סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 7:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 3:38 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
כשאתה אומר שקיובן 'ירד לתחתית' חשוב להבהיר משהו - מארק קיובן במשך שנים סירב לעשות טנקינג, וכשאני כותב טנקינג אני מתכוון לטנקינג הרגיל שהיה נהוג בליגה במשך שנים, לפני שהגיע הינקי, שבו בשליש האחרון של העונה קבוצות שלא בתמונת הפלייאוף מתחילות להושיב את החמישייה יותר ויותר על הספסל כדי להפסיד עוד כמה משחקים ולהתקדם בלוטרי.
כשקיובן אמר סוף סוף ברעיון שהמאבס מתכננים לעשות טנקינג, הוא התכוון לטנקינג מהסוג הזה - בכתבה שהבאת המאזן של דאלאס הוא 18-40, כלומר נשארו כולה 24 משחקים בעונה.
ז"א שאנחנו מדברים בדיוק על שליש עונה שבה דאלאס הלכו לפי השיטה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 3:59 pm 
Sophomore

אכן. עונה לפני ה''טאנקינג'', קיובן לחלוטין כיוון לפלייאוף על אדי הדלק של נוביצקי, עם ההחתמה הרעה של ברנס על מקס' (שחקן צעיר יחסית, אבל לא רוקי, כזה שברור שכבר לא יהיה כוכב אמיתי בליגה. זה מישהו שמחתימים על מקס כאבן פינה ל-core?) וצירוף של וטרנ'ס כמו דרון ויליאמס ובוגוט.
זה לא הצליח, בחרו בלוטרי את דניס סמית', ואז היה קיץ שבו באמת לא החתימו יותר מדי - אבל המשיכו לרוץ עם סגל שכלל בעיקר וטרנס בלי לעשות מהלכים להשגת נכסים לעתיד. בדראפט עשו את המהלך על לוקה, וישר חיזקו בוטרן איכותי - דיאנדרה ג'ורדן, לחלוטין לא קשור לטיימליין ולפני שברור מה יש להם ביד עם לוקה הרוקי.

Att, יש פה כמה וכמה מהלכים שנוגדים באופן בסיסי דברים שהצגת פה כעקרונות נכונים לבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 5:02 pm 
Sophomore

אני מסכים שההודעה שההודעה של result orinted ,att, דאלאס לבינתיים בבסט קייס סנריו מאז טרייד פרוזינגס, לוקה עשה קפיצה ענקית, ופרוזינגס לא נפצע ונראה טוב.

יחד עם זאת אני לא מסכים שמה שדאלאס עשו בטרייד פרוזינגס נוגד את האסטרטגיה של att/הינקי, הם לקחו הימור על למעלה במקום ללכת על בנייה, ולקחו הזדמנות על פונטציאל לכוכב (פרוזינגס), כשיש להם פונטציאל לכוכב ביד (לוקה), זה הימור בעל סיכוי גבוה לא להצליח ולהיות תקועים בבינוניות אז אפשר להחליט לא ללכת על ההימור על פי הינקי, אבל כן יש אפסייד והגיון לזה גם עם אנחנו באסטרטגית הינקי זה לא משהו שסותר פשוט היה צריך להחליט אם זה הימור שמספיק שווה לקחת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 5:51 pm 
Sophomore

הטרייד על פורזינגיס היה חתיכת צל"ש או טר"ש, אבל הימור הגיוני ומעניין, שהגיע גם אחרי שראו שלוקה עשוי להיות סופרסטאר אמיתי. עם זאת, שאר המהלכים שבוצעו לא ממש מעידים על אסטרטגיית טנקינג וצבירת נכסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 6:33 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
הטרייד על פורזינגיס היה חתיכת צל"ש או טר"ש, אבל הימור הגיוני ומעניין, שהגיע גם אחרי שראו שלוקה עשוי להיות סופרסטאר אמיתי. עם זאת, שאר המהלכים שבוצעו לא ממש מעידים על אסטרטגיית טנקינג וצבירת נכסים.

רק אני חושב שפורזינגיס די אוברייטד? ספוטאפ שוטר טוב וזהו. מתקשה בגדול ליצור בעצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 6:46 pm 
Hall of Famer

פורזינגיס הוא אחד הגבוהים היעילים בליגה (בשני הצדדים למען האמת) כשהוא בריא. לא יוצר לעצמו? אולי לא בכדרור, אבל כמו דוראנט ברגעיו הגדולים זה לא משנה, כי הוא פשוט קולע מעל כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 7:02 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
פורזינגיס הוא אחד הגבוהים היעילים בליגה (בשני הצדדים למען האמת) כשהוא בריא. לא יוצר לעצמו? אולי לא בכדרור, אבל כמו דוראנט ברגעיו הגדולים זה לא משנה, כי הוא פשוט קולע מעל כולם.

מכל האנשים אתה משווה לדורנט? אחד הטובים בליגה שיוצר בעצמו (דרך כדרור)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 7:03 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
ido כתב:

רק אני חושב שפורזינגיס די אוברייטד? ספוטאפ שוטר טוב וזהו. מתקשה בגדול ליצור בעצמו

הוא ממש לא אוברייטד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 7:08 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
אני מסכים שההודעה שההודעה של result orinted ,att, דאלאס לבינתיים בבסט קייס סנריו מאז טרייד פרוזינגס, לוקה עשה קפיצה ענקית, ופרוזינגס לא נפצע ונראה טוב.

יחד עם זאת אני לא מסכים שמה שדאלאס עשו בטרייד פרוזינגס נוגד את האסטרטגיה של att/הינקי, הם לקחו הימור על למעלה במקום ללכת על בנייה, ולקחו הזדמנות על פונטציאל לכוכב (פרוזינגס), כשיש להם פונטציאל לכוכב ביד (לוקה), זה הימור בעל סיכוי גבוה לא להצליח ולהיות תקועים בבינוניות אז אפשר להחליט לא ללכת על ההימור על פי הינקי, אבל כן יש אפסייד והגיון לזה גם עם אנחנו באסטרטגית הינקי זה לא משהו שסותר פשוט היה צריך להחליט אם זה הימור שמספיק שווה לקחת אותו.

אני לא רואה איך זה סותר את האסטרטגיה של הינקי או בכלל את מה שאני מאמין בו.
פה ושם בקצוות דאלאס עשו דברים לא נכונים (בארנס למשל, החוזה לדיאנדרה) אבל באופן כללי, הם הלכו על שני שחקנים צעירים עם אפסייד סופר גבוה שכבר הוכיחו את עצמם. הם עשו את זה במהירות ובאגרסיביות.
אז כן, כמו בכל פעם שמתכנסים ל-core, יש בזה הימור מסוים (פורזינגיס כמו אמביד הוא סיכון לפציעה) אבל ההימור הוא סביר מאוד והאפסייד משתלם.
core של לוקה ושל פורזינגיס יכול פוטנציאלית לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 7:11 pm 
Senior

kakon3 כתב:

להינקי היו הרבה רעיונות, חלקם מוצלחים, חלקם רעים, אבל האסטרטגיה שלו בסופו של דבר הייתה לנסות להשיג נכסים ששווים קונטנדרית, כשהדרך לעשות את זה היא בעיקר לאגור כמה שיותר בחירות דראפט, בעיקר גבוהות ועד שהשגת את הנכסים האלו לא לנסות לנצח, לא להתרומם מהר מדי ולהסתכן בבינוניות.

דאלאס ממש לא עשו את זה, הם התנהלו בחורה שנוגדת מאוד את תורתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 7:20 pm 
Senior

Att כתב:
kakon3 כתב:

אני לא רואה איך זה סותר את האסטרטגיה של הינקי או בכלל את מה שאני מאמין בו.
פה ושם בקצוות דאלאס עשו דברים לא נכונים (בארנס למשל, החוזה לדיאנדרה) אבל באופן כללי, הם הלכו על שני שחקנים צעירים עם אפסייד סופר גבוה שכבר הוכיחו את עצמם. הם עשו את זה במהירות ובאגרסיביות.
אז כן, כמו בכל פעם שמתכנסים ל-core, יש בזה הימור מסוים (פורזינגיס כמו אמביד הוא סיכון לפציעה) אבל ההימור הוא סביר מאוד והאפסייד משתלם.
core של לוקה ושל פורזינגיס יכול פוטנציאלית לקחת אליפות.

אבל שום דבר מזה לא קרה. הם החתימו את בארנס, דרון ויליאמס, אנדרו בוגוט (והמשיכו עם ווס מתיוז ונוויצקי). זו הייתה הקבוצה שלהם בעונה הזו. אף שחקן צעיר (להוציא את בארנס שהיה כבר ברור מה התקרה שלו). זו קבוצה שמנסה להפסיד? קבוצה שנבנת ככדי להשיג נכסים?

בעונת הרוקי של לוקה הם הביאו את דיאנדרה ג'ורדן כתגבור נוסף

יש להם רוקי מאוד טוב והם עשו טרייד שמישכן את העתיד שלהם על שחקן עם בעיות בריאות מהחמורות בליגה (שזה לא מפתיע כי הוא שחקן עם מימדים פיזיים בלתי סבירים בעליל). אני בעד המהלך אבל אם פורזינגיס היה נפצע השנה היית מדבר על איך בזבזו את העלייה של לוקה על האצת בניה.

פה ושם בקצוות? אתה פתחת ת'רד על ההחתמה של ניקו מלי (!!). לקיובן לא היה שום עניין בפרוסס הזה. בכל פעם שהוא חשב שיש סיכוי כלשהו ללכת קדימה הוא הלך על זה. חלק טעה חלק צדק. אבל זו אותה גישה בדיוק שלקחו קבוצות שאתה מבקר פה כל הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 7:35 pm 
Hall of Famer

satriani כתב:
נורטון כתב:

מכל האנשים אתה משווה לדורנט? אחד הטובים בליגה שיוצר בעצמו (דרך כדרור)?

השוויתי לדוראנט באספקט אחד, לא בכולם. ברור שדוראנט יוצר טוב בהרבה מכדרור. אבל לשניהם יש את היכולת לזרוק מגבוה בלי שהשומר יכול לעשות עם זה הרבה.
ואם כבר - בעיניי פורזינגיס טוב מדוראנט כשהוא בלי הכדור ביד (או שמא לדעתך, גם רג׳י מילר או ריי אלן לא היו שחקנים ״יוצרים״).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 8:51 pm 
Sophomore

מעבר למה שנורטון כתב, פרוזינגס יודע גם לחדור עד לטבעת מהפרימטר. לא נוביצקי, אבל מאוד מרשים ביחס לגבוה, בטח במימדים שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 9:24 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
מעבר למה שנורטון כתב, פרוזינגס יודע גם לחדור עד לטבעת מהפרימטר. לא נוביצקי, אבל מאוד מרשים ביחס לגבוה, בטח במימדים שלו.

לא טוען שהוא חסר יכולת. אבל יש בו משהו שתלוי באחרים.
שאלה את מי אתם לוקחים? KAT או KP?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 9:29 pm 
Hall of Famer

קאט הוא בעיה רצינית. לכאורה יש לו יותר כלים מאשר כל סנטר אחר כולל אמביד, הוא אמור להיות סופרסטאר.
אבל הוא רך כחמאה ודי נטול ביצים - בקיצור, יכולות אין ספק שקאט, אבל בריא -אני כנראה מעדיף את פורזינגיס עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 10:34 pm 
Sophomore

stavs כתב:
להינקי היו הרבה רעיונות, חלקם מוצלחים, חלקם רעים, אבל האסטרטגיה שלו בסופו של דבר הייתה לנסות להשיג נכסים ששווים קונטנדרית, כשהדרך לעשות את זה היא בעיקר לאגור כמה שיותר בחירות דראפט, בעיקר גבוהות ועד שהשגת את הנכסים האלו לא לנסות לנצח, לא להתרומם מהר מדי ולהסתכן בבינוניות.

דיברתי רק על טרייד פרוזינגס, בגדול מסכים דאלאס אכן פעלו באופן שנוגד וניסו לשמור את עצמם כל הזמן למעלה גם כשנגמר קבוצת האליפות והגיע הזמן לפרק ולבנות מחדש.
עשו את זה מתוך סוג של כבוד לנוביצקי והאליפות שהביא וקהל האוהדים שרגיל לפליאוף, זה בעיני טעות שמובילה לבינוניות כמעט תמיד שתצריך בכל מקרה פירוק לאחר מכן, רואים את זה עכשיו עם סאן אנטוניו שאחרי שהתפרקה הקבוצה של דנקן וגם קוואי לא נשאר, במקום לבנות שוב ניסו עם אלדריג' ודה רוזן וזה מוביל לבינוניות שתצריך בנייה אלא אם כן שוב יהיו להם פגיעות מדהימות בבחירות מאוחרות. הם עשו זאת מניח כדי להשאיר את פופוביץ (ואולי עוד צוות שסביבו לא יודע איך זה הולך שם) שוודאי אין לו סבלנות לבנייה.
במזל ענק זה מצליח לדאלאס שעם רק חצי עונה של טנקינג אגרסיבי, ובחירה גבוהה יחידה הם פגעו בול בסופרסטאר, כמובן שהקרדיט מגיע להם על זיהוי הכשרון אבל גם אם הם הכי טובים שאפשר בזה, זה עדיין פוקס ענק לפגוע בבחירה יחידה של מס' 3 ככה.
קבוצות שאולי כן יכולות בהצלחה כל הזמן להיות מעלה בלי ללכת לבנייה כמעט זה קבוצות ל.א וניורק, שגם יש להם מותג שחשוב יותר שיהיה למעלה כל הזמן, אז הם עלולים לשלם מחיר גבוהה יותר על בנייה זמנית וגם הם יכולים להביא כוכבים מהשוק החופשי ולא הדראפט רק בגלל העיר והמותג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 11:11 pm 
Hall of Famer

kakon3 כתב:
stavs כתב:

דיברתי רק על טרייד פרוזינגס, בגדול מסכים דאלאס אכן פעלו באופן שנוגד וניסו לשמור את עצמם כל הזמן למעלה גם כשנגמר קבוצת האליפות והגיע הזמן לפרק ולבנות מחדש.
עשו את זה מתוך סוג של כבוד לנוביצקי והאליפות שהביא וקהל האוהדים שרגיל לפליאוף, זה בעיני טעות שמובילה לבינוניות כמעט תמיד שתצריך בכל מקרה פירוק לאחר מכן, רואים את זה עכשיו עם סאן אנטוניו שאחרי שהתפרקה הקבוצה של דנקן וגם קוואי לא נשאר, במקום לבנות שוב ניסו עם אלדריג' ודה רוזן וזה מוביל לבינוניות שתצריך בנייה אלא אם כן שוב יהיו להם פגיעות מדהימות בבחירות מאוחרות. הם עשו זאת מניח כדי להשאיר את פופוביץ (ואולי עוד צוות שסביבו לא יודע איך זה הולך שם) שוודאי אין לו סבלנות לבנייה.
במזל ענק זה מצליח לדאלאס שעם רק חצי עונה של טנקינג אגרסיבי, ובחירה גבוהה יחידה הם פגעו בול בסופרסטאר, כמובן שהקרדיט מגיע להם על זיהוי הכשרון אבל גם אם הם הכי טובים שאפשר בזה, זה עדיין פוקס ענק לפגוע בבחירה יחידה של מס' 3 ככה.
קבוצות שאולי כן יכולות בהצלחה כל הזמן להיות מעלה בלי ללכת לבנייה כמעט זה קבוצות ל.א וניורק, שגם יש להם מותג שחשוב יותר שיהיה למעלה כל הזמן, אז הם עלולים לשלם מחיר גבוהה יותר על בנייה זמנית וגם הם יכולים להביא כוכבים מהשוק החופשי ולא הדראפט רק בגלל העיר והמותג.

כמובן שבדיעבד חלקנו חכמים.
בזמנו דובר על סמית ג׳וניור כגניבה ופוטנציאל ענק. השם שעלה להשוואה היה לילארד.
אם זה היה מתממש היינו מדברים אחרת.
https://thesmokingcuban.com/2017/07/16/ ... ith-jr-to/

https://thesixersense.com/2017/05/12/nb ... a-76ers/4/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 21, 2020 11:26 pm 
Sophomore

satriani כתב:
כמובן שבדיעבד חלקנו חכמים.
בזמנו דובר על סמית ג׳וניור כגניבה ופוטנציאל ענק. השם שעלה להשוואה היה לילארד.
אם זה היה מתממש היינו מדברים אחרת.
https://thesmokingcuban.com/2017/07/16/ ... ith-jr-to/

https://thesixersense.com/2017/05/12/nb ... a-76ers/4/

נכון לא הזכרתי שהיתה להם גם בחירה מס' 9, זה לא סופר משנה, עדיין להוציא מ3+9 את דונציץ' (ואפילו נוריד את התרומה של סמית לטרייד של פרוזינגס) זה מזל ענק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 4:21 am 
מנהל פורום

טוב שרג'י ג'קסון לא פותח בקליפרס, מתחרה רציני על תואר השחקן הבלתי נסבל בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 4:23 am 
מנהל פורום

מצד שני איזה תענוג לראות את פורזינגיס משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 4:46 am 
Hall of Famer

הקליפרס הם דושבגים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 4:49 am 
Hall of Famer

קוואי משתמש בהרבה ידיים בהתקפה.
לא חשבתי שאראה שחקן בגודל של קלבר שומר על קוואי. הבחור מזיז רגליים, חוסם טוב. רוב טוב דופק שלשות פנויות. רול פלייר נפלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 5:31 am 
Sophomore

לוקה מאופק היום ומחטיא הרבה עונשין, כנראה שלא בא לו על השיא לשלושה משחקים רצופים. דאלאס ביזבזה את הדקות של בובאן (או שהקליפרס התכוננו טוב הפעם). בקליפרס קוואי מצוין עם 18 וכל אחד משאר שחקני החמישיה רחוק סל אחד מספרות כפולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 5:38 am 
Hall of Famer

ג'ורג' ממשיך בשלו.
קוואי ממשיך בשלו והוא רמה מעל כולם. בשני צידי המגרש.
בובן לא מקבל כדור. סתם בזבוז..לא מובן.
KP ואח של קרי טובים..השאר לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 22, 2020 6:17 am 
Sophomore

קארי מצוין היום, לא רק קולע מהמקום, אבל דאלאס לא מצליחה לעצור את הקליפרס בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 196 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 114 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: