סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' דצמבר 02, 2024 10:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: שאראס מארח את מכבי
הודעהפורסם: ש' פברואר 03, 2018 10:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לא הבנתי מה אתה אומר. אתה בעצם לא חושב שזה משנה או לא מה הרמה של שחקנים 8-9 בהיררכיה? וקיין ממש לא בפוזיציה הזו, הוא 5-6 ברוטציה. דיברתולומיאו סבבה עד רמה מסוימת, ומעליה הוא חסר תועלת לגמרי, גם הגנתית ובעיקר התקפית.
זה מה יש? כל הזמן ספחיה מדבר על חיזוקים. ולספוג יותר ממה שקורה כרגע זה באמת קשה כבר. אתמול כל הגארדים ששיחקו היו מתחת לכל ביקורת בהגנה.

הדיבור היה לגבי אורך הרוטציה . במצב הנתון השניים הנ"ל ( עד כמה שלא תורמים התקפית ברמות הללו ) הם הגארדים השומרים הטובים ביותר , ולכן בהחלט ראויים לדקות משחק . אני חושב שלא על זה מכבי נופלת מול מתחרותיה .
אני גם כן לא מבין מדוע לא מביאים זר שמיני כבר , אבל באמת שאיני יודע באיזה תפקיד הייתי מביא אותו .

הרסי הוקינס כתב:
למה שמכבי תל אביב לא תשמח להחתים את טופאן?

כי זו מכבי תל אביב
זה לא סוג הזרים שמגיע לכאן עובדתית

איך אפשר להגיד שלמכבי אין כלום בעמדות 2-3 ?
איפה בדיוק רול משחק ? האם תומאס לא משחק לא מעט בעמדה 3 ? האם קול לא משחק כעשר דקות במשחק בעמדה 2 ( על יד ג'קסון ) ?

אם אתה לא חושב שמכבי נופלת מול מתחרותיה בהגנת הגארדים שלה אתה מוזמן להסביר בכלים אחרים את הגנת השלשות המזעזעת שלה ואת שיאי הספיגה שלה. ואם ג׳ונדי וקיין היו רק סבירים התקפית זו קבוצה שכבר הייתה מבטיחה מקום בשמינייה.

לגביו פרופיל הזר של טופאן, אני לא מבין אותו. מה הבדל הגדול בינו לבין רול או בולדן? או אפילו קיין?

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 03, 2018 10:47 pm 
Hall of Famer

אי אפשר לתרץ את התצוגות ההגנתיות המבישות בחודשיים האחרונים . ראה ההודעה הקודמת שלי שטוענת שכן למכבי יש גם פלוסים הגנתיים , ולכן אין סיבה שתספוג שבוע אחרי שבוע מספרים שכאלה .

אני לא מכיר כמעט את טופאן - מוכרח להודות
אבל הוא לא אמריקאי , וללא רזומה מרשים במיוחד
אתה חושב שאם כעת מציעים אותו למכבי לעונה הבאה במחיר נמוך - הם חותמים ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 7:36 am 
Junior

שיחתמו את אמארה במקום שבו העבר המדופלם.
מתן להם קצת יותר לעומק באמצע ומנוחה לטיוס.
בקו האחורי, היה ברור מתחילת השנה שהוא נמוך מדי.
ליד ג'קסון אתה צריך בולדוג. אני לא הייתי שומר אותו לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 9:02 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
shmueliki כתב:
הרסי הוקינס כתב:
לא הבנתי מה אתה אומר. אתה בעצם לא חושב שזה משנה או לא מה הרמה של שחקנים 8-9 בהיררכיה? וקיין ממש לא בפוזיציה הזו, הוא 5-6 ברוטציה. דיברתולומיאו סבבה עד רמה מסוימת, ומעליה הוא חסר תועלת לגמרי, גם הגנתית ובעיקר התקפית.
זה מה יש? כל הזמן ספחיה מדבר על חיזוקים. ולספוג יותר ממה שקורה כרגע זה באמת קשה כבר. אתמול כל הגארדים ששיחקו היו מתחת לכל ביקורת בהגנה.

הדיבור היה לגבי אורך הרוטציה . במצב הנתון השניים הנ"ל ( עד כמה שלא תורמים התקפית ברמות הללו ) הם הגארדים השומרים הטובים ביותר , ולכן בהחלט ראויים לדקות משחק . אני חושב שלא על זה מכבי נופלת מול מתחרותיה .
אני גם כן לא מבין מדוע לא מביאים זר שמיני כבר , אבל באמת שאיני יודע באיזה תפקיד הייתי מביא אותו .

הרסי הוקינס כתב:
למה שמכבי תל אביב לא תשמח להחתים את טופאן?

כי זו מכבי תל אביב
זה לא סוג הזרים שמגיע לכאן עובדתית

איך אפשר להגיד שלמכבי אין כלום בעמדות 2-3 ?
איפה בדיוק רול משחק ? האם תומאס לא משחק לא מעט בעמדה 3 ? האם קול לא משחק כעשר דקות במשחק בעמדה 2 ( על יד ג'קסון ) ?

אם אתה לא חושב שמכבי נופלת מול מתחרותיה בהגנת הגארדים שלה אתה מוזמן להסביר בכלים אחרים את הגנת השלשות המזעזעת שלה ואת שיאי הספיגה שלה. ואם ג׳ונדי וקיין היו רק סבירים התקפית זו קבוצה שכבר הייתה מבטיחה מקום בשמינייה.

לגביו פרופיל הזר של טופאן, אני לא מבין אותו. מה הבדל הגדול בינו לבין רול או בולדן? או אפילו קיין?

אני אנסה.
לדעתי מדובר בשילוב של דגשים הגנתיים של ספאחיה בשילוב חוסר מחוייבות של הגארדים.
ראינו בתחילת העונה את הגארדים של מכבי מחוייבים מאוד בלחץ על הכדור, לא כזה של מגרש שלם כמו בימי פארגו ופרקינס אלא כזה שבו הגארדים של מכבי ניסו לשבור כל הזמן חסימות ורדפו על הגב של השחקנים "הלכו מלמעלה" לא מעט.
לאחרונה הם הרבה הרבה פחות מחוייבים, אולי זו הטראומה ממקולום שפשוט השחיל אותם זריקה אחר זריקה, אבל לדעתי זה פשוט דגש הגנתי שספאחיה את גודס מתעקשים עליו פעם אחר פעם. ספאחיה דורש מהגבוה לצאת חזק ובפועל מה שקורה שיש המון המון בלבול בהגנה לא מתואמצת של מכבי. הגבוה לא ממש מבטל את המהלך, לא מספיק לחזור לגבוה ובצד החלש תמיד יהיה שחקן חופשי מדי (ע"ע טופאן שפרפר את קול בדיוק מהסיבה הזו בדרך ל8 נק' הכי קלות בקריירה שלו בפתיחת המשחק).

אז שספאחיה יפיק כבר לקחים ויגוון קצת את הארסנל ההגנתי, קצת יותר הגנות נסוגות, קצ יותר איזורית, שינסה להביא טראפים על הפינות (במיוחד בהוצאת כדור ובמעבר חצי) דברים שקצת ילחיצו וילחצו את הגארדים של יריב, כי לחטוף 11 משחקים ברציפות 50% ומעלה לשלוש זה שערורייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 04, 2018 12:23 pm 
מנהל פורום

רול וקיין זה סקאוטינג אחר מאשר של טופאן
טופאן על תקן כישרון מבטיח שמנסה כבר שתי עונות בלי הצלחה להיות שחקן NBA
קיין ורול שחקנים ותיקים שהתבססו בקבוצות דרג שלישי באירופה והצוות המקצועי חשב שהם ליכולים להיות אפקטיביים גם היורוליג בהינתן זהות השחקנים המובילים של הקבוצה
את טופאן מוצאים באותם מקומות שמוצאים את פייר ג'קסון. מחנות אימונים של קבוצות NBA, ליגת קיץ G ליג וכו
קיין ורול משחקים במרחק 1-3 שעות טיסה ועוברים באותם אולמות עם אותם שופטים כמו אלה שישחקו בהם במכבי, כלומר סיכון יור נמוך אבל גם האפסייד יותר נמוך

ובואו נודה על האמת, לא בכל המשחקים שארס מלקק דבש מטופאן. בהיבט של תרומה ממוצעת העונה ביורוליג טופאן פחות טוב מרול ולא בטוח שהוא יותר זול מרול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 1:43 pm 
Junior

תהרגו אותי אני לא מבין מה ההבדל בין פרופיל השחקן של טופאן באופן מינורי או משמעותי מכל שחקן זר אחר שמגיע למכבי תל אביב ו/או לקבוצות אחרות בארץ. יש לי תחושה ששמוליק שם יותר מדי דגש על זה שהוא צרפתי.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 2:14 pm 
Hall of Famer

לא בהכרח
תראה את הממוצעים שלו בז'לגיריס
אתה רואה את מכבי מביאים אותו כעת ?

בכל מקרה , הכל התחיל מהערת אגב שלי על הפערים ( על הנייר ) בין הסגלים של שתי הקבוצות , בפרט מתוך צורת ההסתכלות של מכבי הנוטה לאמריקאים , אתלטיות , יכולת אישית וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 05, 2018 3:16 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא בהכרח
תראה את הממוצעים שלו בז'לגיריס
אתה רואה את מכבי מביאים אותו כעת ?

בכל מקרה , הכל התחיל מהערת אגב שלי על הפערים ( על הנייר ) בין הסגלים של שתי הקבוצות , בפרט מתוך צורת ההסתכלות של מכבי הנוטה לאמריקאים , אתלטיות , יכולת אישית וכו' .

לא מבין למה לא.
הוא אתלט, יש לו יכולת אישית, והוא עמד בקריטריון הכי חשוב - הוא היה מצוין במשחק חשוב נגד מכבי תל אביב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה