סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:41 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: פותחים שבוע במנש
הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 2:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כנראה שצריך גם לראות משחקים ולא רק לקחת דירוג של defensive rating (ונורטון, אתה יודע מה הוא כולל אותו מדד? וכמה הוא באמת מדוייק? כלומר ברור שיש לו הטיות, אז אתה יודע לאן נופלות ההטיות???) בשביל זה. אני גם לא מבין מה זה אומר או מוכיח אם הקבוצה מדורגת באותו מדד עלום במקום יותר נמוך מאשר המיקום שלה מבחינת מאזן. אבל גם מבחינת אותו מדד ב-3 מתוך 5 העונות של בראון בקליבלנד הם היו בצמרת המדד. ואני אזכיר לך שזה בוצע עם מאורות גולה הגנתיים כמו לארי יוז, דיימון ג'ונס, דוניאל מרשל, דרו גודן, ביג זי, סשה פבלוביץ', בובי גיבסון, מו וויליאמס, וולי וורלד, שאקיל, אנטואן ג'יימסון. אני חושב שלמעט לברון, שחקני ההגנה הטובים היחידים ששיחקו בקליבלנד היו דלונטה ווסט ובן וואלאס לעונה.

הקבוצות של מייק בראון בקליבלנד שיחקו הגנה מצויינת. הוא הפך שחקנים כמו לארי יוז למחוייבים להגנה. אני מאד לא אוהב את בראון ואני באמת חושב שאין לו שמץ של מושג איך לעזור לקבוצה שלו להכניס את הכדור לחישוק הכתום, אבל סכימות הגנתיות ולא פחות חשוב מכך, מחוייבות הגנתית הוא ידע ליצור.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 2:49 pm 
Hall of Famer

מה הוא כולל? כמות נקודות למאה פוזשנים. באמת שלא התעמקתי יותר מכך, למרות שזה נראה לי די מובן מאליו.
כמובן וברור שראיתי את קליבלנד של סוף העשור הקודם לא מעט. כן, זאת היתה קבוצת הגנה לא רעה אבל אולי זה בלט בגלל השיממון של ההתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 3:21 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני חושב שלמעט לברון, שחקני ההגנה הטובים היחידים ששיחקו בקליבלנד היו דלונטה ווסט ובן וואלאס לעונה.

וזה כשבן וואלאס בגירסת קליבלנד כבר הפך לסוג של גוויה, הוא כן קיבל משהו כמו 25 דק' למשחק, אבל לא הזכיר יותר מדי את השחקן שהוא היה בדטרויט כמה שנים קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 5:00 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני בעוונותי ראיתי את קליבלנד בעיקר בפלייאוף בשנים האלה ואני ממש לא זוכר אותם מול אורלנדו או מול בוסטון כעושים משהו מיוחד בהגנה.

בכל אופן השאלה היא לא האם קליבלנד שמרה הגנה טובה או לא. השאלה היא איך אפשר לדעת שזה היה בזכות מייק בראון. הרי כל הת'רד הזה מגיע מתוך השאלה מה מידת ההשפעה של מאמן בNBA על הקבוצה שלו וכמה היכולת שהיא מציגה תלויה בו וביכולותיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 23, 2016 5:07 pm 
Hall of Famer

ראובן כתב:
סטרייני, להזכיר לך את התחזיות שלך בנוגע לקליבלנד בזמן אמת? מאז התחזית הזו קליבלנד רצו 8-0. לתת סוויפ נגד מובילת המזרח נגד הביתיות זה לא משהו לזלזל בו גם אם לא מדובר בבולס של ג'ורדן וגם אם שיחקת בהרכב מלא.

תזכיר בכיף. גם אני חשבתי שיש משהו יותר במזרח. טעיתי. לא היה הרבה. והשנה יש עוד פחות. ועם כל זה, בלאט היה רחוק טיים אאוט אחד או סל נצחון אחד של לברון בשביל לעוף מול הבולס.

לא מבין על מה הויכוח פה. האם זה על בלאט ועל היכולת שלו לאמן בליגה? או האם זה על בלאט והם הסריח?
שורה תחתונה שחקנים עשו לו סבוטאג'(!) במשחק רשמי. אני לא זוכר דבר כזה בליגה. הבוס שלו היה חייב לפטר אותו. הוא איבד את הקבוצה. שורה תחתונה. סוף סיפור.
בלאט לא יקבל קבוצה בזמן הקרוב ולא יסכים להיות עוזר ולטעמי יחזור ולאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2016 8:27 pm 
Junior

satriani כתב:
ראובן כתב:
סטרייני, להזכיר לך את התחזיות שלך בנוגע לקליבלנד בזמן אמת? מאז התחזית הזו קליבלנד רצו 8-0. לתת סוויפ נגד מובילת המזרח נגד הביתיות זה לא משהו לזלזל בו גם אם לא מדובר בבולס של ג'ורדן וגם אם שיחקת בהרכב מלא.

תזכיר בכיף. גם אני חשבתי שיש משהו יותר במזרח. טעיתי. לא היה הרבה. והשנה יש עוד פחות. ועם כל זה, בלאט היה רחוק טיים אאוט אחד או סל נצחון אחד של לברון בשביל לעוף מול הבולס.

איכשהו משפטים כאלו עושים שכתוב היסטוריה תודעתי.

אז רק אזכיר שזה כמובן לא נכון - בלאט היה רחוק טיים אאוט אחד וכו, מלהיות בפיגור 1-3. בשביל לעוף מול הבולס הם היו צריכים להפסיד עוד משחק אחד ובכלל לא בטוח שזה היה קורה....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2016 11:01 pm 
Hall of Famer

והם היו עפים והיו שוחטים אותו. תרצה או לא בלאט היה מביך עם כמה טעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 28, 2016 11:23 pm 
Junior

אני אנסח מחדש כי אני רואה שאתה מתקשה להבין - אני לא מתווכח איתך לגבי בלאט או לגבי מה שהיה קורה או לא קורה בהמשך הסדרה.
מה שאני אומר הוא שעל מנת להציג טיעון אין צורך לעוות עובדות. זה מה שעשית ולפי דעתי זה רק מחליש את הטיעון שלך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 29, 2016 2:03 am 
Hall of Famer

לא חושב שזה מחליש. ההיפך. הטעויות שלו כמעט חרבנו עליה בטוחה לגמר. הקאבס הגיעו למרות בלאט.לא בגלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 29, 2016 9:34 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נובמת. כמעט חרבנו עלייה בטוחה לגמר...
הסוויפ את בוסטון של בראד "אלוהים" סטיבנס ואת אטלנטה שהיתה הקבוצה הטובה במזרח בעונה שעברה.
הטיימאאוט שלא נלקח הוצא לגמרי מפרופורציות ולגבי התרגיל שלברון שינה, טוב בוא נגיד שלאור אחוזי ההצלחה של לברון בזריקות קלאץ' גם אני הייתי מעדיף שהוא יוציא כדור במצב כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 29, 2016 11:25 am 
מנהל פורום

הקאבס עם בלאט הייתה יותר אצ'יברית מהקאבס הזאת גם המאזן מספר את זה וגם צפיה במשחקים שלהם מראה את זה
ללו אין שום חוש לשחקנים חמים ולהרכבים שעושים את הטוויסט בעלילה
גם לבלאט לא היה את זה בקדנציה הראשונה במכבי זה התפתח לקראת סוף הקדנציה שלו באירופה והעלה מאוד את ההישגים שלו

ברגע ששמעתי את לו מדבר בנאום "ההכתרה" שלו, היה ברור שהאיש קשקשן שלא בא לעבוד אלא להזריק שתן לגולגולת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 109 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה