סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 23, 2024 9:01 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:06 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לגבי ההשוואה בין הקאבס להיט מבחינת מאזן הליגה אז הסיבה העיקרית זו התחברות קבוצתית... לא חסרות דוגמאות בספורט העולמי ל"סופר גרופס" שנכשלו בעונה הראשונה (ההיט ב2011, עד כמה שגמר בעונה הראשונה זה כישלון, הלייקרס העונה, הלייקרס של מאלון , ריאל מדריד ובטוח שכחתי עוד ). זה שהיו מקרים בודדים שזה הצליח (בוסטון עולה לי בראש) לא אומר שברגע שאתה מחבר כמה שחקנים מעולים זה ישר נגמר באליפות.

לגבי שחקן הליגה הגדול אי פעם אני מסכים עם פלאש. לברון מבחינת שחקן ליגת סדירה לא הגדול אי פעם (ג'ורדן עם עונת 72-10, 5 MVP והרשימה בעונה הסדירה עוד ארוכה), אבל הוא בהחלט אחד הגדולים.

לגבי הקאבס כצוות מסייע אין שום דרך לשפוט (כי אחרי שלברון עזב עזבו גם דלונטה ושאק שהיו חשובים ), אבל למי שעקב אחרי הקאבס לא היה ספק לכמה הקבוצה הזאת מוגבלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:17 pm 
Junior

אגב, יש לי שאלה בתור אחד שלא ראה את הNBA בשנות ה80 ( הייתי עסוק עם להיוולד וזה) :
בהסתכלות על סטטיסטיקה נטו ( ושוב, לכן אני שואל כי אני לא מאמין בסטטיסטיקה בלבד), מג'יק עם ממוצע פלייאוף של 19.5 נקודות, שבעונות האליפות ממוצע הפלייאוף שלו הוא עם 19 נקודות בממוצע. בנוסף יש לו בממוצע 12.3 אסיסטים ו7.7 ריב' בפלייאוף כאשר בעונות האליפות יש לו 11.7 אסיסטים 8.4 ריבאונדים.
סטטיסטיקה מצוינת בלי ספק, אבל פחות או יותר דומה מאוד לעונה הסדירה, וגם לא ברמה ג'ורדנית כמובן או משהו.

אצל לארי בירד, שאני לא יודע מה היו העונות ה"תקינות" שלו מבחינה בריאותית, אני אקח רק את עונות האליפות ושם יש לו 25.1 נקודות למשחק, 11.4 ריב' למשחק ו6.7 אס' למשחק. גם כמו מגי'ק לא רחוק בטירוף מהעונה הסדירה.

שאלתי היא כזו - למה שמדברים על הגדולים מכולם מציינים את ההתעלות בפלייאוף ואת הרמה המטורפת, בעוד המספרים ( ושוב, אני שואל כי לא ראיתי) מראים ש2 שחקנים שהם קונצנזוס ל2-3 בהיסטוריה היו בערך באותה רמה כמו בעונה הסדירה ולפי מספרים לא הציגו איזו עליית מדרגה כלשהי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2013 2:20 pm 
Hall of Famer

טוב, כן. לברון הוא עדיין לא מייקל של העונה הסדירה.
אבל, אם היסטורית הוא עדיין נחות מקובי למשל, וכנראה גם מדאנקן. הרי שהוא בעיניי עולה על שניהם, אם מודדים רק את העונות הסדירות עד היום.
אגב, עוד שחקן עם פער די רציני בין העונה הסדירה לבין הפלייאוף, הוא קרל מאלון כמובן, והאמת היא שגם מוזס מאלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 53 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה