סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 12:02 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הסנטר הטוב בעולם
הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 2:17 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
ההתרשמות שלי שבנבחרת זה מה שהיה, אבל אולי טעיתי. בעיני דוראנט יותר מתאים לארבע מהסיבה הפשוטה שהוא גבוה יותר (ובגובה שמתאים ממילא יותר לארבע מלשלוש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 2:19 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
nadav_hacohen כתב:
אם לברון ודוראנט משחקים ביחד, אני לא רואה מצב שדוראנט 4 ולברון 3. אין בזה שום הגיון.

אם לברון ודוראנט משחקים ביחד אתה תהיה עסוק מדי בלקחת אליפויות שלא יהיה לך זמן להתלבט מי 3, מי 4 ומי 4.5 (הנדריקס!) ובשורה התחתונה, זה גם לא באמת משנה. כל אחד מהם הוא 3 עם יכולות שמאפשרות לו לשחק גם בעמדה 4, דוראנט יותר גבוה וארוך וגם ריבאונדר מספיק טוב בשביל לשחק 4 בלי שום רגשי נחיתות מול רוב הפאוורים בליגה, ולברון חזק ופיזי יותר. אז אולי ללברון קל יותר לשחק בעמדה הזו, אבל כמו שכתבתי, זה לא באמת משנה כי אם הם היו משחקים ביחד הם יכולים פשוט להחליף מקומות אחד עם השני לפי מץ'-אפים ולא תהיה שום בעייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 2:20 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
ההתרשמות שלי שבנבחרת זה מה שהיה, אבל אולי טעיתי. בעיני דוראנט יותר מתאים לארבע מהסיבה הפשוטה שהוא גבוה יותר (ובגובה שמתאים ממילא יותר לארבע מלשלוש).

נו, זו טענה קצת מוזרה, לא רוצה לומר הזויה. למה התאים הגובה של בארקלי? ולאיזו עמדה הגובה של מג'יק? לברון שחקן כל כך חזק ואתלטי, שהוא יכול להתמודד פיזית עם כל 4 בעולם בהגנה ובהתקפה. דוראנט אולי יכול לקלוע על כל שחקן, אבל בהגנה הוא לא יכול לשמור על 4 חזקים. לשים את דוראנט 4 "בגלל הגובה" זה מוזר, הבחור הוא שחקן חוץ ברמ"ח איבריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 2:23 pm 
מנהל פורום

בד"כ הדבר הנכון הוא לבחון מי מהם ישמור על השחקן שישחק עמדה 4.
כמובן שזה תלוי גם מי הארבע ומי השלוש שממול, אבל באופן כללי דוראנט הרבה פחותמתאים למלחמות בתוך הצבע.
זה אולי לא כוס התה גם של לברון, אבל אם חייבים לבחו בין שניהם, אין לי ספק מי אני ארצה שישמו על כל מיני גאסולים, אולדריג'ים או ראנדולפים למיניהם
אם מדובר בנוביצקי או אודום למשל, אני חושב שזה פחות קריטי

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 2:45 pm 
Junior

בלי לתייחס לעומק לדרוג עצמו (הורפורד וננה אוברייטד, מגי וגאסול אנדרייטד), הייתי רוצה לנצל תהזדמנות ולהמר שביינום, שנוא נפשי מאז ימיו הצהובים, הולך להתרסק העונה. הוא כבר נראה כאילו העלה בכיף איזה 20 קילו, כבר הספיק לפצוע משהו שמצריך 3 שבועות מנוחה (לא אתפלא אם יגררו לחודש וחצי), וכאופציה ראשונה בהתקפה הוא יתגלה כגוש בשר חסר האופי שהוא. אני מאוד אופתע אם פילי יעשו משהו בפלייאוף השנה, וזה לא בגלל שאני לא תופס מהוליידי.

אגב בשקט בשקט מתברר שבניגוד לשמועות לא ממש חסר עומק בעמדת הסנטר בליגה, יותר חסרים סנטרים סופר-דומיננטים כמו בדור הזהב אבל אני חושב שסגנון המשחק השתנה לא פחות מאיכות הסנטרים הקיימים.

גיא פניני, קפטן מכבי, לשחקן הפועל : "אתה נאצי, שיהיה סרטן בראש לך ולאבא שלך".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 7:13 pm 
מנהל פורום

עודד וולפסון כתב:
בד"כ הדבר הנכון הוא לבחון מי מהם ישמור על השחקן שישחק עמדה 4.

למה?

וגם זה טיעון קצת מעגלי, לא? כי מה עושים אם גם בקבוצה השנייה לא הכי ברור מי ה-3 ומי ה-4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 07, 2012 10:54 pm 
מנהל פורום

נראה לי שויכוח ה"האם צריך להגדיר שחקן לפי העמדה שהוא שומר עליה והאם זה לא טיעון מעגלי" יכול בהחלט להיכנס לפנתיאון הויכוחים המיתולוגיים (נדמה לי שזכויות היוצרים עליו הן שלי, אבל אני לא בטוח).

בכל אופן, הוא לא לגמרי מעגלי כי הגדרות זה עניין מסובך וקשה להגדרה (pun intended) ובכל מקרה אפשר לפרמל אותו ככה שהוא לא יהיה מעגלי. אשר לשאלה השנייה, אני מניח שבמקרה כזה יהיה קשה לדעת, אבל ההנחה היא שיש מספיק מקרים שהם לא כאלה, לבטח כשמדובר בקבוצות שמשחקות עם שני שחקני פנים אמיתיים או אפילו עם שלושה גארדים ושני שחקני פנים.

מה שכן, אני במקרה הזה דווקא התכוונתי רק לאיפיונים התקפיים (אם כי אני חושב שלברון מן הסתם שומר גארדים יותר טוב מדוראנט, וזה מה שנדרש מסמול פורוורד לעשות לא פעם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 12:51 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לברון שומר כל דבר יותר טוב מדוראנט, אם זה כריס פול ואם זה הווארד. תראה, אני מהחסידים הגדולים של חלוקה לעמדות לפי מצ'אפ, אבל בתסריט ההיפותטי הזה זה באמת חסר רלבנטיות לחלוטין. אם הדבר הזה אי פעם יקרה (מאד לא סביר, אבל בהתחשב ברקורד של לברון גם לא לגמרי זניח) אולי הם יסתדרו על עמדות באופן אורגני ונוכל אחרי כמה חודשים שנראה אותם משחקים להגיד מי ה-3 ומי ה-4. אבל כל עוד זה נשאר בגדר היפותזה, פשוט אין איך לדעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 08, 2012 6:33 pm 
מנהל פורום

התכוונתי שהשמירה של לברון על גארדים ביחס לדוראנט, עדיפה על השמירה שלו על פאוארים (או בקיצור, שדוראנט יסתדר יותר טוב עם פאוארים מאשר עם גארדים/סמולים קטנים).

דווקא זה עמד למבחן הקיץ, כששני הללו שיחקו באותה חמישיה. אבל אולי זה שפספסתי לגמרי מי שמר על מי כנראה מעידה שזה לא כזה חשוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: G, picknroll, RREEDDTT, shmueliki ו 68 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה