PFE כתב:
ביזאד סופריאן כתב:
Krembo2 כתב:
ביזאד סופריאן כתב:
החתול יובב כתב:
מה שפסיכי שחולון הצליחה בסכום לא מבוטל להביא את הזר הכי חלש שנראה כאן בשנים האחרונות - ראיין תומפסון.
צריך לשחק כל משחק 25 דקות. היחיד שמסוגל ללחוץ על הגארדים של הקבוצה השניה ומכניס קצת אגרסיביות.
אגב ממש לא 140 אלף ובטח לא הזר הכי חלש שנראה בשנים האחרונות....גם לא בחולון.
נו באמת...אני כבר לא יודע אם אתה באמת חושב ככה, או סתם מנסה להגן על העמדה שלך מתחילת העונה.
עם כל הכבוד לאנטליגנציית המשחק והעבודה השחורה המרשימה שלו, וגם ליכולת ההגנתית (שאגב עובדת רק מול פורוורדים או גארדים כבדים. שחקנים זריזים בדך כלל מתגברים עליו די בקלות),
הוא נטל בהתקפה, בקושי מאיים על הסל ואין לו שום תמורה משמעותית.
זה שפעמיים-שלוש במשחק הוא עושה איזה בק סקרין נחמד לקלעי, או מוצא שחקן חותך ממש לא מחפה על החסרונות שלו.
זה לא מה שאתה מצפה מזר, גם לא רביעי-חמישי ברוטציה
הנפילה ברבע השלישי התחילה באופן בולט למדי שהוא ירד לספסל ועלה מלקאי ריצ'ארדסון. אגב, מה התרומה האדירה של מקלאי ריצ'ארדסון ב-26 דקות ? בוא תזכיר לנו. בלי לציין את הנזק האדיר שהוא עושה בכל שניה בהגנה .
תומפסון נתן דקות טובות בהגנה על דורסי. נכון לרגע זה הוא היחיד בקו האחורי שנותן איזשהו אימפקט בהגנה ולכן חייב לשחק.
בכל מקרה העיקר שפיטרו את דרוקר בבהילות בלי למצוא מאמן ועוד יותר כיף ששמחון לא שיחק בכלל, מלקאי שיחק 26 דקות והרוש להטט על המגרש ברבע האחרון. אני מקווה שאתה מבסוט.
אני מתחיל לחשוש שהיוזר ביזאד סופריאן זה דרוקר...
אתה נכנס בדן שמיר בכל הזדמנות ומגן על דרוקר בלי קשר למציאות....
לפני שאתה מעביר בקורת על חרוש תבדוק טוב את עצמך... מי הימר על זרים צעירים ללא נסיון באירופה אני או דרוקר... הימר על פוסטר, רצ'רדסון, קופיין ועוד אחד בדרך אנחל ואחד שעזב גונסון
עדיף כבר הסקאוטינג של פרנקו לפחות אתה יודע מה תקבל
הפוך גוטה.
מה שאמרתי על דן שמיר - צדקתי. מתברר שגם באוסטרליה הוא פח, ועוד עם גלן רייס.
לגבי דרוקר, כל הזמן אמרתי שהפיטורין שלו לא מקצועיים. הכתבות שבאו לאחר הפיטורין מראות שאכן כך. בכלל, הניסיונות לשפוט מאמן אחרי בקושי חודשיים שיודעים שגם באילת פתח חלש, זה מראה לי על חובבנות ומגמתיות אבל כמו שאמרתי ממילא החלק המקצועי לא היה הדומיננטי בפיטורים.
לגבי הזרים שציינת, פוסטר שחקן נהדר, קופיין בסדר גמור ודלגאדו עוד יראה מה הוא שווה. ריצ'ארדסון וג'ונסון ממילא שחקנים שדחפו לו כך שאין מה להתייחס.
והכי חשוב, אם עוד לא הבנת. הבעיה שלך זה לא הזרים אלא הישראלים...האוריגינל, לא האוול.