיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:44 pm 
Freshman

זו הנקודה. גם מקצועית הוא שחקן שמשנה את כל ההלך רוח במועדון. הוא כמעט סחב את פיניקס (!) שנה שעברה לפלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:46 pm 
Senior

רק אני לא מבין מה יש לנאש לחפש בטורנטו? הוא שיחק בקבוצה מסריחה בשנתיים האחרונות ועכשיו הוא יעבור לקבוצה יותר גרועה? הוא מוותר רשמית על הסיכוי לזכות באליפות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:47 pm 
Sophomore

ג'ראלד וואלס ממשיך ל-4 שנים בנטס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:49 pm 
מנהל פורום

אני לא מבין. אתם חדשים בעסק הזה של ה-NBA?
זה ממש לא דבר חדש שהמשכורות ב-NBA לא משקפות יכולת נוכחית של שחקן. מדובר שם על שיטת שכר שונה ולפעמים קשה לנו להבין.
אפשר לחשוב על זה כעל שכר "רטרואקטיבי". לברון ג'יימס היה פחות או יותר סופרסטאר כבר מהעונה השנייה שלו בליגה, אבל הוא עדיין המשיך לשחק עבור "גרושים" לפי חוזה של רוקיס. זה היה פייר? כשהוא יהיה כבר מעבר לשיא שלו אז הוא ירוויח סכומים שיראו מוגזמים ליכולת שהוא יספק אבל זה יהיה מן פיצוי עבור אותם שנים בתחילת הקריירה. ככה זה גם אצל רוב הכוכבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 10:57 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
זה ממש לא דבר חדש שהמשכורות ב-NBA לא משקפות יכולת נוכחית של שחקן. מדובר שם על שיטת שכר שונה ולפעמים קשה לנו להבין.
אפשר לחשוב על זה כעל שכר "רטרואקטיבי". לברון ג'יימס היה פחות או יותר סופרסטאר כבר מהעונה השנייה שלו בליגה, אבל הוא עדיין המשיך לשחק עבור "גרושים" לפי חוזה של רוקיס. זה היה פייר? כשהוא יהיה כבר מעבר לשיא שלו אז הוא ירוויח סכומים שיראו מוגזמים ליכולת שהוא יספק אבל זה יהיה מן פיצוי עבור אותם שנים בתחילת הקריירה. ככה זה גם אצל רוב הכוכבים.

זה פשוט לא נכון. נותנים חוזים גדולים לשחקנים בני 34 כי חושבים שיש להם עוד ארבע שנים לתת, אבל היפותטית לו היו יודעים שיש רק שנתיים טובות ניו נותנים פחות. זה פשוט סוג של bias אופטימי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 11:06 pm 
Freshman

shachaf78 כתב:
רק אני לא מבין מה יש לנאש לחפש בטורנטו? הוא שיחק בקבוצה מסריחה בשנתיים האחרונות ועכשיו הוא יעבור לקבוצה יותר גרועה? הוא מוותר רשמית על הסיכוי לזכות באליפות?

נאש קנדי. זה מה יש לו לחפש בטורנטו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 01, 2012 11:10 pm 
Freshman

נורטון כתב:
ודים כתב:

זה פשוט לא נכון. נותנים חוזים גדולים לשחקנים בני 34 כי חושבים שיש להם עוד ארבע שנים לתת, אבל היפותטית לו היו יודעים שיש רק שנתיים טובות ניו נותנים פחות. זה פשוט סוג של bias אופטימי

יודעים שהולכת לבוא ירידה, אבל הסוכנים לא ממש משאירים להם ברירה. הם דורשים חוזים ארוכים, ודוחפים את שנות הנפל, ביחד עם שנות השיא.

אין כזה דבר שכר רטרואקטיבי. זה ביזנס ואף אחד לא חושב ככה. אם רוי לא היה מוציא את חוזה המקסימום שלו לפני שנגמרו לו הברכיים, מישהו היה זוכר לו את שנותיו המופלאות כשהרוויח שכר של רוקי? השחקנים דורשים סכומים גבוהים כשהם בעמדת כח לדרוש. שחקן בן 33, הגם שיודע שיש לו גג עוד שנה-שנתיים בטופ, ידרוש חוזה ל5 עונות, כי בעוד 3 עונות, אף אחד לא יהיה מוכן לשלם לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1337 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 54  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: rony ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: