סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 1:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 6:43 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
יש לקווין אוקונור בTHE RINGER דירוג (זה עדיין לא מוק, יגיע לקראת הדראפט יותר)
https://nbadraft.theringer.com/?_ga=2.2 ... 1548704906

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 7:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חייב להגיד שבהופס עשו שבוע שעבר מוק דראפט אדיר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 10:39 pm 
Hall of Famer

אני חייב להגיד שאם אני אחפש מידע על אן.בי.איי, אז הופס לא יהיה אחד המקומות הראשונים שאעשה.
אפילו אני יכול להגיד שבתור מי שעשה בעבר איזה פרוייקט דראפט אחד או שניים מושקע מאד בסלניוז, לא הייתי ממליץ עליו לעומת אתרים טובים מארה"ב. יש משהו בזה שאתה כותב על סמך מידע מאתרים מארה"ב שטיפה טיפה (ואני ציני כמובן) מוריד את הערך של הכתבה בניגוד לאותם אתרים שעליהם הכתבה התבססה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 27, 2019 11:50 pm 
Hall of Famer

מסכים אבל הכתבה ההיא ספציפית היתה מעולה. לגזור ולשמור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 28, 2019 2:51 am 
Sophomore

עמוס לב כתב:
דווקא מהניסיון שלי דראפטנט אתר סבבה.
פעם היה את דראפט אקספרס, אבל הוא נבלע על ידי אי.אס.פי.אן.
את המוקים של צ'אד פורד באי.אס.פי.אן מעולם לא אהבתי, אם כבר מדברים על סמי מקצועי. כרגע אי.אס.פי.אן חסום למי שלא מנוי לכן אני לא יכול להסתכל על הדראפט שם.
איזה אתרים אחרים כדאי להסתכל בנוגע לדראפט?

כאמור, אספן (צודק לגבי פורד שהיה חלש ולא מעודכן, אבל עכשיו זה גבעוני ושמיץ המקצועיים מדראפט אקספרס). האתלטיק. גם דראפט רום יותר טובים מדארפט נט. אחרים: הסטפיאן (הדראפט אקספרס החדש), ספורסט אילוסטרייטד, טאנקאתון, בליצ'ר רפורט. דראפטנט בסוף בדרך כלל מתיישרים עם רוב מה שבאתרים האחרים (וגם זה לא תמיד), אבל בדרך יש שם כאמור חוסר עקביות (לא אתפלא למשל אם בעוד שבועיים אבדיה פתאום נמצא שם בלוטרי), קפיצות ושינויים לא מוסברים, וגם דירוגים מוזרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 09, 2019 8:43 pm 
מנהל פורום

מכבי ת"א מנצחים במשחק הרביעי את ראשל"צ 84-79 ועולה לגמר מול הפועל ת"א. יתרון ביתיות להפועל.

יש לי אליל חדש וקוראים לו נועם דברת. לא המשחק הכי טוב שלו, אבל כל כך חכם ואלגנטי. אחרי המשחק הזה ההרגשה שלי היא שאם שמים את אבדיה בראשון ואת דברת במכבי, אז מכבי מנצחים 3-0 חלק וכל משחק נגמר 20 הפרש. אם שחקן כמו קושט, שהוא פייטר וחמוד והכל אבל בספק אם אי פעם שוב ידברו עליו בפורום כדורסל כלשהו, הוא השלישי בטיבו בראשל"צ בסדרה, אז זה נס שהם בכלל הצליחו לנצח משחק אחד ולהגיד לעוד 2 צמודים.

במכבי אורן אהרוני קצת שמרן מדי, וחבל שלא מנסה הרכב של אבדיה-חיון-סהר-מוראידי-אטיאס. הרכב שגם מכין יותר טוב את השחקנים לבוגרים וגם אולי יעבוד טוב מול קבוצה נמוכה כמו ראשל"צ. אבל מה אני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 9:42 pm 
Junior

הסתיים לא מזמן המשחק הראשון בסדרת הגמר, מכבי מנצחים בהארכה 93-91 וגונבים את הביתיות.
בקצרה: משחק הנוער הכי טוב שראיתי בארץ אי פעם, חד וחלק. האתלטיות, הפיזיות, האינטנסיביות, רמת הביצוע והחוסן המנטלי - הכל ברמה סופר סופר גבוהה. אלמלא קבלת ההחלטות והאחוזים מהעונשין, עוד הייתי יכול להאמין שמדובר במשחק בוגרים.
מלבד מדר ואבדיה גם עלוש מהפועל ורינסקי ממכבי נתנו הצגות גדולות, בעיקר במאני טיים. אגב מדר ואבדיה, אחד הדברים שהתחוורו לי במשחק הזה שמבדיל אותם משאר בני גילם (מלבד הדברים הברורים), זו היכולת לשחק בשליטה. יש לא מעט שחקנים מוכשרים בגילאים האלה, אבל ספורים באמת אלה שיודעים מראש מה הם רוצים לעשות ועוד יותר אלה שמסוגלים לעצור ולשנות החלטה באמצע מהלך.
עם כל הבאסה על ההפסד, היה תענוג לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 13, 2019 10:11 pm 
Freshman

אבדיה עם טריפל-דאבל של 25 נקודות, 18 ריבאונדים ו13 אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 15, 2019 10:38 pm 
Junior

מיקסטייפ חדש לגלעד לוי

https://youtu.be/UAvDvLKfvw4

ממה שניתן להבין מהקליפ הנ"ל ומכתבת גוגל טרנסלייט מה marca נראה שעברה עליו עונה טובה בספרד.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2019 9:56 am 
מנהל פורום

קבוצת הנוער של מכבי ת"א מתחילה את משחקיה היום בטורניר הנוער של היורוליג.
לטורניר הגמר עלו 8 קבוצות, ובבית של מכבי ישחקו: מגה-בימקס בלגרד, ביירן מינכן וז'לגיריס. בבית המקביל יש את ריאל, ריטאס וולנסיה.

במשחק הראשון מכבי ת"א תשחק מול מגה בימקס, שכיאה לקבוצה סרבית מציגה סגל מאוד גבוה ויהיה מעניין לראות איך מכבי תתמודד.
בטורניר הזה אין חריגי-גיל כמו בליגת הנוער בארץ, אז שיר מוראידי לא יכול לשחק ובלעדיו מכבי רק עם גבוה אחד למעשה (למעט אבדיה, אם הוא גם נחשב).

אתר הטורניר:
https://www.adidasngt.com/u18
ראיתי שיש שידור, רק לא הבנתי אם בטלויזיה או רק באינטרנט.

החתול יובב כתב:
מיקסטייפ חדש לגלעד לוי

https://youtu.be/UAvDvLKfvw4

ממה שניתן להבין מהקליפ הנ"ל ומכתבת גוגל טרנסלייט מה marca נראה שעברה עליו עונה טובה בספרד.

יהיה מעניין לראות אותו משתלב בנבחרת הנוער בקיץ. מקווה שנועם דוברת יהיה הרכז המוביל של הנבחרת, ואז הוא גם באמת יכול להפעיל שחקן כמו לוי.
נחמד לראות אותו מסיים הרבה מהלכים באלי-אופ, אבל מעניין באמת איך הוא מתמודד שם בהגנה. פיזית הוא נראה בערך אותו דבר כמו לפני שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2019 10:28 am 
מנהל פורום

המשחק מסתבר ממש עכשיו ויש שידור חי בספורט 5.
31-20 למגה בימקס כמה דק' לתוך הרבע השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2019 12:00 pm 
מנהל פורום

מכבי מפסידה 80-69 אחרי שבמחצית וברוב הרבע השלישי היה צמוד עם ריצות לפה ולשם.
אבדיה עם 27 נק', 14 ריב' ו-6 אס' ב-39 דק'... אך עם 3 מ-18! לשלוש. וזה אחרי שפתח עם 0-9 ב-15 הדק' הראשונות של המשחק.
אטיאס עם 15 נק', חיון עם 13, אהרוני עם 10 וסהר עם 4 בלבד, וזהו... רק 5 שחקנים קלעו.

סטט' מלאה:
https://www.adidasngt.com/u18/game-cent ... ode=JTF418

הסרבים היו אומנם גבוהים, אבל עם יכולת אתלטית ממוצעת של מאיר טפירו. לא סתם לאטיאס היה קל יותר במשחק כזה, מאשר בליגת הגמדים שלנו. הבעיה שהאחרים חוץ מאבדיה התקשו לעשות סלים מול הגודל והפיזיות של הסרבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2019 2:28 pm 
Hall of Famer

מה מצדיק כמות כזאת של שלשות מצד אבדיה (ועוד בערב קליעה שכזה)?
הוא לא יכול לחדור לטבעת? לקבל כדור בפוסט-אפ? באם מגיעה עזרה להעביר כדור לחבריו? (אני מבין שפערי הכישרון גדולים מן הסתם - אבל בכל זאת)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 16, 2019 3:35 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
מה מצדיק כמות כזאת של שלשות מצד אבדיה (ועוד בערב קליעה שכזה)?
הוא לא יכול לחדור לטבעת? לקבל כדור בפוסט-אפ? באם מגיעה עזרה להעביר כדור לחבריו? (אני מבין שפערי הכישרון גדולים מן הסתם - אבל בכל זאת)

לא ראיתי את תחילת המשחק ואת הסוף, ששם היו רוב ההחטאות. אם אני לא טועה, אז את שלושת השלשות שנכנסו הוא קלע ברצף ברבע השלישי ועשה את זה בקלילות. בדרך כלל כאשר רצה לחדור אז הוא הצליח, אבל קצת להגנתו - הם פשוט נתנו לו לזרוק ורוב הזריקות היו טובות (כאמור את רוב ההחטאות לא ראיתי, אבל אני מנחש מהדק' שכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2019 1:19 pm 
Sophomore

עכשיו מול זלגריס בשידור בספורט 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 17, 2019 1:43 pm 
Sophomore

אבדיה עם חסימה בשניות הסיום מוביל לנצחון על זל'גריס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 18, 2019 12:38 pm 
מנהל פורום

במשחק השלישי (והאחרון?) מול ביירן מכבי מפסידים 85-71, אחרי שהובילו בערך רוב המשחק וברבע האחרון ביירן ניצחו 27-9.
כרגיל אבדיה מוביל עם 28 נק', 12 ריב' ו-7 אס'. הפעם עם 4-11 מהשלוש, אחרי שאתמול עשה 0-8. סה"כ בשלושת המשחקים אבדיה עומד 7/37 לשלוש.
https://www.adidasngt.com/u18/game-cent ... ode=JTF418
לא ראיתי את המשחק, אבל הורטציה של אהרוני קצת מוזרה. חיון רק 20 דק', יובל לוין פוטנציאל בכיתה י', שממה שראיתי במשחק הראשון לא ממש שווה דק' ברמות האלה משחק 15 דק', בעוד שרינסקי וגדות לא משחקים בכלל. אולי פציעות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 2:59 pm 
מנהל פורום

אחרי שמכבי ת"א חזרו מהפיינל-פור, ממשיכים את סדרת הגמר בפלייאוף הנוער.
74-67 למכבי על הפועל ת"א, לאחר ששוב פעם הפועל פתחו חזק והובילו. אבדיה עם 17 נק', הפעם דווקא עם אחוזי שלשות טובים 4-8 ו-16 ריב' וגם דאנק מרשים בחדירה שסגר סופית את הסיפור. אטיאס ממשיך את היכולת הטובה מטורניר היורוליג עם 14 נק' וגם חיון וסהר תורמים עם 13 ו-12 נק' בהתאמה.

ים מדר עם 18 נק' להפועל. אמסלם היה חלש.

אני רק מנסה להבין משהו - בטורניר היורוליג מכבי שיתפו כישרון בן 16 מקבוצת הנערים בשם יובל לוין (גארד, 1.95). אם הוא מספיק טוב לקבל דק' בטורניר היורוליג, למה לא רושמים בכלל בטופס במשחקי הנוער בארץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 24, 2019 3:09 pm 
מנהל פורום

ועוד בעייני ליגות צעירות - שבוע שעבר הסתיימה סדרת הגמר של ליגת נערים א' (בני 16).
גם שם הגיעו לגמר הפועל ת"א ושיחקו מול ראשל"צ. לאחר שני משחקים צמודים ראשון ניצחו 2-0 ולקחו את התואר.

העבודה שעושים שם בראשל"צ היא מדהימה -
יש להם שלושה שנתונים מדהימים ברצף. ילידי 2002 (יא'), ששנה שעברה לקחו דאבל בנערים, מובילים בחלקם את הנוער שהפסידו בחצי הגמר למכבי, והשאר לקחו אליפות בליגה הלאומית (יש עכשיו חוק שאסור שתי קבוצות נוער מאותה אגודה בליגת העל לנוער). ילידי 2003 לקחו עכשיו אליפות בנערים וילידי 2004 הם לדעתי שנתון עוד יותר חזק, עם כמה שחקני נבחרת ושנה שעברה כמעט שלחו שתי קבוצות לגמר גביע המדינה לילדים.
וכל זה בלי איזה שחקן גבוה משמעותי. הרבה גארדים מוכשרים ואתלטיים עם יכולות כדורסל גבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 30, 2019 9:23 am 
מנהל פורום

נגמר פלייאוף הנוער. מכבי ת"א מנצחים במשחק השלישי והאחרון, ולוקחים אליפות נוער נוספת, על אף יתרון הביתיות שהיה להפועל ת"א.
אבדיה עם משחק שקט של רק 10 נק' (רק 2 זריקות ל-2 וגם אותן החטיא), אבל כמעט טריפל דאבל עם 11 ריב' ו-9 אס'. מוראידי, חריג הגיל, קלע 26 נק' מהספסל ודורי סהר הוסיף 22.
בהפועל ת"א לא שיחק גיא עלוש, חריג הגיל שלהם ולמעשה ה"גבוה" היחיד שלהם שבאמת שיחק במשחקים הקודמים. מדר ולזר קלעו 23 כ"א. אמסלם שוב פעם לא היה פקטור עם 3 נק' ב-1-9 מהשדה, ומראה שוב שהוא לא באמת שחקן נוער מוביל עדיין וכמה הרמה באליפות התיכונים הזאת הייתה נמוכה כנראה. הוא עדיין פוטנציאל מעניין לעתיד, אבל לא איזה כוכב נוער ובטח לא ברמה של להיות בנבחרת הנוער בקיץ.
https://www.fibalivestats.com/u/IBBA/1147934/bs.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 31, 2019 1:32 pm 
Sophomore

תודה על העדכונים ודים. יש מישהו שבלט בשבילך מבין הגארדים הצעירים המוכשרים של ראשל"צ? מה חשבת על עומר חממה אם יצא לך לראות?

בלי להכיר יותר מדי, עושה רושם שאין איזה כישרון בולט בשנתון של 2003 (עם מבט לקראת אליפות הקדטים הקיץ). יש איזה מישהו שמצא חן בעיניך מהשנתון הזה או משנתון 2004?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 31, 2019 7:17 pm 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
תודה על העדכונים ודים. יש מישהו שבלט בשבילך מבין הגארדים הצעירים המוכשרים של ראשל"צ? מה חשבת על עומר חממה אם יצא לך לראות?

בלי להכיר יותר מדי, עושה רושם שאין איזה כישרון בולט בשנתון של 2003 (עם מבט לקראת אליפות הקדטים הקיץ). יש איזה מישהו שמצא חן בעיניך מהשנתון הזה או משנתון 2004?

את משחקי הפלייאוף ראיתי לסירוגין. רבע פה, רבע שם, אז לא ממש ראיתי דקות רבות של חממה מהנערים. ראיתי אותו כבר לפני שנתיים בליגת הילדים ובנבחרת U14 ושנה שעברה בקבוצת הנערים א' לאומית השנייה של ראשל"צ. לא יודע אם הוא גבהה יותר מדי, אבל יש לו מוטת ידיים גדולה מאוד, הוא אתלט טוב ומוכשר התקפית.

לגבי שנתון 2003 בכללי (נבחרת הקדטים הנוכחית), אני חושב שאבדיה יצר מצב שאנחנו עכשיו בכל שנתון נחפש את ה"אבדיה הבא". יש שחקנים מעניינים ויש כוכבים, אבל אף אחד מהם לא מתקרב לרמת הפוטנציאל של אבדיה. כרגע מי שנמצא רמה אחת מעל כולם בגיל הזה, והוא גם הוכיח את זה בטורניר הנבחרות לפני כמה חודשים, זה ניר טאוב מברנר. הבעיה שהוא גמד וכרגע במקרה הטוב הוא יגיע לרמה של תמיר בלאט, שזה לא רע. מעניין גם אם הוא ישאר בברנר, שמשחקים רק בליגה השנייה לנוער, או שיעבור שנה הבאה לאחד המועדונים הגדולים ואז אולי ידברו עליו יותר.
גם יובל לוין ממכבי ת"א אמור להיות שחקן מעניין עם פוטנציאל. גארד 1.95 שנראה שעוד יגבה. בטורניר היורוליג הוא קיבל קצת דק' ונראה מגושם וכאילו עוד לא התרגל לגוף שלו ובאופן מוזר הוא לא שותף במשחקי הפלייאוף בנוער, אבל על הנייר הוא שחקן מעניין ששווה לעקוב אחריו.
יש גם את בן ממן מגלבוע (במקור מגן-יבנה). מפותח לגילו, 1.95 בערך ובנוי טוב וכאמור כבר לא ממש יגבה אבל עובדים איתו יפה בגלבוע והוא יכול לסיים גיל נוער כגארד אתלטי וחזק עם קליעה והגנה.

ב-2004 יש את ניב אבידן מזכרון-יעקב שהקפיצו אותו לנבחרת של 2003. הוא סביב ה-2 מטר, חזק וממה שראיתי גם בעל טכניקה טובה בהתקפה. אם ימשיך לגבוה לכיוון ה-2.05 ומעלה (ואולי גם אם לא) אז הוא שחקן ששווה לעקוב אחריו. יש גם את עידו ירקוני מראשל"צ שמסקרן אותי, יש גארד מוכשר התקפית בשם יואב ברמן בגלבוע (1.95) וכמה רכזים טובים (עידו מנצ'ל ממודיעין, לאמפרט מהגלבוע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יוני 01, 2019 10:52 pm 
Sophomore

שוב תודה ודים, בהחלט מעניין ולא על כולם שמעתי. על טאוב דווקא כן, אבל עם גובה מיניאטורי כזה באמת קשה להגיע רחוק (בלאט הוא מוסר נדיר). האחרים נשמעים כמו פרוספקטים מעניינים, בעיקר ברמן מגלבוע, שעוד לא בן 15. נראה איך הקדטים ייראו השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 73 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו ו 121 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה