סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
שוויק1 כתב:
מתי הפעם האחרונה ששני MVP שיחקו ביחד? חוץ מדאנקן ורובינסון בעצם?

ללייקרס הייתה חמישיה עם 3 MVP בעונת הגלאקטיקוס של קובי, שאקיל, מאלון.
בהמשך היה גם שילוב קובי/נאש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:20 pm 
Hall of Famer

OKC לא קיבלו כלום בשלב הזה. זה גולדן סטייט. יכול להיות שקיבלו קאפ ספייס בתמורה.

בעניין אחר, כדי להחתים את גאסול, הספרס יצטרכו למצוא קונה לבוריס דיאו.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:21 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
שוויק1 כתב:
מתי הפעם האחרונה ששני MVP שיחקו ביחד? חוץ מדאנקן ורובינסון בעצם?

ללייקרס הייתה חמישיה עם 3 MVP בעונת הגלאקטיקוס של קובי, שאקיל, מאלון.
בהמשך היה גם שילוב קובי/נאש.

לברון שיחק עם שאקיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:26 pm 
מנהל פורום

FLASH כתב:
לא היה דבר כזה באף קבוצה בהיסטוריה
קארי ת'ומפסון דוראנט גרין בוגוט

2 מגסטארס שני סופרסטארס

לא היה בבולס בלייקרס בסלטיקס, מעולם

היה גם היה.
אפשר כמובן להתווכח על הניואנסים, אבל הלייקרס של שנות ה-80 עם קארים, מג'יק (מגה סטארים) וביירון סקוט/וורת'י (סופרסטארים).
הסלטיקס של שנות ה-80: בירד ופאריש (מגה סטארים) פלוס איינג'/מקהייל (סופרסטארים).
ואפילו בעבר הלא רחוק:
הסלטיקס של האליפויות ב2000 עם אלן, גארנט, פירס ורונדו.
הלייקרס של הגלקטיקוס עם שאק, קובי, מאלון ופייטון.
מיאמי של לברון, אלן, בוש ו-וייד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:30 pm 
מנהל פורום

אוייי לא... עכשיו יתפתח ויכוח סתמי ענק על כמה מגה-סטארים, סופר-סטארים ואנאערף-סטארים היו בכל קבוצה. דיון סתמי בעיקר כי כל אחד מגדיר איך שבא לו את המושגים המעורפלים והשטותיים הנ"ל.
פתאום שחקן כמו דריימונד גרין הפך ל"סופרסטאר"... לך תבין.
דיון כזה יכול להיות מעניין, בתנאי שנמצא דרך אחרת להגדיר וקצת פחות מעורפלת להגדיר מעמד של שחקן. נגיד טופ10, טופ5 וכו'...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:36 pm 
Sophomore

באיזה יקום אלטרנטיבי פאריש היה שחקן טוב יותר ממקהייל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:38 pm 
מנהל פורום

לא התכוונתי לפתוח דיון. אבל פחות או יותר ההגדרה הסטנדרטית שרוב האנשים יחתמו עליה למגה סטאר הוא נגיד טופ 3-5 בעמדתו, ולסופר סטאר טופ 10.
בכל אחת מהקבוצות שמניתי יש לפחות 2 מגה ו-2 סופר, ככה שלא מדובר על מהלך חסר תקדים בליגה.

אולי מה שמיוחד במקרה של הווריורס הוא פשוט שיש די שממה של כישרון בליגה בשנים האחרונות. אין מספיק סופר/מגה סטארים. ככה שכל אחד מהם חשוב וקובע.
הפער בין גולדן סטייס לשאר הקבוצות נראה גדול מתמיד.

ולגבי פאריש / מקהייל - מקבל כמובן את התיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 10:50 pm 
Sophomore

ואם יורשה לי להמשיך ולנטפק על הסלטיקס - דניס ג'ונסון היה חשוב יותר מאיינג'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:00 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
לסלטיקס של שנות ה-50-60 היו משהו כמו 7-8 הול אוף פיימרים בסגל.

Shiver כתב:
לא התכוונתי לפתוח דיון. אבל פחות או יותר ההגדרה הסטנדרטית שרוב האנשים יחתמו עליה למגה סטאר הוא נגיד טופ 3-5 בעמדתו, ולסופר סטאר טופ 10.
בכל אחת מהקבוצות שמניתי יש לפחות 2 מגה ו-2 סופר, ככה שלא מדובר על מהלך חסר תקדים בליגה.

אולי מה שמיוחד במקרה של הווריורס הוא פשוט שיש די שממה של כישרון בליגה בשנים האחרונות. אין מספיק סופר/מגה סטארים. ככה שכל אחד מהם חשוב וקובע.
הפער בין גולדן סטייס לשאר הקבוצות נראה גדול מתמיד.

ולגבי פאריש / מקהייל - מקבל כמובן את התיקון.

אתם כנראה לא מבינים את המצב הקיים בגולדן סטייט.

מדובר בארבעה שחקנים שהם טופ 3 בעמדתם בNBA, לפחות.
קארי הפוינט הטוב בעולם, דוראנט הסמול השני בעולם. ת'ומפסון הסקנד השני בעולם, דריימונד הפאוור השלישי אחרי דיוויס וגריפין. ת'ומפסון ודריימונד הם השוטינג והפאוור שנבחרו הכי גבוה בחמישיות העונה

זה כאשר עמדת הסנטר גרועה בNBA. שממה של ממש.
מעולם לא היתה רביעיה כזו. זה ניכר בבחירות לחמישיות העונה. יש כאן בחירה לחמישייה ראשונה + שתי בחירות לחמישייה שניה + בחירה לחמישיה שלישית.

בסלטיקס של שנות ה60 אני מניח שאפשר לספור את ראסל + האבליצ'ק/קוזי + ג'ונס + היינסון . אחלה רביעיה. עדיין אני בדעה שקליי טוב מג'ונס ודריימונד טוב מהיינסון ודוראנט טוב מהאבליצ'ק/קוזי.
בטח ובטח כשכולם בשיא. כאשר האבליצ'ק היה צעיר וקוזי זקן כשג'ונס וראסל היו בשיא.

בלייקרס של שנות ה80 אין שום סיכוי שאפשר להשוות את ביירון סקוט לקליי ת'ומפסון. שום סרט בעולם. זה בכלל לא מתקרב. כאמור, קליי היה השוטינג גארד שנתן את עונת הNBA הכי טובה השנה. ביירון לא היה טופ 5 בעמדתו.
בסלטיקס של שנות ה80, פאריש ומקהייל לא מתקרבים לרמת הכשרון של דוראנט . איינג' לא מתקרב לרמת הכשרון של קליי ת'ומפסון.

שתבין. אני חושב שדריימונד גרין וקליי ת'ומפסון הם טופ 10-12 בעמדתם בכל הזמנים!
דוראנט וקארי - טופ 4 בכל הזמנים בעמדתם.

לא תמצא קבוצה שהחזיקה שניים טופ 4 ועוד שניים טופ 10-12. בסלטיקס, איינג' פאריש ודי ג'יי לא מתקרבים. בלייקרס, סקוט לא מתקרב. רק הסלטיקס של שנות ה60 מתקרבים, ואני מצטער, הם פחות מוכשרים ופחות היו בשיא יחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:12 pm 
Junior

לדוגמא, בהנחה והווריורס ינצחו באזור 70 משחקים

אני בהחלט חושב שסביר שדוראנט, קארי, ואחד מבין קליי/דריימונד (תלוי אם יהיו יותר פוורוורדים טובים או גארדים טובים העונה) יהיו בשתי החמישיות הראשונות בNBA.

הסלטיקס של בירד, תמיד החזיקו רק את בירד בחמישיות. פעם אחת את פאריש, פעם אחת את מקהייל. בכל שנות ה80. די ג'יי ואיינג' לא באזור חיוג
הלייקרס של מג'יק, תמיד החזיקו את מג'יק או קארים בחמישיות. 4 פעמים את שתיהם. וורת'י נבחר רק לשלישית, ולא כשקארים שיחק. סקוט לא באזור חיוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:16 pm 
Hall of Famer

טוב שלא נסחפת בכלל פלאש. דריימונד וקליי אולי עוד יהיו, אבל עדיין לא מוכחים מספיק בשביל טופ 10-12 של כלום.
קארי הוא עדיין לא טופ 5 של הרכזים. הוא צריך עוד אליפות, ועדיף גם דומיננטיות בשביל זה.
דוראנט גם לא בטופ 5 של הסמולים בכל הזמנים. בטח לא בלי אליפות.

אחרי האליפות הבאה, עדיף שתיים, אפשר יהיה לדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:16 pm 
מנהל פורום

אצל מיאמי של לברון, וייד, בוש ואלן לא היו 4 שחקנים שהם טופ 3 בעמדות שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:17 pm 
Hall of Famer

אלן של מיאמי כבר היה הרבה אחרי שיאו. לא אחד הסקנד גארדים הטובים בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:18 pm 
Hall of Famer

אני דווקא הייתי משווה את קליי לקברן ואני לא חושב שוורת'י נופל מקליי תומפסון, כלומר התכוונתי שוורת'י שחקן טוב יותר. אז סקוט מושווה לגרין ושם הוא נופל.
בסלטיקס כמו שציין חגי, די.ג'יי היה חשוב פי כמה מאיינג'. גם אי אפשר להגיד שפאריש היה חשוב ממקהייל. בקליבר של דוראנט וקארי היה להם רק את בירד, אבל מצד שני היו להם 4 שחקנים נוספים ברמה מאד גבוהה, בלי בור בחמישיה שיהיה לגולדן סטייט. בנוסף, ב-86 היה לסלטיקס את השחקן השישי הטוב בליגה (בכל הזמנים?). וכמובן עוד 2 גארדים מחליפים מצויינים בדמות סיסטינג ו-וודמן ואפילו גרג קייט הבלתי נשכח.

גם בוש לא היה טופ 3.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:19 pm 
Junior

ועוד דבר . השלישיה קארי - קליי - דריימונד היא שילוב קטלני של שני צלפים היסטוריים עם לידר ווקלי חוסם מפלצתי ופוינט פורוורד נדיר שהוא גם מגן-ריבאונדר חיה.

אם היה משהו שחסר לחבורה הזו, זה אורך, קצת אתלטיות, ובעיקר שחקן עם עליונות טבעית כמו דוראנט. שאין מי שיכול לשמור עליו וישים את ה25-30 ויהי מה. ועדיין הוא לא צריך כדור ביד.

הקבוצה הזו מחזיקה את שני הסקוררים הטובים בליגה ושניים משלושת השחקנים הטובים בליגה + הסקנד שהכי מתאים לקבוצה שרוצה אליפות + הפאוור פורוורד שהכי מתאים לקבוצה שרוצה אליפות.

כל הרביעיה טובה אוף דה בול. אפחד לא צריך כדור ביד כדי להיות אפקטיבי.

דוראנט משתלב יופי טופי עם משחק הריצה והשלשות.

התאמה מלאה.

לא אופתע אם הם יפתחו ב30-0 . עד כדי כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:20 pm 
Junior

נורטון כתב:
טוב שלא נסחפת בכלל פלאש. דריימונד וקליי אולי עוד יהיו, אבל עדיין לא מוכחים מספיק בשביל טופ 10-12 של כלום.
קארי הוא עדיין לא טופ 5 של הרכזים. הוא צריך עוד אליפות, ועדיף גם דומיננטיות בשביל זה.

דריימונד וקליי לא אולי, הם יהיו. עמדות הפאוור והשוטינג עגומות מדי
קארי בפירוש הרכז הרביעי אחרי אייזאה ביג O ומג'יק. חד משמעית. אתה בכלל בכלל לא בכיוון וזה קונצנזוס גמור.
דוראנט כאן ועכשיו טופ 5 ואני מוכן להתווכח על מי שתגיד (נניח האבליצ'ק אירווינג לברון ובירד מעליו. זהו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:22 pm 
Junior

הם גם בלעדיו פתחו 23-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:30 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אני דווקא הייתי משווה את קליי לקברן ואני לא חושב שוורת'י נופל מקליי תומפסון, כלומר התכוונתי שוורת'י שחקן טוב יותר. אז סקוט מושווה לגרין ושם הוא נופל.
בסלטיקס כמו שציין חגי, די.ג'יי היה חשוב פי כמה מאיינג'. גם אי אפשר להגיד שפאריש היה חשוב ממקהייל. בקליבר של דוראנט וקארי היה להם רק את בירד, אבל מצד שני היו להם 4 שחקנים נוספים ברמה מאד גבוהה, בלי בור בחמישיה שיהיה לגולדן סטייט. בנוסף, ב-86 היה לסלטיקס את השחקן השישי הטוב בליגה (בכל הזמנים?). וכמובן עוד 2 גארדים מחליפים מצויינים בדמות סיסטינג ו-וודמן ואפילו גרג קייט הבלתי נשכח.

גם בוש לא היה טופ 3.

אני מאוד לא מסכים.
גולדן ישחקו הרבה דקות מאני טיים עם החמישיה הבאה:
קארי ת'ומפסון איגודאלה דוראנט גרין. זו בדיוק אותה חמישיה שהם שיחקו מעבר ל18 דקות של בוגוט, עם בארנס במקום דוראנט. זה לא נופל בשום צורה, ואפילו עולה על:
די ג'יי, איינג', בירד, מקהייל , פאריש. כי הפערים לווריורס בעמדות הגארד עצומים. וגם על
מג'יק, סקוט, וורת'י , קורט רמביס, קארים. איגי בודאי טוב בהרבה מרמביס, ות'ומפסון > סקוט. AC גרין היה טוב בפאוור רק כשקארים דעך.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' יולי 04, 2016 11:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:35 pm 
Hall of Famer

ההשוואות לקבוצות כדורסל מלפני 30 שנה, שלא נאמר 50-60 שנה נראות לי לא רלבנטיות מדי. בוא נגיד שיש לווריורס חמישיה לא רעה בכדורסל, ונתקדם הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:39 pm 
Senior

אני שמח שאנשים פה נמצאים במציאות של משחקי וידאו. במציאות האמיתית, לשלב שחקן כמו דוראנט במערכת שרצה הרבה זמן לא קורה בדקה. זאת קבוצה עם חסרונות בעיקר בצד השני של המגרש שיכולים לבלוט עכשיו קצת יותר. אבל במציאות המדומה של NBA 2k הם יעשו בעונה הראשונה שלהם גם 82-0

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:43 pm 
Junior

נובמת

כולנו מכירים את קווין דוראנט

לא מדובר בשחקן שאפקטיבי רק עם כדור ביד.

אוף דה בול, בלי בידודים, רק מתפרצות, שלשות, הליופים, לייאפים מזדמנים בחיתוכים לסל של הווריורס. KD שחקן של 20 למשחק

באמת, מישהו פה יכול לתאר לי איך KD לא משתלב בזרם ההתקפי של הווריורס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:46 pm 
Senior

מדובר בסופרסטאר. עם אגו של סופרסטאר. לוקח זמן לייצר סינרגיה. גם תומפסון לא יודע אם הכי מרוצה בעולם. המהלך הזה הופך אותו לכינור שלישי. ראינו את הלייקרס ב-2012 מתפרקים לגמרי כשחשבו שילכו ראש בראש עם מיאמי. בפועל הם בקושי הגיעו לפלייאוף. שוב לא אותו מקרה וגם שחקנים הרבה יותר טובים. אבל לא הייתי שם אוטומאטית בטקס חלוקת הטבעות. דברים יכולים להשתבש שם בדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:50 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
נורטון כתב:

דריימונד וקליי לא אולי, הם יהיו. עמדות הפאוור והשוטינג עגומות מדי
קארי בפירוש הרכז הרביעי אחרי אייזאה ביג O ומג'יק. חד משמעית. אתה בכלל בכלל לא בכיוון וזה קונצנזוס גמור.
דוראנט כאן ועכשיו טופ 5 ואני מוכן להתווכח על מי שתגיד (נניח האבליצ'ק אירווינג לברון ובירד מעליו. זהו).

מה עגום עכשיו. דוראנט אולי עקף חבר'ה כמו טימאק, אינגליש, גרווין, דאנטלי ודומיניק ווילקינס. אבל אני לא חושב שהוא עקף עדיין את פול פירס, ג'יימס וורת'י או סקוטי פיפן. זה המקום שלו בהיסטוריה כרגע.
קליי אם יפרוש מחר, נמצא איפשהו ליד רג'י, ריי ריי, קלייד או ג'ו דומארס. במקרה הטוב.
אני כן מאמין שגם קליי וגם דוראנט יעקפו את שאר השמות שהזכרתי. אבל עוד חזון למועד.

קארי... לא יודע מה זה הקונצנזוס שלך, וקארי הוא השחקן האהוב עליי בעולם ובקלות. אבל אני לא בטוח שהוא עקף חבר'ה כמו אייזיאה, סטוקטון, פייטון, קיד ונאש בינתיים. ממש ממש לא בטוח. עוד אליפות אחת וזה יהיה ברור, כרגע... היסטורית הוא לא רחוק מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:53 pm 
Junior

דוראנט הוא הסופרסטאר הכי חסר אגו שראיתי בחיים שלי , יחד עם טים דאנקן
אני לא רואה איך קליי ת'ומפסון לא מסוגל לתפקד טוב ככינור שלישי, בתור קלעי חסר מעצורים
אין שום בעיות אגו בקבוצה הזו
להשוות את האוורד לדוראנט או את נאש בגיל 100 וגאסול לדריימונד וקליי... נלעג? אין לי מילה טובה יותר

נורטון, תשמע אני חושב כל כך רחוק ממך בנושא קארי ודוראנט (פיפן? פירס? וורתי? פייטון קיד ונאש?)
ואני גם בטוח שאתה בדעת מיעוט קיצונית
שאני לא מתכוון לפתוח את הויכוח
רק לשלוח אותך לדירוג ה20 שעשה לב והכניס בו את קארי ודוראנט לפני כל השמות שציינת.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ב' יולי 04, 2016 11:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 04, 2016 11:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יסלח לי פלאש, אני מקווה, אבל יש הודעות שדורשות העלאה מהאוב:

viewtopic.php?f=1&t=15689&p=540724#p540731

ציטוט:
וזה יוריד הרבה מערך האליפויות שייקח דוראנט. המון.
גם אם הוא ייקח 2 MVP גמר וריפיט, זה אפילו לא כמו האליפויות של לברון במיאמי שאמנם הצטרף לקבוצה לוייד ובוש, לא להיסטוריה בהתגשמות כמו ג"ס וסטף.
אני יגלה לך סוד: דוראנט בחיים, בחיים לא יעשה דבר כזה. הוא ירצה להשיג אליפויות בעצמו. גם לא קובי, שאק ודאנקן בשיאם. לברון יעשה.

בכל אופן מעניין יהיה לראות איך קליבלנד יגיבו אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 205 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, uriel17, נורטון ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: