סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לקראת דראפט 2013
הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2013 11:00 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
מה עם מארווין וויליאמס על חשבון כריס פול ודרון וויליאמס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2013 11:04 pm 
Hall of Famer

הערכה לא נכונה של כשרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2013 11:05 pm 
Hall of Famer

לאסופת הסנטרים הלא רעה בעיניי מתווספים לא מעט פרוספקטים. מישהו יכול קצת להרחיב עליהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 22, 2013 11:31 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
הערכה לא נכונה של כשרון.

זו חתיכת הערכה לא נכונה של כישרון, כי זה לא שהם חשבו לעצמם "הוא טיפה פחות טוב, אבל הוא בעמדה שאנחנו צריכים אז ניקח אותו", הרכזים של אטלנטה בעונה שלפני הדראפט היו טיירון לו וטוני דלק כשעל העמדה של וויליאמס היה להם את ג'וש סמית' אחרי עונת רוקי חביבה למדי, את אל הארינגון והם עוד הגדילו לעשות כשלקחו את ג'ו ג'ונסון בקיץ, וזה כשבעמדת הרכז היה להם את טיירון לו שנשאר עוד עונה וסאלים סטודומאייר. כלומר המחשבה של הצוות הניהולי של אטלנטה הייתה צריכה להיות משהו בסגנון: "נכון שכריס פול יותר מתאים לנו מבחינת עמדה, אבל מרווין וויליאמס הרבה יותר טוב ממנו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 12:36 am 
Hall of Famer

שכחת גם את ג'וש צ'ילדרס אחרי עונת רוקי. צ'ילדרס נבחר במקום השישי בדראפט. הערכת הכישרון של אטלנטה הייתה כל כך חסרת בסיס, שזה לא רק שהם התאהבו בסמול פורוורדים אתלטיים, הם הצליחו להתאהב מהשחקנים הלא נכונים. בדראפט 2004 אנדרה איגודאלה נבחר במקום התשיעי ואילו מקום אחד אחרי צ'ילדרס נבחר סמול פורוורד פחות אתלטי, אבל עדיף בהרבה לוואל דנג. ועדיין כל זה בקטנה לעומת הבחירה בשלדן וויליאמס במקום ה-5 בדראפט 2006.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 12:56 am 
Hall of Famer

מרווין היה הייפ מיותר ולא ברור כ"כ איך הוא הגיע לאן שהגיע. אגב, הריסון בארנס אחרי עונת הפרשמן שלו היה ברמה טיפה יותר גבוהה ממה שמרווין היה אחרי עונת הפרשמן שלו. רק שבארנס עשה החלטה נכונה ונשאר עוד שנה. בפלייאוף הזה הוא עשה דברים שמרווין ויליאמס לא עשה ב-7 שנים שהוא בליגה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 1:25 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
התותח המפוברק כתב:
אם אתם קליבלנד, ואתם מאמינים שמקלמור ה-ר-ב-ה יותר טוב מדיון וייטרס, והוא הוא יהיה הכוכב של הדראפט הזה. אתם לוקחים את מקלמור ומעבירים את וייטרס, או הולכים לפי ה"צורך" ובוחרים את נואל?

הטקטיקה של בחירה בדראפט בעיני היא פשוטה מאד. דבר ראשון הערך את הכשרונות. אתה בוחר ראשון ויש שחקן שאתה בטוח שהוא יהיה כוכב, תבחר אותו, אח"כ תסדר את הסגל שלך. הדוגמא הטובה ביותר היא כמובן של הספארס ב-97 שהחזיקו בסנטר מעולה והבחירה מספר 1 הייתה אמורה להיות סנטר בשם טים דאנקן. אני בטמטומי חשבתי שהספארס צריכים להעביר את דאנקן, כי לא ראיתי גם אותו וגם את האדמירל משחקים ביחד ולאחר הפציעה של רובינסון לדאנקן היה הרבה יותר ערך דראפט. למזלם של הספארס לא אני קבעתי מה הם יעשו בדראפט (להגנתי ייאמר שראיתי את דאנקן בקולג' ולא צפיתי שהוא יכול לשחק בעמדה אחרת מחוץ לסנטר וגם לא התלהבתי ממנו כמו כל השאר. בעצם זה לא ממש להגנתי). אחרי שאתה מחליט מי השחקן הטוב ביותר מבחינת כישרון, תתחיל לבדוק את הפער מהשחקן הבא אחריו. אם הפער קטנטן, אז אתה יכול להתחיל לחשוב על בחירה לפי צורך. אם לא, תמיד לך עם הכישרון.

ומצד שני אורלנדו ב 94 שנתנה את הבחירה הראשונה של וובר תמורת הבחירה השלישית של פני, בגלל ששאק היה שם. אז נכון שלפני היתה קריירה מפוספסת בגלל פציעות אבל לכאורה לפחות זה היה המהלך הנכון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 1:14 pm 
Hall of Famer

לא בהכרח הבחירה הנכונה. וובר לא היה מסתדר עם שאק ויוצר את הקו הקדמי הטוב בליגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 1:37 pm 
Hall of Famer

יתכן, אבל זה דיון קצת אקדמי. בזמן אמת (כלומר בשלוש-ארבע שנים שאחרי הדראפט) דיברו על כך שזה שיחוק רציני של אורלנדו, כך אני זוכר לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 2:38 pm 
Junior

בהתחלה זה נראה כמו פגיעה בול של אורלנדו, כי וובר היה בעייתי ופני היה הפוסטר בוי של הליגה. בהמשך וובר הפך להיות כוכב בקונטנדרית ופני היה זה שנפצע ומגיע לא בכושר. לא חושב שאפשר לסכם את זה כהחלטה רעה, בטח אם זוכרים שאף אחד לא יכול לנבא איך תיראה קריירה של שחקן 5-6 שנים אחרי שהוא נבחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 3:13 pm 
Hall of Famer

אבל בחירות דראפט נשפטות לפי מה שקרה בסוף, לא לפי השיקולים של ההתחלה. לפני היתה בסופו של דבר קריירה מאכזבת, ו-וובר את שאק (לא שמישהו מבטיח שיכלו לשמור את שניהם, אבל בכל זאת), לפי הקריירה שלהם כמו שראינו אותה בפועל, היו הופכים כנראה לאחד הקווים הקדמיים הטובים EVER.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 3:19 pm 
Hall of Famer

קודם כל, לגבי הסיכויים לשמור את שניהם, אם כבר, אין סיבה לחשוב שאם שאקיל עזב קבוצה מוצלחת, שרק שנתיים קודם לכן (אאז"נ) הגיעה עד גמר הליגה, כשהוא משחק עם כוכב שהיה בסך הכל לפי מה שזכור לי בחור נוח, רק כדי לעבור ללוס אנג'לס - הוא לא היה עושה בדיוק אותו דבר עם וובר.
לכן, השאלה היא למי היתה קריירה טובה יותר עד העזיבה של שאקיל. וובר היה מצוין בארבע חמש שנים האלה, פני היה ככל הנראה טוב יותר.

אני גם לא מסכים שבחירת דראפט נשפטת על פי מה שקרה בסוף. היא נשפטת על פי מה שראינו מהשחקן. מה, ברנדון רוי היה טעות כי הוא גמר את הקריירה מוקדם? הוא הוכיח כשהוא שיחק שהוא אחלה שחקן לגמרי. זה שהוא נפצע - הכל יכול לקרות, אבל זה לא סותר את העובדה שהבחירה היתה בשחקן שהוכיח שהוא שחקן. אותו כנ"ל בדיוק גם פני הרדוואי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 4:39 pm 
Hall of Famer

אני זוכר שאחת הטענות שבגללה המג'יק העדיפו את פני הייתה שלוובר אין יכולת לעשות סלים מחוץ לצבע. מיותר לציין שהוא הפך לקלעי חצי מרחק מעולה.

אני לא חושב שהמג'יק בחרו את פני רק בגלל העדפת הצורך על פני הכישרון. אני חושב שהמג'יק באמת האמינו שפני לפחות לא רחוק מוובר מבחינת כישרון והיו דיבורים על כך שהמג'יק בכלל חשבו שהם לקחו את השחקן העדיף ועוד קיבלו המון עליו. זה החלק הנוסף בטרייד הזה, כי לא רק שהמג'יק לא ויתרו על הכישרון המשמעותי עודף לטעמם, אלא הם קיבלו את בחירות הסיבוב הראשון של הווריירס בערך ל-15 השנים הבאות. אם אני זוכר נכון, אז אפילו הבחירה במייק מילר במקום החמישי בדראפט 2000 עוד הייתה שאריות מעסקת וובר. כמובן שהגאונים הכי גדולים היה פילי שלי שהחזיקו בבחירה מספר 2, ובמקום להגיד למג'יק, שמאד רצו את פני, שאם הם לא עושים טרייד איתם סטייל גולדן סטייט, אז פילי לוקחת את פני בבחירה מספר 2, מה שהיה מוביל כמובן לטרייד, או לבחירת פאניקה של המג'יק בפני או סתם שפילי היו נשארים עם פני, עשו את הדבר הכי הגיוני ולקחו את שון בראדלי הדחליל שגם היה באיזו שליחות מורמונית לפני הדראפט ולא שיחק כדורסל איזה שנתיים.

האם המג'יק צדקו? אז היו כמה שלבים בתהליך. בעונת הרוקי זה ממש לא היה ברור. פני היה הצלחה אדירה באורלנדו, למרות שהוא לא שיחק רכז רוב הזמן, אבל וובר היה רוקי השנה והוביל את גולדן ללא טימי הארדוואי ומאלין הפצועים, עם ויקטור אלכסנדר אם אני זוכר נכון בתפקיד משמעותי, לפלייאוף. עונה אחר כך וובר כבר דרש את הטרייד ובשנתיים הבאות נראה היה שאורלנדו עשתה את הדבר הכי חכם שיש. בהמשך וובר הפך את הקריירה שלו בסאקטאון ופני נפצע, ונפצע ונפצע עוד קצת.

לפי זכרוני, פני ממש לא היה בחור נוח ונחמד והיו מאבקי אגו גדולים מאד בינו לבין שאק, שאני מניח שהיוו חלק מהשיקולים של שאק לנטוש את המג'יק. לא סתם שאק עשה את ההשוואה המופלאה שלו לסנדק ושלושת הבנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 5:19 pm 
Hall of Famer

עם או בלי קשר, גם האדמירל לא שיחק בשנה האחרונה בקולג'ים לפני בואו לליגה, כי רצה לסיים תואר מהנדס. כך שזה כשלעצמו הוא לא מה שהיה מונע מלבחור בשון בראדלי. זה ששון בראדלי היה איטריה שבירה - כן. (אם כי יצויין שבראדלי היה טוב בהרבה מאטריות אחרות כמו מנוטה בול ובטח שהאשים ת'אביט או חדדי, ולעיתים אף הראה דברים יפים וסיפק כל מיני טריפל דאבלים של חסימות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 23, 2013 11:38 pm 
Hall of Famer

קשה להשוות בין רובינסון שבשנות הקולג' שלו הוכיח איזה דבר או 20 לבין בראדלי ששיחק שנה אחת בקולג', אמנם מרשימה ואז הלך לשנתיים שליחות מורמונית.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2013 3:22 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עמוס לב כתב:

לפי זכרוני, פני ממש לא היה בחור נוח ונחמד והיו מאבקי אגו גדולים מאד בינו לבין שאק, שאני מניח שהיוו חלק מהשיקולים של שאק לנטוש את המג'יק. לא סתם שאק עשה את ההשוואה המופלאה שלו לסנדק ושלושת הבנים.

דוקא אחד הדברים שאמרו על פני שאין לו ממש אישיות, אפילו היתה את סדרת הפרסומות עם ליטל פני הבובה בקולו של כריס רוק שהיה לה הרבה יותר כריזמה מפני עצמו. הבעיה ששאק לא אהב שמישהו נוגס לו בתהילה. כל מערכת יחסים שלו עם קבוצה או כוכב חבר לקבוצה נגמרה בטונים צורמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2013 9:55 am 
Hall of Famer

אני לא זוכר שמערכת היחסים שלו עם ווייד נגמרה בטונים צורמים. עם מיאמי כן. אבל אני זוכר ששאק הסתכסך עם פני. זה שפני לא היה עם כריזמה בכדי לעשות פרסומת בלי בובה קטנה, זה לא קשור לאישיות או מחסור בה. לפי אותו קריטריון גם לדאנקן אין אישיות וזה כל כך לא נכון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2013 10:17 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אם כבר מדברים על כריזמה מחוץ למגרש, אז כמובן היה את הסרט ההוא עם ניק נולטה שגם פני וגם שאקיל שיחקו בו, אבל פני היה שם בשביל לתת הטבעות מגניבות ולשאקיל ממש היה תפקיד (לא תפקיד אוסקרי כמו ריי אלן ביש לו את זה, אבל עדיין).

בכל אופן, אני חושב שכל דיון היפותטי על מה-היה-יכול-לקרות-אם צריך להתחיל בזריקות עונשין ההן של ניק אנדרסון. זה הרס לא רק את הקריירה האישית שלו ולא רק את הסיכוי של אורלנדו לאליפות אלא את כל העתיד של הקבוצה הזו. כמובן שגם הפציעות וכל זה לא הזיקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 25, 2013 1:26 am 
Junior

התותח המפוברק כתב:
אם אתם קליבלנד, ואתם מאמינים שמקלמור ה-ר-ב-ה יותר טוב מדיון וייטרס, והוא הוא יהיה הכוכב של הדראפט הזה. אתם לוקחים את מקלמור ומעבירים את וייטרס, או הולכים לפי ה"צורך" ובוחרים את נואל?

אם אני קליבלנד אני לא הולך על אף אחד משני מאלו. אני עושה טרייד ויורד כמה מספרים בדראפט בכדי לקחתצ את אלכס לן- הכשרון הכי גדול של הדראפט הזה. שאולי יצא מהחמישייה בגלל הפציעה שלו (שהיא מדאיגה בפני עצמה)

לא בטוח שמקלמור יהיה הרבה יותר טוב מווייטרס. ונואל? יש כאן ריח עז של באסט וגם אם לא, אני לא רואה אותו נותן אימפקט מיידי.
דווקא דיינג הוא שחקן שאפשר להשוות אל נואל. ההבדל הוא שהשני בן 23.

דיינג ווויטי נראים כמו אחלה ואליו פיקס לפי מיקומי המוק שלהם כרגע.

מה שלי ממש לא מובן זה הזלזול בבאק קורט של לואיוויל. ראס סמית' בעיניי הוא שחקן על. אני רואה את כל הפויינטים הבינוניים האלו שעומדים לבחור בדראפט הזה ולא מאמין שמדברים עליו כעל שחקן סיבוב שני (הסיבה שהוא נשאר עוד שנה בלואיוויל) וכן, אני בהחלט רואה אותו כפויינט ופויינט מצוין אבל כנראה שרוב הסקאוטים לא...

גם פייטון סיבה ראוי להרבה יותר ריספקט ממה שהוא זוכה לו במוקים. בניגוד לסמית' שהייתי מדרג אותו מאוד גבוה בדראפט הזה, את סיבה הייתי שם בחלק השני של הסיבוב הראשון ולא בחצי השני של הסיבוב השני. עדיין מדובר בווינר אמוציונאלי שאני מאוד מחבב. רואה אותו בכיף נותן קריירת ז'אק ווהן- ג'ארט ג'ק.

גם מ'בקווה וג'מאל פרנקלין צריכים להיות מדורגים גבוה יותר בעיניי.

ישנם שני שמות שכרגע מטפסים במוקים- דניס שרודר וקלי אולינייק. את הראשון אני לא מכיר בכלל ואת אולינייק לא יצא לי לראות.
שווים את ההייפ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 25, 2013 4:05 am 
Hall of Famer

כשראיתי את אוליניק בטורניר המכללות, הוא היה נראה לי כמו הגירסא הסנטרית של ג'ים, סליחה, אדם מוריסון. לבנבן מגונזאגה שמגדל שיער.

הוא 7 פוטר עם נעליים, ומוטת ידיים קצרה מאוד יחסית לאחרים (6-9.75). רק לשם השוואה, דשון תומאס הוא 6-7 עם נעליים (5 אינצ'ים פחות), ומוטת הידיים שלו היא 6-10...

במבחני האתלטיות, בניתור מהמקום הוא סיים שני מהסוף (מזל באמת שיש את גאוותנו הלאומית ג'ייק כהן), ובניתור עם תנופה, סיים רביעי מהסוף. בקיצור, לא מסתמן כמו אתלט מי יודע מה.
ומה, אולי מבחני כוח? גם שם הוא היה די חלש. דחק 5 בלבד. לא בטוח אם זה משקל קבוע לכולם או שזה מותאם לכל משתתף בדראפט קומביין לפי משקל הגוף שלו. בכל אופן, גם שחקנים במשקל וגובה דומים לשלו הרימו הרבה יותר.

מה שמשאיר אותנו עם מבחני הריצה, שם דווקא בריצה ה"ארוכה" יותר (Agility) הוא רץ מהר יחסית לסנטרים אחרים. בספרינט הוא שוב סיים שני מהסוף אחרי גאוותנו הלאומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 25, 2013 8:59 pm 
Sophomore

מצד שני יש לו יופי של משחק התקפה ויש לו יכולת סיום באמת נדירה ליד הטבעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 1:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Mook כתב:
התותח המפוברק כתב:

אם אני קליבלנד אני לא הולך על אף אחד משני מאלו. אני עושה טרייד ויורד כמה מספרים בדראפט בכדי לקחתצ את אלכס לן- הכשרון הכי גדול של הדראפט הזה. שאולי יצא מהחמישייה בגלל הפציעה שלו (שהיא מדאיגה בפני עצמה)

אני דווקא הייתי מחליף בחירות עם וושינגטון או שארלוט כדי לקחת את אוטו פורטר הפורוורד מג'ורג'טאון (וכמובן לקבל שחקן תורם מאחת מהן). משארלוט אין אף שחקן שהייתי לוקח אבל מוושינגטון אפשר לקחת את אחד הוטרנים הגבוהים (אוקפור/ננה) או הצעירים הגבוהים (סינגלטון/בוקר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 02, 2013 1:18 pm 
Sophomore

יש לא מעט סנטרים ממוכשרים ו'קלאסיים' בדראפט הזה.(רק עכשיו שמתי לב)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 7:40 am 
Junior

מה אתם יכולים לספר לי על דאריו סאריץ׳?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 03, 2013 8:40 pm 
Hall of Famer

אירופאי עם איץ' בסוף. מה צריך עוד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 334 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], idpwf1 ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: