התותח המפוברק כתב:
לסלטיקס של שנות ה-50-60 היו משהו כמו 7-8 הול אוף פיימרים בסגל.
Shiver כתב:
לא התכוונתי לפתוח דיון. אבל פחות או יותר ההגדרה הסטנדרטית שרוב האנשים יחתמו עליה למגה סטאר הוא נגיד טופ 3-5 בעמדתו, ולסופר סטאר טופ 10.
בכל אחת מהקבוצות שמניתי יש לפחות 2 מגה ו-2 סופר, ככה שלא מדובר על מהלך חסר תקדים בליגה.
אולי מה שמיוחד במקרה של הווריורס הוא פשוט שיש די שממה של כישרון בליגה בשנים האחרונות. אין מספיק סופר/מגה סטארים. ככה שכל אחד מהם חשוב וקובע.
הפער בין גולדן סטייס לשאר הקבוצות נראה גדול מתמיד.
ולגבי פאריש / מקהייל - מקבל כמובן את התיקון.
אתם כנראה לא מבינים את המצב הקיים בגולדן סטייט.
מדובר בארבעה שחקנים שהם טופ 3 בעמדתם בNBA, לפחות.
קארי הפוינט הטוב בעולם, דוראנט הסמול השני בעולם. ת'ומפסון הסקנד השני בעולם, דריימונד הפאוור השלישי אחרי דיוויס וגריפין. ת'ומפסון ודריימונד הם השוטינג והפאוור שנבחרו הכי גבוה בחמישיות העונה
זה כאשר עמדת הסנטר גרועה בNBA. שממה של ממש.
מעולם לא היתה רביעיה כזו. זה ניכר בבחירות לחמישיות העונה. יש כאן בחירה לחמישייה ראשונה + שתי בחירות לחמישייה שניה + בחירה לחמישיה שלישית.
בסלטיקס של שנות ה60 אני מניח שאפשר לספור את ראסל + האבליצ'ק/קוזי + ג'ונס + היינסון . אחלה רביעיה. עדיין אני בדעה שקליי טוב מג'ונס ודריימונד טוב מהיינסון ודוראנט טוב מהאבליצ'ק/קוזי.
בטח ובטח כשכולם בשיא. כאשר האבליצ'ק היה צעיר וקוזי זקן כשג'ונס וראסל היו בשיא.
בלייקרס של שנות ה80 אין שום סיכוי שאפשר להשוות את ביירון סקוט לקליי ת'ומפסון. שום סרט בעולם. זה בכלל לא מתקרב. כאמור, קליי היה השוטינג גארד שנתן את עונת הNBA הכי טובה השנה. ביירון לא היה טופ 5 בעמדתו.
בסלטיקס של שנות ה80, פאריש ומקהייל לא מתקרבים לרמת הכשרון של דוראנט . איינג' לא מתקרב לרמת הכשרון של קליי ת'ומפסון.
שתבין. אני חושב שדריימונד גרין וקליי ת'ומפסון הם טופ 10-12 בעמדתם בכל הזמנים!
דוראנט וקארי - טופ 4 בכל הזמנים בעמדתם.
לא תמצא קבוצה שהחזיקה שניים טופ 4 ועוד שניים טופ 10-12. בסלטיקס, איינג' פאריש ודי ג'יי לא מתקרבים. בלייקרס, סקוט לא מתקרב. רק הסלטיקס של שנות ה60 מתקרבים, ואני מצטער, הם פחות מוכשרים ופחות היו בשיא יחד.