סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 4:58 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 11, 2019 1:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חייב לציין שגולדן סטייט לא התנהלה במוד של צבירת נכסים ורק ב-2014 החליטה להחתים שחקנים שירימו אותה למעלה. גולדן סטייט כל השנים הייתה במרדף אחרי הפלייאוף. הטרייד על דייוויד לי, הטרייד שהביא את בוגוט על מונטה אליס, שחקן פציע מאד עם חוזה מאד גדול, במקום להיפטר מאליס על נכסים, כפי שהתורה של הינקי מלמדת אותנו. הווריירס כיוונו כל השנים לפלייאוף. למזלם הם הצליחו להיכשל במקומות של אמצע, סוף הלוטרי ובדראפטים הללו הם הצליחו להשיג את סטפ קארי במקום השביעי ואת קליי תומפסון במקום ה-11. נכון שהווריירס ניבנו מהדראפט בעיקר, אבל הבניה מהדראפט לא הייתה בדרך של לנסות להפסיד כדי לצבור נכסים, אלא פשוט בחירות מדהימות מהמקום שהם נפלו אליו בדראפט. לא היה שום קשר לאסטרטגיה של בניה מלמטה בבניית הווריירס כאלופה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 15, 2019 1:19 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
[[quote="Att
לא בטוח שהבנתם למה התכוונתי.
אני תוהה איך ההצעות השונות עוברות בין הקבוצות. אני שומע לרוב על טלפון ותוהה אם לא ניתן ליצור משהו יותר משוכלל. לא קיים ערוץ תקשורת פתוח לכל קבוצות הליגה?
אשמח להבין איך זה עובד בפועל.[/quote]

אתה רציני? ערוץ תקשורת שפתוח לכל קבוצות הליגה, כך שקבוצה צד ג תוכל להציע יותר ממה שקבוצה א מציעה לקבוצה ב?
אני מתאר לעצמי שג'נרל מנג'רים וכל אלו העובדים תחתם זמינים למדי לאורך כל השנה ובפרט בתקופה שלקראת הדד ליין, כך שניתן לבדוק מול כל אחד מהם בנפרד מה אפשר לקבל על פרוספקט גבולי כמו זובאק.
אבל מה שכיוונתי אליו בתגובתי הקודמת זה שמגוחך לדבר על אמצעי תקשורת וניהול מו"מ, כשהנחת המוצא שלך ושל אוהדים אחרים היא "יכלו לקבל יותר עבור X", "בטוח שקבוצות אחרות היו מציעות יותר" וכן הלאה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עודד ל, רלפי ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה