סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 3:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מנש מוצש
הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 8:03 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
satriani כתב:
הוקיץ' כתב:
satriani כתב:
עזוב רגע מעצמות וכסף. עדיין לא הבנתי למה אוהדים לא יכולים להנות ממשחק שהקבוצה במשחק אחד מתוך 82 בפיגור? זה עניין של חיים ומוות או שזה בידור?
אני בא למשחק אני בא לפאן.אני בא לשבת בדכאון בפסק זמן כי הקבוצה שלי בפיגור? זה ספורט. כולה כדור וסל.

צריך? אתה לא צריך כלום. בעיני אתה מפספס. זה הכל.

אני לא חושב. אבל אני מבין שאתה רגיל לזה.
זה עניין תרבותי. זירת הספורט בישראל ובעולם השלישי היא זירה אלימה וגברית.
ספורט בעולם הראשון (אמריקה,קנדה וכו) זה ספורט.
כל אחד ומה שהוא רגיל ומה שהוא אוהב.
אני אוהב שאני יכול ללכת עם ילדים למשחק או ללכת עם ג'רזי של היריבה ולא יקרה לי כלום.

תגיד לי, באיזה עולם מדומה אתה חי בדיוק?
בכל מדינות צפון ומערב אירופה (סקנדינביה, גרמניה, הולנד, ספרד, צרפת, אנגליה וכו') ספורט הוא בילוי לכל המשפחה בלי אלימות. ועדיין יש שם תרבות אהדה מרשימה (במקומות מסוים מפוארת), והצופים לא צריכים הפעלות בכל פסק זמן, קיס קאם, מוזיקה בלתי פוסקת כדי לאבד עניין במשחק אחרי שהם מסיימים לאכול את הנקניקיה שלהם.
תפתח קצת את הראש.
מעבר לזה שהוקיץ' צודק בכל מה שהוא כתב.

ונורטון, לא יודע אם סיפרו לך, אבל כדורסל הוא ענף ספורט די שולי ברוב מדינות העולם. זה שארה"ב שולטת בענף הזה לא אומר כלום (וכמו שכתבו לך, ללא שחקנים שחורים הם היו עדיין מעצמה אבל לא בטוח שמקום ראשון בעולם).
לפני 20 שנה אמרו שעוד 20 שנה ארה"ב תשלוט גם בכדורגל. בפועל זה לא קרה והם דרכו במקום. למרות (חוסר) תרבות האהדה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 8:07 pm 
Hall of Famer

קיס קאם זה כיף. מה מפריע לך? זה שהאסקימוסים לא מבינים בבידור זה אומר שזה טוב?

הכל התחיל מזה שאחד פה מתלונן שהאוהדים במינוס 15 לא מבואסים ונראים מרוצים מהחיים.
בסקנדינביה, גרמניה, הולנד, ספרד, צרפת, אנגליה - הם מבואסים או נראים מרוצים מהחיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 8:10 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
satriani כתב:
מצטער לשמוע שאתה מרגיש שאני מתנשא.
זה שאתה מגיל 5 במגרשים לא רלוונטי לדיון שהתפתח.
תלך למשחק ותגיד כמה זוגות הולכים ביחד למשחק. תספור ותגלה שזה לא הרבה.
זה שאתה חושף את הילדים שלך לשירים גזענים/שואה/קללות ואתה בסדר עם זה...זכותך.

אני לא מרגיש שאתה מתנשא, כשאתה כותב על הספורט במדינות הכי מתקדמות ומוצלחות בעולם שזה עולם שלישי ומלא באלימות בעוד שהספורט האמריקאי זה ספורט אמיתי, זו התנשאות בהגדרה.
אני הולך כל שבוע למשחקים של הפועל ורואה כמות גדולה מאוד של משפחות, זוגות, מבוגרים וילדים. אתה שוב מדבר מבורות וחבל.
אם אתה כותב שאתה מעדיף את הספורט האמריקאי בו אתה לא חושש לשלומך וכשאני כותב לך שאני מגיל 5 במגרשים ומעולם לא חששתי לשלומי ואתה לא מצליח להבין איך זה רלוונטי לדיון אז אין לי ממש דרך אחרת להסביר לך.
ואין שום דבר שילדים נחשפים אליו במגרש שהם לא נחשפים אליו כל יום בבתי הספר. אם אתה מעדיף לגדל את ילדיך בבועה ולא לחשוף אותם לעולם החיצון... זו זכותך.
במאמר מוסגר אני אגיד שעצם ההסתכלות על קללות בתור דבר פסול היא מתחסדת ופתטית בעיני. אני לא מכיר אדם בוגר שלא מקלל מדי פעם. לא רואה מה פסול או מה נורא בזה.

אז תקלל ליד הילד. גם ככה הוא ישמע את זה בבית ספר (שוב...עוד דוגמא למצב שאתה מקבל בישראל. אתה מקבל את זה בספורט ובבית ספר).
המצב הוא ששישי בערב בישראל אם היו משחקים, לקחת את החברה שלך למשחק זה לא בדיוק מקובל. ללכת עם האישה למשחק מבלי שהיא תבין דבר בNBA זה מקובל. למה? כי זה כיף. אשתי לא מבינה דבר והיא מאד נהנת ללכת למשחק.
בישראל אין כמעט נשים במשחקים. אתה יכול עד מחר לכתוב שיש אבל המספרים זניחים לעומת משחק NBA.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 8:46 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
נורטון כתב:
הוקיץ' כתב:
הפוך גוטה, הפוך.
אתם אלה שמקשרים את אהדת הספורט בכל העולם (לא רק במקום שממנו אני בא סטריאני) עם אלימות. האלימות היא ממש לא אינהרנטית בתוך תרבות הספורט, האמוציות כן. אין ספק שבמצב הזה יש יותר סיכוי לאלימות להתפתח, אבל הטיפול צריך להיות בדיוק באלימות ולא בחיבור הרגשי שכמעט ולא קיים בספורט האמריקאי.
סטריאני הזכיר את הליגה האנגלית? דוגמה מצוינת. הם עשו שם המון צעדים מבורכים למיגור האלימות, אבל מי שחושב שהליגה האנגלית הולכת בכיוון האנ.בי.איי לא מבין דבר וחצי דבר בכדורגל אנגלי ובמקומו בתרבות האנגלית.
נורטון, ברור שההשקעה מגיעה ממניעים קפיטליסטיים. ככה זה בכל מקום בערך (עם עוד כל מיני תוספות חיוביות שהספורט מביא איתו), ההבדל הוא שלארה"ב יש יותר כסף (מסיבות שלא קשורות לספורט). וזה נכון שארה"ב טובה גם בענפי ספורט שלא נשלטים ע"י שחורים, אבל מה היה מקומה בעולם הספורט בלעדיהם? כנראה אחרי מעצמות אחרות כמו ספרד וגרמניה ובוודאי לא מספר אחת בעולם באופן בלתי מעורער.

חתיכת ספקולציה מהאומה שהביאה את מייקל פלפס ולארי בירד. (וגם היום 12 הלבנים הכי טובים בנ.ב.א, טובים יותר מכל 12 לבנים או שחורים אחרים מכל מדינה שהיא ובקלות)

זו לא ספקולציה, יותר כמו חישוב פשוט של האנשים הבולטים בתחומי הספורט הפופולריים בעולם וצבע עורם.
ומה זה אומר בדיוק 12 הלבנים הטובים באנ.בי.אי? כמה מתוך אותם 12 אמריקאים? אתה חושב נבחרת ארה"ב בכדורסל עם שחקנים לבנים בלבד תנצח את ספרד בקלות?

התכוונתי ללבנים אמריקאים וכן, את ספרד של היום היא תנצח בשבעה מתוך עשרה משחקים. נניח מקונל, טיילר גונסון, דאנליבי, לאב, קורבר, קמינסקי, לוואר, הייוורד, ר. אנדרסון, פארסונס בריא, רדיק ופלאמלי של דנבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 8:55 pm 
Hall of Famer

דניליבי ופרסונס..אאוץ'.
איבקה משחק בספרד? :lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 8:59 pm 
Hall of Famer

יש גם את קודי זלר, דאג מקדרמוט וגייסון סמית אם צריך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 9:06 pm 
Hall of Famer

הדיון של הצבעים הוא די מפגר.
ארה"ב היא מעצמת ספורט ולא רק בגלל הכסף. זה עניין תרבותי. מי שטוען שזה רק כסף או שלא גר מעולם באמריקה או שאני לא יודע מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 9:12 pm 
Sophomore

אם רוצ'סטי ישראלי, קליי תומפסון לבן.

זאק לווין ובלייק גריפין עומדים בתור, אבל הם יודעים לקפוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2017 9:16 pm 
Hall of Famer

דעתן בגרוש כתב:
אם רוצ'סטי ישראלי, קליי תומפסון לבן.

זאק לווין ובלייק גריפין עומדים בתור, אבל הם יודעים לקפוץ.

ספרד לוקחת את נבחרת הלבנים המזוקנים.
ישראל שנייה אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 59 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], uriel17 ו 41 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה