סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 1:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 4:36 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
stavs כתב:
בשביל שסטיבנס ייחשב אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה, בטח כשהוא מאמן תחת דני איינג' שהוא אחד הGM הטובים בהיסטוריה, הוא יהיה חייב לקחת אליפות ואולי אפילו כמה.
בואו לא נקפוץ ונרתום את העגלה לפני הסוסים.

אף אחד לא אומר שהוא מהגדולים בהיסטוריה כרגע, אבל בהחלט אפשר להגיד שהוא המאמן הכי טוב בליגה כרגע (או לכל הפחות-אחד מ-2-3 הטוענים הבכירים לכתר).

לא רוצה להלשין, אבל Att אמר... ההודעה שלי הייתה בתגובה להודעה שלו.

Hacohen כתב:
בואו נפריד את ההגדרה בין "מאמן גדול" שצריך לגבות את המעמד שלו בתארים ל"מאמן איכותי" שאז מספיק לראות מה הוא מוציא מהקבוצות שלו. אין לי שום ספק שסטיבנס היום הוא קל המאמן הכי איכותי בליגה ואולי גם אחד האיכותיים בהסטוריה. בשביל להחשב כגדול וכמובן אחד הגדולים בהסטוריה, הוא יצטרך אליפויות.

אני פוט חושב שהקריירה של סטיבנס עדיין קצרה מכדי לאפיין אותו כמאמן בהשוואה למאמנים גדולים אחרים בהיסטוריה.
אני כן מסכים שבינתיים הוא מסתמן כעילוי של פעם בדור והעבודה שהוא עושה עם הסלטיקס בשנים האחרונות מדהימה - לגמרי רואים תביעת אצבע שלו והוא מוציא מהחבר'ה האלו את המקסימום, ויותר מזה - אני לא זוכר הרבה קבוצות בתקופה שלי כאוהד NBA שהיה נראה שהמאמן משפיע עליהם עד כדי-כך.
אבל עם זאת, גם אם אנחנו מודדים את האיכות של העבודה שלו (ולא נותנים ציון לקריירה שלו כמכלול), זה עדיין מדגם מעט קטן לטעמי בשביל להגדיר אותו כאחד הטובים בהיסטוריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 5:57 pm 
Hall of Famer

אני לא משוכנע לגמרי לגבי רוזייר. כלומר, כן, הוא אדיר בבוסטון השנה, אבל השיטה של סטיבנס בהחלט מאדירה סקוררים טובים מעמדת הפוינט גארד, גם אם הם לא מנהלי משחק דגולים (ע"ע תומאס). רוזייר הוא חודר טוב, קלעי סביר מאד וריבאונדר מצוין לגובהו, אבל הוא לא מנהל משחק טוב. ואני לא בטוח אם בשיטה אחרת הוא היה מצליח באותה מידה או הופך להיות סוג של רג'י ג'קסון.
גם אני חושב שהתקרה של טייטום גבוהה מאד, אולי פיפנית. וקצת יותר גבוהה מאשר זו של ג'יילן בראון, למרות שגם לו לא חסר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 6:05 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
rony כתב:
stavs כתב:
בשביל שסטיבנס ייחשב אחד המאמנים הגדולים בהיסטוריה, בטח כשהוא מאמן תחת דני איינג' שהוא אחד הGM הטובים בהיסטוריה, הוא יהיה חייב לקחת אליפות ואולי אפילו כמה.
בואו לא נקפוץ ונרתום את העגלה לפני הסוסים.

אף אחד לא אומר שהוא מהגדולים בהיסטוריה כרגע, אבל בהחלט אפשר להגיד שהוא המאמן הכי טוב בליגה כרגע (או לכל הפחות-אחד מ-2-3 הטוענים הבכירים לכתר).

לא רוצה להלשין, אבל Att אמר... ההודעה שלי הייתה בתגובה להודעה שלו.

Hacohen כתב:
בואו נפריד את ההגדרה בין "מאמן גדול" שצריך לגבות את המעמד שלו בתארים ל"מאמן איכותי" שאז מספיק לראות מה הוא מוציא מהקבוצות שלו. אין לי שום ספק שסטיבנס היום הוא קל המאמן הכי איכותי בליגה ואולי גם אחד האיכותיים בהסטוריה. בשביל להחשב כגדול וכמובן אחד הגדולים בהסטוריה, הוא יצטרך אליפויות.

אני פוט חושב שהקריירה של סטיבנס עדיין קצרה מכדי לאפיין אותו כמאמן בהשוואה למאמנים גדולים אחרים בהיסטוריה.
אני כן מסכים שבינתיים הוא מסתמן כעילוי של פעם בדור והעבודה שהוא עושה עם הסלטיקס בשנים האחרונות מדהימה - לגמרי רואים תביעת אצבע שלו והוא מוציא מהחבר'ה האלו את המקסימום, ויותר מזה - אני לא זוכר הרבה קבוצות בתקופה שלי כאוהד NBA שהיה נראה שהמאמן משפיע עליהם עד כדי-כך.
אבל עם זאת, גם אם אנחנו מודדים את האיכות של העבודה שלו (ולא נותנים ציון לקריירה שלו כמכלול), זה עדיין מדגם מעט קטן לטעמי בשביל להגדיר אותו כאחד הטובים בהיסטוריה.

זה מה שכתבתי - "סטיבנס מסתמן כמאמן גדול, אחד הגדולים בהיסטוריה, אם ימשיך כך.״
יכול להיות שלא ניסחתי את הדברים באופן מספיק מדויק ולכן אבהיר.
אני לא חושב שהוא אחד הגדולים בהיסטוריה כיום (אין ספק שהישגים נכנסים לשקלול כגורם מרכזי) אלא שיש לו אפסייד מובהק להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 6:15 pm 
Junior

שלא כהרגלם (בדרך כלל יש להם אפקט בידורי יותר) סקיפ מראה צד אחר של ההתעלויות ההתקפיות של לברון.

https://youtu.be/uJb1Pa0odi0

כזכור היה איזשהו שלב באמצע העונה שלברון כנראה ניסה לדחוף לטרייד שהוא ממש לא טרח אפילו להרים גבה בהגנה (ונכנס למצעד של שאק בעקבותיו). אתמול זה גם היה ברור. ומול הנעת הכדור של בוסטון.. הוא צריך למצוא איזון עדין ולשמור מעצמו קצת לביצוע רוטציה הגנתית פה ושם.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 16, 2018 8:41 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
מה היה בסרטון? כרגע הוא חסום לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר