Mook כתב:
שוויק1 כתב:
אני מאמין גדול ביכולות של קאנטר. הטורקי בנוי כמו שור ואינטליגנטי מאוד מתחת לסלים. אני מקווה שהוא יקבל הזדמנות יותר רצינית השנה ואם לא בג'אז אז בקבוצה אחרת.
די ברור שקאנטר יכול להיות סנטר מוביל כבר עכשיו אבל הוא תקוע בקבוצה עם הפרונט קורט הכי עמוס בליגה.
יש לקבוצה הזו 4 שחקני פנים ברמה גבוהה מאוד. יוטה חייבת לקבל החלטות ובדרך לחזק את שאר חלקי הקבוצה שהם לא היוורד. יש להם צ'אנס בלתי רגיל לחזור לצמרת הליגה עם הנכסים שיש לה.
יוטה השיגה בצורה מעוררת כבוד בטריידים נהדרים את פייבורס וקאנטר שיכולים להיות תאומי מגדל נהדרים ומשלימים אחד את השני מצויין ולהחזיק את הצבע של הקבוצה לעשר שנים אם לא ייפצעו.
נזכיר שמילסאפ וג'פרסון מסיימים חוזה הקיץ.
אני חושב שהם כבר כבר קיבלו את ההחלטה שלהם,די מזמן, והיא ללכת על פרונט קורט לשנים קדימה של שלישייה רצינית- מילסאפ, פייבורס, קאנטר.
את אל ג'פרסון לפי השמועות הם מנסים להעביר כבר שנה. לדעתי גמלה בהם ההחלטה לתת לו ללכת בקיץ אם לא יצליחו להשיג טרייד על החוזה הנגמר שלו במהלך העונה.
בכלל, אני לא מבין את הטעם שיש להם כרגע להחזיק אותו גם אם הם לא מצליחים להשיג טרייד. לא מצליחים לקבל תמורתו משהו? תעיפו באמנסטי.
הרי להגיע לגמר מערב הם לא יגיעו בכל מקרה עם הסגל הזה, עם ג'פרסון או בלעדיו.
אז מילא השארתם אותו בעונה שעברה, כשבחירת הדראפט שלכם לא הייתה שייכת לכם, ורציתם להראות את היכולות שלו במשך העונה כדי להראות שהוא יצא מהפציעות וחוזר להיות החיה שהוא היה, כדי לקבל עליו משהו בטרייד, אבל עכשיו?
מה הטעם?
הרי שוב, להגיע לגמר לא יגיעו, ברור לכל.
גם ברור לכל שעצם ההימצאות שלו בקבוצה פוגעת בהתקדמות של פייבורס וקאנטר, בטח כשמילסאפ שם ולא הולך לשום מקום.
גם ברור לכל שבNBA יש המון שכר לימוד, אז אם אתה בונה על פייבורס וקאנטר שיצעידו אותך קדימה, למה לא לתת להם לשלם את שכר הלימוד עכשיו ולזרוק אותם למים ל32 דקות לערב, תן להם עכשיו ללמוד ולטעות, ועוד שנתיים תוכל להעמיד פרונט קורט אולי בכיר בליגה.
במקום זה אתה משאיר להם 32 דקות לערב ביחד, במקרה הטוב.
אם זה יהיה משמעותית יותר מזה, צפוי בלאגן לא קטן שם ביוטה.
אל תצפו שג'פרסון או מילסאפ, כשהם עובדים עכשיו בשנת חוזה על חוזה של עשרות מיליונים לקיץ הבא,
יהיו מוכנים לקחת צעד אחורה בשביל לתת יותר במה לפיתוח הקריירה של שני הילדים.
אף אחד מהסביבה העסקית שלהם לא יאפשר ליוטה לפגוע במעמד שלהם בעונה הקרובה בלי לעשות מהומות במשרדים ו/או לגרום לשחקנים שלהם לעשות מהומה בחדר הלבשה. ככה זה.
אז בקיצור, ההחלטה של יוטה לדעתי צריכה להיות עכשיו להעיף את ג'פרסון, ברגע זה, תמורת כל דבר שרק יציעו להם, בתקווה בחירה שצפויה להיות בלוטרי ושלום על המורמונים.
אני אוהב מאוד את השלישיית פרונט קורט הזאת שכנראה תרוץ יחד בשנים הקרובות, מילסאפ-פייבורס-קאנטר. נהדר.
מספק בפוטנציה 48 דקות של משחק פנים משובח.