סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 6:37 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 8:38 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בספק אם יש ביורוליג קו פנים חלש יותר מזה של באמברג - וזה בכל האספקטים השונים (פיזיות, אתלטיות, גיוון וכמובן יכולות הגנתיות והתקיפות בסיסיות).

אין למכבי מה להסתנוור - בהחלט ניצחון יפה, אבל על קבוצה חלשה, בתוצאה מרמה מאוד וביום ״לא הגיוני״ של ג׳קסון.

החסרונות ברורים ובהיעדר שינוי בסגל הם גם יוותרו לאורך העונה - מכבי להערכתי תדשדש במקום שבו יהיו תקוות להיכנס ל-8 הגדולות (קרי - באזור מקום 10), והשאלה היא האם היא תצליח לשמור על הרוח החיובית לאורך העונה הארוכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 12:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

מכבי כבר במחזור הראשון שוברת את שיא הנקודות וספיגת הנקודות ברבע אחרון לעומת העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 10:38 pm 
Hall of Famer

חייבים להגיד את האמת, באמברג השנה פשוט קבוצה חלשה. ממש חלשה. ו-6 דקות לסיום התוצאה הייתה 67 לכל.
ואז הגיעה ההתפוצצות של פייר ג'קסון ושאר החבר'ה. אסור לשכוח שהחטאה של השלשה שג'קסון לקח באותו זמן ואי אפשר לדעת לאן המומנטום והמשחק היו הולכים.

אבל בצד החיובי - ג'קסון כמובן. זה לא יראה כך כמובן מול הגנות פנים יותר רציניות, אבל עדיין הצגה. הנק' יבואו וילכו, אבל היכולת להפעיל את הגבוהים בפיק אנד רול, היכולת להישאר בשליטה ולא להידרדר לשכונה זה הדברים המרכזיים. אתמול, גם במחצית הראשונה היותר שקטה זה נראה יופי.

כבר רשמתי אחרי הדרבי בווינר, מייקל רול אחלה שחקן. ג'אמפ מאד נקי, שחקן התקפה חכם. כמובן שהמבחן יהיה מול השחקנים האתלטיים והמוכשרים יותר, בעיקר המבחן ההגנתי.

ג'ון די עם בכורה מאד מעודדת. זה לא הליגה הישראלית, אבל גם פה הצליח להביא את היתרונות שלו.

בצד הלא חיובי - רשמו את זה פה, עמדה מספר 4 מאד מוזנחת. דשון תומאס יכול לתת דקות, אבל זה לא פתרון מלא למשחק שלם. בהקשר לכך, הגנת הצבע של מכבי אתמול רוב המשחק הייתה זוועה.

אף פעם לא אהבתי את נוריס קול ואתמול הוא שיחק כמו שאני מכיר אותו ממיאמי ולמרבה הצער של מכבי גם כלום לא נכנס. האיש היה חור שחור. כל חצי דקה על המגרש שלשה (שזה בערך זריקה בכל התקפה בה שותף). יותר מג'קסון יותר מכולם. נראה לא מחובר למה שקורה בקבוצה ובכלל נוראי. רק יכולת אישית גבוהה יתנו אספקט חיובי מקול במכבי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:20 pm 
מנהל פורום

דווקא זכרתי אותו ממיאמי עם בחירת זריקות טובה ויותר משמעת בהתקפה.
לא שווה לרוץ לראות הקלטות בשביל זה ...נראה לי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:40 pm 
Freshman

נראה לי שעדיין מוקדם מדי לשפוט אותו. הוא לא הצליח להיכנס למשחק והכריח כמה דברים אבל אסור לשכוח שהוא עדיין סוחב פציעה ומבחינת יכולות נטו כבר ראינו בכמה משחקים העונה שיש לו המון כישרון וכמו במיאמי הוא שומר מצוין על הכדור ומשחק עם הרבה התלהבות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 13, 2017 11:41 pm 
Hall of Famer

גם אני זוכר את קול ממיאמי כמו אוריאל. אני זוכר שתמיד פחדתי יותר איתו על המגרש מאשר עם האדיוט השני (צ'אלמרס), כי היה בו משהו "רצחני" יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2017 1:13 pm 
Junior

מה עם ג'וש סמית' ששיחק עם חיפה?
לא שמעתי שיצא לו משהוא מהמשחקים איתם.
יכול לעזור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 12:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

קראתי בפייסבוק רשימה של הופעות הבכורה הפרודוקטיביות ביותר בהיסטוריה של מכבי (מבחינת נקודות). 27 הנקודות של ג'קסון הכניסו אותו לרשימה, לא זוכר לאיזה מקום בדיוק, אבל מה שמעניין הוא צמד השחקנים שחולקים איתו את המיקום (ראשון ניצב טל ברודי שקלע 42 בבכורה שלו אי שם בסוף שנות ה60) - אנדרו גאודלוק ודיוויד אנקראם גלררררעפ (סליחה, הקאתי קצת בפה) שהיו שותפים כנראה לשתי העונות הגרועות ביותר של מכבי בהיסטוריה המודרנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 1:31 am 
Junior

לא יודע אם לזה התכוונת אבל אני ראיתי כתבה כזאת בוואלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 1:32 am 
Freshman

הוא גם נכנס לרשימה אחרת, השחקן עם המדד החמישי הגבוה אי פעם של שחקן מכבי בירוליג. לפניו ברשימה היו פארקר, וויציץ', באסטון ו... אליהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 3:01 am 
Hall of Famer

אני קורא ושומע בהרבה מקומות דברים בסגנון - "כבר שנים לא היה למכבי שחקן/גארד ברמה של ג'קסון" .
אז לדעתי עדיין חובת ההוכחה עליו , להראות למשל שהוא טוב מגאודלוק ( שנכון שלא הוליך את הקבוצה לכלום , אבל הוא בוודאי שלא מהאשמים הראשיים בכך ) - ולדעתי זה לא המצב .

אגב , כבר במשחק בגרמניה הורידו אותו לא אחת לפוסט , ואני מניח שככל שתתקדם העונה ובטח אם הוא ימשיך להיות כה דומיננטי התקפית - זה רק יתגבר , וזו בעיה לא קטנה עבור מכבי כקבוצה - שכמעט כל שחקן יריב יכול להוריד אותו לפוסט ולייצר יתרון .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 7:56 am 
Junior

בכמה הוא יותר נמוך מאוחיון?
בעיה? תלוי מה נקודת היחוס.
לעומת הגארדים של שנה שעברה יכול להיות שהוא מסתמן כשיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 9:06 am 
מנהל פורום

אוחיון?
הוא מעל 190

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 9:28 am 
Hall of Famer

1.89

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 9:47 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה נכון שגארדים יריבים יוכלו לנצל את הקומה הנמוכה שלו בפוסט אבל נראה לי שהוא יצליח לסחוט מדי פעם עבירות תוקף במצבים האלה (סחט אחת בבאמברג ובכלל נראה שהוא מומחה בסחיטת עבירות מכלום) ומצד שני הנמך והזריזות שלו עוזרים לו בהגנה להתגנב ולחטוף כדורים ששחקנים גבוהים יותר מתקשים להגיע אליהם, בעיקר מכדרור ומכדורים שמתגלגלים על הפרקט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2017 10:26 am 
Hall of Famer

אני רואה שהוא 1.78-1.80 לפי הפרסומים הרשמיים השונים .
הבעיה אף טיפה מתחדדת כשלוקחים בחשבון שלצידו בעמדה 2 ישחקו לרוב נוריס קול ( 1.88 ) או דיברטולומאו ( 1.83 ) .

בהחלט אלמנט שהצוות המקצועי של מכבי צריך לתת עליו את הדעת , לצד ההגנה האישית של הגבוהים .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 66 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, d.k. ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה