סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 5:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כריסטמס ב-NBA
הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 5:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מה בדיוק ה"אמרתי לכם" (המטופש שלי)?

אטט, צודק. לא כתבת "לא ישאר מי שיקלע", טענת אגב עזיבתו של ברוגדון שמילווקי איבדה איום קליעה שיהיה לה חשוב מאד בפלייאוף. אז אני מראה שיש למילווקי יופי של איומי קליעה. די פשוט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 5:32 pm 
Senior

אני לא באמת מבין את הצורך בהיתממות. ה'אמרתי לכם' זה העקיצות אחרי משחק שמתאים לטענה שלך.

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 6:14 pm 
Hall of Famer

משחק כלשהו הוא לא נקודה, רק תבלין. אני ממשיך לסבור שהעובדה שמילווקי היא הקבוצה בעלת המאזן הטוב בליגה ובעלת פתרונות מעל הממוצע בתחום הקליעה, מראה שהעזיבה של ברוגדון היתה קצת פחות דרמטית ממה שתואר על ידי אטט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 8:25 pm 
Sophomore

האם מילוואקי עלולים מאוד להתבאס בפלייאוף שהרכז שלהם הוא בלדסו ולא ברוגדון? ברור. האם זה יכול להיות ההבדל בין קבוצה שעושה גמר מזרח לאלופה? לדעתי כן...

לא יודע בנוגע לקליעה אבל ברוגדון שחקן סופר חכם וקבוצות שזוכות באליפות נוטות להחזיק שחקנים חכמים. מילוואקי ויתרה על שחקן כזה בשביל שום דבר משמעותי בעצם על המגרש.

יאניס לא יאיים בעזיבה של מילוואקי משתי סיבות: א. זה לא האופי שלו. ב. הוא מספיק טוב כדי שמילוואקי תהיה קבוצת צמרת רק בזכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 8:32 pm 
Hall of Famer

כמה מילווקי נפגעה מקצועית מההחלה לוותר על ברוגדון-נדע בהמשך. היתה שם אמירה עקרונית, בדיעבדית כרגיל, של אטט שניסה להגיד שקבוצות שמתכננות אליפות חייבות להוציא כסף בלי חשבון כדי להשאיר כל כלי שעשוי להיות יעיל, למשל ברוגדון. זה מופרך ניהולית (כלומר, ברור שאפשר לנקוט בגישה כזו אבל זו ממש לא ברירת המחדל המתחייבת), ובינתיים זה גם נראה מופרך מקצועית. על זה אני מרפרף מדי פעם. ואם נחיה גם נראה מה יהיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 9:20 pm 
Sophomore

יאניס הוא הבעיה. הוא סוג של דוויט האוורד של הפאוורים. נשען על 2 מובים קטלניים, אבל כל סופרסטאר שמכבד את עצמו, חייב שיהיו לו עוד כמה שפנים בכובע. זה לא חייב להיות בהכרח קליעה מ-3, גם פלואטר (ברח לי השם בעברית), היה ממש עוזר לו, ושחקן גבוה היה נאלץ לצאת אליו ולא להמתין ליד הסל כמו שאמביד עשה שלשום.

אני לא חושב שהתוספת של ברוגדון הייתה משנה הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 9:22 pm 
Hall of Famer

אה אוקיי יאניס הוא הבעיה. אפשר להתקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 11:49 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כמה מילווקי נפגעה מקצועית מההחלה לוותר על ברוגדון-נדע בהמשך. היתה שם אמירה עקרונית, בדיעבדית כרגיל, של אטט שניסה להגיד שקבוצות שמתכננות אליפות חייבות להוציא כסף בלי חשבון כדי להשאיר כל כלי שעשוי להיות יעיל, למשל ברוגדון. זה מופרך ניהולית (כלומר, ברור שאפשר לנקוט בגישה כזו אבל זו ממש לא ברירת המחדל המתחייבת), ובינתיים זה גם נראה מופרך מקצועית. על זה אני מרפרף מדי פעם. ואם נחיה גם נראה מה יהיה.

זה כמובן לא מה שניסיתי להגיד.
זה מדהים כמה לא מעניין אותך להבין מה אני אומר
אלא רק לשכנע שאתה צודק, גם אם זה אומר לעוות כל מלה שאני כותב.

אני לא כתבתי שקבוצות שמתכננות אליפות חייבות להוציא כסף בלי חשבון כדי להשאיר כל כלי שעשוי להיות יעיל.
אני כתבתי שקבוצות שהן כבר קונטנדריות, כמו מילווקי, צריכות לשמור על ה-core שלהן (לרוב 3-4 שחקנים מרכזיים).

זה לא רק לא מופרך ניהולית, זה כמעט ברור מאליו.
זכייה באליפות פעמים רבות אומרת כניסה למס בשלב מסוים.
נתתי את הדוגמה של אוקלוהומה סיטי שהפסידה, סביר להניח, שושלת אליפויות כאשר מכרה את הארדן כדי להימנע מהגורל הזה.
סביר להניח שהם איבדו כמה אליפויות ולא מעט כסף במהלך הזה.

מופרך מקצועית?
לא לפי המשחק עם פילי שבו מתיוז ובכלל הקו האחורי של מילווקי ״כיכב״.
נחיה ונראה. כך או כך, ה״הוכחות״ שאתה צובר בליגה הסדירה וטורח לפרסם עם נימת הלגלוג הרגילה שלך לא שוות שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 1:11 am 
Hall of Famer

מה שמתקשים להבין פה זה שעונה רגילה זה יפה אבל בפלייאוף זה שונה.
ואגב לדעתי בוסטון יותר מפחידה את הבאקס מפילי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 10:57 am 
Junior

Att כתב:
אני לא כתבתי שקבוצות שמתכננות אליפות חייבות להוציא כסף בלי חשבון כדי להשאיר כל כלי שעשוי להיות יעיל.
אני כתבתי שקבוצות שהן כבר קונטנדריות, כמו מילווקי, צריכות לשמור על ה-core שלהן (לרוב 3-4 שחקנים מרכזיים).

זה לא רק לא מופרך ניהולית, זה כמעט ברור מאליו.
זכייה באליפות פעמים רבות אומרת כניסה למס בשלב מסוים.
נתתי את הדוגמה של אוקלוהומה סיטי שהפסידה, סביר להניח, שושלת אליפויות כאשר מכרה את הארדן כדי להימנע מהגורל הזה.
סביר להניח שהם איבדו כמה אליפויות ולא מעט כסף במהלך הזה.

מופרך מקצועית?
לא לפי המשחק עם פילי שבו מתיוז ובכלל הקו האחורי של מילווקי ״כיכב״.

אבל זה בדיוק מה שמילווקי עשו - שמרו על יאניס-מידלטון-לופז-בלדסו. הם כן שמרו על הליבה שלהם (כפי שציינת, 3-4 שחקנים מרכזיים) רק כנראה לא על המרכיבים הנכונים בליבה (TBD).
מפתיע אותי שאתה עם כל הביקורת שלך על חוזים ארוכים וגדולים לשחקנים בינוניים חושב שצריך לשלם 20 מיליון על ברוגדון בנוסף לבלאדסו ובעצם למנוע כל אופציה להחתמות והתחזקות (מעבר לטריידים) ב4 העונות הקרובות (החוזים של לופז, בלאדסו וברוגדון).

גם במקרה OKC הטעות לא היית ויתור על שחקן אלא הויתור על הארדן. כנראה שאם בזמנו היה בוחרים להשאיר את הארדן ולא את איבקה אז לקבוצה היה ביג 3 מטורף (וזה בלי לדבר על התמורה העלובה שקיבלו על הארדן או על זה ששיחררו אותו תמורת כלום עם עוד שנה בחוזה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 1:02 pm 
Hall of Famer

תודה שקי, חסכת לי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 3:40 pm 
Hall of Famer

נובמת, אף אחד מכם - וגם לא מילווקי - לא חושב שלופז שחקן טוב יותר או חשוב יותר למילווקי מברוגדון.
אתם כרגיל טוענים משהו כדי לטעון.

הביקורת שלי על חוזים ארוכים וגדולים לשחקנים בינוניים קשורה ליכולת להשיג את אותו core מנצח.
אם אתה משקיע בשחקנים בינוניים, אתה לא משאיר מקום לכוכבים.

עם זאת, דברים משתנים ברגע שאתה מסיים את שלב הבנייה. אם כבר השגת את ה-core שלך, אתה חייב לשמור עליו.
לרוב זה אומר לשלם יותר למי שכבר אצלך.

מעניין איזו התחזקות והחתמות החוזה של ברוגדון היה מונע :roll:
אחרי שיאניס יקבל חוזה סופרמקס, אתה חושב שלמילווקי יישאר קאפ ספייס?
זו אגדה שאני לא חושב שאתה מאמין בה בעצמך.

לגבי OKC, הם לא היו צריכים להיפטר מאיבאקה. הם היו צריכים לשלם מס.
למה שהם יגיעו לגמר הליגה ואז יתחילו להיפטר משחקנים שהם חלק מה-core הצעיר והמבטיח שלהם?
צפיתם בהם עושים טעות אסטרטגית ואתם מציעים להם - בדיעבד! - לחזור ולעשות טעות דומה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 5:34 pm 
Hall of Famer

בסדר, אנחנו טוענים כדי לטעון ואתה טוען כי?

די ברור מה כל אחד פה חשב וחושב. אתה היחיד שלאחר שהוא מעלה תאוריה והמציאות מראה לו משהו אחר (לא בהכרח המקרה הנוכחי, אין בעיה לחכות לפלייאוף)-אונס אותה בפליק-פלאקים. ברור שבמשתמע אתה גם מבין הרבה יותר טוב את תפקיד הג'יאם מכאלה שמחזיקים אותו בפועל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 8:29 pm 
Hall of Famer

זה היה יכול להיות דיון הרבה יותר מעשיר ופורה אם היית מתייחס לדברים שהעליתי.
אבל זה כמובן לא נוח מבחינתך.

לעצם השאלה (המכשילה), אני חושב שה-GMים כיום ברובם יותר מתוחכמים מאלו שהיו לפני מספר שנים, כך שאני לא מבין בהכרח יותר מהם,
אבל כמעט כל מי שאני חשבתי שהוא גרוע והצבעתי (בהרחבה ולא בדיעבד) על טעויות אסטרטגיות של אותו FO פוטר לבסוף אחרי תוצאות גרועות
והליגה הולכת יותר ויותר לכיוון שאני ואנשים חכמים ממני חשבו שהוא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 9:25 pm 
Senior

הממ, אני בטוח שבלופז חשוב יותר למילווקי מאשר ברוגדון ולא חושב שזה אפילו קרוב.

אני מנסה להבין אם כתבת את זה בגלל שאתה נסער בויכוחים או שלא צפית במילווקי משחקים בשנתיים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 10:35 pm 
Junior

Att כתב:
נובמת, אף אחד מכם - וגם לא מילווקי - לא חושב שלופז שחקן טוב יותר או חשוב יותר למילווקי מברוגדון.
אתם כרגיל טוענים משהו כדי לטעון.

ממש לא חושב שברוגדון חשוב מלופז למילווקי, לופז משלב רימ-פרוטקטור וקליעה משלוש שמאוד מתאים לסגנון של מילווקי. לשים ביג מן בצבע יתקע את יאניס ולופז תפור על הסגנון הזה לגמרי.
בהנתן זה שהCORE כפי שהגדרת אותו כוללים 3-4 שחקנים אני לגמרי חושב שזה יאניס-מידלטון-לופז והם בחרו ברביעי את בלאדסו (והיל) על חשבון ברוגדון. אולי החלטה לא טובה אבל זו ההחלטה שלהם

Att כתב:
מעניין איזו התחזקות והחתמות החוזה של ברוגדון היה מונע :roll: .
אחרי שיאניס יקבל חוזה סופרמקס, אתה חושב שלמילווקי יישאר קאפ ספייס?
זו אגדה שאני לא חושב שאתה מאמין בה בעצמך.

מקבל את ההערה... מבחינת שוק חופשי זה כנראה באמת לא רלוונטי.

Att כתב:
לגבי OKC, הם לא היו צריכים להיפטר מאיבאקה. הם היו צריכים לשלם מס.
למה שהם יגיעו לגמר הליגה ואז יתחילו להיפטר משחקנים שהם חלק מה-core הצעיר והמבטיח שלהם?
צפיתם בהם עושים טעות אסטרטגית ואתם מציעים להם - בדיעבד! - לחזור ולעשות טעות דומה?

השאלה היחידה המעניינת לגבי OKC זה למה הם החליטו שנה קודם לשבור את הכלים תמורת החזר כל כך נמוך על הטרייד כשיש להם עוד שנה לראות את מי הם רוצים - איבקה או הארדן.
הביקורת עליהם בזמן אמת לא הייתה על זה שהם רצו רק אחד מבין הארדן או איבקה אלא זה שבחרו דווקא באיבקה ויותר מזה - שקיבלו את ההחלטה שנה לפני הזמן (וקיבלו כלום בפיתה על זה) כי הם התעצבנו על הארדן שלא התגמש

מילווקי כבר עכשיו חמישית בליגה מבחינת משכורות עם 134 מיליון, 25 מעל התקרה, זה אומר שעל החוזה של ברוגדון (20 מיליון) הם היו מגיעים ל154 מיליון (45 מיליון מעל התקרה) להבנתי (מויקיפדיה, לא המקור הכי מוצלח) הם משלמים 3.75 דולר על כל דולר חריגה מעל ל20 מיליון, זה אומר 475% מערך החוזה (על כל דולר עוד 3.75) שזה יוצא בערך 95 מיליון דולר רק על החוזה של ברוגדון לעונה הקרובה... אני מבין שבעיניך זה כלום אבל אפשר להבין למה קבוצה לא רוצה להוציא 95 מיליון דולר על שחקן משלים (שחקן משלים טוב, אבל משלים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 28, 2019 10:44 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
זה היה יכול להיות דיון הרבה יותר מעשיר ופורה אם היית מתייחס לדברים שהעליתי.
אבל זה כמובן לא נוח מבחינתך.

לעצם השאלה (המכשילה), אני חושב שה-GMים כיום ברובם יותר מתוחכמים מאלו שהיו לפני מספר שנים, כך שאני לא מבין בהכרח יותר מהם,
אבל כמעט כל מי שאני חשבתי שהוא גרוע והצבעתי (בהרחבה ולא בדיעבד) על טעויות אסטרטגיות של אותו FO פוטר לבסוף אחרי תוצאות גרועות
והליגה הולכת יותר ויותר לכיוון שאני ואנשים חכמים ממני חשבו שהוא נכון.

מה לא נוח? התייחסתי איזה 5 פעמים למה שכתבת. אני יודע בעל פה את העמדה שלך, והגבתי עליה בפירוט. אתה זה שהתעלם מטיעונים של איזה 4 יוזרים שנתנו לך את ההגיון שבלשלוח את ברוגדון כמו שהבאקס עשו.

ואוקיי, אתה לא בהכרח מבין יותר מהג'יאמס, והליגה הולכת לכיוון שחשבת שהוא נכון. כמו הינקי למשל. וגם מרוסאס נדמה לי שהתלהבת. ועזוב, אתה בכלל ג'יאם מבוזבז, מה אתה עושה פה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 29, 2019 2:36 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
6 הקבוצות עם אחוז הפיק אנד רול הנמוך בליגה הן יוסטון, פילדלפיה, לייקרס, מילווקי, טורונטו ודנבר.

זה נתון מעניין
כיצד אנו מפרשים אותו? שלקבוצות טובות יש נשקים ייחודיים וטובים יותר מאשר התרגילים ה"סטנדרטיים"?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 29, 2019 4:21 am 
Junior

הלייקרס שומרים את הפיקנרול של לברון וad לפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 29, 2019 12:51 pm 
Senior

לא חושב שיש תשובה אחת ברורה. פילי והלייקרס מובילים את הליגה בפוסטאפים. דנבר מובילים בהנד-אוף. מילווקי וטורונטו מובילים במתפרצות. יוסטון כמובן מובילים באייסוליישן.
בנוסף יוטה מובילים את הליגה בפיק אנד רול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 29, 2019 3:55 pm 
Hall of Famer

אני מבין שפילי שוב פעם הולכת לפוסט אפ של דיקמבה. מפגרים, מה הם חושבים שזה עובד טוב כמו הפוסט אפ של שאק בלייקרס? ברור שוינס והרפטורס ירוצו כמה שיותר, צריך לנצל את ההיילייטס של הכוכב. סטיבי פרנצ'ייז כרגיל משחק נגד כל העולם ביוסטון והורס את הקבוצה ורק הזקנים של יוטה לא נגמרים לעולם.
ממש נתונים של 2001 יצאו לך, יובל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 71 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 60 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה