rony כתב:
stavs כתב:
בשביל שסטיבנס ייחשב אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה, בטח כשהוא מאמן תחת דני איינג' שהוא אחד הGM הטובים בהיסטוריה, הוא יהיה חייב לקחת אליפות ואולי אפילו כמה.
בואו לא נקפוץ ונרתום את העגלה לפני הסוסים.
אף אחד לא אומר שהוא מהגדולים בהיסטוריה כרגע, אבל בהחלט אפשר להגיד שהוא המאמן הכי טוב בליגה כרגע (או לכל הפחות-אחד מ-2-3 הטוענים הבכירים לכתר).
לא רוצה להלשין, אבל Att אמר... ההודעה שלי הייתה בתגובה להודעה שלו.
Hacohen כתב:
בואו נפריד את ההגדרה בין "מאמן גדול" שצריך לגבות את המעמד שלו בתארים ל"מאמן איכותי" שאז מספיק לראות מה הוא מוציא מהקבוצות שלו. אין לי שום ספק שסטיבנס היום הוא קל המאמן הכי איכותי בליגה ואולי גם אחד האיכותיים בהסטוריה. בשביל להחשב כגדול וכמובן אחד הגדולים בהסטוריה, הוא יצטרך אליפויות.
אני פוט חושב שהקריירה של סטיבנס עדיין קצרה מכדי לאפיין אותו כמאמן בהשוואה למאמנים גדולים אחרים בהיסטוריה.
אני כן מסכים שבינתיים הוא מסתמן כעילוי של פעם בדור והעבודה שהוא עושה עם הסלטיקס בשנים האחרונות מדהימה - לגמרי רואים תביעת אצבע שלו והוא מוציא מהחבר'ה האלו את המקסימום, ויותר מזה - אני לא זוכר הרבה קבוצות בתקופה שלי כאוהד NBA שהיה נראה שהמאמן משפיע עליהם עד כדי-כך.
אבל עם זאת, גם אם אנחנו מודדים את האיכות של העבודה שלו (ולא נותנים ציון לקריירה שלו כמכלול), זה עדיין מדגם מעט קטן לטעמי בשביל להגדיר אותו כאחד הטובים בהיסטוריה.