מסכים לגבי הבעיה של הגבוהים, מכבי, פרט לקצת דאנקים של טיוס, עוד לא למדה איך להפעיל אותם, אין שום תרגיל לפוסט-אפ של פרחובסקי, לא משתמשים כמעט בבולדן, לא בפיק-אנד-רול ולא בפיק-אנד-פופ, משחקן שהטיקט העיקרי שהוא הגיע עליו זה גבוה עם קליעה מבחוץ, אני לא זוכר שראיתי אותו יותר מפעם-פעמיים מקריות זורק שלשה חופשית. אם הוא גבוה שמרווח את המשחק, מכבי חייבת לייצר תרגילים שבהם הוא מקבל מבטים חופשיים לסל, זה יעזור מאוד לרווח את המשחק ויהפוך את החדירות של קול וג'קסון לקלות יותר. בכלל, באופן כללי אני חושב שהבעיה הכי גדולה של מכבי זה שאין לה אף קלעי אמין לשלוש (חוץ מרול אולי, וגם הוא לא מקבל יותר מדי זריקות חופשיות), זה עוזר ליריבות לסתום את הצבע ובאופן כללי תוקע את כל ההתקפה והופך אותה למבוססת כמעט בלעדית על היכולת של קול וג'קסון לעבור את השומר שלהם באחד-על-אחד, זה עובד ביעילות לא רעה כרגע, אבל לא מספיק בשביל שמכבי תהיה קבוצה מאיימת התקפית.
הגנתית לעומת זאת, אני חושב שמכבי נמצאת במקום טוב, שחקנים מחויבים, כולם נותנים מאמץ בהגנה, ריבאונד ההגנה ממשיך להיות מאוד מרשים, הקומבינציה של פרחובסקי, טיוס ובולדן נותנת מספיק סייז ומאסה כדי להפוך זריקות בצבע ללא נוחות כמעט תמיד וקבוצה שלא תקלע טוב משלוש מול מכבי תהיה בבעיה.
בשורה התחתונה, מכבי עם שיפור אדיר מהשנתיים שעברו, בעיקר בצד ההגנתי ובכל מה שקשור למחויבות של שחקנים, זה לא אומר שהיא חזרה להיות קבוצה שיש לה רגל וחצי בהצלבה עוד לפני שהתחילה העונה כמו בעבר, אבל היא בהחלט עשתה הקיץ צעד גדול לכיוון.
_________________ כורסה נוחה זה התחלה של סוף
נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ד' אוקטובר 25, 2017 1:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.
|