סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' ינואר 20, 2025 4:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:20 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אכן איגי צודק, קובי לא שמר על יאנג בכלל.

איך היו לו יותר רגעי שפל מרגעי הצלחה? מה קובי עשה עם סגל מוגבל כל כך?
למג'יק ובירד לא היה מעולם סגל חלש כמו שהיה בקאבס, וזה קצת לא הוגן להשוות. לברון משך אותם למקומות שאחרים לא היו מצליחים.
ושוב, מה קובי עשה עם סגל חלש ראינו, מה לברון עשה עם סגל חלש גם ראינו. איך זה מתיישר עם תפיסת הווינריות של קובי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:23 am 
Junior

זה כמו לומר שמה שלברון עשה עם סגל חלש ראינו, ומה שג'ורדן עשה עם סגל חלש (עד שפיפן הפך לכוכב) זה בעיקר לעוף בסיבוב ראשון.
לברון שיחק בקונפרנס מאוד מאוד חלש. קובי וMJ שיחקו בקונפרנס מאוד חזק. לברון במערב לא היה עובר סיבוב ראשון עד 2009.

ו"גולת הכותרת", אם כבר משתמשים בביטוי, היתה ההפסד למאבס בגמר שם לברון היה גם נוראי בצורה פתטית וגם עם סופרסטאר+אלסטאר לצידו, מה שלא היה ליריבה, וכן, אני משוכנע ששחקן עם התפרקות כזו ברזומה הוא לא חומר לטופ 5 (היו עוד כמה ענקיים חוץ מג'ורדן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:34 am 
Freshman

פלאש, אני לא טענתי שלברון לא היה נוראי באותה סדרה. בטח שנוראי יותר מכל סדרה אחרת של קובי.

אתה באמת לא מבין למה הבאתי את הדוגמאות על כשלונות הפלייאוף של קובי? זה מתיש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:36 am 
Junior

ההתפרקות מול דאלאס זה בהחלט כתם ענק, אבל אתה מתבדה אם אתה חושב שכמה אליפויות לא ישכיחו אותו כלא היה.

ולגבי הקונפרנסים אפשר לשחק בנדמה לי, אבל יש נתונים, והם מראים מי הגיע גבוה בפלייאוף ומי לא נכנס (!!) אליו עונה ועף סיבוב ראשון עונה.

אגב, גם 2 הMVPים שלברון קיבל בקליבלנד מראים שכנראה הוא היה מוצליקלח מספיק שם עם החבורה המוגבלת שלו.

שלא תבין, אני לא אומר שלברון יהיו בוודאות טופ 5 , יש לו עוד לא מעט דברים לעשות בדרך לשם, אבל אין שום סיכוי שהוא "פסול" מלהיות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:47 am 
Junior

Super Mario כתב:
פלאש, אני לא טענתי שלברון לא היה נוראי באותה סדרה. בטח שנוראי יותר מכל סדרה אחרת של קובי.

אתה באמת לא מבין למה הבאתי את הדוגמאות על כשלונות הפלייאוף של קובי? זה מתיש

לא הגבתי לך אלא לשקי שהתלונן על הצוות המסייע בקאבס. ואין לי מושג למה הבאת את כשלונות הפלייאוף של קובי, כי זה לא עוזר לטענה שקובי הסופרסטאר הכי אוברייטד בהיסטוריה (גם כוכבים אחרים הפסידו ככה. אצל לברון אתה מודה שזה בודאי היה נוראי יותר).

שקי אני אחזור על זה שוב ושוב: בשביל להשיג ביתיות בסיבוב ראשון במערב, לפעמים גם 50+ נצחונות לא יעזרו לך, בעוד ש45-47 נצחונות הספיקו לג'יימס לביתיות בסיבוב ראשון במזרח עם קבוצה מעפנה. זו עובדה. שנית, אם התשובה לשאלה "מי הוביל קבוצה חלשה יותר רחוק" מעידה מי ווינר ומי לא (שזה קצת מצחיק אבל נזרום), אז MJ לא ווינר כמו לברון.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 18, 2012 12:49 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:48 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
עזוב אותך איגי, ממתי צריך לראות משחקים כדי לרדת על קובי? אתה ברצינות מתווכח עם הסטטיסטיקה מהבוקס סקור שאומרת שניק יאנג היה הגארד השני?

צודק, בוא נראה סטטיסטיקה כוללנית שתסתום את הפיות:

קוד:
  Kobe Bryant Matchups | Overall Games    Based on Efficiency Recap Difference on Games when Kobe Bryant and opponent play > 25 minutes
  Won Matchups : 20
  Lakers Record : 9 W - 11 L
 Date     Game       Score    Eff    Oppeff    Diffeff
 Dec 16    vs J. Richardson    W    111-98    30    4    +26
 Dec 14    vs M. Webster    W    102-96    22    16    +6
 Dec 13    vs J. Kidd    L    107-116    30    19    +11
 Dec 11    vs C. Miles    L    94-100    31    25    +6
 Dec 7    vs T. Sefolosha    L    108-114    31    12    +19
 Dec 4    vs J. Harden    L    105-107    26    10    +16
 Dec 2    vs J. Redick    L    103-113    29    15    +14
 Nov 27    vs L. Stephenson    L    77-79    28    2    +26
 Nov 24    vs O. Mayo    W    115-89    15    6    +9
 Nov 21    vs T. Evans    L    97-113    28    20    +8
 Nov 20    vs J. Johnson    W    95-90    23    12    +11
 Nov 18    vs J. Harden    W    119-108    33    12    +21
 Nov 16    vs J. Dudley    W    114-102    24    5    +19
 Nov 13    vs D. Green    L    82-84    32    12    +20
 Nov 11    vs T. Evans    W    103-90    22    12    +10
 Nov 9    vs K. Thompson    W    101-77    32    6    +26
 Nov 7    vs R. Foye    L    86-95    23    13    +10
 Nov 4    vs R. Stuckey    W    108-79    25    -2    +27
 Nov 2    vs J. Crawford    L    95-105    34    21    +13
 Oct 30    vs O. Mayo    L    91-99    19    6    +13

Shooting Guard: Los Angeles Lakers
_51.4 Min _34.5 Pts _7.2 Reb _5.6 Ast
Opponents:
_47.1 Min _18.4 Pts _4.8 Reb _4.0 Ast

1
L.A. Lakers: _46.6 Min __9.5 Pts __4.2 Reb _6.7 Ast _2.5 To
Opponents: _47.3 Min _22.1 Pts __4.2 Reb _9.6 Ast _3.3 To

2
L.A. Lakers: _51.4 Min _34.5 Pts __7.2 Reb _5.6 Ast _4.7 To (+2.3)
Opponents: _47.1 Min _18.4 Pts __4.8 Reb _4.0 Ast _2.4 To

3
L.A. Lakers: _47.0 Min _17.0 Pts __7.1 Reb _2.5 Ast _2.3 To
Opponents: _51.2 Min _20.9 Pts __7.9 Reb _3.8 Ast _2.6 To

4
L.A. Lakers: _51.2 Min _19.6 Pts _13.4 Reb _3.4 Ast _2.7 To
Opponents: _46.9 Min _19.0 Pts _11.1 Reb _3.0 Ast _2.0 To

5
L.A. Lakers: _43.9 Min _21.2 Pts _14.2 Reb _2.2 Ast _3.8 To (+1.3)
Opponents: _47.5 Min _19.1 Pts _12.3 Reb _2.3 Ast _2.5 To

We went from Princeton offense to Lower Merion offense.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 12:56 am 
Junior

אני שמח שאתה חוזר שוב ושוב, זה מאוד מקל על העניין, אבל עדיין, גם אם נתעלם מאי המעבר של הסיבוב הראשון, איך נתעלם מאי העפלה לפלייאוף?

ולא טענתי שלברון גדול מקובי, יש לו עוד לא מעט לעבור כדי לדבר עליו ועל קובי באותו מיקום היסטורי. אני גם לא טענתי שקובי לוזר יותר מלברון. כל מה שטענתי שמבחינתך קובי הוא מלך המלכים ושיא הווינריות, והרי לך, הוא נכשל בצורה מחפירה בלי כוכבים לידו. לברון הצליח בלי כוכבים לידו. כנראה שהוא לא כזה לוזר אחרי הכל.

הכתם מול דאלאס זה וואחד כתם, ואם לברון יפרוש מחר אז הכתם הזה יהיה מקדימה ביחד עם אליפות מרשימה ו3 MVPים. אבל לברון לא פורש היום (וכנראה גם לא מחר) , יש לו עוד כמה שנים טובות.

אתה חושב שאני מנגח את קובי כדי להראות שלברון טוב יותר, אבל אני יכול להגיד בצורה מפורשת שלברון עדיין לא עשה מה שקובי עשה. אני מנגח את קובי כדי להראות לך שאתה מציב קריטריונים ללמה לברון לא טוב מספיק, שלא תמיד קובי עומד באותם קריטריונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:02 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
איך לברון נדחף לת'רד הזה? אני הנחתי שכללי המשחק העונה זה שאיגי ופלאש מהללים את קובי בזמן שהשאר נהנים מהמאזן המחורבן של הלייקרס (טפו טפו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:07 am 
Junior

ראובן כתב:
איך לברון נדחף לת'רד הזה? אני הנחתי שכללי המשחק העונה זה שאיגי ופלאש מהללים את קובי בזמן שהשאר נהנים מהמאזן המחורבן של הלייקרס (טפו טפו).

פאק שלי, לוקח את זה עלי.
פלאש הדליק את מריו (שהוא הפלאש של מחנה הלברונז) ואז הם התחילו בטראש טוק ונגררתי. אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ אבל זה היה חזק ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:07 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

נראה כמה "עמוסים" יהיו שק הכשלונות של להברון אחרי 17 שנה בליגה אם הוא יוכל לשרוד כל כך הרבה שנים. לקובי פעם ב4 שנים, אחרי 3 הופעות בגמר הNBA, יש "כישלון מהדהד" מול אנדרדוג- פעם הפסד לפיסטונס ופעם הפסד למאבריקס. נראה אם ג'יימס יוכל לנהל קריירה עוד 7 שנים בלי משחק פוסט ובלי קליעה יציבה ונראה כמה "כתמים" יהיו לו אז.

זה מה שאדיר אצל קובי וגורם לו להאפיל למשל על דאנקן by default. שניהם הגיעו לליגה בערך באותו זמן. אבל כל שנה שקובי ממשיך להיות אולסטאר ושחקן בקליבר ALL-NBA כשדאנקן הוא לא, זה רווח נקי של קובי, בדיוק כמו שזאת הסיבה שמלון הוא עדיין כנראה יותר טוב מדאנקן- או לכל היותר צמוד אליו- העמידות ההיסטורית להיות שחקן של 25 נקודות במשך 2 עשורים. בגלל זה קובי עקף גם את לארי ושאקיל. אנשים לא מבינים איזה גדולה זאת. לא חוכמה לתת 5 שנים עילאיות של סקורינג כמו מגריידי או 10 שנים כמו אייברסון ושאקיל או אפילו 15 שנים כמו ג'ורדן. מלון עשה את זה 20 שנה! בלתי נתפס, וגם קובי בדרך. זאת הסיבה שקובי עבר את מג'יק כלייקר הגדול מכולם- הזמן וההמשכיות של ההישגים. קובי נתן בערך 50% תפוקה בקריירה יותר ממג'יק- אולי השיא שלו היה פחות טוב אובייקטיבית בתור כדורסלן, אבל התרומה הכוללת למועדון גדולה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:11 am 
מנהל פורום

ופעם מול אוקלהומה.

מישהו מוכן ליידע את עמוס לב על הסופרלטיבים שניתנו כאן למאלון? זה יהיה מגניב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:14 am 
Hall of Famer

אליפויות
דאנקן 4
מאלון 0

זה מספר את כל הסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:17 am 
Junior

שקי:
אני הצבתי את הקריטריון לווינריות של "מי הוביל קבוצה גרועה יותר רחוק בפלייאוף" או שאתה הצבת אותו? אני חושב שזה עניין נקודתי שלא מעיד על ווינריות, זה מעיד על כך שלברון שחקן מאוד מאוד דומיננטי, שהצליח להוביל קבוצה איומה ל45-50 נצחונות עוד לפני שהגיע מו וויליאמס, וזה הספיק לביתיות ומעבר לשלבי החצי גמר והגמר. ואתה אומר שקובי לא עומד בקרטריונים, אבל לא הזכרתי אותו כאחד שלברון לא יעבור, יש לג'יימס סיכוי לעבור אותו. לא יותר מזה.

למה קובי יותר ווינר? כי למרות הכשלון מול דטרויט, ולמרות שפעם אחת הוא לא הגיע לפלייאוף (בעונה שהוא ואודום נפצעו ושיחקו 65 משחקים), הוא שחקן קלאץ' נדיר, והוא התעלה בסדרות גדולות רוב הפעמים, הוא סגר סדרות גדולות במאני טיים (ספרס 08, דנבר 09, פיניקס 10). הוא לא נכשל מול OKC או פיניקס, ומול המאבס הגוף שלו היה בשפל מבחינה פיזית. ולעומת זאת לברון: הוא לא לוזר, אבל גם רחוק מנטלית משחקנים כמו מג'יק ובירד, רוב הפעמים הוא לא מצליח במאני טיים של משחקים ואפשר לראות את זה באחוזים שלו בסלי נצחון בשנתיים וחצי האחרונות.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 18, 2012 1:20 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:20 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

ראובן כתב:
ופעם מול אוקלהומה.

שטויות, הפסיד לקבוצה אולי הכי טובה בליגה בסדרה שנגמרה בסוויפ אבל כדור לפה - כדור לשם והכל היה יכול להראות אחרת. כל זאת יחד עם גאסול וארטסט שלא מתפקדים. וקובי דווקא נתן הופעות אינדיבידואליות הירואיות לא פחות שנזרקו לפח. ההפסד הזה באותה קטגוריה כמו ההפסדים לפיניקס. לפעמים מפסידים לקבוצות יותר טובות, זה קורה ב17 שנים של קריירה. גם ההפסד לדאלאס, האלופה שבדרך, להזכירכם, היה עם קובי על רגל אחת כמו שלמדנו בקיץ אחרי. וההפסד לפיסטונס- שיפוט מזעזע שניטרל את שאק וman-malone שחזר מפציעה ולא היה כלי נשק התקפי מספיק יעיל, דבר שהשאיר את הפיסטונס להתרכז עם 2-3 אנשים על קובי בכל רגע נתון. מה התירוצים של להברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:24 am 
Junior

אתה חוזר לסלי ניצחון ולסלי קלאץ', ואני אומר שזה לא מענין. לברון בשנתיים האחרונות עם גמר, אליפות , MVP וMVP של הגמר, הייתי אומר שזה די הישגי גם בלי אף סל קלאץ' (אבל עם הרבה הגנה ואסיסטים לסלי קלאץ', קצת פחות זוהר)

אתה לא יכול למדוד את לברון עם קבוצה חלשה מול קבוצות הול אוף פיימרים כמו של לארי ומג'יק. בוא נראה מה לברון יעשה כשהוא בקבוצה חזקה... יכול מאוד להיות שהוא לא יגיע לרמות האלו, אבל אין שום סיבה לפסול אותו כמו שאתה עושה על סמך עונות בקבוצה חלשה מאוד.

כל הויכוח הזה הוא לא אם לברון הוא טופ 5 , כי הוא עדיין לא באיזור חיוג, זה גם לא אם הוא עבר את קובי, כי גם פה יש לו עוד וואחד קילמוטרז' אם בכלל... כל הדיון הזה הוא על המשפט שאמרת שלברון אוברייטד ושהוא לעולם לא יהיה טופ 5. כל מה שאני טוען שהמבחן האמיתי שלו הוא עכשיו - שהוא בשיא הקריירה ובקבוצה חזקה.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ג' דצמבר 18, 2012 1:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:25 am 
Sophomore
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
אליפויות
דאנקן 4
מאלון 0

זה מספר את כל הסיפור.

מאלון עוצר את דאנקן על רגל אחת ב2004, זה כל הסיפור מבחינתי.
למאלון אף פעם לא הייתה קבוצה מספיק איכותית כמו הקבוצות של פופוביץ'. גם להתמודד מול הקבוצות של מג'יק והקבוצות של ג'ורדן עושה את ההבדל לפעמים. דאנקן היה גם נשאר עם 0 אליפויות מאופס באותם סיטואציות כמו קארל מלון, אין צל של ספק. לא שזה רלוונטי, דאנקן הוא סך אחד מ5 הסנטרים הגדולים בכל הזמנים (וכנראה במקום ה5) עם יחסי ציבור טובים ומערכת שלמה שהחליטה לרמות את הציבור בנוגע לאמת מאחורי התפקיד והגובה שלו, מאלון היה ונשאר הPF הגדול מכולם (עובר את בארקלי רק בזכות העמידות והיציבות לאורך שנים). הוא גם הפרוטוטייפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:28 am 
Junior

מגניב שאיגי רושם שטויות לא רק על קובי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:28 am 
מנהל פורום

Iggy כתב:
ראובן כתב:
ופעם מול אוקלהומה.

שטויות, הפסיד לקבוצה אולי הכי טובה בליגה בסדרה שנגמרה בסוויפ אבל כדור לפה - כדור לשם והכל היה יכול להראות אחרת. כל זאת יחד עם גאסול וארטסט שלא מתפקדים. וקובי דווקא נתן הופעות אינדיבידואליות הירואיות לא פחות שנזרקו לפח. ההפסד הזה באותה קטגוריה כמו ההפסדים לפיניקס. לפעמים מפסידים לקבוצות יותר טובות, זה קורה ב17 שנים של קריירה. גם ההפסד לדאלאס, האלופה שבדרך, להזכירכם, היה עם קובי על רגל אחת כמו שלמדנו בקיץ אחרי. וההפסד לפיסטונס- שיפוט מזעזע שניטרל את שאק וman-malone שחזר מפציעה ולא היה כלי נשק התקפי מספיק יעיל, דבר שהשאיר את הפיסטונס להתרכז עם 2-3 אנשים על קובי בכל רגע נתון. מה התירוצים של להברון?

שלא היה לו את קובי לידו. ואוקלהומה ניצחו 4-1, אל תשפיל את קובי בשני סוויפים רצופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:29 am 
Senior

מעניין מתי איגי ירשום שכריס וובר טוב מדאנקן. התחיל להיות משעשע פה.
חשבתי שלמאלון היה את אחד הרכזים הטובים בהיסטוריה לידו, אבל היי, כנראה שזה לא מספיק.
אני חושב שאיגי שונא את דאנקן כי הוא מייצג את ההיפך הגמור מהשחצנות וההתנשאות של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:35 am 
Junior

sheky כתב:
אתה חוזר לסלי ניצחון ולסלי קלאץ', ואני אומר שזה לא מענין. לברון בשנתיים האחרונות עם גמר, אליפות , MVP וMVP של הגמר, הייתי אומר שזה די הישגי גם בלי אף סל קלאץ' (אבל עם הרבה הגנה ואסיסטים לסלי קלאץ', קצת פחות זוהר)

אתה לא יכול למדוד את לברון עם קבוצה חלשה מול קבוצות הול אוף פיימרים כמו של לארי ומג'יק. בוא נראה מה לברון יעשה כשהוא בקבוצה חזקה... יכול מאוד להיות שהוא לא יגיע לרמות האלו, אבל אין שום סיבה לפסול אותו כמו שאתה עושה על סמך עונות בקבוצה חלשה מאוד.

כל הויכוח הזה הוא לא אם לברון הוא טופ 5 , כי הוא עדיין לא באיזור חיוג, זה גם לא אם הוא עבר את קובי, כי גם פה יש לו עוד וואחד קילמוטרז' אם בכלל... כל הדיון הזה הוא על המשפט שאמרת שלברון אוברייטד ושהוא לעולם לא יהיה טופ 5. כל מה שאני טוען שהמבחן האמיתי שלו הוא עכשיו - שהוא בשיא הקריירה ובקבוצה חזקה.

אין קשר בין ההישגים, לבין להיות ווינר וחזק מנטלית ברמות של ג'ורדן בירד ומג'יק.
שאקיל היה מאוד הישגי בת'ריפיט, זה הופך אותו לווינר ברמות של החברה לעיל? הרי שאק לא היה מנצח את המשחקים במאני טיים, היו מתרחקים ממנו ומבעיית העונשין שלו, קובי הורי ופישר היו זורקים את הזריקות האחרונות. מג'יק ובירד לא רק היו הישגיים, הם היו ווינרים ועמידים מנטלית הרבה יותר מג'יימס וההתפרקויות המביכות שלו, וזה לא רק גמר 2011 לצד וייד ובוש, זה גם העלמות במשחק 6 באורלנדו שלא היתה עדיפה על הנייר, העלמות במשחק 5 מול בוסטון (הקאבס בשנתיים האלה היתה טובה). אבל במיוחד, משהו כמו 8 נקודות במשחק גמר. אני לא חושב ששחקן כזה יעבור חברה כמו בירד מג'יק וקארים, אני כן רואה מצב שהוא מגיע לשאקיל אוניל ואפילו עובר את קובי אם הוא ישיג מספיק, ואני חושב שזו מחמאה לא קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:38 am 
Hall of Famer

למאלון היה את סטוקטון, אוסטרטג וראסל והורנאסק, אבל זו לא הנקודה. יוטה היתה מספיק טובה בשביל לעקוף קבוצות כמו יוסטון של שלושת הוטרנים וסיאטל של קמפ ופייטון בדרך לשני גמרים. זאת ממש לא היתה קבוצה חלשה
אז כן , ג'ורדן בוודאי ווינר, אבל האמת היא שגם מאלון לוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:42 am 
Senior

פלאש, עובדה סטטיסטית: לקובי אין סל ניצחון בפלייאוף מאז 2008. יש לו סלי ניצחון בעונה הרגילה, שזה דבר חביב לכשלעצמו. ללברון בשנה שעברה, וגם בעונה שלפני זה, היו סלי קלאץ'. שלשות על הפרצוף של פירס, פייד אוויס על דנג, וסל קלאץ' על ספולושה מול אוקלהומה. במילים אחרות בכל מה שקשור לפלייאוף אין הבדל ביניהם כל כך בשנים האחרונות. אגב, ראינו אצל מי היה הכדור באולימפיאדה בדקות האחרונות. רמז: לא אצל קובי.

נערך לאחרונה על ידי shachaf78 בתאריך ג' דצמבר 18, 2012 1:44 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:43 am 
Junior

ג'ורדן ווינר לא רק בגלל שהוא קלע סלי קלאץ', אלא כי אי אפשר היה לנצח אותו.

שוב, אני לא טוען שללברון אין כתמים בקריירה, שהגדול והבולט הוא דאלאס. לגבי בוסטון או אורלנאדו אז אותי יותר מרשים שהוא הגיע לשם עם החבורה שהייתה סביבו מאשר שהוא פישל במשחק או שניים.
לגבי דאלאס אין תירוצים, זה היה מביך ומשפיל ולא הייתה סיבה לזה.

אני עדיין לא מסכים איתך שהוא "פסול" מלעבור אותם שעוד חצי קריירה לפניו והוא עכשיו בשיא. אני מניח שאחרי הטענות של שנינו המסקנה היא שאנחנו לא מסכימים... גם זה קורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:45 am 
Junior

כמו שנורטון אמר, הכתם הגדול של מאלון זה השנתיים שג'ורדן היה בחוץ.
מצד שני היו כל כך הרבה שחקנים מוכשרים בתקופה ההיא שלא לקחו אליפות בגלל ג'ורדן, שבשנתיים האלו היו מעט מאוד אנשים שיכלו לצאת לא לוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2012 1:49 am 
Junior

shachaf78 כתב:
פלאש, עובדה סטטיסטית: לקובי אין סל ניצחון בפלייאוף מאז 2008. יש לו סלי ניצחון בעונה הרגילה, שזה דבר חביב לכשלעצמו. ללברון בשנה שעברה, וגם בעונה שלפני זה, היו סלי קלאץ'. שלשות על הפרצוף של פירס, פייד אוויס על דנג, וסל קלאץ' על ספולושה מול אוקלהומה. במילים אחרות בכל מה שקשור לפלייאוף אין הבדל ביניהם כל כך בשנים האחרונות.

כדאי לחזור לראות את קובי סוגר את הספרס ב08, את דנבר ב09, והקלוז אווט המדהים לסאנס במשחק 6 ב2010, ועוד. לא מדובר בסל אחד פה מול הבולס ופה מול פירס. מול אוקלהומה, לדעתי זה מסתכם בסל באנקר דקה ומשהו לסוף משחק 2 (שאחריו דוראנט קלע 5 מהירות וכמעט ניצח את המשחק).

כדאי גם לחזור לראות מי הציל את ארה"ב במאני טיים באולימפיאדת בייג'ין. אני זוכר שלשה של לברון בסוף הגמר בלונדון ולא מעבר, אבל אולי אני טועה...

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 18, 2012 1:52 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 94 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה