סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 8:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:18 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Mano כתב:
לאחר מכן, אוהדי ארגון ה"בריגדה" תקפו את רוני הירשנזון, אביהם של אלעד ואמיר ז"ל, שעל שמם קרויים יציעים בארנה ושנחשב לאחד האוהדים הוותיקים של הקבוצה. לטענת הירשנזון, הוא ניסה להעיר לאוהדים על הקריאות כנגד שמעון מזרחי וספג אגרוף בפניו.

ערב טוב לאדום.

פולקלור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:32 am 
Junior

אדום88 כתב:
אם הייתי אוהד חולון, הייתי מאוד מתעצבן, טראש טוק של קיין עם יציע העידוד, בדיוק כמו פניני, ממול עיניי השופטים - נגמר בלא כלום

בנוסף, ווילבקין עושה שקט לקהל ולא מקבל טכנית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:49 am 
Sophomore

ירושלים, אגב, אם יפסידו לנו בשבת, צפויים לתפוס את המקום ה-4 במקרה של ניצחון צפוי של אילת מחר על גלבוע בבית ועל באר שבע בחוץ בשבוע הבא. ניצחון של ירושלים עלינו יתן להם מקום 3 ומשחק בית מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:52 am 
Junior

Dovi כתב:
אדום88 כתב:
אם הייתי אוהד חולון, הייתי מאוד מתעצבן, טראש טוק של קיין עם יציע העידוד, בדיוק כמו פניני, ממול עיניי השופטים - נגמר בלא כלום

בנוסף, ווילבקין עושה שקט לקהל ולא מקבל טכנית

את זה היה קל לפספס. ה"דין ודברים" של קיין אל מול יציע העידוד נערך לפחות 20 שניות כאשר כל השופטים הבחינו בזה, כולל שמש שבאיזהשהוא שלב נהיה לחוצץ בין קיין לקהל וסימן לו להתרחק מהאזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:06 am 
מנהל פורום

ביזאד סופריאן כתב:
ירושלים, אגב, אם יפסידו לנו בשבת, צפויים לתפוס את המקום ה-4 במקרה של ניצחון צפוי של אילת מחר על גלבוע בבית ועל באר שבע בחוץ בשבוע הבא. ניצחון של ירושלים עלינו יתן להם מקום 3 ומשחק בית מול מכבי.

ננצח אותכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:12 am 
Freshman

אדום88 כתב:
ערב טוב לי? או לאדום אחר? כי אני הראשון לשלול 50 מנויים לכל הערסים ביציע ולתרום כסף לטובת מימון המונים בדמות תביעת מועדון נגד כל אחד באופן אישי. לא תמצא ממני גיבוי לאף התנהגות אלימה וזוהי איננה הפעם הראשונה שאני מתבטא כך נגד הפח אשפה הללו.

וכמובן, ערב טוב גם לך ידידי הסגול (אם כי בשעה כזו יותר מתאים לאחל לילה טוב)

בדיוק, ובגלל זה תמיד אני אומר שהאמירות של "קהל אלים" שנזרקות כאן רחוקות מהמציאות ברוב המקרים, וכמו שאתה מצפה לכזו התייחסות ככה גם אני.

לילה טוב. או שמא בוקר טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 2:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
קודוס למכבי וגם לרגב פנאן המושמץ. לבוא ככה למשחק חמישי בשבוע וחצי, אחד מהם עם שתי הארכות. זה לא טריוויאלי בכלל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 9:59 am 
Junior

חמשת המשחקים של מכבי היו נגד קבוצות נחותות ממנה משמעותית, כולל קבוצות שהתקציב שלהן הוא עשירית ומטה מזה של מכבי. שתי ההארכות הן בכלל ספין. אף שחקן במכבי לא שיחק יותר מ-30 דק׳ והמשחק היה חסר חשיבות לחלוטין עבור מכבי, שגם התייחסה אליו ככזה. אבל אם מישהו מוצא סיבה לפרגן לפנאן הקטן, מי אני שאהרוס את המסיבה...

המשחק אתמול היה מבאס, אבל מה שהתגלה בו היה בעיקר האמת. הרבה חומר למחשבה לקטש לגבי ההרגל שלו לפתוח עם חמישייה עם קו אחורי כל כך גרוע. מכבי, בגדול, הרבה יותר מוכשרת מהפועל, וכשהיא באה לשחק חזק היא תנצח את הפועל ב4 מתוך 5 משחקים. אם אמארה יקבל אזרחות זה כנראה יגדיל את הסיכויים לעוד תואר מקומי, לא כי הוא כזה מדהים, אלא בעיקר כי הוא יאפשר לנו לצמצם קצת את הדקות המחרידות של אליהו-טימור-צ׳וברוביץ׳ שהיו אתמול קשות לצפייה במיוחד, ואת הדקות של אוחיון/בלאט, שאולי נראות קצת יותר טוב, אבל מזיקות הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:05 am 
Hall of Famer

הקיבעון של קטש לעלות בחמישייה בלי פלדין בלי קשר לזהות היריבה עלתה להפועל בפתיחה הנוראית שלה. מכבי נתנה מחצית מושלמת, בעוד הפועל נכנסה משום מה לפאניקה לא ברורה ולא שמרה בכלל, ומהצד השני החטיאה לייאפים כמו קבוצת ילדים. ועם כל זה, אם הפועל לא ביום קליעה גרוע בשלשות טובות במחצית השנייה, היה לה סיכוי לנצח גם את זה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:13 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Rondo כתב:
זוסמן בתקופה האחרונה עושה בעיקר נזק.

די מדאיג הקטע הזה שבאופן קבוע הוא מתקשה מאוד לכדרר או למסור תחת לחץ, גם ברמת הליגה.
אדום88 כתב:
אני רק שאלה, מה עם אבדיה, אם לא במשחק כזה אז מתי

לאבדיה היה תפקיד אחד כשהוא עלה לשחק בדקה האחרונה של הרבע - לעשות עבירה כדי למנוע סל. במקום זה הוא ביצע שתי עבירות כשהשניה היתה אנד-1. אני לא אומר שעל זה מגיע לו שלא לראות פרקט יותר, אבל מרגע שההפרש ירד לחד ספרתי במחצית השניה היה ברור שלספירופולוס חשוב יותר לנצח מאשר להציג לראווה את שחקן הנוער המהולל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:20 am 
Senior

האמת שזה נכון שהיה להפועל סיכוי לא רע לקחת את זה אם איזה זתי שלשות פנויות היו נכנסות ברבע השלישי, אבל זה בעיקר כי מכבי היו בפאניקה ושיחקו כמו טיפשים.
כשהתפזר העשן הפועל שוב לא הצליחה לשים נקודות על הלוח פשוט.
קצת מתסכל, לתחושתי כל הבעיות המבניות של הפועל במסגרת המקומית נחשפות מול מכבי והאמת שגם במפגש הבא (ובעיקר אם יהיה עוד אחד אחריו) זה עשוי להיראות ככה. כדי להימנע מזה בראש ובראשונה צריך יותר דקות של פלדין את בראון על חשבון הגארדים הישראלים, אם אמארה יקבל אזרחות ויהיה מפוקס וטוב אז זה יכול לעשות הבדל גדול, אבל אם לא - אני חושש שנהיה חייבים שאליהו יופיע למשחק כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 10:51 am 
Hall of Famer

אם אמארה מקבל אזרחות וכריס ג'ונסון חוזר , זה אופרה אחרת לגמרי לדעתי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:07 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
חמשת המשחקים של מכבי היו נגד קבוצות נחותות ממנה משמעותית, כולל קבוצות שהתקציב שלהן הוא עשירית ומטה מזה של מכבי.

א. גם בשנים הגדולות של מכבי וגם באלה שלהפועל היו סגלים עלובים, מכבי כמעט אף פעם לא ניצחה במפגשים ביניהם בכזו קלות כמו העונה.
ב. אי אפשר לומר על באיירן מינכן - קבוצה עם תקציב בסדר גודל של מכבי ועם המשכיות משמעותית מעונה שעברה - שהיא נחותה ממנה משמעותית. בוודאי שלא במגרש המאוד ביתי שלה.

הנצחון של מכבי אתמול בהחלט יפה ואולי הדבר הכי טוב שקרה למכבי הוא החזרה של ירושלים ברבע השלישי, כי זה יגרום לשחקנים לבוא הרבה יותר בפוקוס ובלי שאננות למשחקים הבאים נגד ירושלים. ספרופולוס גם לא סחט יותר מדי את השחקנים שלו אתמול, כשאף אחד מהם לא שיחק יותר מ 23 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 12:58 pm 
Junior

אל תבין אותי לא נכון, אני חלילה לא חושב שאיזשהו נצחון של מכבי בשנים האחרונות הוא מובן מאליו. להיפך, אני מאוד נהנה לראות מכביסטים אופטימיים ושמחים בחלקם בעונה שבה כבר הפסידו את הגביע, והסיכוי לטופ 8 אמנם עדיין גבוה 5 מחזורים לפני סוף העונה הרגילה של היורוליג, וזה הרבה יותר ממה שאוהדי מכבי הורגלו אליו לאחרונה, אבל בשביל פיינל פור עדיין צריך לחולל סנסציה.

כל מה שאני אומר זה שאת חמשת הניצחונות עליהם דיבר ראי, מכבי השיגה מבלי להזדקק למאמץ פיזיולוגי יוצא דופן. אוקיי, אז באיירן פחות או יותר (לדעתי פחות) ברמה של מכבי. אבל הפועל, דרושפאקה, ראשון ואשדוד הן קבוצות שהתקציב שלהן נע בין שליש מזה של מכבי לפחות מעשירית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:17 pm 
Hall of Famer

נו, אם הכל כסף, אני מניח שלא צריך לעשות עניין מיריבה אירופית שתקציבה הוא רבע עד חמישית מתקציבכם (תלוי אם זה יום שאתם רוצים לנפח או להוריד את התקציב שאתם מציגים שיש לכם).

המאמן שלכם אמר שאחרי הרבע השלישי נגמר לכם האוויר. בתור קבוצה ששיחקה שניים ורבע משחקים פחות בשבוע וחצי האחרונים, כלומר שלושה משחקים שמתוכם שניים מול קבוצות עם תקציבים נמוכים מכם בסדר גודל, זה לא אמור לקרות. לשיטתך לפחות. הרי באתם ממנוחה מול קבוצות נחותות לחלוטין, ואם יורשה לי, המשכתם לנוח גם אתמול בשני הרבעים הראשונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:53 pm 
Junior

אני לא עד הסוף מבין מה אתה רוצה ממני... מצאת סתירה בין הטענה שלי לגבי מכבי לבין הטענה של קטש לגבי המשחק אתמול? אתה מבין שאנחנו לא אותו בנאדם, נכון? אני לא חושב שזה מה שקטש התכוון להגיד, אבל אם לדעתו הבעיה של הפועל במשחק אתמול היתה עייפות אחרי הרבע השלישי, אז לא רק שהוא צריך להפסיק לאמן, צריך לשלול לו גם את רשיון הצפייה במשחקי כדורסל...

גם את ההתחלה של מה שכתבת לא הבנתי. תעשה עניין מאיזה יריבה שאתה רוצה ואם אתה רומז שאני חושב שהניצחון על נפטונאס פאקינג קלייפדה הוא איזשהו הישג היסטורי, אז אתה שוב טועה. בינתיים, מי שנדהם מהנצחון הסנסציוני של מכבי במינכן זה לא אני (ה-20 הפרש מווכטה לא נתן קצת פרופורציות?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 1:56 pm 
Hall of Famer

המקום הראשון בליגה הגרמנית ו-12 נצחונות ביורוליג בהחלט נותנים פרופורציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 2:07 pm 
Junior

באיירן קבוצה טובה, עם תקציב של איזה 20 ומשהו מיליון דולר, שמנצחת בעקביות את הקבוצות שנחותות ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 2:16 pm 
Hall of Famer

וגם את פנרבחצ'ה, ויטוריה, פנתינאיקוס.
ולגבי המשפט שלך, הלוואי שיכלתי לומר אותו דבר על הקבוצה הכה יותר טובה ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 3:15 pm 
Junior

זה אולי לא הגורם העיקרי לנצחון של מכבי אתמול, אבל העומק שלה לעומת הפועל בלט מאוד. קודם כל העובדה שהיא משתפת שישה זרים לעומת חמישה בהפועל ודבר שני זה העובדה שהישראלים של מכבי פשוט יותר טובים מאלה של הפועל. ככה במכבי שיחקו אתמול עשרה שחקנים בין 18 ל 23 דקות ואילו בהפועל רק שבעה שחקנים שיחקו יותר מ 18 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 3:20 pm 
Hall of Famer

לקראת סוף העונה ירושלים תשתף שישה זרים, קשה לי להאמין שלא. בטח אם אמארה לא יקבל אזרחות (כלומר הוא יהיה הזר השישי), אבל לדעתי - גם אם כן.
או לפחות זה מה שאני הייתי עושה אם הייתי במקומם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 3:30 pm 
אם יתברר שצדקת והם ישתפו שישה זרים גם כשאמארה ישחק כישראלי, אז הם יצאו מטומטמים גדולים.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 3:32 pm 
Hall of Famer

וזאת מדוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 3:34 pm 
Junior

כי אם היו רוצים לשתף שישה הם היו צריכים לעשות זאת כבר קודם, הרי הקנס הוא אותו קנס ולא תלוי בכמה משחקים שתפת שישה זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 11, 2019 3:34 pm 
כי אם הם ממילא משלמים את הקנס, אז למה לא לשתף מראש שישה זרים? למה לא להריץ אתמול את קארגור? למה לא לשתף את באטלר וגונסון יחד בתחילת העונה?

חזור למעלה

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 91 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש: