סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 4:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 8:48 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יש בהחלט עומס בקו הפנים. לדעתי לוני לא קשור לרמה.
לגבי ג'ונס, לא ראיתי אותו מספיק (נדמה לי שהוא שיחק פחות מ 50 דקות כל השנה שעברה) ואישית, אני חושב שפצ'וליה הוא החתמה מיותרת לחלוטין. דווקא את ג'ורדן בל הייתי כן מעוניין לראות, אבל אני מניח שהוא יעביר משחקים גם בדי-ליג לצד ג'ונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 9:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
לא יודע לגבי גארד ווטרן אבל גארד חסר. מונטה אליס נשמע כמו רעיון רע בכל מובן ואני בספק אם הם ילכו על אארון ברוקס אבל מישהו אחר רלוונטי בטח עדיין פנוי. השאלה מי בקו הפנים מיותר כעת ואין לו פוטנציאל להתפתח או שניתן לשלוח אותו בקלות לדי-ליג. כמה גמישות יש לווריורס בסיטואציה?

לא יודע למה מונטה אליס הוא רעיון רע לגארד חמישי. דווקא מזכיר מאד את ברבוסה - לא קלעי שלשות טוב, אבל עדיין מסוגל לחדור ולקחת את הזריקה שלו, ובעיקר לא שחקן שמתבייש למסור. הוא יידע שהוא מגיע ל 10 דקות משחק. לא מבין את הבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 9:17 pm 
Hall of Famer

אין שום בעיה אם אין מישהו יותר טוב ממנו.
ברבוסה קלעי שלוש יותר טוב מאליס ופחות צריך את הכדור ביד (מה שמתאים לשיטה).
אליס לא גמור (לא גמור בתור שחקן נבא. הוא גמור יחסית למה שהיה בעבר.) ובתור שחקן 10 זה נחמד מאד. מאמין שתלוי במי עוד חופשי ורוצה לבוא לקחת אליפות בגיל מתבגר ולעודד בספסל.
מה שחשוב להם זה יכולת לשחק אוף דה בול,קליעה טובה ושחקנים חכמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 28, 2017 9:20 pm 
Hall of Famer

אגב, אתמול הם החתימו את האנטוניוס קליבלנד הזה או איך שלא קוראים לו. אם אני קולט נכון הוא 2-3, כלומר, ייתן את מה שמק'או נותן ומה שעדיין אומר מעט מדי פוינט גארדים. אבל כך או כך, אני מאמין שהוא יבלה את כל זמנו בדי-ליג.

ואולי קבוצה שמשחקת עם הנעת הכדור של גולדן סטייט ומחזיקה באיגודלה וגרין, בכלל לא צריכה פוינט גארדים אמיתיים בסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 4:06 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Att כתב:
לא יודע לגבי גארד ווטרן אבל גארד חסר. מונטה אליס נשמע כמו רעיון רע בכל מובן ואני בספק אם הם ילכו על אארון ברוקס אבל מישהו אחר רלוונטי בטח עדיין פנוי. השאלה מי בקו הפנים מיותר כעת ואין לו פוטנציאל להתפתח או שניתן לשלוח אותו בקלות לדי-ליג. כמה גמישות יש לווריורס בסיטואציה?

לא יודע למה מונטה אליס הוא רעיון רע לגארד חמישי. דווקא מזכיר מאד את ברבוסה - לא קלעי שלשות טוב, אבל עדיין מסוגל לחדור ולקחת את הזריקה שלו, ובעיקר לא שחקן שמתבייש למסור. הוא יידע שהוא מגיע ל 10 דקות משחק. לא מבין את הבעיה.

ברבוסה לא קלע שלשות עדיף בהרבה על אליס?
זו נקודה משמעותית מאוד.
היה לו גם ניסיון וחלק משמעותי בקבוצות ששיחקו קבוצתי ושוטף, עם הרבה תנועה ללא כדור. אליס.. not so much.
אם אני לא טועה, ברבוסה גם גבוה מאליס ומסוגל לשחק בשתי עמדות, ורסטיליות שהווריורס מעריכים מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 9:28 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Att כתב:
נורטון כתב:
Att כתב:

ברבוסה לא קלע שלשות עדיף בהרבה על אליס?
זו נקודה משמעותית מאוד.
היה לו גם ניסיון וחלק משמעותי בקבוצות ששיחקו קבוצתי ושוטף, עם הרבה תנועה ללא כדור. אליס.. not so much.
אם אני לא טועה, ברבוסה גם גבוה מאליס ומסוגל לשחק בשתי עמדות, ורסטיליות שהווריורס מעריכים מאוד.

אאל"ט ברבוסה ואליס באותו הגובה. ובאיסו עמדה נוספת ברבוסה יכול לשחק חוץ מקלע? הוא לא יכול לרכז בשום צורה שהיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:33 am 
Hall of Famer

מה גם שמונטה צעיר בהרבה. נדמה לי שברבוסה כבר שחקן גמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:34 am 
Hall of Famer

חשבתי שהכוונה היא להשוות בין התפקיד שהיה לברבוסה בג״ס לבין זה שיהיה לכאורה לאליס בקבוצה. לא ביניהם כשחקנים כרגע.

לא יודע, אליס פשוט נראה לי כמו ההיפך מהשחקן שהווריורס מחפשים. לא ורסטילי, לא two way player, לא קלע שלשות, לא קולע באחוזים גבוהים לשתיים, לא מוסר גדול, לא שחקן חכם, לא גארד ארוך שיכול להחליף בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 10:47 am 
Hall of Famer

יש מצב, אבל גם אם משווים לברבוסה לפני שנתיים. אני לא רואה את הבעיה.
אליס הוא מוסר טוב בהחלט ובעיניי שחקן חכם שבשיאו זרק רק מאיפה שהוא יודע לקלוע ועשה את זה היטב. הוא אכן לא גארד ארוך סטייל ליווינגסטון שיכול לתת הגנה, אבל אז מה - בתור אינסטנט אופנס, אני באמת חושב שהוא יכול לבוא בכיף על תקן ברבוסה של לפני שנתיים.
אבל אתה יודע מה, שיהיה ארון ברוקס. גם טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 11:13 am 
Hall of Famer

על תקן אינסטנט אופנס הם כבר החתימו את ניק יאנג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 11:15 am 
Hall of Famer

ניק יאנג לא נייד מספיק בעיניי. קלעי שיודע לרווח ולקלוע מרחוק, אבל לא באמת לחדור אם צריך. אליס או ברוקס, כן יכולים לתת חדירה או שניים כשהכל תקוע במשחק.
אבל זה באמת ניטפוקים רציניים. הווריורס פיבוריטיים עצומים גם בשנה הבאה, כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 11:18 am 
Hall of Famer

זאת אומרת שאתה מחפש מהשחקן ה-11 ברוטציה שלך יכולת חדירה כשהכול תקוע?
כאילו באמת?
דווקא יכולת ניהול משחק מהרכז השלישי של הקבוצה זה דבר שיכול לעזור, כמובן רק בסיטואציה של פציעה של קארי. אם היינו בעולם בלי פציעות הווריירס יכלו להחתים אותי וזאת הייתה החתמה מעולה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 11:56 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
יש מצב, אבל גם אם משווים לברבוסה לפני שנתיים. אני לא רואה את הבעיה.
אליס הוא מוסר טוב בהחלט ובעיניי שחקן חכם שבשיאו זרק רק מאיפה שהוא יודע לקלוע ועשה את זה היטב. הוא אכן לא גארד ארוך סטייל ליווינגסטון שיכול לתת הגנה, אבל אז מה - בתור אינסטנט אופנס, אני באמת חושב שהוא יכול לבוא בכיף על תקן ברבוסה של לפני שנתיים.
אבל אתה יודע מה, שיהיה ארון ברוקס. גם טוב

ארון ברוקס מתאים יותר (ובכלל שחקן שאני משום מה מחבב) אבל גם הוא מגן חלש ולא יכול להחליף. לא ממש נראה כמו סגנון השחקן שג״ס ייקחו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 29, 2017 12:15 pm 
Hall of Famer

לא שהווריורס היו לוקחים אותו אבל ברנדון ג׳נינגס הלך לשחק בסין. איזו נפילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 2:18 pm 
Freshman

הסגל של הווריורס סגור לעונה הבאה עם 15 חוזים מובטחים (קליבלנד על חוזה 2-WAY).
http://www.orangeball.co.il/%d7%92%d7%9 ... %a8%d7%a1/
בעקרון חסר להם רכז, אבל זה ממש לא משנה, כי הווריורס כבר מזמן לא משחקים עם הגדרות האלה. יש להם מספיק מנהלי התקפה (קרי, ליווינגסטון, דוראנט, דריימונד, איגודלה) ואין להם צורך בשחקן שיעבור את החצי.

חושב שלעומת העונה האחרונה הם התחזקו. לא מבין את הטענות פה לזאזא ו-ווסט. זאזא מתאים מאוד למשחק ההתקפה עם תנועה חכמה, חסימות ומסירות. ווסט הוא האינפורסר של הקבוצה. יש להם מספיק כלי נשק מהספסל ובהתחשב בזה שבעונה האחרונה קר החזיק על הפרקט בכל שלב 2 מ-4 הכוכבים הגדולים, לא הייתה בעיה התקפית. בעונה הקרובה הוא יוכל לתת לכוכבים שלו יותר מנוחה עם כספי ויאנג.

מאמין שכספי יקבל 10-15 דקות, במידה וישמור ויקלע שלשות חופשיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 8:36 pm 
Hall of Famer

לא ברור לי איך החלטת שכספי צפוי לקבל 10-15 דקות למשחק.
בספירה שלי הוא כרגע מתחרה על המקום ה-11 ברוטציה עם מקאו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:09 pm 
Sophomore

פטריק מקאו? ששיחק 15.1 דקות בעונה שעברה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:21 pm 
Hall of Famer

התחושה שלי היא כזו - בהנחה שגולדן סטייט תמשיך לטאטא את היריבות ולגמור משחקים תוך מחצית או גג שלושה רבעים.
קרי, קליי, דוראנט, גרין - ישחקו בערך32-33 דקות כל אחד למשחק, בדומה למה שהיה שנה שעברה.
איגודלה יירד קצת בדקות (גיל והמון שחקנים על העמדה שלו) ל-22 בערך. ליווינגסטון ימשיך לשחק משהו כמו 16-17. כך או כך, תמיד יהיה מנהל משחק כאן.
ובינתיים אנחנו על 170 מתוך 240 דקות.
מפה זה נעשה יותר מעניין. אי אפשר לא לתת ליאנג 15 דקות (כמו קלארק לפניו), וקשה לי להאמין שמק'או לא יקבל 15 דקות כפי שקיבל השנה, וכך אנחנו על 200.
ג'בייל ימשיך לקבל 10 דקות למשחק, (כשבאותן 10 דקות הוא בערך הסנטר הכי טוב בליגה), וכל שאר השחקנים מתמודדים אם כל על 30 דקות למשחק.

עכשיו אני מניח שלוני שלא הוכיח את עצמו כשחקן לרמות האלה יקבל פירורים בלבד (במשחקים בהם חבר'ה אחרים פצועים). גם אין לי סיבה להניח שג'ונס יקבל יותר מזה, למרות שלו עדיין יש מה להוכיח.
נשאר ווסט, פצ'וליה וכספי. וכאן אני דווקא קצת אופטימי. ווסט ופצ'וליה קיבלו ביחד אמנם 30 דקות למשחק שנה שעברה, אבל כספי בכל זאת פותח עוד אופציה לסמול בול שגולדן סטייט כ"כ אוהבת, וגם ווסט ופצ'וליה מזדקנים . אני בהחלט יכול לראות את השלושה מתחלקים ב 30 הדקות שווה בשווה.

זה כן אומר שכספי לצד דריימונד גרין, יקבל דקות כסנטר. זאת ההנחה שלי והיא נראית לי הגיונית למדי.

אני גם חושב שיהיו משחקים בהם כספי ישחק 20-25 דקות לצד משחקים בהם לא ישחק בכלל. אבל אם אני צריך להמר אז החישוב הקודם שלי הוא ממוצע. ואם לוקחים בחשבון גם קצת פציעות פה ושם ועניינים, נשמע לי סביר מאד שכספי יקבל בסך הכל 10-13 דקות בממוצע למשחק. והלוואי ויחזיר בשלשה וחצי, חדירה אחת והגנה סבירה, ובכך דיינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 01, 2017 9:53 pm 
Hall of Famer

אני בעיקר מקווה שהוא הפנים את התפקיד שלו ושלא יסתובב עם פרצוף חמוץ, לא משנה אם הוא מקבל דקות או לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 12:33 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לא ברור לי איך החלטת שכספי צפוי לקבל 10-15 דקות למשחק.
בספירה שלי הוא כרגע מתחרה על המקום ה-11 ברוטציה עם מקאו.

יש סיבה להניח אחרת? לווריורס יש מספיק בלוואאוטס + מנוחה לבכירים כדי שכספי ישחק כמות דקות כזו.
כמו שנורטון כתב, תהיה שם שונות. בגארבג' טיים הוא גם יוכל להגיע ל-25 דקות בכיף. במשחקים קצת יותר רציניים וצמודים הוא כנראה יישב כל המשחק, או יקבל 5 דקות ויגיד תודה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 12:38 am 
Hall of Famer

אני חושב שהחישוב שלך היה ווישפול ת'ינקינג.
הרביעיה הגדולה שיחקה בממוצע בעונה שעברה משהו כמו 33.5 דקות. כלומר מהחישוב שלך ירדו בין 2 דקות ל-6 דקות משחק.
איגי ב-3 השנים האחרונות שיחק 26 דקות למשחק. למה דווקא השנה זה ירד? ווישפול ת'ינקינג. עוד 4 דקות להוסיף.
ליווינגסטון שיחק כמעט 18 דקות. עוד דקה וחצי לחשבון?
אז הורדנו איזה 10 דקות בכיף.
אף אחד כמובן לא מבטיח שמקגי ימשיך לקבל 10 דקות. זה בכיף יכול גם לעלות ל-15.
ועכשיו כמובן אתה ממשיך עם ווישפול ת'ינקינג של ירידת מעמד של פצ'וליה וירידת התפקיד של ווסט ואז מתפנות דקות לכספי.
המקום בו אתה כן פסימי מדי לכספי זה מקאו שאני לא בטוח בכלל שהוא יקבל את ה - 15 דקות שלו.
תוסיף לכך שדוראנט החסיר 20 משחקים בעונה שעברה, שהעלו את הממוצע של כולם.
תוסיף לכך שבעונה שעברה לוני קיבל מעל 8 דקות למשחק ואף אחד לא מבטיח שהווריירס לא ירצו לראות מה שחקן השנה השלישית שלהם יודע לתת וכמובן שיש גם את ג'ונס, הרוקי מהעונה שעברה שלא שיחק כמעט.
אני גם בכיף יכול לראות סיטואציה שכספי לא נכלל בסגל של הווריירס שמתלבש למשחקים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 12:55 am 
Hall of Famer

אכן, יתכן. הסצנריו שלך בהחלט אפשרי. לא יודע אם סביר אבל אפשרי.

לוני וג'ונס זה נושא מעניין. מצד אחד, ראיתי את רוב המשחקים של גולדן סטייט מה שאומר שראיתי הרבה את לוני. כספי שחקן טוב יותר, לוני הוא שחקן מוגבל שלטעמי אין לו המון מקום בליגה.
מצד שני, אם ללמוד מלוני, אז גולדן סטייט לא נותנים דקות לרוקיז גבוהים (לוני לא קיבל דקות של ממש בעונת הרוקי) אבל כן נותנים צ'אנס בעונת הסופומור, מה שאולי אומר שג'ונס ישחק יותר.
ובתווך שכחתי עוד מישהו - ג'ורדן בל שגם הוא נמצא במעמד דומה ללוני וג'ונס, לחיוב ולשלילה.
מצד שני, גם יכול להיות משהו כמו שהיה לפני שנתיים, כשבארנס נפצע וברנדון ראש קיבל המון דקות ופתח לא מעט בחמישייה. כספי, אם דוראנט או גרין ייפצעו ל 15-20 משחקים (מה שבהחלט אפשרי במקרה של דוראנט), יכול גם למצוא את עצמו בחמישייה. מקום בו דווקא הוטרנים מקבלים דקות בעונות האחרונות (ראש כאמור, בארנס בעונה הקודמת).

אני חושב שהסצנריו הפסימי של עמוס לב, וזה האופטימי בו מישהו נפצע וכספי עולה בחמישייה לעשרים משחקים -שניהם אפשריים, אך הסצנריו שתיארתי בהודעתי הקודמת היא דווקא ההגיונית ביותר. אם אני צריך לתת אחוזים, אז 40-30-30. מה שאומר שכן, יש 30% סיכוי שכספי יהיה עמוק מאד בפוסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 5:07 pm 
Junior

כספי לא הולך להיות שחקן רוטציה בגולדן סטייט שבה משחקים דוראנט איגי דריימונד ווסט זאזא ומקגי.
אין סרט כזה, אלא אם אחד מהשישה נפצע.

כספי הולך להיות במקרה הטוב שחקן של 8 דק' בממוצע על 50 משחקים לעונה. 3 נק' ו2 רב' בממוצע יהיה הישג עבורו.
ב5-6 משחקי פלייאוף יכול להיות שנראה אותו מגארבג' עם שאר החמישיה השלישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 02, 2017 5:14 pm 
Sophomore

שוב, פטריק מקאו שיחק 15.1 דקות בממוצע בעונה החולפת.
מקגי שיחק 9.6.

למה שכספי ישחק רק 8?
למונח "שחקן רוטציה" יש משמעות די שונה בג"ס.

ושלא אובן לא נכון - זה לא שאני חושב שכספי הוא בורג מרכזי, אבל בג"ס אין באמת שוליים זניחים, יש רק חלקים בפאזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 03, 2017 12:12 am 
Junior

גם 10-15 דק' למשחק זה סביר וגם 5-8 דק' למשחק זה סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 87 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר