סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 1:29 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
מנחם כתב:
דיברתולומיאו עם כל הכבוד, וזו לא פעם ראשונה שאני כותב את זה, פשוט לא ברמה ליורוליג.

די נו, אפשר לחשוב שכל שחקני הרוטציה של קבוצות היורוליג הם איזה עילויי כדורסל. יש מקום ברוטציה של קבוצות יורוליג לשחקנים כמו ג'ונדי והוא יהיה עוד יותר טוב בעונה הבאה
זה שהוא לא הצליח לשמור על קלאת'ס לא עושה אותו לא ראוי
אני מכיר עוד כמה שחקני יורוליג "לגיטימיים" שלא הצליחו לשמור עליו.
ההרכב איתו, קול וקיין עבד לא רע בכלל

עד שהוא היה טוב מאוד במחצית הראשונה , ספאחיה וגודס החליטו לצנן אותו בספסל, פשוט הוציא לו את כל הרוח מהמפרשים...
אף אחד לא דיבר על הרוטציה המזעזעת- ג'ק כהן, להוציא את ג'ון די במחצית הראשונה, להיצמד לג'קסון שבא במתכוון להסריח את המגרש, 10 דקות של נזק

יוגב הנגר החובב.
אחחח איזה שחקן נשמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 1:31 am 
מנהל פורום

קיין שמר את הגו טו וג'ונדי שמר על שחקן אחר שיכול לקלוע סלים. כנראה שמר בהצלחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 2:34 am 
Junior

המספרים של דיברתולומיאו העונה מתחת לכל ביקורת. לא קולע וכשהוא כבר כן עושה את זה אז האחוזים מזוויעים.
זה עוד יכול להתקבל על הדעת אם מדובר בשומר טוב, אבל כל שחקן עם קצת סייז עושה לו בית ספר.
יש איזשהי תחושה שהוא יותר טוב ממה שהוא באמת בגלל האופי והמאמץ שלו. זה נקרא התסמונת על שם נייט לינהארט.
השורה התחתונה פשוט לא מספיק טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 3:07 am 
Hall of Famer

אני לחלוטין לא מבין את הטענות לדיברתולומיאו . הרי הוא צריך להימדד כישראלי ולא כזר .
מה החלופות עבור מכבי לשנים הבאות ?
שוכמן ? בלאט ? זיו ?

נכון שביורוליג הוא מתקשה לא אחת , אבל כשחקן תשיעי אני חושב שהוא בסדר גמור .
בליגה הישראלית הוא יתרון עצום עבור מכבי , שבלעדיו ללא ספק הייתה בצרות גדולות הרבה יותר .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 9:20 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לא יודע מה אתם רוצים מג'ון די... אז חטף כמה שני סלים כשקלאטס התחמם ועוד כמה מג'יימס שתפר כל שומר שעמד מולו, מי ישמע? במחצית הראשונה הוא היה אחד האחראים לדקות הטובות באמת של מכבי. ואני מאמין שהוא עוד ישתפר ברגע שהוא יפסיק להסס בעלייה לזריקה. אם כבר לי מאוד מפריעה יכולת המסירה הכמעט ולא קיימת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 10:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כזר היית לוקח אותו לקבוצה? הוא אחד הישראלים הטובים בליגה, הכי טוב בשנה שעברה והכי טוב העונה יחד עם אלכסנדר, לכן הוא במכבי כי צריך ישראלים. לכן, ורק מהסיבה הזו, הוא אחד הבאנקרים בקבוצה לעונה הבאה.
ביורוליג בקבוצה מתוקנת הוא יכול להיות מקסימום מחליף לכמה דקות, וגם זה לא תמיד יעבוד כמו שראינו. ההגנה שלו עם הרבה רצון אבל גם המון טעויות בעזרות לא נחוצות שמשאירות שחקנים חופשיים, בהתקפה הביצועים שלו פשוט לא טובים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 10:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לעניין המשחק, זה היה לגמרי הפסד של מאמן. ספאחיה עם ניהול חילופים פשוט נוראי. ההכנסה ברבע השני של כהן במקום פראחוסקי סגרה את כל ההפרש. ברבע השלישי משום מה הוא התעקש לתת לקול, ג'קסון ובעיקר תומאס לחרב לו את המשחק. וברבע הרביעי (וזה כבר לא קשור לרוטציה) הוא פשוט לא מצא פיתרון למייק ג'יימס. פעם אחר פעם עושים חילוף ומשאירים אותו להתעלל בגבוה שמולו במקום לשבור את החסימה. בזמן שמכבי ירקה דם בדקות המכריעות על כל סל, שני הסלים האחרונים של ג'יימס היו כל כך קלים שזה היה מעליב.

כמה מילים על השחקנים:
פייר ג'קסון - לא ברור לי אם הוא היה חולה אתמול או סתם אאוט אבל אני מקווה שהתצוגה העלובה שלו סגרה את הגולל על השארה שלו בעונה הבאה.
נוריס קול - היה יותר טוב מג'קסון אבל הוא אולי הרכז הזר הכי גרוע במשחק עומד שראיתי. פשוט לא יודע ולא מוכן למסור ופעם אחר פעם הוא זורק את הזריקה הכי רעה בכדורסל - שתיים ארוך מכדרור עם יד בפנים. נכנסו לו כמה ג'אמפים כאלה אתמול אבל שני החשובים בסוף יצאו החוצה.
דרך אגב הנה הממוצעים שלו בששת המשחקים האחרונים (מהם מכבי ניצחה באחד): 8.7 נק' (42% מ-2, 3/20 ל-3 - 15%!, 5/7 מהקו סה"כ) 2.3 כ"ח 2.7 אס' על 2.8 איב' 2 חט' בלבד ומדד משוקלל של 2.5!
ג'ונה בולדן - לא ברור לי למה הוא פותח כל משחק עם איזה מהלך התקפי מרשים, כאילו כפריוויו לשחקן שהוא יכול להיות, ואז נעלם בהמשך המשחק... אני מתקשה לראות את פילי לוקחים אותו כבר בעונה הבאה עם כל החורים שבמשחק שלו אבל גם לא בטוח שהוא ישתפר בקיץ אחד מספיק בשביל להיות 4 לגיטימי ביורוליג.
דשון תומאס - אני שמח שהוא החטיא את הזריקה המכרעת אתמול כי אחרת זה היה נותן לו נקודות זכות. עבד עלינו יפה יפה בתחילת העונה השחקן הזה אבל כנראה שהיתה סיבה טובה למה ברצלונה ואפס לא המשיכו איתו. גאנר טיפש שלא מסוגל להגן על עציץ.
ארט פראחוסקי - השחקן הכי פרווה בקבוצה הזאת. שני הדברים היחידים שזכורים לי מהתצוגה שלו אתמול זה הזריקה החופשית ממטר וחצי שהוא החטיא נראה לי באחת מההתקפות הרבות שמכבי לא הצליחה להגדיל את היתרון מ-65-61 והעובדה שיאן ויוקאס שבר את שיא העונה שלו מולו (16 נק' ב-100% מכל הטווחים + 5 כ"ח ב-14 דקות שברובן הבילורוסי העדין שמר עליו).
אלכס טיוס - אלי סהר אמר בשידור שטיוס מצוין בהגנה אבל כולם יודעים שסהר דביל. פעם אחר פעם טיוס קיבל את מייק ג'יימס בחילופים וחטף ממנו סלים על הראש והוא קטף 2 כ"ח כל המשחק. ובהתקפה הוא אמנם סיים עם 5/5 מהשדה אבל פעמיים ברבע האחרון הוא קיבל כדור מתחת לסל הסתבך וגמר את שעון הזריקות.
דיאנדרה קיין ומייקל רול - אולי שני הזרים היחידים שהייתי משאיר לעונה הבאה. רול לא מצא את הטבעת ברוב המשחק אבל שם את השלשה הענקית שהשוותה לקראת הסיום (מאסיסט ענק לא פחות של קיין) ופיתם לכל אורך הערב את טיוס בכדורים לנגיחה (6 כ"ח ו6 אס' ללא איבוד). קיין נתן משחק שיא אתמול אבל הוא אולי השחקן הטוב של מכבי כבר תקופה (לא שזו בעיה גדולה). ב-7 המשחקים האחרונים הוא עם ממוצעים של: 11.3 נק' (63% מ-2 ו-6/14 ל-3 - 43% אחרי 3/18 ב-21 המשחקים שקדמו לתקופה הזו) 6 כ"ח 3.1 אס' על 1.4 איב' 0.7 חט' 0.4 חס' (אבל ההגנה שלו פחות באה לביטוי במספרים כי הוא לא מהמהמרים על חטיפות) ומדד משוקלל של 16.6.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 10:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
כזר היית לוקח אותו לקבוצה? הוא אחד הישראלים הטובים בליגה, הכי טוב בשנה שעברה והכי טוב העונה יחד עם אלכסנדר, לכן הוא במכבי כי צריך ישראלים. לכן, ורק מהסיבה הזו, הוא אחד הבאנקרים בקבוצה לעונה הבאה.
ביורוליג בקבוצה מתוקנת הוא יכול להיות מקסימום מחליף לכמה דקות, וגם זה לא תמיד יעבוד כמו שראינו. ההגנה שלו עם הרבה רצון אבל גם המון טעויות בעזרות לא נחוצות שמשאירות שחקנים חופשיים, בהתקפה הביצועים שלו פשוט לא טובים.

ברור שהוא לא ברמה של זר אבל כמו שכתבת, כישראלי הוא מצוין, ואני מאמין שהוא גם ישתפר ביורוליג בעתיד. אני מאוד מחבב את הבחור למרות מגבלותיו, דבר שקשה לי להגיד על שאר הישראלים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 11:52 am 
מנהל פורום

צ'ארלס הביקורת שלך על ניהול המשחק נראית קצת כמו חוכמה אחרי מעשה
לתומאס היו כמה סלים גדולים והוא אולי הסקורר 1/1 הכי טוב בקבוצה, החילוף של ג'ייק לא תמונה אתה רוצה להגיע לדקות האחרונות כשלשחקנים שלך יש חמצן במוח, בטח לשחקנים כבדים כמו פרח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 12:09 pm 
Hall of Famer

כמה סלים גדולים כבר יכולים להיות לשחקן שסיים עם 8 נקודות?
ואני מסכים עם צ'רלס, תומס הוא שחקן טיפש ולא ממשומע. הולך עם הראש בקיר ומכריח דברים, זורק כל מיני זריקות משונות ללא צורך, בסיבוב, בקיפול, בפייד אווי, והרבה מהן סתם. נראה לפעמים שהוא נהנה לקחת מצבים יחסית פשוטים ולסבך אותם. הוא ובולדן הם הראשונים שהייתי מעיף מהקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 12:19 pm 
Junior

כמו שאמרו כאן, דיאנדרה קיין בתקופה האחרונה נראה כמו השחקן הכי טוב במכבי, מה שכמובן מהווה בשורה נפלאה לכל שאר הקבוצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 1:02 pm 
Hall of Famer

קול לא רכז .הדבר האחרון שהוא חושב עליו זה מסירה.לדעתי גקסון היה צריך לקבל כמה דקות ברבע האחרון.
יהיה מעניין לראות איך הזרים של מכבי מבחינה מנטלית יתפקדו אחריי ההדחה הצפויה מאירופה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 1:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

uriel17 כתב:
צ'ארלס הביקורת שלך על ניהול המשחק נראית קצת כמו חוכמה אחרי מעשה
לתומאס היו כמה סלים גדולים והוא אולי הסקורר 1/1 הכי טוב בקבוצה, החילוף של ג'ייק לא תמונה אתה רוצה להגיע לדקות האחרונות כשלשחקנים שלך יש חמצן במוח, בטח לשחקנים כבדים כמו פרח

זו היתה חוכמה בזמן מעשה. אתה ראית את הרבע השלישי? תומאס היה נוראי. בהגנה, בריבאונד, בהתקפה. היה איזה קטע שקיין מסר לו מהחוץ מתחת לסל והוא העיף את הכדור החוצה וגרם לקיין לתפוס את הראש.
והיה לו סל אחד חשוב (לקראת הסיום בסבסוב על וויוקאס), שאר הניסיונות היו רעים.

ולגבי החילוף של כהן - אתה לא מכניס אותו בכזה משחק מול כזו קבוצה שהולכת חזק לריבאונד התקפה ועוד לשמור על וויוקאס שהיה לוהט. בדקה וקצת שהוא שיחק הוא הספיק לעשות כל כך הרבה טעויות שהיוונים סגרו לגמרי את ההפרש. מי בכלל זוכר שמכבי הובילה בדו ספרתי לאורך רוב הרבע השני.
וגם פרחוסקי בכלל לא שיחק הרבה דקות. אם כבר היה צריך לשחק יותר כי וויוקאס היה בבעיית עבירות משלב מוקדם, וכמובן כרגיל מכבי לא שיחקה עליו וחטפה ממנו בצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 2:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יש עכשיו בשידור חוזר את המשחק ואני חושב שהרבע השלישי עד כה זה הכדורסל הכי גרוע שראיתי בחיים.

וזו רק תחושה שהאולם רחוק מלהיות מלא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 2:58 pm 
Junior

על פי נתוני אתר היורוליג נכחו אתמול 9388 צופים בהיכל מנורה (מתוך 10,383 מושבים, הנתון המדויק הודות לאתר חברת היכלי הספורט).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 4:48 pm 
Junior

אדום88 כתב:
על פי נתוני אתר היורוליג נכחו אתמול 9388 צופים בהיכל מנורה (מתוך 10,383 מושבים, הנתון המדויק הודות לאתר חברת היכלי הספורט).

אולי 10,383 זה הנתון שלהם, אבל בנתונים של היורוליג היו במשחקים הראשונים של מכבי בין 10500 ל 11060 צופים כמו שניתן לראןת בקישור.
http://www.euroleague.net/main/results/ ... code=E2017

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 4:55 pm 
Junior

הייתי אתמול במשחק וכן היו המון קרחות ביציעים. מה שכן, חייב לציין שהאווירה במגרש לא באה לידי ביטוי בשידור בטלוויזיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 4:57 pm 
Junior

ובקשר למכבי, אני חושב שהיא צריכה לנצל את העובדה שג'קסון בפורמה לא טובה ולהחתים אותו על חוזה חדש. עם היכולות שהוא הראה לא ממש מזמן אין סיכוי שהם היו מצליחים להשאיר אותו בקיץ. שיפסיקו לחתוך שחקנים כ"כ מהר, כאילו ששחקנים ברמה הזאת מסתובבים פה בכמויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 6:58 pm 
Hall of Famer

עם העצלנות ההגנתית הזו לא בטוח שתרומת הנטו שלו חיובית. גם במשחקים עם יותר מ-2 נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 7:34 pm 
Junior

sir charles כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

ברור שהוא לא ברמה של זר אבל כמו שכתבת, כישראלי הוא מצוין, ואני מאמין שהוא גם ישתפר ביורוליג בעתיד. אני מאוד מחבב את הבחור למרות מגבלותיו, דבר שקשה לי להגיד על שאר הישראלים שלנו.

דבר ראשון אני מאוד מחבב את ג׳ון די, אבל כמו שכתבתי לדעתי הוא לא ברמה ליורוליג ובמקום לעלות ל7-5 דקות לכל היותר במשחק הוא עולה ליותר מ13 דקות בממוצע, שבהן הוא זורק יחסית הרבה מאוד, אבל באחוזים לא טובים, פחות מ 30 אחוז לשלוש ו 37.5 אחוזים לשתיים. אם מסתכלים על המדד המשוקלל שלו (וכן אני מודע למגבלות של הכלי הזה, אבל בכל זאת), הוא נותן את התרומה הנמוכה ביותר לדקה כאשר הוא על המגרש למעט כארם משעור. עכשיו, אם הוא היה שומר גדול, ניחא, אבל כמו שכבר כתבו כאן, הוא לא מספיק אתלטי בשביל זה. כל זה לא אומר שמכבי לא צריכה להשאיר אותו אצלה בסגל, אלא שהיא צריכה לתת לו פחות דקות ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 7:44 pm 
מנהל פורום

בשולי הדברים
אם בסקוניה מפסידה היום בברצלונה (סביר לגמרי) הסיטואציה חוזרת לסיטואציה ערב המשחק נגד פאו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 8:25 pm 
מנהל פורום

נו, זה שהכותרת של ררדדטט לא ממש שיקפה את המציאות זה כלב נשך אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 8:49 pm 
Hall of Famer

אני דווקא חושב שג'ון די בסיבוב השני נראה יותר טוב. בטח מבחינת אחוזים לשלוש - 41.6%. באופן מפתיע או שלא, לג'ון די היו 4 משחקים בסיבוב הזה עם מתחת ל-10 דקות. במשחקים הללו הוא לא לקח שלשה אחת אפילו. בעיני ג'ון די יכול להיות מחליף של כ-10 דקות למשחק במכבי תל אביב. זה לא רע בשביל ישראלי.

המשחק הזה של קיין יכול לעשות נזק גדול למכבי בהנחה שחושבים שקיין הוא אחלה שחקן ששווה להשאיר אותו עוד שנה (אני למשל לא חושב כך). איזה חימקי כזאת יכולה לראות את החודש האחרון ולהחליט ששווה לזרוק עליו כסף גדול בשנה הבאה והלך עוד שחקן למכבי, או יותר גרוע מכך, מכבי תחליט להשוות את הכסף הגדול הזה.

עוד לא שמעתי למה ג'קסון לא שיחק כל החצי השני ורק 12 דקות בכל המשחק. אם זאת הייתה פשוט החלטה של ספאחיה, בעיני זאת החלטה נכונה ומטומטמת כאחת. נכונה, כי אני לא אוהב את ג'קסון, חושב שהוא שחקן שכונה ושומר מחריד. מטומטמת? מכבי תל אביב נתנו את המפתחות לקבוצה בידיים של ג'קסון. את מערכת היחסים עם נוריס קול ספאחיה כבר הצליח לשרוף לפני כמה שבועות. יש מצב שעכשיו הוא גם שורף את זאת עם ג'קסון. אם זה נכון, מכבי תל אביב תגיע לשלבים המכריעים של הליגה כקבוצה שהשחקן הטוב ביותר שלה דיאנדרה קיין. את האמת, זה עוד יכול לעבוד אם איכשהו חולון תיפול בדרך (גלן רייס ישתין על הפארקט? יחליט שיותר כיף לו לשחק דארטס בפאב באירלנד בזמן הפלייאוף?) כי קבוצה של דיאנדרה קיין יכולה לנצח את יריבה בהובלת ג'רום דייסון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 9:05 pm 
מנהל פורום

אאל"ט ג'קסון התחיל את החצי השני והיה זוועה ואז סופסל. לפחות היה נדמה לי ככה מהשידור שראיתי היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 23, 2018 11:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

ראי שעל הקיר כתב:
עם העצלנות ההגנתית הזו לא בטוח שתרומת הנטו שלו חיובית. גם במשחקים עם יותר מ-2 נקודות.

+1. והעצלות ההגנתית הזו לא תשתנה. למרות שהוא קטנציק אין שום סיבה שהוא לא יהיה שומר מציק און דה בול אבל פשוט לא מתחשק לו להתאמץ בהגנה. יוצא לי לפעמים להסתכל רק עליו בפוזשנים הגנתיים והוא פשוט צופה במתרחש וככה כל הזמן נתקע בחסימות ומפספס בק-דורים. אם רק היה לו את החשק של ג'ון די בצד הזה של המגרש...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 101 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], קרטמן ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה