עמוס לב כתב:
כלומר בעיניך גבוה מחליף שנתן פלייאוף נחמד אבל לא יציב מול קבוצות ללא קו קדמי מאיים עדיף על פאוור פותח באחת מהקבוצות הכי טובות באן.בי.איי?
אני, כמו עודד, בכלל בכלל לא מבין מה המג'יק עושים. הם נותנים את ההרגשה שהנה הם קבוצת פלייאוף לגיטימית השנה ועוד כמה שדרוגים וכוונונים ויש לנו קונטנדרית. זה בדר"כ מה שקבוצה במצב הזה עושה - זורקת המון כסף על שחקנים משלימים לליבה החזקה של הקבוצה.
בת'כלס המג'יק מצויים בלימבו. יכול להיות שהתוספות והחוזים שהם זרקו יקנו להם מקום בפלייאוף המזרח, אבל זאת לא קבוצה מעבר לסיבוב ראשון. בדרך הם זורקים את כל הכישרון הצעיר שהם אספו ושהיה אמור להעלות אותם למעלה. רק בפגרה הקודמת שמעתי פה בפורום סיפורים על כמה אהרון גורדון הולך לעשות את הקפיצה. אז עכשיו דחפו לו את איבקה וגרין על עמדת הפאוור ואת גרין על עמדת הסמול. חזוניה בכלל יחפש דקות במשורה עם החוזה החדש של פורניה.
עם המהלכים של המג'יק יצליחו, אז הם יהיו במקום הכי גרוע בעיניך. קבוצה בינונית בלי שום יכולת להתרומם מעבר לסיבוב הראשון. בעיני המג'יק היו צריכים להחליט האם הם באמת סומכים על הצעירים פלוס ווצ'ביץ' או לא ולקבל החלטה עם להמשיך בריבילדינג עם פיתוח הצעירים, או לזרוק הכול לפח ולהתחיל מהתחלה. נראה לי שהמג'יק ניסו לאחוז את המקל משני הצדדים. לא מכיר מקרים בהם זה מצליח.
מקווה שאתה לא מתווכח איתי. אני חושב שהבנייה מחדש של המג'יק גרועה ומסכים איתך שהאפסייד של קיצור הדרך הזה לא מזהיר