סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:42 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 12:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
יכול להיות שימושי לטרייד נוסף שיביא אולי סנטר\רכז מחליף
לא נראה לי שבלאט באמת ימצא לו שימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 1:30 pm 
Hall of Famer

בנט הולך למיניסוטה ביחד עם וויגינס ות'דיוס יאנג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 2:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אז פילי בסוף מקבלים את א-מוטה, שבד ובחירה שעומדת להיות ממש נמוכה? כבר לא כזה מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 3:04 pm 
Hall of Famer

ביחס לציפיות, לא. ממש לא. באופן כללי, אם מתעלמים מאופציית בנט, זה טרייד סביר לפילי. היא מקבלת מישהו שבתקווה יאפס את אמביד (AKA התקווה הגדולה של פילי) ויגרום לו להתנהג כמקצוען ולשמור על עצמו ובחירת דראפט נוספת לאוסף. שבד, עם קצת יותר בטחון, אולי עוד יוכיח שיש לו מקום בליגה. לא רע, לא משהו. בהתחשב בכך שיאנג היה הולך בסוף השנה ממילא, בגובה החוזה שלו, מה שאורלנדו קיבלה על אפללו ופילי עצמה על הוז וטרנר בטרייד דד-ליין, זה שלל סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 6:22 pm 
Junior

כן, זה לא שבפילי החליטו לעשות מחווה למינסוטה.
ניסו להעביר את יאנג בעונה שעברה, לא קיבלו תמורה ראויה. ניסו להעביר אותו כל הקיץ.
אם זה הטרייד שהינקי לקח, כנראה שזה הטוב ביותר שהיה על השולחן.

משפט על מינסוטה - הם הפכו הקיץ לקבוצה הרבה יותר מעניינת לטעמי, והעתיד כבר לא נראה כ״כ קודר.
עד לפני חצי שנה, אני לפחות, חזיתי להם עתיד מסובך הרבה יותר.
הצפי היה שלאב יישאר שקט, ישחק את החוזה הקצר שלו ואז ייברח לחיים הטובים, משאיר את הוולבס עם סגל עלוב.
אז דרישת הטרייד של לאב אמנם גם עזרה לו עצמו כמובן, אבל היא לחלוטין הצילה את מינסוטה, שאמנם איבדו סופרסטאר, אבל הצד השני למטבע היה מאבק (ככה״נ) עקר להיכנס לפלייאוף, ואז קיץ שבו הם מתחילים לחפש מוצא.
במקום כל זה, עכשיו יש להם מוצא.
הם גם יהיו טובים השנה (כן, טובים. לא מדהימים, אבל ייאבקו על הפלייאוף, עם עומק נאה בכל עמדה במגרש),
גם אפשר לראות איך בתוך 4-5 שנים הופכת להיות להם קבוצה באמת חזקה ומאיימת.
גם אם אתה לא מאמין ברוביו, בארבע העמדות האחרות (לוין-וויגינס-בנט-דיינג) יש להם ילדים עם טונה של כשרון, בשליטת הוולבס מבחינה חוזית לשנים רבות, ולכל אחד מהם יש הפוטנציאל להיות טופ 10 בעמדה שלו בעוד מספר שנים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 23, 2014 9:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מעניין מה מינסוטה יעשו עכשיו עם פקוביץ. הוא אמנם שחקן ההתקפה הכי טוב שלהם כנראה אבל לא ממש מתאים למשחק ריצה שזה מה שצריך לעשות עם הסגל הזה (רוביו לאווין וויגינס ויאנג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 2:10 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
דרך אגב, מסתבר שלאב בסוף לא הפעיל את האופציה. כרגע יש לקליבלנד אותו לשנה והם עדיין צריכים לשכנע אותו להפעיל אותה או לחתום על הארכה... יושב המון על בלאט העונה - בעקרון יש תסריט לא זניח שבו כל העסק הולך פארש וגם לברון וגם לאב בורחים תוך שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 9:30 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא רואה סרט שלברון עוזב תוך שנה.
מצד שני אני בהחלט רואה את לאב עוזב אם הוא לא מסתדר במערכת/לא מקבל מספיק כדורים/לא צובר סטטיסטיקות כמו שהוא אוהב, והולך לחתום בקונטנדרית הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 6:01 pm 
Freshman

פק משתלב בסדר בהרכב הזה. הוא אמנם נראה כמו טנק אבל מתאמץ לרוץ קדימה בכל התקפה והרבה פעמים תופס עמדה לפני הסנטר ששומר עליו. בסוף גם צריך מישהו שיעשה נקודות בהתקפה העומדת.

בעונה שעברה הוולבס ניצחו 41 משחקים, אבל שיחקו קצת יותר טוב מזה, עם הרבה הפסדים צמודים.

אז השנה יש ספסל טוב יותר ויאנג שהוא פורוורד סביר במקום לאב. אני מניח שתחזית של 35 ניצחונות היא סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 9:20 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
דרך אגב, מסתבר שלאב בסוף לא הפעיל את האופציה. כרגע יש לקליבלנד אותו לשנה והם עדיין צריכים לשכנע אותו להפעיל אותה או לחתום על הארכה... יושב המון על בלאט העונה - בעקרון יש תסריט לא זניח שבו כל העסק הולך פארש וגם לברון וגם לאב בורחים תוך שנה.

לא מבין מה זה "תסריט לא זניח שבו כל העסק הולך פארש". זה בהחלט לא זניח. זה זניח לחלוטין. התרחיש היחיד שבו העסק הזה הולך פארש זה פציעה ארוכה של אחד מהטריו. לא אגיד שזה סיכוי זניח, אבל לא תרחיש שאתה לוקח בחשבון בתחילת העונה.

כתבתי את זה כבר כמה פעמים כאן - בואו תראו לי איזה עוד מאמנים באן בי איי מחזיקים ברקורד של 17 שנים כמאמן ראשי? כמה מאמנים יכולים להגיד שאימנו ב-7 מועדונים שונים, לא כולל נבחרות? כמה מאמנים הגיעו להישג אקוויוולנט לאליפות אירופה לנבחרות/יורוליג/מדליה אולימפית? על הרקורד של בלאט אי אפשר לערער, והוא כולל אימון של עשרות שחקנים שונים שרבים מהם הגיעו או שיחקו כבר באן בי איי. גם על אריק ספולסטרה טענו שלא מספיק טוב בשביל לאמן את הטריו של מיאמי. זה נגמר ב-4 גמרים ו-2 אליפויות, ואני אישית לא ממש מחזיק מספולסטרה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 9:29 pm 
Junior

התסריט הלא זניח לא קשור בהכרח לבלאט.
יכולות להיות המון סיבות שהמישמש הזה לא יצליח.
בלאט לא יהווה את הבעיה, אם בלאט לא יסתדר עם אימון ב-NBA הוא גם יכול להיות מוחלף על ידי טיירון לו בפגרת האולסטאר.
זאת הסיבה ששמרו את טיירון לו עם הטייטל המונפץ שלו, תעודת ביטוח.
ההרכב של קליבלנד לא עד כדי כך טוב שאין שום דרך שהם יכשלו, ההרכב הזה בהחלט עדיין טעון הוכחה.
לברון כבר לא יברח אבל אם לאב לא יבוא לידי ביטוי או ירגיש שהוא לא מקבל מספיק כדורים בהחלט הוא עלול לחפש החוצה בסוף העונה.
עם כל הכבוד לבלאט ולרקורד שלו הוא מאמן רוקי ב-NBA והוא עדיין צריך להוכיח שהוא מאמן לגיטימי לקונטנדרית, הוא בכל זאת מאמן שעדיין לא אימן יום אחד ב-NBA.
אני מאמין בו אבל הליגה לא רואה בו באנקר אלא סימן שאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 10:02 pm 
Hall of Famer

וואלה, את מה שאתה אומר אפשר היה להגיד אחד לאחד על טום תיבודו. ואיכשהו, כשהוא חתם בשיקגו, לכולם, אבל לכולם, היה ברור שהבנאדם שם את ויני דל נגרו בכיס הקטן. אותו כנ"ל סטיב קליפורד, וג'ף הורנסק, ובודנהולזר, ובראד סטיבנס ופרנק ווגל... כאילו מישהו חשב שהם מאמנים דגולים מהשורה הראשונה, ועובדה שעשו עבודה טובה בזמן קצר.

תסלחו לי, אבל להגיד ש"שמרו את טיירון לו כתעודת ביטוח לדיוויד בלאט" זה פשוט משפט מגוחך להחריד ומה שעצוב, שאי אפשר יהיה אפילו להוכיח את זה, כי בעונה הסדירה תרחיש הבסיס הוא שהדברים מתקתקים. פלייאוף זה כבר עניין אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 24, 2014 10:21 pm 
Senior

צריך להגיד גם בכנות שהמזרח, איך לומר את זה, הוא קרקע די נוחה לנחות בה בליגה. בעיקר אחרי הפציעה של ג'ורג'. כמעט בכל סיטואציה קליבלנד תסיים באחד משני המקומות הראשונים במזרח. גם אם תגיע בלי ביתיות היא בהחלט מסוגלת לעבור את שיקאגו\וושינגטון בדרך לגמר. שם זה כבר סיפור אחר, אבל הפסד מול יריב מנוסה(נניח הספרס) עוד איכשהו יתקבל בהבנה. סך הכל קיירי, וויטרס ולאב עוד לא שיחקו בפלייאוף. זה לא הסיטואציה של הסגל המנוסה שהיה להיט ב-2011.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 25, 2014 3:22 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
שמע, תותח. יש לי המון ריספקט לבלאט, אבל אין השוואה מופרכת יותר מאשר זו שעשית. תיבודו היה עוזר מאמן בNBA במשך 21 שנים !!! ואת השנים האחרונות בבוסטון הוא בילה כעוזר מאמן סופר בכיר לדוק - בעצם מאמן שני על המגרש, של קונטנדרית.

כל שאר החברה שהזכרת פרט לווגל הם נחמדים, באמת, אבל כרגע פועלים במצב של מעט מאד או אפילו אפס ציפיות. ווגל בנה את עצמו עם הקבוצה ממצב של ציפיות נמוכות לאיזור הקונטנדרית, ולטעמי לא היה רחוק מפיטורים העונה לאחר שהציפיות עלו על התוצאות.

בלאט הוא מאמן שלא אימן דקת NBA בחייו, והציפיות ממנו הן למינימום גמר. אין שום השוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 25, 2014 12:16 pm 
Freshman

מסכם היטב (ובצורה משעשעת...) את מה שהתרחש מאחורי הקלעים לפני שהוכרז הטרייד הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=2uVIOjsZ-s0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 25, 2014 9:48 pm 
Hall of Famer

גואטה - נשאר חלוקים. מה שעצוב זה שאפילו את "האמת" לא בטוח שנקבל, כי הספקנים עוד יגידו שכל הישג של הקבוצה זה על השם של לברון, ואפילו אמנון ישכיל היה עושה אליפות בטלפון עם קבוצה כזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 25, 2014 10:56 pm 
Senior

התותח המפוברק כתב:
גואטה - נשאר חלוקים. מה שעצוב זה שאפילו את "האמת" לא בטוח שנקבל, כי הספקנים עוד יגידו שכל הישג של הקבוצה זה על השם של לברון, ואפילו אמנון ישכיל היה עושה אליפות בטלפון עם קבוצה כזאת.

זה בגדול נכון. לברון- וויד- בוש הוא טריו מוכשר יותר. בעיקר לאור העובדה שוויד בשיאו שחקן הרבה יותר טוב מאירווינג. ההבדל הוא שלאירווינג יש קליעה מבחוץ שלוויד אין ולא הייתה אף פעם. בעיני זה הופך את היכולת שלו לשחק בלי כדור להרבה יותר אפקטיבית. גם צלע מספר 3 היא שחקן שקלע בעונה האחרונה 2.5 שלשות לערב. זה משהו שבוש פיתח, אבל היריבות יכלו בהחלט להמר עליו עם 33% לשלוש וממוצע של פחות משלשה לערב. לאב הוא גם מוסר טוב מהרבה מבוש. הספייסינג ומשחק ההתקפה לדעתי יהיה הרבה יותר טוב וזורם. האתגר לדעתי יהיה הגנתי. לאב הוא לא שומר גדול, וגם קיירי לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 12:19 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shachaf78 כתב:
התותח המפוברק כתב:

זה בגדול נכון. לברון- וויד- בוש הוא טריו מוכשר יותר. בעיקר לאור העובדה שוויד בשיאו שחקן הרבה יותר טוב מאירווינג. ההבדל הוא שלאירווינג יש קליעה מבחוץ שלוויד אין ולא הייתה אף פעם. בעיני זה הופך את היכולת שלו לשחק בלי כדור להרבה יותר אפקטיבית. גם צלע מספר 3 היא שחקן שקלע בעונה האחרונה 2.5 שלשות לערב. זה משהו שבוש פיתח, אבל היריבות יכלו בהחלט להמר עליו עם 33% לשלוש וממוצע של פחות משלשה לערב. לאב הוא גם מוסר טוב מהרבה מבוש. הספייסינג ומשחק ההתקפה לדעתי יהיה הרבה יותר טוב וזורם. האתגר לדעתי יהיה הגנתי. לאב הוא לא שומר גדול, וגם קיירי לא.

האמת שקיירי הוא דוקא כן שחקן שצריך את הכדור בידיים. עם כל זה שהוא קלעי חוץ טוב הוא קולע בעיקר מכדרור והרבה פחות טוב בקץ' אנד שוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 12:33 am 
Junior

וייד בשיאו שיחק ליד לברון שנה אחת. לאב ואירווינג, שיאם באמת לפניהם. ב8 שנים הבאות. לאב כיום אחד מ5-7 השחקנים הטובים בעולם , הביגמן הטוב בליגה. שחקן שלם. מתאים ליד גיימס הן במסירות למתפרצות. הן בשלשות. הוא כמובן אופציה שניה ואירווינג שלישית, למרות שהתקרה של האחרון גבוהה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 12:58 am 
Hall of Famer

בדיוק, הגדולה האמיתית של אירווינג היא באחד הדריבלים הטובים בהיסטוריה. חוץ מזה, בהכל, כולל בקליעה הוא לא משהו מיוחד. בכל מקרה, להשוות בין ווייד, גם זה של לפני שנתיים לבין אירווינג זו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 12:16 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
וייד בשיאו שיחק ליד לברון שנה אחת. לאב ואירווינג, שיאם באמת לפניהם. ב8 שנים הבאות. לאב כיום אחד מ5-7 השחקנים הטובים בעולם , הביגמן הטוב בליגה. שחקן שלם. מתאים ליד גיימס הן במסירות למתפרצות. הן בשלשות. הוא כמובן אופציה שניה ואירווינג שלישית, למרות שהתקרה של האחרון גבוהה יותר

שוב אתה מגדיל את המניות של השותפים של לברון בכדי לגמד את לברון עצמו??
אני מאוד מחבב את לאב, אפילו מאוד מאוד. אבל הוא גם לא אחד מ5-7 שחקנים הטובים בליגה וגם לא הביגמן הטוב בליגה.
למען האמת אני די בטוח שהוא לא בעשירייה הראשונה, ואפילו מבין הביגמנים הוא במקרה הטוב 3-4 (למרות שזה די טריקי כאן, כי ביגמן זאת הגדרה כללית מידי, אז קשה לי להחליט מי הקבוצה שנכללת בה)

תכף תגיד שקיירי הרכז השני-שלישי בליגה, וראז'או הברזילאי הכי טוב ובוא לא נשכח את ג'יימס ג'ונס שמשחק שנייה ורבע בממוצע...

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 1:55 pm 
Hall of Famer

סליחה, אבל חוץ מדוראנט ולברון, על מי אתה בוודאות יכול לומר שהוא טוב יותר? ועל איזה ביגמן? יכול להיות שהייתי לוקח את גריפין לפניו (לא בטוח אגב), אבל חוץ ממנו ואולי לאלדרידג', למי בכלל יש קייס?

וגם אם נניח שלא, דבר אחד ברור - זה ממש לא מופרך לחשוב שלאב הוא אחד משבעת השחקנים הטובים בליגה, והתחושה שלי היא שרוב העולם יסכים דווקא איתי.

כאן למשל הוא הפאוור פורוורד השני אחרי גריפין
http://bleacherreport.com/articles/2010 ... on/page/21

גם כאן (אחרי דייויס... משום מה)
http://www.nba.com/magic/cohen-8-ball-r ... r-forwards

בסך הכללי בליצר ריפורט שם אותו עשירי ואכן עם שלושה גבוהים לפניו, (דייויס, גריפין, נואה. לדעתי רק לגריפין מביניהם יש קייס, אבל זה אני).

כאן הוא שמיני, כשרק למרקוס (לכו תבינו) מקדים אותו מבין הגבוהים.
http://www.ibtimes.com/top-50-best-bask ... on-1581386

כך או כך, אולי הוא חמישי, אולי שמיני, או אולי 11, אבל להגיד שזה מופרך לומר שהוא אחד מ 5-7 הטובים? ממש ממש לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 3:18 pm 
מנהל פורום

נורטון, תמשיך להביא עוד ועוד לינקים. זה לא יעזור (ובטח ובטח לא כאלו שמדרגים את פול ג'ור'ג במקום השלישי...)

כמו שאמרתי, אני מאוד אוהב את קווין לאב. אבל כדורסל משחקים בשני צדדים של המגרש. לאב חור הגנתי גדול מאוד, בטח בהגנה הקבוצתית ואיום החסימה. גם הגנת היחיד שלו לא שמחה גדולה, אפילו ביחס ללא שומרים אחרים.
בשיקלול כזה, אני די בטוח שהווארד עדיין ביגמן טוב ויעיל ממנו (למרות שהוא בערך הכי לא מתאים לשחק ליד לברון לצורך העניין), למרקוס וגם גריפין טובים ממנו, אולי אפילו נואה שתורם אולאראונד. נשים רגע את דיוויס בצד, הוא עוד צריך לצבור קצת ק"מ בליגה הזאת.
אגב, גם נוביצקי של היום, אני בטוח שיהיו כמה וכמה עM שיעדיפו לקחת אותו כהשכרה לעונה אחת מאשר את לאב.
לא אמרתי שזה מופרך, אמרתי שהוא לא בעשירייה. לטעמי בקלות הוא לא בעשירייה, אבל אחרי עונה או שתיים עם קבלות פלייאוף, רוב הסיכויי שהוא יטפס למעלה.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 3:27 pm 
Hall of Famer

מה זאת אומרת לא יעזור. אתה ירדת על פלאש. אני לא אומר שהוא החמישי, השמיני או העשירי, אבל מכאן ועד לרדת על פלאש (כי זה קל, ובדרך כלל לרדת עליו זה גם מוצדק. פשוט לא הפעם)?
המשפט המזלזל הזה נכתב על ידך:
"תכף תגיד שקיירי הרכז השני-שלישי בליגה, וראז'או הברזילאי הכי טוב ובוא לא נשכח את ג'יימס ג'ונס שמשחק שנייה ורבע בממוצע..." ובסופו של דבר, זה פשוט לא הוגן.

פלאש לא הגדיל את המניות של לאב, הוא כתב דבר שהוא בהחלט בטווח המציאות. (אולי טיפ טיפה מעל רוב המדרגים, אבל ממש לא יותר מכך)

אגב, כאן הוא שביעי בדיוק
http://www.charlotteobserver.com/2014/0 ... _xoRPmSwms

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 26, 2014 3:59 pm 
מנהל פורום

שמח לראות שנהיית אביר הצדק של הפורום...

מאחורי רוב ההודעות של פלאש יש אג'נדה מסויימת, רק שכל פעם היא משתנה עם כיוון הרוח.
ושוב, אתה יכול להביא עוד מיליון לינקים, זה לא הופך את זה לנכון יותר.
דירוגים כאלו הם בהחלט סובייקטיביים, ולכן אם אצל פלאש הוא 5-7, שיהיה לו לבריאות.
בעיני הוא אולי טופ 15, גם זה לא כזה בטוח, ואני די בטוח שרוב עולם הפורום הזה דווקא יסכים איתי ולא איתך.

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 165 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 155 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: