סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 3:53 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:41 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא שאני חושב שיש טעם לדון איתך, כי מעולם לא התדיינו בצורה שבה אתה לא היית בטוח שרק אתה צודק, והצד השני לא מבין מחייו, אבל: כיצד הגעת לכמה מיליונים?

עד עונת 2016-17 מכבי קיבלה מענקים זהים לחלוטין כמו כל קבוצה ישראלית אחרת אשר שיחקה באירופה. אני ציינתי את זה גם בעמוד הקודם. כפי שפירטתי המענקים האלה היו "גרושים", אבל לא נעשתה שום אפליה בין קבוצה שמשחקת במפעל X למפעל Y.

האפליה נעשתה רק עם פרוץ הסכסוך בין היורוליג לפיב"א שבעקבותו קמה ליגת האלופות.
והחל מעונת 2016/17 מכבי משחקת ביורוליג תחת רישיון A ביודעין שלא תקבל על זה מענקים מהמנהלת. אבל היא הלכה למהלך הזה כאשר יודעת ומאשרת שהוא יגרע ממנה את מענקי המנהלת...וזה לא כזה הפריע לה; ובצדק, מדובר ב"גרעינים" לעומת הכסף הגדול שמגיע לקופת המועדון עבור השתתפות ביורוליג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 11:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מכבי לא קיבלה את ה-650000 שמקבלות קבוצות שמשחקות בפיב"א.
במקרה הטוב, קיבלה כמוכם את ה-120000. במקרה הפחות טוב לא קיבלה כלום.
אז אם מגיע לכם המענק במלואו למרות השיריון, הוא מגיע גם למכבי במינימום על שתי העונות האחרונות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יוני 26, 2019 12:00 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:00 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
סאז אם מגיעה לכם התוספת למרות השיריון
סלע המחלוקת בינינו הוא בגין מה שיחקה הפועל ביורוקאפ בעונת 17\18. היות ואני לא רואה סיבה שנטחן מים, כי אתה תמשיך להגיד א' ואני אמשיך להגיד ב', נחדול מלהתווכח, ופשוט נחכה לראות כיצד הפרשיה תתגלגל. במידה והפועל ירושלים שיחקה בעונה הזו עקב הסכם ברור עם היורוקאפ שבמנהלת מסוגלים להמציא בעת הצורך, ולא מכיוון שקיבלה כרטיס חופשי - בדומה לסיטואציה הנוכחית שנמצאת בה ראשל"צ, מי שאחראי על זה במנהלת צריך לעשות את כל מה שאפשר כדי שהאמת תצא לאור (וגם הנהלת הפועל ירושלים יוצאים טיפשים, זחוחים ובעיקר בלתי מקצועיים. אבל אני נוטה להאמין שהם שקלו טוב-טוב את זה לפני שהם יצאו בהצהרות). חצי מיליון שקל זה דרישה ענקית ואם מדובר בסחטנות שווה ללכת עד הסוף אם האמת בצד שלהם, כלומר עם האמת היא מה שראי אומר.

בעבר כבר הקבוצה הגיעה עד לבית המשפט כאשר היה מדובר בכסף - אז עם ברייסי רייט - והבורר פסק לטובת הקבוצה וגיא הראל. נמתין בסבלנות לראות איך זה יתפתח, אם בכלל מישהו בתקשורת יטרח לעדכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:04 pm 
Hall of Famer

עוד אחד:
https://www.jpost.com/Israel-News/Sport ... cup-452307
כמובן, יכול להיות שכולם שיקרו עוד ב-2016 כי ידעו שב-2018 או 19 יטענו שזה בכלל ויילד קארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:11 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
עוד אחד:
https://www.jpost.com/Israel-News/Sport ... cup-452307
כמובן, יכול להיות שכולם שיקרו עוד ב-2016 כי ידעו שב-2018 או 19 יטענו שזה בכלל ויילד קארד.
סמוך ובטוח שגם אם במנהלת יאלצו להודות ש"וואלה, בשני המקרים מדובר באותה סיטואציה ועל כן יש להשוות את המענקים שכ"א קיבלה עבור השתתפות ביורוקאפ" (השאלה שצריכה להישאל היא בכלל מדוע מלכתחילה לשלם לקבוצה, לא משנה איזו - במקרה הנ"ל ראשון, את אותו סכום שמקבלים עבור הצ'מפיונס? אם כבר הצעד היותר נכון הוא לא להוסיף להפועל 530K רטרו אקטיבית אלא לגרוע 530K מהמענק שקיבלה הקבוצה אשר בחרה מיוזמתה להשתתף במפעל השייך ליול"ב), אתה תדע לפמפם כאן היטב כי מדובר בבושה וכניעה וכי בהפועל שיקרו במצח נחושה אך ידיי המנהלת היו כבולות וולא נותרה ברירה אלא לשלם.

אבל בכל זאת, מכיוון שנכון לזמן זה אנחנו עוד לא יודעים מה תהיינה התוצאות, פשוט...נמתין ונשהה את הויכוח...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

איך אפשר לגזור בגזרה שווה את הפועל ירושלים וראשון לציון בנוגע ליורוקאפ...
הפועל ירושלים יכולה להיות ביורוקאפ בכל עונה שתרצה גם אם תודח ברבע/חצי גמר הפלייאוף (איך אני קובע זאת? זה כבר קרה...)
ראשון לציון כעת ביורוקאפ לכל הפחות בעיקר (אם לא רק) בעקבות מקומה השני בעונה שעברה. אחרת מדוע שהיורוקאפ לא "יבחר לעצמו קבוצות אטרקטיביות יותר" מבחינות שונות כמו חולון והפועל ת"א?

אגב, הפועל ירושלים אני מניח מעשית גם משוריינת בפועל כעת בליגת האלופות. הרי זו קבוצה שחיזרו אחריה נמרצות והבטיחו לה מראש אף פריבילגיה גדולה של אירוח פיינל פור. אז מישהו מעלה על דעתו שאם נניח ירושלים מועדת לה בסדרת רבע הגמר (ונניח 3 העולות האחרות לחצי הגמר פרט למכבי - מממשות את זכותן להצטרף לליגת האלופות) - אז ירושלים תישאר בחוץ?!
לא ממש...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:18 pm 
Junior

shmueliki, אני לגמרי מסכים עם מה שכתבת, בשיא הרצינות, וצריך לחכות איזה עונה אחת שהפועל לא תסיים ב-4 הראשונות בתום העונה הסדירה (כי הרי ככה הבנו שקובעים) כדי שזה ייחשף לעיניי כל, אולם ואולם משמעותי - שום דבר ממה שאמרת לא יכול לתפוס כמשהו שיש להישען עליו בפתחו של בית הדין. ת'אמת שזה יכול קטע מגניב...מבחן אמיתי להנהלה...אני אהיה בעד עונה פיננסית ולא ללכת לאף מפעל, אם מועדונים גדולים יותר מאיתנו (בכדורגל) התאוששו מזה, גם אנחנו נצליח. אבל לא משנה זה לא הדיון :)

המצב אצל מכבי שונה מכיוון שהחל מעונת 16\17 הרישיון A זה משהו קיים. נכון שאני לא יכול להעלות סריקה של המסמך כאן לדפי הפורום, אבל מספיק לטעמי שזה מצוין שחור על גבי לבן (או כחול על גבי צהוב) באתר הרשמי של מכבי (לינק בעמוד הקודם).
לא ויקיפדיה, לא ספורט5, לא יורוהופס. אני חושב שזה הדבר הכי "חזק" שאפשר להביא כאשר אנחנו מדברים בינינו בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:28 pm 
Hall of Famer

בית הדין פחות מעניין אותי למען האמת, זה לא כסף שלי...
אני פורס את המציאות כפי שאני רואה אותה - בעיני אוהד כדורסל ולא משפטן המעורב בתיק

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 12:29 pm 
Hall of Famer

אתה סמוך ובטוח? יופי לך. אני לעומת זאת דווקא סמוך ובטוח שאין לך הבנת נקרא.
כפי שכבר אמרתי ולא הבנת, אני דווקא אשמח שהמנהלת תיכנע לכם ותתן למכבי קייס חזק מאד לקבל פי שתיים (ואולי יותר כי גם את ה-120 היא אולי לא קיבלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 1:55 pm 
Hall of Famer

חייב להוסיף שבזמן שנחתם ההסכם הזה, והיו עליו הדיונים פה, ראיתי כל מיני הצדקות למה הוא שונה מההסכם של מכבי כי זה רק 3 שנים וזה רק יורוקאפ ובין כה לקחנו מקום שמצדיק את זה לשנה הבאה וכו' וכו'.
כל זה היה צפוי.
אבל לא חשבתי שכל כך מהר יבוא מי שיכחיש את קיומו של ההסכם הזה... פרייסלס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 2:35 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
לירושלים היה באותו זמן הסכם שיריון ל-3 שנים ביורוקאפ.
כלומר לטענת ירושלים, מי שמשוריין אבל גם היה מגיע למפעל שלו על פי הישג ספורטיבי - צריך לקבל את המענק?
גדול.
לפי זה מגיע למכבי את המענק על כל שנה שהיא באמת זוכה באליפות... יאללה תכינו את הצ'ק!!

יש לציין שטיעון התשובה של מנהלת הליגה מגוחך אפילו עוד יותר, מעבר לזה שמדובר בשקר פשוטו כמשמעו.

אתה כמובן טועה, ולמכבי אין שום קייס, גם אם הטענה של ירושלים תתקבל.
הטענה של ירושלים הרי, היא שלולא השיריון, הם היו מקבלים כרטיס ליורוקאפ בזכות הישגיהם המקצועיים. כלומר, לטענתם, יש להם את הזכות לוותר בדיעבד על השיריון, ולהתנהג כאילו הם קיבלו את הכרטיס ליורוקאפ על סמך הישגיהם המקצועיים, בדיוק כמו ראשל"צ, ולכן יש להם זכות לקבל את המענק בדיוק כמו ראשל"צ (טענה, אגב, מגוחכת גם בעיניי. אתה לא יכול לקבל מראש שיריון, על כל היתרונות שהוא מספק, ואז אם אתה משיג מיקום מספיק טוב בליגה בשביל להשיג את הכרטיס לולא השיריון, לטעון בדיעבד שהשיריון היה לא רלוונטי וחסר משמעות).
לעומת זאת, מכבי בהחלט לא יכולים לטעון את אותה טענה, מכיוון שלהבדיל מירושלים, לולא השיריון, הם לא היו יכולים להגיע ליורוליג בזכות הישגיהם המקצועיים. היורוליג, בניגוד ליורוקאפ, לא מחלק אף כרטיס לליגה הישראלית על סמך הישגים מקצועיים, אלא אך ורק נותן למכבי שיריון פרטי. בדיוק כפי שירושלים לא קיבלו כרטיס ליורוליג בעונת 17/18 למרות שזכו באליפות בעונת 16/17, מכבי לא היו זכאים לכרטיס ליורוליג בשל הישגים המקצועיים, אלא אך ורק בזכות השיריון.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 2:40 pm 
מנהל פורום

העובדה ש"החוזה" נעלם ברגע שהפועל עברה לצ'מפינס מעידה שכנראה לא היה חוזה בטח לא חוזה מחייב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 2:44 pm 
Hall of Famer

גם ביורוקאפ ספק גדול מאד, במקרה הטוב, אם היה באמת מקום שמור לליגה הישראלית. ביורוקאפ 2018/19 לא נכנסה קבוצה ישראלית כשירושלים הלכה, ולמיטב ידיעתי גם לא נשקלה קבוצה ישראלית אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 3:03 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
גם ביורוקאפ ספק גדול מאד, במקרה הטוב, אם היה באמת מקום שמור לליגה הישראלית. ביורוקאפ 2018/19 לא נכנסה קבוצה ישראלית כשירושלים הלכה, ולמיטב ידיעתי גם לא נשקלה קבוצה ישראלית אחרת.

בין אם מיטב ידיעתך מספיקה או לא, על כך מבוססת הטענה של ירושלים - שכן היה מקום שמור לליגה הישראלית ביורוקאפ 17/18, וירושלים נכנסה למקום הזה ולא למקום ששוריין לה. אם הקייס של ירושלים יתקבל בכללותו, הרי שהוא כולל קודם כל את הטענה שאכן היה מקום כזה ששמור לליגה הישראלית.
בהצלחה למכבי לטעון שהיה, וישנו, מקום שמור כזה גם ביורוליג.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 3:20 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ביורוקאפ 2018/19 לא נכנסה קבוצה ישראלית כשירושלים הלכה, ולמיטב ידיעתי גם לא נשקלה קבוצה ישראלית אחרת.
אתה עושה מיקס בין העונות. אתה לא יכול להגיד "עובדה ש..." ואז להגיד "קרה ככה וככה בעונת 18/19" כאשר חוצפן חיובי התבטא סביב מה שקרה בעונת 17/18. ונזכיר שזו גם העונה המוזכרת בדרישתה המתגבשת (כך ע"פ אתרי הספורט בכל אופן) של הפועל אל מנהלת הליגה.

אף אחד מאיתנו לא שח על ספקולציות הקשורות לעונת 18/19 וממילא זה עובדות שאינן יחזיקו מים כי אי אפשר לבסס כתב תביעה, לכאורה, על פני "מה היה קורה אילו ו..". הדיון כרגע הוא על עונת 17/18. בעונה זו, היורוקאפ הצהיר שהכרטיס האוטומטי לא שייך להפועל ירושלים בלעדית, אלא לקבוצה שתסיים במקום הגבוה ביותר בליגה המקומית (חוץ ממכבי תל אביב).

עכשיו אתה יכול לטעון שממילא היורוקאפ שריין את הפועל בשלהי שנת 2016, ואני אגיד לך שהפועל נכנסו על בסיס הווילד קארד בדומה לווילד קארד שראשל"צ קיבלו לעונה הבאה; כלומר אין שום הבדל בין שתי הסיטואציות, ואתה תגיד שלא, ובקיצור - 3 העמודים האחרונים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 3:45 pm 
Hall of Famer

מאחר שחוצפן חיובי בכלל לא דיבר על ויילד קארד (ולמעשה גם ירושלים בטענתה האחרונה לא דיברה על זה), הרי שמי שעשה בוחלטריה זה אתה. אין פה שום ויילד קארד.
הטענה של ירושלים היא למעשה ששריון זה סבבה. אם הוא משתלב עם המקום בליגה אז מגיע המענק כי הוא "לא מתממש", אם הוא לא משתלב במיקום בליגה - אז הוא תופס ובמקסימום לא נראה מזה כסף.
אני מת שהטענה הזו תתקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 4:06 pm 
Sophomore

נו, ואיזה מקום מכבי הגיעו בליגה ש"משתלב" עם השיריון? ליורוליג אף מקום בליגה לא משתלב עם השיריון.
לכן, בין אם הטענה של ירושלים תתקבל או לא, היא לא תקפה עבור מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 4:14 pm 
Hall of Famer

ואם היה רשמית "מקום לליגה הישראלית", עם הסכם בצד ש"מקום לליגה הישראלית" הולך בכל מקרה למכבי, זה מה שהיה משנה את התמונה בעיניך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 4:40 pm 
Junior

בין העונות 1969/1970 - 2006/2007 מכבי הייתה אלופה ברצף (חוץ מהפסקה אחת ב-93/94) ככה שלא היה ניתן לבחון את זה ממילא.

ב-2007/2008 חולון אלופת המדינה ויתרה על השתתפות ביורוקאפ (כלל לא הוצע לה יורוליג - הכרטיס למפעל הלך למכבי), שנקרא אז גביע היול"ב. ב-2009/2010 גלבוע-גליל אלופת המדינה נכנסה למוקדמות היורוליג בסיוע מנהלת הליגה. בלי קשר למכבי שהמשיכה לקבל כרטיס חופשי ליורוליג. כזכור הם לא צלחו את המוקדמות, וגם אם כן, היו צריכים לשחק ביד אליהו ככה שאני לא חושב שהם כ"כ רצו את זה.

בין העונות 2012/2013 - 2016/2017 היו 3 אלופות שונות שאינן מכבי (חיפה, פעמיים הפועל, ראשל"צ). מאז כבר אף אחת לא הוזמנה ליורוליג - הכרטיס למפעל הלך למכבי. וכאמור בעונת 2016/2017 הוכרז רשמית המעבר ל"רישיון A" ושינוי המבנה של המפעל אז אין טעם להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 4:47 pm 
Hall of Famer

אז אני אשאל מה ההבדל בין רשיון A לבין משהו שרשמית נקרא "מקום לליגה הישראלית" ששמור בהסכם שריון לקבוצה מסויימת.
אני חושב שכל נסיון להבדיל בין השניים נגוע בחוסר תום לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 4:52 pm 
Junior

אני לא מבין מדוע אתה כל הזמן מניח על כף המאזניים שני דברים בעת שאחד קיים ואמיתי והשני היפותטי ולא מבוסס.

אי אפשר לנהל דיון רציני ככה. אתה דורש מכולנו להשוות בין:
1. רשיון A - קיים. קורה כבר 2 עונות.
2. "מקום לליגה הישראלית" שהולך בהסכם שריון לקבוצה מסויימת - מה? מה אתה רוצה? מה זה המשפט הלא ברור הזה? או שיש מקום לליגה הישראלית מטעם היורוקאפ (לשעבר מטעם גביע היול"ב), או שיש כרטיס WILD CARD ואם תרצה וכל כך דחוף לך לדחוף את הסמנטיקה הזו - הסכם שיריון. ראשון לציון קיבלה העונה מטעם היורוקאפ WILD CARD למפעל או בשבילך מיסטר "אני אדחוף בכוח את המילה שיריון בכל מקום" - הסכם שיריון לעונת 19/20 ליורוקאפ. עבור זה - ראשל"צ קיבלה מהמנהלת 650,000 ש"ח. בדיוק כפי שהיה להפועל ירושלים בעונת 17/18 אבל היא קיבלה אך ורק 120,000 ש"ח וכעת דורשת, בצדק, להשוות בין 2 המצבים: או שישלמו לנו, או שיגרעו מראשון (לטעמי הכי צודק לגרוע מהם דרך אגב. שהמנהלת לא תעודד להשתתף במפעלים הלא ספורטיביים של ג'ורדי).

הביטוי פתח סוגריים "מקום לליגה הישראלית" שהולך בהסכם שריון לקבוצה מסויימת סגור סוגריים לא ברור לי, ולא לאף אחד אחר. זו המצאה\הכלאה מוזרה שלך שאתה דוחף בכל הודעה באשכול הזה כדי לחזק מגדל קלפים שבנית ואתה חושש שיקרוס.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 4:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 4:58 pm 
Hall of Famer

יש wild card ויש הסכם שריון רב שנתי, שאפשר לגלגל עיניים ולהגיד שזה ויילד קארד שמתחדש כל שנה.... שזה מה שאתה עושה.
זו לא המצאה מוזרה שלי, זה מה שהיה בפועל. להסכם השריון הרב שנתי של ירושלים ב-2016 אף אחד לא התכחש אז, וגם היום לא (חוץ ממך). זה באופן רשמי היה "מקום לליגה הישראלית" ובפועל לא באמת, כשם שראשל"צ לא זומנה ב-2016-17.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' יוני 26, 2019 5:01 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 5:01 pm 
מנהל פורום

אדום88 כתב:
בין העונות 1969/1970 - 2006/2007 מכבי הייתה אלופה ברצף (חוץ מהפסקה אחת ב-93/94) ככה שלא היה ניתן לבחון את זה ממילא.

ב-2007/2008 חולון אלופת המדינה ויתרה על השתתפות ביורוקאפ (כלל לא הוצע לה יורוליג - הכרטיס למפעל הלך למכבי), שנקרא אז גביע היול"ב. ב-2009/2010 גלבוע-גליל אלופת המדינה נכנסה למוקדמות היורוליג בסיוע מנהלת הליגה. בלי קשר למכבי שהמשיכה לקבל כרטיס חופשי ליורוליג.

בין העונות 2012/2013 - 2016/2017 היו 3 אלופות שונות שאינן מכבי (חיפה, פעמיים הפועל, ראשל"צ). מאז כבר אף אחת לא הוזמנה ליורוליג - הכרטיס למפעל הלך למכבי. וכאמור בעונת 2016/2017 הוכרז רשמית המעבר ל"רישיון A" ושינוי המבנה של המפעל אז אין טעם להמשיך.

אתה לא מדייק.
1. גלבוע לא נכנסה למוקדמות בגלל הסיוע של המנהלת. להפך, לא היה צריך כלל סיוע. שנה או שנתיים קודם לכן היורוליג החליט על שיטה שבה יחולקו כרטיסים (במילים שלהם: רישיון B).
כאן אפשר לראות את הטבלה מ2013 (היא לא שונה מהותית מזו שהייתה ב2010). לקחתי אותה מהאתר של היורוליג, אתה יכול לראות את הכתובת.
גלבוע זכתה בכרטיס למוקדמות בזכות.

2. לאור המיקום הנמוך בטבלה של הליגה הישראלית, האלופה בכל שנה (שאינה משוריינת) הייתה תלויה בכך שקבוצות משוריינות ממדינות אחרות כן יגיעו לשלבים הגבוהים בליגות שלהן כדי שיתפנו כרטיסים ליורוליג.
מכבי חיפה אחרי שזכתה באליפות כן קיבלה הצעה לשחק במוקדמות (לאחר ש2 קבוצות אחרות פרשו - רומא ואיגוקאה מהאדריאטית), אבל לטענתם הם קיבלו את ההצעה רק יום לפני סיום הרישום והחליטו לוותר.

3. כבר כתבתי בעמוד הקודם, כנראה פספסת, הרשיונות A/B/C קיימים הרבה לפני 2016. אתה יכול לראות בתגובה הקודמת שלי לינק לאתר של היורוליג שמאשר את זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 5:06 pm 
מנהל פורום

אגב, בעבר כשהשריון עוד עבר דרך מנהלת הליגה, היה הסכם בין ת"א לבין המנהלת על שיריון (נדמה לי ל5 שנים) תמורת פיינל פור.
לא כרטיס חופשי מתחדש ולא משהו שקרוב לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 26, 2019 5:09 pm 
Junior

לרגע לא הכחשתי שבקיץ 2016 (אחרי שראשון זכו באליפות בארנה) הפועל ירושלים שיחקה ביורוקאפ על בסיס כרטיס חופשי. לרגע לא.

אבל התלונה של קברניטי המועדון שלנו היא על עונת 17\18, לפחות כך ע"פ אתרי הספורט.

תודה על המידע המעניין blue. מה לגבי חולון, מדוע הם לא הוזמנו ליורוליג?

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ד' יוני 26, 2019 5:18 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 117 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה