סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 12, 2024 2:15 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 10:45 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
הגארדים של ריאל הרבה יותר טובים

טאברס נועל את הרחבה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 10:47 pm 
Sophomore

קוזור פשוט חונק את סלוקס לא נותן לא לנשום, פנר לא מצליחה לשחק כלום בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 10:58 pm 
Sophomore

מקווה שמדובר במשחק פרידה מפנרבחצ'ה המאוסה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:05 pm 
Hall of Famer

3 הפרש ריאל, 22 שניות לסיום וכדור שלהם

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:07 pm 
Sophomore

itai כתב:

למה שזה יקרה? מאז שאוברדוביץ שם והתקציב עלה הם כל שנה, לפחות בפיינל פור( חוץ מהעונה הראשונה ) וכבר זכו בתואר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:13 pm 
Junior

אז כמו בעונה הקודמת - הראשונה בעונה הרגילה מסיימת רביעית.

אלופת היורוליג מגיעה מהמקום החמישי ומניצחון ברבע הגמר על פאו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:18 pm 
מנהל פורום

כל כך שמח בשביל לאסו, רול מודל של מאמן ספורט, לא שמעתי אותו מתלונן בראיונות במהלך העונה עם הפציעות, הגיב בחוכמה לכל מהלך של השועל
ובשוליים, לאורך כל הקריירה גמגם באנגלית בראיונות הביך את עצמו ואת הקיץ ניצל ללמוד אנגלית ואפילו מבטא
כבוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:19 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
כל כך שמח בשביל לאסו, רול מודל של מאמן ספורט, לא שמעתי אותו מתלונן בראיונות במהלך העונה עם הפציעות, הגיב בחוכמה לכל מהלך של השועל
ובשוליים, לאורך כל הקריירה גמגם באנגלית בראיונות הביך את עצמו ואת הקיץ ניצל ללמוד אנגלית ואפילו מבטא
כבוד

אבל הוא מגיע עם חילופים מהבית, המשחק שלו נראה כמו תחנת רכבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:20 pm 
מנהל פורום

רכבת יוקרתית
מתוזמנת בדיוק יפני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 20, 2018 11:37 pm 
Sophomore

קובי כתב:
itai כתב:

למה שזה יקרה? מאז שאוברדוביץ שם והתקציב עלה הם כל שנה, לפחות בפיינל פור( חוץ מהעונה הראשונה ) וכבר זכו בתואר

שילוב בין ספקולציה לרצון.
מדובר במועדון שכל מה שהוא עשה זה לקנות מן המוכן מאמנים ושחקנים, עם קהל שמתעסק בכמה מגיע לו ומאמין שהקבוצה שלו מעולם לא הפסידה, הכל בגלל השיפוט.

לגבי העתיד, הלירה הטורקית צללה, וחוזה של מיליון דולר יעלה להם בקיץ פי שניים מהקיץ הקודם.
שנית, דוגוש גרופ בחוב עצום לבנקים הטורקיים שנערכים למשבר בעצמם, ועכשיו הם גם דורשים החזר, הבעלים כבר מנסה למכור עסקים למטרות צמצום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 12:25 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אמנם אני מבואס שריאל שנואת נפשי לקחה אבל היה אחלה גמר. אחרי צפייה עונתית במכבי כמעט שכחתי שיש באירופה גם כדורסל טוב (אני לא רגיל להגנות חזקות, תרגילים בהתקפה ומיעוט איבודים מטופשים).

מדהים כמה הספרדים עמוקים. יוי, קארול, רודי, רנדולף, טווארס ותומפקינס עולים שם מהספסל... האמת שגם אצל הטורקים עלו מהספסל דיקסון, סלוקאס, נאנלי, דאטומה ומלי אבל זה בעיקר בגלל שזליקו פתח עם הצעירים גודוריץ ודובריאוגלו.
לצערו של זליקו רק מלי ווואנמייקר הגיעו למשחק. משחק רע של סלוקאס שרוב הזמן כדרר עצמו למוות בהתקפה ובעיקר משחק נוראי של וסלי שלא תרם כלום כמעט מלבד הפלופים הרגילים והעבירות הטפשיות (בכללי שחקן דוחה) החטיא פעמיים מסנטימטרים ברגעים קריטיים ופספס כמה ריבאונדים חשובים בהגנה. גם שאר שחקני המשנה בקושי תרמו מלבד הפתיחה הטובה של דובריאוגלו (שהעבירות השלישית והרביעית המהירות שלו בפתיחת המחצית השנייה שהחזרירו את הצכי למשחק תרמו רבות להשתלטות של ריאל על העניינים) וכמה מהלכים בסוף של דיקסון.
מהצד השני לאסו קיבל משחק אדיר של קוז'ר (המצטיין האמיתי) ותרומה נהדרת מהספסל של טאוורס, רודי, קארול ותומפקינס (המצטיין השני שקלע את הסל החשוב במשחק).

משפט אחרון על הmvp של הפיינל פור - לא ראיתי את חצי הגמר אז אני לא יודע כמה טוב דונציץ היה אבל בגמר הוא לא היה טוב וניצח בעיקר בזכות החברים שלו (בעיקר תומפקינס שדרך אגב סיים עם מדד של 18 בשני המשחקים מול 17.5 של הסלובני). הוא התקשה מאוד מול הלחץ של קאליניץ שהוא לא איזה אתלט בלתי רגיל והתעקש על זריקות קשות שהפעם לא נכנסו. את רוב הנזק (ונקודות המדד) הוא עשה בהתקפות מעבר וכרגיל בסחיטת עבירות, מה שיהיה לו הרבה יותר קשה מעבר לים.
אני מאוד מקווה בשבילו שהג'י אמים מעבר לים ראו ורשמו בפנקסים כי יציאה שלו מהטופ 3 תעשה לו רק טוב בעתיד. אני חושב שאם הוא ייבחר באחד משני המקומות הראשונים, עם כל ההייפ סביבו כאלוף אירופה לנבחרות וקבוצות והדיבור עליו כפוטנציאלית האירופאי הגדול אי פעם, יהיה לו קשה מאוד לעמוד בהבטחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 12:57 am 
Hall of Famer

STACK כתב:
קובי כתב:
itai כתב:

שילוב בין ספקולציה לרצון.
מדובר במועדון שכל מה שהוא עשה זה לקנות מן המוכן מאמנים ושחקנים, עם קהל שמתעסק בכמה מגיע לו ומאמין שהקבוצה שלו מעולם לא הפסידה, הכל בגלל השיפוט.

לגבי העתיד, הלירה הטורקית צללה, וחוזה של מיליון דולר יעלה להם בקיץ פי שניים מהקיץ הקודם.
שנית, דוגוש גרופ בחוב עצום לבנקים הטורקיים שנערכים למשבר בעצמם, ועכשיו הם גם דורשים החזר, הבעלים כבר מנסה למכור עסקים למטרות צמצום.

רק אציין שבלי קשר לדעה שלי על פנר (אותה אני ממש לא מכיר לצערי), אני לא רואה מה הבעיה בלקנות מן המוכן מאמנים ושחקנים. גם צסקא וקבוצות גדולות ועשירות אחרות עושות את זה, פנר רק הצליחה יותר (אליפות ושני גמרים בשלוש שנים). או במילים אחרות זה ממש לא "כל מה שהם עושים"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 1:26 am 
Junior

מסכים.
לקנות שחקנים ומאמן מן המוכן זו בערך ההגדרה של הספורט המודרני (עם כל הכבוד לזה שלאסו הגיע לריאל בתור עוזר וכל הסיפור הזה).
במקרה של פנר זה גם מועדון אמיתי עם קהל ולא פיקציה כמו דרושפקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 3:19 am 
Hall of Famer

ראיתי רק את הגמר ( ואף לא במלואו )
לדעתי אפשר לתת קרדיט לשני המאמנים על ההתאמות בעמדה 5 : ז'ליקו שפתח עם הטורקי האלמוני, ולאסו שהלך 21.5 דקות עם טבארס (לעומת רק 8 בחצי הגמר). לאסו בכלל עבר בשלבי ההכרעה 3 קבוצות בסדר הגודל של ריאל, עם 3 מהמאמנים הטובים ביבשת. גם ירידות ה"סדרן עבודה" מצטיירות כמגוחכות כרגע לאור העובדה שהוא שיתף 12 שחקנים למשך 9 דקות ומעלה כ"א (וכפי שצוין רבות בשידור, ניהל רוטציה ענקית לאורך כל העונה תחת המון החלפות ופציעות).

אני דווקא ממש מחבב את פנר' לאורך השנים האחרונות. כבר רשמתי העונה לא מעט על כך שלתפיסתי הם כן מקדמים שחקנים, ולא רק מחתימים שחקנים שכבר ברור שהם בטופ של היבשת. בעצם מהסגל הנוכחי שלהם אני לא בטוח אם אפשר להצביע על שחקן שבודד שהוכיח את מקומו בטופ של היורוליג טרם הגעתו לקבוצה (תקנו אותי אם אני טועה). גם לדעת אילו שחקנים להחזיר מה-NBA (דאטומה, וסלי) זה לא עניין של מה שבכך.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 9:00 am 
Junior

לא יכול להבין אנשים שקוראים לעצמם חובבי כדורסל שרוצים שקבוצה כמו פנר, שמציגה כדורסל מצויין ומביאה אלפי אוהדים לפיינל פור, תתאדה. אנשים מוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 9:04 am 
Sophomore

העומק של ריאל הוא משהו נדיר. זה לא רק כמה הם עמוקים, זה גם לא עמה הם מוכשרים וכשרוניים, זה בעיקר הטירוף והמוכנות שבהם כל שחקן קצה ספסל נכנס ומשחק, בעיקר,אך לא רק בפיינל פור.
כל שחקן שם עולה לעשות בדיוק את מה שהוא יודע לעשות, שומר חזק בהגנה, נלחם, מתאמץ , יורק דם. אופי ונחישות כזו מצד הכוכב הכי גדול לשחקן הכי שולי זה נדיר לאללה. חדר הלבשה בריא, מגובש, תומך. צוות רפואי שהעמיד כמות פצועים של תאג"ד, סקאוטים שידעו להחתים את מה שחסר וצוות מקצועי שניווט הכל ביד רמה ובבטחון מרשים. אקדמיה שהביאה להם שחקן על בגיל 17, שהביא להם גביע. מדהים.
ממועדון שבתחילת שנות האלפיים חטף מהפויל ירושלים ביורוקאפ, שהתבחבש עם מסינה וקבוצת כוכבים רקובה, שחטף בראש מפרקינס ופארגו כמעט במגרש הביתי שלהם, שהיה מושא ללעכ לשפיכת מזומנים למועדון הכי טוב כרגע מחוץ.לנבא.
מרתק. שאפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 9:27 am 
Sophomore

אז העניין הוא שפנר 'אולקר היא סוג של פיקציה
מחלקת הכדורסל של המועדון לא בלטה בכלל, עד שבסוף העשור הקודם עשו איחוד עם אולקר שנכנסה לבעיות פיננסיות, מאולקר נשאר רק השם והשיריון.

לגבי קונים מן המוכן, אי אפשר להשוות לצסק"א, שם יש מנהל ספורטיבי ובנייה של מאמנים ושחקנים כולל תהליך של השאלות.
בפנר היתה רק עליית תקציב חסרת פרופורציה עד שאובראדוביץ' התפנה ושאיבת שחקנים.
בטח לא לתהליכי פיתוח השחקנים בספרד.

פריז סן ז'רמן של הכדורסל, כל מועדון טורקי או יווני יביא את אלפי אוהדים ויש מועדונים ראויים יותר.
האוהדים יגיעו, תרבות האהדה בטורקיה חזקה מהכל, גם אם גלאטסאריי שלא משלמת משכורות תחזור ליורוליג תרצה אותה בגלל האוהדים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 9:53 am 
Sophomore

משהו בשוליים.
סוף כל סוף משחק פיינל פור שבו אוברדוביץ הפסיק להתעסק בשופטים. ההתנהגות המאוסה והמפורסמת שלו במשך מרבית הקריירה פסקה. לא מדבר איתם, לא צורח עליהם, לא רץ אליהם בריצות אמוק עם רצח בעיניים כמו בעבר. משהו כנראה כבה אצלו בקטע הזה.
בעיני זה מבורך, ההתנהגות הזו הייתה מבישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 10:51 am 
Hall of Famer

עלי מוחמד עם 26 נקודות ב-25 דקות משחק בפיינל פור ( ואפילו באחלה אחוזים : 6/6 לשתיים , 4/9 מבחוץ , 2/2 מהקו ) .
לא תורם הרבה מבחינה קבוצתית , אבל סקורר הוא בהחלט .

דה-קולו ורודריגז ביחד עם 12/42 מהשדה , לצד 12 אס' מול 8 איב' . נורא .

כל 15 הנקודות של דונצ'יץ' בגמר נקלעו ב-15 הדקות האחרונות .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 11:51 am 
Junior

STACK כתב:
אז העניין הוא שפנר 'אולקר היא סוג של פיקציה
מחלקת הכדורסל של המועדון לא בלטה בכלל, עד שבסוף העשור הקודם עשו איחוד עם אולקר שנכנסה לבעיות פיננסיות, מאולקר נשאר רק השם והשיריון.

לגבי קונים מן המוכן, אי אפשר להשוות לצסק"א, שם יש מנהל ספורטיבי ובנייה של מאמנים ושחקנים כולל תהליך של השאלות.
בפנר היתה רק עליית תקציב חסרת פרופורציה עד שאובראדוביץ' התפנה ושאיבת שחקנים.
בטח לא לתהליכי פיתוח השחקנים בספרד.

פריז סן ז'רמן של הכדורסל, כל מועדון טורקי או יווני יביא את אלפי אוהדים ויש מועדונים ראויים יותר.
האוהדים יגיעו, תרבות האהדה בטורקיה חזקה מהכל, גם אם גלאטסאריי שלא משלמת משכורות תחזור ליורוליג תרצה אותה בגלל האוהדים?

אם גלאטאסארי תמצא ספונסר שיהפוך אותה לקבוצה עשירה ויציבה, יותר מאשמח לראות אותה ביורוליג. ואין הבדל בין פנרבחצ'ה לבין היווניות שהתחילו להיות טובות בשנות התשעים כשהתחילו להשקיע שם המון כסף.
עזוב, זה קשקושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 11:59 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
עלי מוחמד עם 26 נקודות ב-25 דקות משחק בפיינל פור ( ואפילו באחלה אחוזים : 6/6 לשתיים , 4/9 מבחוץ , 2/2 מהקו ) .
לא תורם הרבה מבחינה קבוצתית , אבל סקורר הוא בהחלט .

דה-קולו ורודריגז ביחד עם 12/42 מהשדה , לצד 12 אס' מול 8 איב' . נורא .

כל 15 הנקודות של דונצ'יץ' בגמר נקלעו ב-15 הדקות האחרונות .

ראית את המשחק? הוא קלע את הסלים הראשונים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 12:44 pm 
Hall of Famer

את ההתחלה לא
אבל ראיתי איזה "נתון סותר"

אכן חתיכת פאדיחה ...
משהו ששמעתי מצוות השידור בהמשך המשחק עם איזה קטע מהתקציר גרם לי לחשוב כך
משהו כמו 1 + 1 = 10 , לא ברור

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 1:53 pm 
מנהל פורום

אכן טעות.
דונצ'יץ' קלע את 6 הנק' הראשונות של ריאל, מתוכן שני סלי השדה היחידים שלו ל-2 במשחק, אותם קלע בהתקפות מעבר.
בהמשך קלע את השלשה, גם במעבר/מתפרצת וכל יתר 6 הנק' האחרונות שלו הגיעו רק מעונשין.

אגב, אין ביורוליג סטט' פלוס/מינוס? אני דיי בטוח שטאבארס סיים עם מדד פלוס/מינוס גבוה במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 2:26 pm 
מנהל פורום

טאברס הוא בכלל שיחוק של לאסו, הביאו אותו לכסות על שתי פציעות והנה הוא בגמר נותן שורה של מהלכים קריטיים, ריבאונד התקפה, סלים כאלה של בוגר בליגת נערים
טעות ענקית של זליקו שלא היה מוכן ליכולות שלו, הוא כבר מזמן הפסיק להיות הפתעה והיו עוד משחקים העונה שהוא היה דומיננטי גם אחרי החזרה של איון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 21, 2018 2:35 pm 
מנהל פורום

הקטע עם טאבארס גם מעניין מבחינה אחרת - הרי היום כל הדיבור הוא על כמה שחקני פנים גבוהים וכבדים כבר לא רלוונטיים. האופנה העדכנית היא לשחק עם גבוהים מהירים (בין אם הם באמת גבוהים ובין אם לא ממש) שיכולים לקלוע מבחוץ, או אפילו גם אם לא, העיקר שיוכלו לעשות חילופים בפיקנרול, לחסום ולרוץ למתפרצות.

אז טאבארס אומנם לא איזה שחקן פוסט-אפ מדהים, למרות שכן נעשה ניסיון להכניס לו פנימה אחרי חילופים של ריאל, בעיקר כאשר דונצ'יץ' שיחק וריכז, אבל הנוכחות שלו הקשתה על פנר לשחק בהרכב נמוך ומהיר. וזה גם כאשר הם הצליחו לנצל מיסמאצ'ים מול טאבארס בהתקפה, אבל עדיין ריאל שיחקו יותר טוב באותן דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], יואי, סאבוניס ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה