סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 12:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
יוגב אוחיון לא יודע למסור לשחקנים בפוסט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:37 pm 
Junior

הרוטציה הרחבה של בלאט שוב מוכיחה את עצמה. הקבוצה שלשחקנים שלה הגיע יותר חמצן למוח ברבע הרביעי היא זו שניצחה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:37 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אמרתי שאני לא אכנס למדוע. אם אתה רוצה תפתח ת'רד באוף טופיק ונתפלמס שם.

למה עוף טופיק?
זה און טופיק כמו שמונים אחוז מהדיונים פה, ואני נדיב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:41 pm 
Junior

לאומית כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אוקיי, הדיווח שלי אומר אחרת, כלומר כל מה שאמרתי בדוק, כולל התחלת ההתגרות מצד אוהדי הפועל.

ותסלח לי, אבל מי שמשתיק את מי שצועק עליו הערות גזעניות הוא גבר.

האמת שעם שם כמו רומל בק, ועם הרזומה של אוהדי הפועל בנושא קריאות שואה, אני מתפלא שלא צעקו לבק נאצי.

וואלה, הפחדת אותי, הוא באמת חוזר? עוברים לכרמל?
והאם מישהו באמת שאל כאן למה לכנות אדם על שם צבע עורו, זו גזענות???

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:43 pm 
Junior

שאל, וגם לא מרפה. קורובייב, זה לא כדורסל ולכן זה אוף.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:49 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:
אוקיי, הדיווח שלי אומר אחרת, כלומר כל מה שאמרתי בדוק, כולל התחלת ההתגרות מצד אוהדי הפועל.

ותסלח לי, אבל מי שמשתיק את מי שצועק עליו הערות גזעניות הוא גבר.

אז הדיווח שלך לא נכון. מה גם שאובייקטיבית זה קצת מוזר שפתאום אוהדי הפועל התחילו "להיטפל" לבק ברבע האחרון בלי כל סיבה נראית לעין, לא?
ואני חוזר ואומר שהוא לא השתיק אף אחד שצעק לו הערה גזענית. אוהדי הפועל רק שרו לו "פאק יו" וגם אם היה בן אדם שקילל אותו על רקע גזעני אני בספק אם בק שמע אותו מאחר ואוהדי הפועל היו רחוקים מאוד מהפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:58 pm 
Junior

למה סיבה שלא נראית לעין? הוא קולע נגד הקבוצה שהם אוהדים, זה דבר דיי מרגיז.
אגב, גם לפאק יו זה לגיטמי להגיב בסימן השתקה. לעזאזל, אפילו סתם ככה לבוז של אוהדים סימן השתקה הוא לגיטימי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 06, 2013 11:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
הוקיץ' כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אח שלי היה במשחק בין הרצליה להפועל תל אביב ומספר שלאוהדי הפועל יש חבר חדש - רומל בק. מסתבר שהאוהדים היו מתוסכלים מכך שההגנה של מתן נאור, על אף היותה אגרסיבית מאוד, לא הספיקה מול בק שקלע 30 נק' על הראש שלו. האוהדים התחילו עם קללות פאק יו ו"כושי מסריח", שלאחריהן הגיב בק במחוות השתקה עם יד על הפה (שהיה נותן לו צהוב אה-לה-טוטו תמוז) לכיוון הקהל שלהם. בסוף המשחק כשנשארו כמה שניות ונותר רק להוריד את השעון הלך בק עם הכדור מול האוהדים של הפועל וכידרר לכיוונם כשהוא מעביר את הזמן.

איזה גבר!

אחלה דיווח, חוץ מזה שמדובר בשקר כמובן.
מה שקרה זה שברבע האחרון בק עשה סל ועבירה ולאחר מכן רץ לחגוג מול הקהל של הפועל כולל תנועות השתקה ועוד כמה מחוות חביבות. להגיד שאוהדי הפועל התחילו להיטפל אליו מתוך תיסכול זה שקר מוחלט.
אוהדי הפועל הגיבו בשריקות בוז וקריאות "פאק יו בק". אף אחד לא קרא לו כושי מסריח. כלומר יכול להיות שמטומטם כזה או אחר צעק את זה (אני בכל אופן לא שמעתי), אבל בהחלט אי אפשר להגיד שהקהל שר לו דבר כזה.
והוא בהחלט לא גבר!!!!111 מדובר בשחקן מצוין אבל איש קטן מאוד שהוריד לפסים לא ספורטיביים משחק שהתנהל באווירה מצוינת קודם לכן.

רק למען הפרוטוקול, אין במה שתיארת שום דבר לא ספורטיבי, בלי קשר לשאלת נכונות הדיווח של הרסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:07 am 
Junior

אני מצטער אבל לחגוג מול קהל שלא התגרה בך, להשתיק אותו ולאחר מכן (בסוף המשחק) גם לעשות תנועת יריקה לעברו זה הכל חוץ מספורטיבי.
זה בפירוש לחמם את המשחק סתם ולהיות פרובוקטור ובן אדם קטן.

הרסי, הוא קלע כל המשחק, למה רק ברבע הרביעי אחרי מהלך ספציפי התחילו כל הקללות?
בעצם עזוב, זה באמת ויכוח עקר בטח כשאתה לא היית במשחק בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם נצחון בירושלים וגם השביתה ב-NHL מסתיימת... אחלה יום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:17 am 
Junior

ראי, זו פרסומת סמויה לת'רד שלך בפורום השני, (אני חוסך לך את הגילוי הנאות הנדרש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:21 am 
Hall of Famer

אתה מעליב אותי.

למה סמויה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:22 am 
Junior

בשביל 9/10 האנאלפביתים שבינינו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:25 am 
Hall of Famer

נו, אני אחד מהם. ואני עוד זה שכותב בת'רד ההוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 12:53 am 
Hall of Famer

כנראה שכל זרי הליגה שלנו עשו הסכם חשאי לחמם משחקים נגד הפועל ת"א . נמשיך לעקוב .

ונעבור לקבוצתנו הכושלת - הפועל ת"א משווה את שיא הקליעה העונתי שלה עם 88 נקודות . קרטיס קלי מקפיץ את שיאו האישי מ-22 ל-30 נקודות , וזה מול קו פנים מוכשר ועמוק שהיה אמור להשתלט על המשחק די בקלות ( כפי שכל קו פנים חוגג מול הפועל ת"א ) , אבל חטף נוק-אאוט מזר בודד ( שבואו נודה שהוא לא איזה עילוי ) .
אני לא סובל תצוגות סוליסטיות , אבל באמת שאי אפשר לבוא בטענות לרומל בק עם עוד ערב של 30 נקודות ב-13/22 מהשדה . עצוב שקיבלנו תצוגה נהדרת ממספר שחקנים ( בק , ריינולדס וברקוביץ' ) ועדיין זה רק ניצחון דחוק על הפועל ת"א שהגיעה באמת בכוחותיה האחרונים ( שולדבראנד חולה , נאור פצוע במקצת וכו' ) .

שבוע הבא משחק קריטי בנתניה ( ואני הכי לא טיפוס שמגדיר כל משחק כקריטי ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:14 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
shmueliki כתב:
( שולדבראנד חולה , נאור פצוע במקצת וכו' )

להתאפק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:24 am 
Junior

ראובן כתב:
shmueliki כתב:
( שולדבראנד חולה , נאור פצוע במקצת וכו' )

להתאפק?

ראו מה בין בני לבין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 1:37 am 
Junior

הוקיץ' כתב:
אני מצטער אבל לחגוג מול קהל שלא התגרה בך, להשתיק אותו ולאחר מכן (בסוף המשחק) גם לעשות תנועת יריקה לעברו זה הכל חוץ מספורטיבי.

הרסי, הוא קלע כל המשחק, למה רק ברבע הרביעי אחרי מהלך ספציפי התחילו כל הקללות?
בעצם עזוב, זה באמת ויכוח עקר בטח כשאתה לא היית במשחק בכלל.

לא יודע למה דווקא אז, כי לא הייתי במשחק. אני אנסה לברר עם אח שלי, אבל אם זה לא חשוב בין כה וכה והויכוח עקר אני אשמח לעזוב אותו. על כל פנים, מה ששמואליקי אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:08 am 
Senior

shmueliki כתב:
כנראה שכל זרי הליגה שלנו עשו הסכם חשאי לחמם משחקים נגד הפועל ת"א . נמשיך לעקוב .

ונעבור לקבוצתנו הכושלת - הפועל ת"א משווה את שיא הקליעה העונתי שלה עם 88 נקודות . קרטיס קלי מקפיץ את שיאו האישי מ-22 ל-30 נקודות , וזה מול קו פנים מוכשר ועמוק שהיה אמור להשתלט על המשחק די בקלות ( כפי שכל קו פנים חוגג מול הפועל ת"א ) , אבל חטף נוק-אאוט מזר בודד ( שבואו נודה שהוא לא איזה עילוי ) .
אני לא סובל תצוגות סוליסטיות , אבל באמת שאי אפשר לבוא בטענות לרומל בק עם עוד ערב של 30 נקודות ב-13/22 מהשדה . עצוב שקיבלנו תצוגה נהדרת ממספר שחקנים ( בק , ריינולדס וברקוביץ' ) ועדיין זה רק ניצחון דחוק על הפועל ת"א שהגיעה באמת בכוחותיה האחרונים ( שולדבראנד חולה , נאור פצוע במקצת וכו' ) .

שבוע הבא משחק קריטי בנתניה ( ואני הכי לא טיפוס שמגדיר כל משחק כקריטי ) .

שמואליקי, מתאים לך להיות אוהד מכבי ת"א ולא הרצליה עם ההלקה העצמית הזאת. הפועל ת"א קודם כל אחלה קבוצה שמלבד המשחק מולנו (ומכבי ת"א שלא נחשב) קודם כל לא התפרקה בשום שלב העונה ויש לה הרבה מאד אופי. והיא משחקת בהרכב הזה כמעט כל העונה, ולפעמים יש גם יתרונות לשחק בהרכב הזה (ששחקן כמו קלי שהוא חם למשל לא יורד לספסל).

בנוסף, אומנם רק מהתרשמות מהטלוויזיה אבל לא ממש מדובר בניצחון דחוק. הרצליה הובילה בהפרשים של 8-10 לעורך רוב המשחק מהמעט הצלחתי להתרשם מהפריצות ושלטה במשחק כשהפועל לא ממש מאיימת עליו בשום שלב בצורה אמיתית כש2 שלשות בסיום בתוספת כמה החטאות עונשין של הרצליה הביאו את המשחק למשחק לכאורה צמוד. מבחינת יחסי הכוחות במשחק זה כנראה לא היה ככה, אולי אחד מהאוהדי הפועל ת"א יכול לאשר את ההרגשה שלי מהטלוויזיה (או שלא... להגיד שאני התרשמתי לא נכון), וזאת למרות שאם הבנתי נכון הגבוהים של הרצליה היו מסובכים רוב המשחק בבעיית עבירות (מסביר גם למה קלי אולי חגג קצת).

סה"כ הרצליה אחרי סיבוב ראשון מאכזב אבל מאז שביצעה את השינויים בזרים היא (להוציא משחק נגד מכבי כמובן) במאזן של 3 נצחונות והפסד, שזה לא כל כך רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:10 am 
Senior

הוקיץ' כתב:

הוקיץ, מה כל כך גרוע בתנוקת השתקה? לדעתי דווקא ליגיטימי לגמריי מצד שחקן לעשות תנועה כזאת לקהל לסתום. בדיוק כמו שהיה ליגיטימי בכדורגל עם טוטו ואיזה אידיוט החליט שיש עם זה בעיה (וקיבל על זה ביקורת לדעתי אחרי). לחמם את האווירה? האוהדים שלכם צריכים לקחת דברים יותר בקלות, תנועה כזאת לא אמורה לחמם אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:13 am 
Senior

ירושלים - מכבי הייתה משחק לא רע. לטעמי מי שניצח את המשחק היה דווקא ג'יימס ולא סמית שקיבל מחמאות מכל עבר. ג'יימס סגר את הצבע לחלוטין ב5 הדקות האחרונות וירושלים פשוט התקשתה לעשות מהלכים בהתקפה ובכלל. הפאקטור השני היו 3 השלשות של לוגן שגמרו את הרבע השלישי בנקודה יתרון, אם ירושלים יורדת ב6-8 יתרון לדעתי המשחק מסתיים אחרת.

חוץ מזה, זה רק אני או שכבר שנה שנייה או שלישית ברציפות שירושלים במלחה שולטת במשחק יחסית 3 רביעים ונחנקת ברבע האחרון ונותנת למכבי לנצח?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:15 am 
Hall of Famer

התסכול כמובן לא בא מהמשחק היום , אלא מניסיון העבר ( וכתחזית לעתיד ?! ) .
עם כל הכבוד להפועל ת"א , כאשר הם מגיעים עם 2 זרים בלבד ( עד כמה שאלן הוא לא תמיד משמעותי הוא עדיין גוף לא מבוטל בצבע ) , עם 2 ישראלים בכירים שנאמר שעולים לשחק בעיקר בגלל הרוטציה הקצרה , בכושר רע ( לעומתנו , שאנו כפי שציינת לכאורה בהתקדמות בחודש האחרון ) - ואנחנו עדיין סופגים מהם כמות כזו של נקודות , כולל חגיגה תחת הסל - אין כלל וכלל מה לשמוח מהניצחון . קארקטר דווקא היום לא הופעל כפי הנראה , ואם קלי ושולדבראנד מסיימים 61 דקות משחק משותפות עם 0 עבירות אתה יכול לתאר לעצמך ( וגם אני , כי לא צפינו הרי במשחק עצמו ) כמה שיחקנו פנימה ליתרונות שלנו כביכול .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 2:32 am 
Senior

לא יודע. אני מניח כשאתה מוביל ושולט במשחק אז לא תעשה שמיניות באוויר לשנות את המשחק. יכול להיות שהפועל ת"א הביאו דאבל אפ על הגבוהים בשביל לעצור אותם, יכול להיות שסתם היה לגבוה שלכם יום חלש, קשה לדעת בלי לראות. אבל העובדה למשל שקיבלתם מעל 70 נקודות מהגארדים שלכם (נגד אחת מקבוצות ההגנה הכי טובות בליגה) אומרת שאולי הפועל הגיעו למשחק במחשבה שלעצור את הגבוהים של הרצליה ושהגארדים לא ינצחו. מי יודע.

הרצליה לטעמי קבוצה סופר מוכשרת בהתקפה (מהיותר מוכשרות בליגה) ולכן אני מבין את התסכול שלך. בהגנה מהצד השני הם רחוקים מאד, למרות דווקא שחקנים שומרים לא רעים (ברקוביץ, רייס, ג'ומיין ג'ונס) שפה זה בהחלט עבודה של מאמן לגרום להם לשחק כקבוצה ביחד יותר טוב בהגנה דבר שהם לא עושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:46 am 
Hall of Famer

קוף ירוק כתב:
ירושלים - מכבי הייתה משחק לא רע. לטעמי מי שניצח את המשחק היה דווקא ג'יימס ולא סמית שקיבל מחמאות מכל עבר. ג'יימס סגר את הצבע לחלוטין ב5 הדקות האחרונות וירושלים פשוט התקשתה לעשות מהלכים בהתקפה ובכלל. הפאקטור השני היו 3 השלשות של לוגן שגמרו את הרבע השלישי בנקודה יתרון, אם ירושלים יורדת ב6-8 יתרון לדעתי המשחק מסתיים אחרת.

חוץ מזה, זה רק אני או שכבר שנה שנייה או שלישית ברציפות שירושלים במלחה שולטת במשחק יחסית 3 רביעים ונחנקת ברבע האחרון ונותנת למכבי לנצח?

לא זוכר בדיוק מה קרה בשנים הקודמות , אבל אתמול השלשות של לוגן הוציאו מהפועל את האוויר מהמפרשים מהבחינה המנטלית , וברבע האחרון הצטרפה העייפות הפיסית בעיקר של הקו הקדמי (קרייג סמית' פשוט לא בנוי ליותר מ-25 דקות במשחק למרות שהיה אדיר במחצית הראשונה , ודאנקן גם נפצע בנוסף להכל). סה"כ משחק שהפועל כן הייתה יכולה לקחת , ובלי השלשות של לוגן ובלי כל מיני שטויות מטומטמות כמו העברת כדור מאחורי הגב של פולן אחרי חטיפה , והחטאות כל מיני ליי אפים חופשיים למשל של דאנקן אחרי החטאת עונשין שלו , היא הייתה לוקחת. בכל מקרה , אם הייתי אוהד מכבי לא הייתי יותר מדי מרוצה...... העובדה היותר מדאיגה מבחינת הפועל היא שכדיר אמור להיעדר עכשיו חודש-חודש וחצי , והקו הקדמי ימשיך להיות דליל ובעייתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 07, 2013 10:48 am 
Hall of Famer

כן, אבל אם היית אוהד מכבי שגם אוהב הוקי - היית מאד מרוצה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 120 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מנחם ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה