סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' פברואר 18, 2025 8:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 12:33 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shay כתב:
היחנקות מפוארת של פורטלנד

כמו במשחק הקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:01 pm 
Sophomore

גולדן סטייט פשוט מראים שיש להם עוד הילוך, בשני המשחקים האחרונים הם שחטו את פורטלנד במחצית השניה. פורטלנד נראו אבודים לגמרי ולא מצאו פתרונות להגנה של גולדן סטייט. אם היה נראה בחצי הראשון שהם התאוששו מהמשחק הקודם, שוב בא החצי השני והראה שלא.
את לילארד הם עצרו לגמרי. לנארד מאיירס לא ינצח אותם ...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 1:44 pm 
Hall of Famer

ושוב, כמו קוואי בטורונטו, ברבע השלישי, החמישיה של פורטלנד בלי אוויר ובלי רגליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 3:24 pm 
Hall of Famer

לא עניין של אוויר.
הלוחמים התחילו לשמור והם היו אובדי עצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 6:29 pm 
Hall of Famer

דריימונד גרין הוא חתיכת שחקן ייחודי:
20-13-12-4 - זו הסטט׳ שלו הלילה מול פורטלנד, במשחק סופר דומיננטי בשני הצדדים.
הוא וסטף (36 נק׳) היו היחידים עם פלוס-מינוס חיובי מבין שחקני החמישיה.
כשהוא משחק ככה, ג״ס היא scary good.

אם אני מילווקי (או טורונטו) ו-KD עדיין פצוע, אני שוקל לשים דווקא עליו את יאניס או קוואי
ולנסות להפעיל עליו לחץ ולשתק אותו התקפית, עד כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 7:15 pm 
Junior

גס בוודאי שרוצים את דוראנט, אל תהיו מגוחכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 7:33 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
זה קצת דמגוגיה ה0-4.
כי ההפסדים היו מול יריבה הרבה יותר קשוחה ומסוכנת (יוסטון), ובסיבוב ראשון בעצימות נמוכה (קליפרס).

אשמח אם תסביר את הטיעון שלך
את היריבה הקשוחה והמסוכנת הם כאמור ניצחו בחוץ ללא דוראנט (וגם למעשה במשחק 5 ניצחו את הרבע הרביעי בלעדיו - כך שבפרט באותה הסדרה ניתן לסכם שלפחות התוצאות ללא דוראנט טובות יותר - עד כדי מדגם קטן ומקריות וכו').
אני לא רואה סיבה שבה משחקים מול פורטלנד יחשבו לקלים יותר מאשר מול קליפרס.
בנוסף איגי (שאמור אני מניח לקבל כ-40 דקות במשחקים צמודים לאור חסרונו של דוראנט) הסתפק הלילה ב-18 לאור פציעה ולא רצו לסכן אותו. בעונה שעברה (ועם דוראנט) חיסרון שלו בשני משחקים מול יוסטון דובר כה רבות, אז אי אפשר פתאום להתעלם מכך לחלוטין.

בהקשר אחר, העובדה שהקבוצה ממשיכה לנצח עם רוטציה מורחבת ותרומה נאה מהספסל היא חשובה מאוד להמשך, באם אפשר לסמוך על שחקנים שיעלו לכמה פוזשנים בכל סיטואציה ויתנו את שלהם מבחינת קליעה מבחוץ, סגירה לריבאונד וכו' (כל אחד ותפקידו הוא). לוני זה בגדר המובן מאליו, אבל אם פתאום גם מקיני, קוק, בל וג'רבקו נותנים תרומה פה ושם - מה טוב...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 8:45 pm 
Sophomore

הלוואי שדוראנט יעזוב את גולדן סטייט, ככה הליגה תהיה פתוחה שוב.

הפריבילגיה של גולדן סטייט שקרי משחק כל כך גרוע במשך כמעט שתי סדרות והם עדיין מנצחים פשוט דוחה.
כשווסטברוק שיחק גרוע, אולקהומה קיבלה בראש.
כשלילארד משחק גרוע עכשיו, פורטלנד מקבלת בראש.
רק קרי יכול להסריח את המגרש וזה לא משנה לגולדן סטייט כי יש את דוראנט שישים 40 למשחק. למרות שגם בלי דוראנט יש את דריימונד וקליי שהצילו אותו המון פעמים, אבל זה לפחות יותר סביר.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 9:49 pm 
Sophomore

זה לא יפה ולא חברי מה שגס עושים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 19, 2019 11:28 pm 
Hall of Famer

בערוץ הספורט צוין שהמאזן של גולדן סטייט בלי דוראנט הוא 1-30
לא רע סך הכל
(אולי זה לא כולל מנוחות יזומות של כמה שחקנים יחדיו - לא בדקתי...)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 12:21 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
Shiver כתב:
זה קצת דמגוגיה ה0-4.
כי ההפסדים היו מול יריבה הרבה יותר קשוחה ומסוכנת (יוסטון), ובסיבוב ראשון בעצימות נמוכה (קליפרס).

את היריבה הקשוחה והמסוכנת הם כאמור ניצחו בחוץ ללא דוראנט (וגם למעשה במשחק 5 ניצחו את הרבע הרביעי בלעדיו - כך שבפרט באותה הסדרה ניתן לסכם שלפחות התוצאות ללא דוראנט טובות יותר - עד כדי מדגם קטן ומקריות וכו').
בנוסף איגי (שאמור אני מניח לקבל כ-40 דקות במשחקים צמודים לאור חסרונו של דוראנט) הסתפק הלילה ב-18 לאור פציעה ולא רצו לסכן אותו. בעונה שעברה (ועם דוראנט) חיסרון שלו בשני משחקים מול יוסטון דובר כה רבות, אז אי אפשר פתאום להתעלם מכך לחלוטין.

בהקשר אחר, העובדה שהקבוצה ממשיכה לנצח עם רוטציה מורחבת ותרומה נאה מהספסל היא חשובה מאוד להמשך, באם אפשר לסמוך על שחקנים שיעלו לכמה פוזשנים בכל סיטואציה ויתנו את שלהם מבחינת קליעה מבחוץ, סגירה לריבאונד וכו' (כל אחד ותפקידו הוא). לוני זה בגדר המובן מאליו, אבל אם פתאום גם מקיני, קוק, בל וג'רבקו נותנים תרומה פה ושם - מה טוב...

ממדגם קטן יחסית אי אפשר ממש להסיק כאלה מסקנות. דוראנט גם היה המוביל בסדרה מול הרוקטס עד שנפצע, ככה שגם את עצם ההובלה בסדרת חצי גמר המערב היה אפשר לזקוף במידה רבה לזכותו. כמובן שאפשר תמיד לטעון שאם הוא לא היה ג"ס הייתה נראית יותר טוב, אבל בינתיים הם בעיקר גמרו את הסדרה מול הרוקטס (בהחלט יפה), ניצחו בגיים ואן את הבלייזרס כשהאחרונים היו סחוטים ממשחק 7 בסיבוב הקודם, וגירדו עוד שני ניצחונות אחרי שבכל אחד מהם היו בפיגור 20 הפרש - בהחלט משחקים שהיו יכולים ליפול לצד השני.

אני לא חולק שדוראנט דומיננטי מאוד, ומן הסתם אופי המשחק הקבוצתי של הווריורס משתנה איתו מהקצה אל הקצה בהשוואה למשחקים שהוא נעדר. ומן הסתם זה גם מקטין את האפקטיביות ההתקפית של שחקנים אחרים. אבל המשחק שלו לא הרסני וריכוזי עד כדי שיתוק של אלמנטים אחרים בקבוצה כמו הארדן או שחקנים סוליסטים אחרים. הבנפיט שלו, ההתקפי וההגנתי עצום. כדי לטעון שהקבוצה באמת טובה בלעדיו צריך הוכחה סטטיסטית הרבה יותר כבדה מכמה משחקים שיכלו גם ללכת לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 12:28 am 
Hall of Famer

אני תמיד מסייג שהמדגם בעונה זו הוא עדיין קטן (בניגוד לעונות העבר שהיו בלעדיו - אבל זה כבר נוסטלגיה).
מבחינתי הויכוח המעניין הוא פחות האם הקבוצה טובה יותר או בלעדיו בפלייאוף הנוכחי למשל (כי בכל מקרה אם נניח אחד מהשחקנים המובילים הנוספים נפצע - אז ברור שיש פתאום צורך אדיר בדוראנט, ואז ממילא כל הויכוח נהפך למיותר משהו לאור הנסיבות), אלא בהסתכלות על שני הקייצים הקרובים, שיכולים לשמש להארכת השושלת של הווריורס - שם צריכים לקבל החלטה האם לתת לו חוזה מקסימום למספר שנים, ושם מן הסתם יש בסופו של דבר אלטרנטיבה להחתמתו - מה שאתה לא משלם לו תוכל לשלם בסופו של דבר (גם אם לא מיידית) לשחקנים שלך שתרצה להאריך להם חוזים או לשחקנים אחרים שתרצה לקלוט בעתיד.

אז האם מנקודת מבטי צריך להמשיך איתו? לא
האם אני מצפה מ-GM בליגה מקצוענית לוותר על אחד מהשחקנים הטובים ביותר בעולם? גם לא...
אבל בשביל זה בדיוק יש פורום וניתן להעלות כאן דעות קיצוניות כאלו ואחרות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 12:35 am 
Freshman

Shiver כתב:
shmueliki כתב:
Shiver כתב:
זה קצת דמגוגיה ה0-4.

ממדגם קטן יחסית אי אפשר ממש להסיק כאלה מסקנות. דוראנט גם היה המוביל בסדרה מול הרוקטס עד שנפצע, ככה שגם את עצם ההובלה בסדרת חצי גמר המערב היה אפשר לזקוף במידה רבה לזכותו. כמובן שאפשר תמיד לטעון שאם הוא לא היה ג"ס הייתה נראית יותר טוב, אבל בינתיים הם בעיקר גמרו את הסדרה מול הרוקטס (בהחלט יפה), ניצחו בגיים ואן את הבלייזרס כשהאחרונים היו סחוטים ממשחק 7 בסיבוב הקודם, וגירדו עוד שני ניצחונות אחרי שבכל אחד מהם היו בפיגור 20 הפרש - בהחלט משחקים שהיו יכולים ליפול לצד השני.

אני לא חולק שדוראנט דומיננטי מאוד, ומן הסתם אופי המשחק הקבוצתי של הווריורס משתנה איתו מהקצה אל הקצה בהשוואה למשחקים שהוא נעדר. ומן הסתם זה גם מקטין את האפקטיביות ההתקפית של שחקנים אחרים. אבל המשחק שלו לא הרסני וריכוזי עד כדי שיתוק של אלמנטים אחרים בקבוצה כמו הארדן או שחקנים סוליסטים אחרים. הבנפיט שלו, ההתקפי וההגנתי עצום. כדי לטעון שהקבוצה באמת טובה בלעדיו צריך הוכחה סטטיסטית הרבה יותר כבדה מכמה משחקים שיכלו גם ללכת לצד השני.

אני חושב שאין ספק שהם פחות טובים בלעדיו, אבל אוסיף רק כמה נקודות למחשבה:
1. מדגם יותר גדול קיים מהתקופה של הווריורס לפני דוראנט וזה מה שמגדיל את האפקט של התפיסה (המוטעית) הזאת.
2. עצם ההצלחה שלהם בלעדיו מדגישה עד כמה דוראנט הוא כנראה השחקן הכי טוב, אבל הוא לא המנהיג של החבורה מסן פרנסיסקו. סטפ ודריימונד מובילים את הקבוצה בקטגוריה הזו.
3. ההתעלות של הכוכבים האחרים בזמן הזה מראה את הגדולה שלהם בכך שכשהוא נמצא הם מוכנים לוותר על סטטיסטיקות אישיות לטובת הקבוצה. קליי תומפסון מוכיח שכשצריך אותו הוא יכול להוביל חמישייה של שחקנים משלימים ולייצר המון נקודות כמו כוכב מהמעלה הראשונה, וכשפחות צריך, הוא יודע להוריד רגל ולתת לאחרים לקלוע. זה בעיני הסימן הכי מובהק שלהם והסיבה המרכזית להצלחה הקבוצה.
4. כנראה שקבוצה פחות מוכשרת הייתה נפגעת יותר מהעידרות של כוכב בסדר-גודל של דוראנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 12:43 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
אלא בהסתכלות על שני הקייצים הקרובים, שיכולים לשמש להארכת השושלת של הווריורס - שם צריכים לקבל החלטה האם לתת לו חוזה מקסימום למספר שנים, ושם מן הסתם יש בסופו של דבר אלטרנטיבה להחתמתו - מה שאתה לא משלם לו תוכל לשלם בסופו של דבר (גם אם לא מיידית) לשחקנים שלך שתרצה להאריך להם חוזים או לשחקנים אחרים שתרצה לקלוט בעתיד.

זה לא נכון. זה לא כסף שיכול ללכת לשחקן אחר, למעט המקרה של sign and trade אם דוראנט מתעקש לקבל מקס (והוא לא ממש מקסם את הרווחים הישירים שלו מכדורסל בשנים האחרונות). ההכרעה היחידה כאן היא כלכלית והבעלים של הווריורס כבר אמרו שישמחו לשלם לו (ונדמה לי שגם לאחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 1:00 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
בערוץ הספורט צוין שהמאזן של גולדן סטייט בלי דוראנט הוא 1-30
לא רע סך הכל
(אולי זה לא כולל מנוחות יזומות של כמה שחקנים יחדיו - לא בדקתי...)

בהחלט לא רע, וכמובן גם רחוק מאוד מהמציאות.

shmueliki כתב:
אני תמיד מסייג שהמדגם בעונה זו הוא עדיין קטן (בניגוד לעונות העבר שהיו בלעדיו - אבל זה כבר נוסטלגיה).
מבחינתי הויכוח המעניין הוא פחות האם הקבוצה טובה יותר או בלעדיו בפלייאוף הנוכחי למשל (כי בכל מקרה אם נניח אחד מהשחקנים המובילים הנוספים נפצע - אז ברור שיש פתאום צורך אדיר בדוראנט, ואז ממילא כל הויכוח נהפך למיותר משהו לאור הנסיבות), אלא בהסתכלות על שני הקייצים הקרובים, שיכולים לשמש להארכת השושלת של הווריורס - שם צריכים לקבל החלטה האם לתת לו חוזה מקסימום למספר שנים, ושם מן הסתם יש בסופו של דבר אלטרנטיבה להחתמתו - מה שאתה לא משלם לו תוכל לשלם בסופו של דבר (גם אם לא מיידית) לשחקנים שלך שתרצה להאריך להם חוזים או לשחקנים אחרים שתרצה לקלוט בעתיד.

אז האם מנקודת מבטי צריך להמשיך איתו? לא
האם אני מצפה מ-GM בליגה מקצוענית לוותר על אחד מהשחקנים הטובים ביותר בעולם? גם לא...
אבל בשביל זה בדיוק יש פורום וניתן להעלות כאן דעות קיצוניות כאלו ואחרות

אם אני עוזב בצד את החלק המקצועי, יש פה חוסר הבנה מוחלט של איך עובדת תקרת השכר ב-NBA. עם הסופר-מקס של קרי והחוזים שבדרך לקליי ודריימונד, מבחינה מקצועית המשוואה היא או דוראנט או כלום. ההבדל היחיד הוא הכסף שהבעלים יצטרך לשפוך כדי להחזיק את כל הרביעייה, והמס המטורף שזה יגרור.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 1:47 am 
Hall of Famer

חבר'ה, הפעם התנסחתי כמו שצריך...
דוראנט או כלום זה בקיץ הקרוב
אבל אם אתה נשאר איתו לעוד 4-5 שנים בחוזה מקסימום - זה כבר לא דוראנט או כלום
הכלום יהפוך למשהו בעוד שנתיים נניח (גם כתלות בהאם תעלה תקרת השכר מן הסתם - ואני מניח שיש להם אינפוטים לכך שלנו מן הסתם אין)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 2:23 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הכלום יהפוך למשהו בעוד שנתיים נניח (גם כתלות בהאם תעלה תקרת השכר מן הסתם - ואני מניח שיש להם אינפוטים לכך שלנו מן הסתם אין)

אני לא מבין מאיפה יגיע הכסף שעליו אתה מדבר.
הווריורס כנראה עתידים להחתים את תומפסון ועל גרין לחוזי מקס בקיץ הקרוב (תומפסון בוודאי).
קארי אאל״ט כבר חתום על חוזה ענק.
אאל״ט החוזים האלו לבדם + החוזה של איגי סותמים את תקרת השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 2:41 am 
Hall of Famer

אני רואה להם בטבלאות השכר אופק ריק לגמרי בעונת 2020-21, כרגע רק קארי חתום שם.
בקיץ 2020 איגי בדיוק יסיים חוזה (ולצידו גם ליווינגסטון עם ה-8M הלא זניחים שלו) כשהוא בן 36.5, ולא נראה לי שיצטרכו יותר מכמה מיליונים בודדים באם ירצו להשאיר אותו עוד (וזה בכלל בספק מן הסתם).

למה אגב להחתים את גרין על חוזה מקסימום כבר בקיץ הקרוב? מה התמריץ לכך שנה שלמה לפני סיום החוזה שלו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 6:28 am 
Junior

בקייץ, אם דוראנט עוזב. נחליף את דוראנט בקאויי
הוא כמעט באותה רמה ומתאים לקבוצה.
סטף וקליי כבר הוכיחו שהם יודעים לפנות את הבמה לכוכב אורח. בניגוד ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 9:31 am 
Senior

ואיך זה בדיוק יקרה? קוואי יחתום על הmle בשביל להצטרף לג"ס?
כבר אמרו כאן שזה פחות או יותר דוראנט או כלום בקיץ. אני מאוד אשמח אם הנצחונות האחרונים על פורטלנד יורידו לווריורס את המוטיבציה להשאיר את דוראנט כי הם כל כך טובים בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 9:48 am 
Sophomore

shmueliki כתב:

זה שהתנסחת כמו שצריך לא אומר שאתה פחות טועה.
ברגע שהם יחתימו את קליי בקיץ הזה ודריימונד בקיץ הבא, זה יסתום להם את הקאפ ל-5 השנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 10:08 am 
Junior

עודד ל כתב:
אני חושב שאין ספק שהם פחות טובים בלעדיו, אבל אוסיף רק כמה נקודות למחשבה:
1. מדגם יותר גדול קיים מהתקופה של הווריורס לפני דוראנט וזה מה שמגדיל את האפקט של התפיסה (המוטעית) הזאת.
2. עצם ההצלחה שלהם בלעדיו מדגישה עד כמה דוראנט הוא כנראה השחקן הכי טוב, אבל הוא לא המנהיג של החבורה מסן פרנסיסקו. סטפ ודריימונד מובילים את הקבוצה בקטגוריה הזו.
3. ההתעלות של הכוכבים האחרים בזמן הזה מראה את הגדולה שלהם בכך שכשהוא נמצא הם מוכנים לוותר על סטטיסטיקות אישיות לטובת הקבוצה. קליי תומפסון מוכיח שכשצריך אותו הוא יכול להוביל חמישייה של שחקנים משלימים ולייצר המון נקודות כמו כוכב מהמעלה הראשונה, וכשפחות צריך, הוא יודע להוריד רגל ולתת לאחרים לקלוע. זה בעיני הסימן הכי מובהק שלהם והסיבה המרכזית להצלחה הקבוצה.
4. כנראה שקבוצה פחות מוכשרת הייתה נפגעת יותר מהעידרות של כוכב בסדר-גודל של דוראנט.

1. ב3 שנים הווריירס במאזן של 27 נצחונות מ28 משחקים כסטפ משחק ודוראנט לא. זה לא המון אבל מעלה את השאלה עד כמה דוראנט משדרג אותם בתור קבוצה. אגב, כשדוראנט משחק וקארי לא הווריירס במאזן 28-18.
2. איך עצם ההצלחה בלעדיו מדגישה שהוא השחקן הטוב ביותר?
4. אומנם קצת מבוגרים יותר וקצת קצרים יותר, אבל הבסיס של קבוצת ה73 נצחונות ( ואליפות) עדיין שם. זו קבוצה שגם בלי דוראנט היא כנראה הפייבוריטית לאליפות (או לפחות אחת מ2-3 המועמדות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 11:45 am 
Freshman

sheky כתב:
עודד ל כתב:

2. איך עצם ההצלחה בלעדיו מדגישה שהוא השחקן הטוב ביותר?

היא מדגישה את החלק השני של המשפט (לגבי המנהיגות). המספרים מראים שהחלק הראשון הוא (כנראה) נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 11:59 am 
Senior

בסופו של דבר בהקשר של דוראנט והווריורס הנתון הכי רלוונטי הוא מאזן הנצחונות בגמרים מול לברון- אם לפני דוראנט הם היו במאזן של 7-6, איתו הם כבר ב8-1.
וזה בעיני קצת מספר את הסיפור; בלי דוראנט זו עדיין קבוצת עונה סדירה אדירה וקבוצת פלייאוף מצוינת שיכולה לנצח כל קבוצה בסדרה, אבל איתו הם כבר הופכים לקבוצת על בפלייאוף ולאחת שכמעט אי אפשר לנצח בסדרה.
זה אולי נשמע לא מאוד משמעותי, אבל זה כי עם קבוצות כל כך טובות גם ככה יש איזה אפקט תקרה כי יש גבול כמה אפשט להשתפר.
בלי קארי הם כנראה קבוצת עונה סדירה פחות טובה, אבל אני כן מעריך שהםהקונטנדרית הראשית עדיין, עם איך שדוראנט נראה בפלייאופים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מאי 20, 2019 1:33 pm 
Hall of Famer

חוצפן חיובי כתב:
ברגע שהם יחתימו את קליי בקיץ הזה ודריימונד בקיץ הבא, זה יסתום להם את הקאפ ל-5 השנים הקרובות.

אז איני מבין איך ואשמח לתובנות ממבינים ממני בחוקי השכר והסובב אותם:
קרי זה 40-45 מיליון
החוזים החדשים יהיו בסכומים שלא ברשותנו כרגע מן הסתם, אבל אפשר (או שלא?) להניח ששלושתם ביחד יסתכמו ב-100 מיליון (בפרט שלתומפסון וגרין יש אינטרס ברור להישאר בקבוצה על פני חלופות אחרות, ואולי אף לתת את "ההנחה המכוונת" כדי לשמור לקבוצה עדיין על גמישות מסוימת).
עם 100 מיליון חוזים חתומים (אמנם רק על 3 שחקנים כך שיש לצרף סביבם רבים נוספים - מובן) וכנראה עם קאפ גבוה יותר במידה מסוימת עוד 2-3-4 שנים - אי אפשר לעשות משהו?

אגב, אני כקיצוני כאן בדיון ממש לא חושב שדוראנט הוא לא השחקן הטוב ביותר בקבוצתו. אם אני צריך לבחור לכמעט כל קבוצה שהיא - אני לוקח אותו לפני כל האחרים. אבל גולדן סטייט עם הבסיס הנתון שלה היא הכי רחוק שיש מקבוצה טיפוסית - ולכן מידת נחיצותו שם קיצונית כאמור.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה