סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 12:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 2:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
השאלה היא האם טים דאנקן גם אחראי לכך שכל כך הרבה אנשי מקצוע מוערכים (מאמנים, עוזרים, GM כמדומני) התפתחו במערכת של הספרס ולאחר מכן קיבלו ג'ובים בליגה?
אתה יכול לטעון דבר דומה, שבעקבות ההצלחה העקבית בספרס הם קיבלו את ההזדמנות - ורבים אחרים כמוהם היו מצליחים באותה המידה לו היו מקבלים את הקרדיט.
על פניו הטיעון המקובל שהוא שפופ כמוביל את המערכת לוקח שחקנים ואנשי צוות לגבהים אחרים.

לדעתי חייב להיות כאן משהו הרבה מעבר לדאנקן.
גם אם נותנים לו קרדיט רב על חוסר האגו והתרומה שלו לקבוצה מעבר למספרים - עדיין על פניו לא מדובר על שובר שיוויון שנותן לך יתרון כה גדול בכל שנה ושנה בליגה כפרנצ'ייז. בפרט שמן הסתם מקצועית חלה ירידה עם השנים וההתבגרות (שהרי לא מדובר בלברון), ועדיין הם לקחו אליפות מסחררת עם דאנקן שתורם 16 נקודות בממוצע בפלייאוף (ולא 22-25 כמו בכל האליפויות הקודמות).
זאת בהחלט שאלה פתוחה מעניינת עד לאיפה דאנקן היה מגיע ומתפתח אם נניח היה מגיע לפרנצ'ייז כושל, עם מאמן שמתחלף כל שנתיים, ומסיים שם שני חוזים עם בקושי להגיע לפלייאוף וכו'. אין לי השערה טובה.

רוצה לומר - יש מספיק "ראיות נסיבתיות" לגדולה של פופ מעבר לכל שחקן זה או אחר שאימן.
זה לא סותר שבשנים האחרונות עם השובע המסוים, ההתבגרות (כמו אצל שחקנים...), ואולי המשבר בעקבות אשתו וכו' - הוא כבר לא בטופ כמאמן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 4:01 pm 
Hall of Famer

N.T.K כתב:
Amos Gueta כתב:
וגם לא נעים לאמר - פופ כבר מעבר לשיא ולא במידה מבוטלת.

אני אגיד משהו עוד פחות נעים.
פופ לא מאמן גדול כמו שעושים ממנו
הוא פשוט היה בר מזל לאמן את השחקן הכי טוב לאימון שהיה בליגה מאז שאני רואה את הליגה הזאת

טים דאנקן אחראי על הרבה מאוד דברים שפופ קיבל עליהם קרדיט.

כאילו יש עשרות ומאות מאמנים בעולם שמכירים את הכדורסל של המסירות והתנועה ללא כדור
יש כוכב על אחד שאני זוכר שבזכותו הקבוצה הטמיעה את זה ושיחקה כך כל השנים

*אני לא אומר שפופ מאמן רע , פשוט הוא לא האליל שכולם דיברו עליו בזמנו

אני מתנצל אבל זה טייק מזעזע בעיניי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 29, 2020 7:06 pm 
Sophomore

לפי הדיווחים האחרונים דאנטוני מתקרב לפילדלפיה.
https://nba.nbcsports.com/2020/09/24/re ... ext-coach/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 12:11 am 
Junior

השיטה והמשחק הקבוצתי של הספרס זה הרבה מעבר לדאנקן לדעתי.
ומה זאת אומרת עשרות ומאות מאמנים שמכירים כדורסל של מסירות ותנועה בלי כדור?
זה לא ליגה עם אפס כישרון, יש מספיק שחקנים מתאימים, ועובדה שראינו את זה מעט מאוד (סקרמנטו, ספרס, גולדן סטייט, לייקרס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 12:58 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
השאלה היא האם טים דאנקן גם אחראי לכך שכל כך הרבה אנשי מקצוע מוערכים (מאמנים, עוזרים, GM כמדומני) התפתחו במערכת של הספרס ולאחר מכן קיבלו ג'ובים בליגה?
אתה יכול לטעון דבר דומה, שבעקבות ההצלחה העקבית בספרס הם קיבלו את ההזדמנות - ורבים אחרים כמוהם היו מצליחים באותה המידה לו היו מקבלים את הקרדיט.
על פניו הטיעון המקובל שהוא שפופ כמוביל את המערכת לוקח שחקנים ואנשי צוות לגבהים אחרים.

מי הם אותם כל כך הרבה אנשי מקצוע מוערכים שהתפתחו במערכת של הספארס?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 1:02 am 
Hall of Famer

באמת שאיני בקיא בשמות ובהיסטוריה פרטנית של צוותים מקצועיים
כמה ממאמני הליגה הנוכחיים עבדו כעוזרים תחת פופוביץ'? כנ"ל GM ושאר ירקות?
אולי אני מגזים, אבל "משמיעה" נראה לי שזו כמות מרשימה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 5:07 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
ככה:

סטיב קר בילה שם את סוף הקריירה ופופוביץ' הוא אחד מההשפעות החזקות שלו. כמובן שהיתה לו גם השתלמות קודמת אצל הזן מאסטר.
גם העוזר הראשי של קר, מייק בראון, היה עוזר של פופוביץ'. אפשר להתווכח על האפקטיביות שלו בקליבלנד כמאמן ראשי אבל הוא בהחלט מוערך בליגה.
ברט בראון שפוטר העונה מפילי היה עוזר של פופוביץ'. לדעתי הוא גם מאמן אחלה, הבעיות של פילי הן בעיות בנייה של הסגל.
בודנהולזר היה עוזר של פופוביץ' הרבה שנים. כן הוא עוד צריך להוכיח את עצמו בפלייאוף :) אבל אי אפשר לאמר שהוא לא מאמן טוב.

סם פרסטי מאקולוהמה סיטי שאפשר וצריך לבקר אותו על טרייד הארדן, אבל בסה"כ הוא אקזקיוטיב משובח שלדעתי יצא הכי טוב מהעונה הזו, היה חלק מהפרונט אופיס של הספרס ולמשל נותנים לו קרדיט על הבחירה בטוני פארקר.
שון מרקס שסובב את הנטס מדכדוך מוחלט לכוון חיובי (אם כי לא יודע מה יהיה שם עם אירווינג..) היה עוזר של פופוביץ'
קווין פריצ'רד שעושה עבודה נהדרת בפייסרס התחיל דרך הספרס כסקאוט.
יש עוד כל מני שמות מוערכים יותר או פחות כמו סקוט ליידן, דני פרי, דל דמפס ורוב האניגן שעברו דרך שם.

בעניין של האם פופוביץ' מאמן כזה גדול וכמה מהקרדיט שייך לדאנקן, אז כמובן שהתשובה פה היא לא בינארית. כמובן שהוא מאמן ענק וכמובן שחלק ענק מהקרדיט שייך לדאנקן. שחקנים ומאמנים צריכים אחד את השני והסינרגיה ביניהם זה מה שמוביל להצלחות. פיל ג'קסון הוא מומחה בניווט אגואים בקבוצות מפוצצות בכשרון. הוא קיבל סיטואציה כזו פעמיים. האם זה שהוא אימן את מייקל סקוטי שאק וקובי הופכת אותו למאמן פחות טוב ?! מה היה יוצא מרד אורבך בלי ביל ראסל, איפה היה בליצ'יק היום בלי טום בריידי, ולהפך ?

וכמובן שחלק מהעניין זה גם עניינים יותר מערכתיים של סן אנטוניו. כמה מהקרדיט שייך לבעלים ? כמה לביופורד ? בחיים לא נדע, אבל הכל עבד שם בצורה הכי מתוקתקת שיש. להפריד את פופוביץ' מהמערכת זה מאד קשה. אבל מי אמר שצריך ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 5:44 am 
Junior

Amos Gueta כתב:
ברט בראון שפוטר העונה מפילי היה עוזר של פופוביץ'. לדעתי הוא גם מאמן אחלה, הבעיות של פילי הן בעיות בנייה של הסגל.

לדעתי היה שם הרבה מאוד כישרון (במיוחד בשנה שעברה, אבל גם לפני שנתיים), שהיה חייב להוציא ממנו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 12:20 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
ככה:
סטיב קר בילה שם את סוף הקריירה ופופוביץ' הוא אחד מההשפעות החזקות שלו. כמובן שהיתה לו גם השתלמות קודמת אצל הזן מאסטר.
גם העוזר הראשי של קר, מייק בראון, היה עוזר של פופוביץ'. אפשר להתווכח על האפקטיביות שלו בקליבלנד כמאמן ראשי אבל הוא בהחלט מוערך בליגה.
בודנהולזר היה עוזר של פופוביץ' הרבה שנים. כן הוא עוד צריך להוכיח את עצמו בפלייאוף :) אבל אי אפשר לאמר שהוא לא מאמן טוב.

סם פרסטי מאקולוהמה סיטי שאפשר וצריך לבקר אותו על טרייד הארדן, אבל בסה"כ הוא אקזקיוטיב משובח שלדעתי יצא הכי טוב מהעונה הזו, היה חלק מהפרונט אופיס של הספרס ולמשל נותנים לו קרדיט על הבחירה בטוני פארקר.
שון מרקס שסובב את הנטס מדכדוך מוחלט לכוון חיובי (אם כי לא יודע מה יהיה שם עם אירווינג..) היה עוזר של פופוביץ'
קווין פריצ'רד שעושה עבודה נהדרת בפייסרס התחיל דרך הספרס כסקאוט.
יש עוד כל מני שמות מוערכים יותר או פחות כמו סקוט ליידן, דני פרי, דל דמפס ורוב האניגן שעברו דרך שם.

בעניין של האם פופוביץ' מאמן כזה גדול וכמה מהקרדיט שייך לדאנקן, אז כמובן שהתשובה פה היא לא בינארית. כמובן שהוא מאמן ענק וכמובן שחלק ענק מהקרדיט שייך לדאנקן. שחקנים ומאמנים צריכים אחד את השני והסינרגיה ביניהם זה מה שמוביל להצלחות. פיל ג'קסון הוא מומחה בניווט אגואים בקבוצות מפוצצות בכשרון. הוא קיבל סיטואציה כזו פעמיים. האם זה שהוא אימן את מייקל סקוטי שאק וקובי הופכת אותו למאמן פחות טוב ?! מה היה יוצא מרד אורבך בלי ביל ראסל, איפה היה בליצ'יק היום בלי טום בריידי, ולהפך ?

וכמובן שחלק מהעניין זה גם עניינים יותר מערכתיים של סן אנטוניו. כמה מהקרדיט שייך לבעלים ? כמה לביופורד ? בחיים לא נדע, אבל הכל עבד שם בצורה הכי מתוקתקת שיש. להפריד את פופוביץ' מהמערכת זה מאד קשה. אבל מי אמר שצריך ?

סטיב קר - לא הייתי מקשר שחקן עבר במועדון לעץ מאמנים כלשהו. קר לא באמת היה מהמערכת של הספארס.

מייק בראון - יכול להיות שבראון אחלה עוזר, אחד הטובים אפילו. מה שאני זוכר ממנו זה קבוצות הגנתיות קשוחות וקלולסיות לחלוטין התקפית. 2 התחנות אחרי הקאבס של לברון היו פיאסקו גדול. לא יודע אם בראון עוד יקבל צ'אנס. הוא בוודאי לא דוגמא שאתה מעלה כשאתה רוצה לספר על כמה עץ מאמנים מוצלח.
ברט בראון - לא מאמן רע, אבל מאמן דוגמטי. לא מספיק טוב.

מייק בודנהולצר - מאמן יותר טוב, אבל גם הוא דוגמטי. למרות עונות רגילות דומיננטיות מאד, בפלייאוף נוחל כשלונות, כשחוסר היכולת שלו לשנות בולט.

שלושת הדוגמאות של מאמנים שיצאו מהמערכת של הספארס לא עושים חסד עם פופ ועם תדמית של מגדל מאמנים. קר לא קשור.

פרסטי - אחד הבוחרים הטובים ביותר בדראפט שיש. בסופו של דבר הצליח להוציא מהכישרון העצום שאסף גמר אן.בי.איי אחד. כרגע הת'אנדר אחרי עשור בדרך לריבילדינג. בעיני הוא קצת שנוי במחלוקת, אבל בהחלט אחד המנהלים היותר בולטים בליגה בהרבה תחומים.

שון מרקס - עוד מוקדם, אבל סימנים חיוביים. צריך לראות מה יהיה עם הקבוצה של אירווינג דוראנט כדי להבין יותר.

קווין פריצ'ארד - היה שנתיים כסקאוט בספארס בג'וב השני שלו אחרי הפרישה ממשחק. לא יודע כמה השנתיים הללו היו משמעותיות. לא יודע כמה אפשר לשייך אותו לספארס. יותר לבלייזרס שם בילה 6 שנים מ-2004 גם כעוזר מאמן ומאמן זמני וכמובן בתפקידי הנהלה כולל משרת ג'י.אם.

שאר השמות שציינת היו מהג'י.אמים היותר כושלים שאני זוכר. בטח אף אחד לא מוצלח.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 1:05 pm 
Senior

לא להחשיב את קר זה סופר טעות. קר בילה שם ארבע עונות בסוף הקריירה שלו (עם הפסקה קטנה בפורטלנד) ויותר משהוא תרם כשחקן הוא ספג כמאמן. פופוביץ' זה המנטור שהוא מזכיר באופן הכי קונסיסטנטי, ולהזכיר קר גם היה העוזר של פופוביץ' בנבחרת ארה"ב.

יש כתבות כאלו למשל
https://www.mercurynews.com/2019/11/02/ ... rspective/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 2:18 pm 
Hall of Famer

מסכים עם גואטה לגבי קר
ובכלל, מוזר לי שמפקפקים בפופ.
הוא אחד הטובים במקצוע שלו אי-פעם.
הוא לא פרש בשיא אולי אבל הוא הגיע לשיאים גבוהים מאוד,
תוך כדי שהקבוצות שלו משחקות מספר סגנונות ונראות סופר מאומנות. אני חושב שהוא מוכשר גם בצד הטקטי וגם בצד המוטיבציוני וזה שילוב חשוב, לצד יצירת תרבות מתאימה.
האם טים דאנקן תרם לכך? ברור
אי אפשר כמעט לנצח בנ.ב.א. ללא סופרסטארים.
האם פופ סתם היה שם פור דה רייד? ממש לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 2:35 pm 
Hall of Famer

האם פופ זוכה בכמה אליפויות ללא טים דאנקן לאורך השנים?
הייתי אומר שכן
האם 2 אליפויות או 4? מי יודע
היה מוצא את הדרך

האם דאנקן היה זוכה באליפויות ללא פופ? (בקבוצה אחרת הכוונה, שכן בניית סן אנטוניו היא חלק בלתי נפרד מפופ)
סביר להניח שאיזו אחת או שתיים, אבל זה הרבה פחות ברור לי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 3:01 am 
Junior

עמוס לב כתב:
פרסטי - אחד הבוחרים הטובים ביותר בדראפט שיש. בסופו של דבר הצליח להוציא מהכישרון העצום שאסף גמר אן.בי.איי אחד. כרגע הת'אנדר אחרי עשור בדרך לריבילדינג. בעיני הוא קצת שנוי במחלוקת, אבל בהחלט אחד המנהלים היותר בולטים בליגה בהרבה תחומים.

שון מרקס - עוד מוקדם, אבל סימנים חיוביים. צריך לראות מה יהיה עם הקבוצה של אירווינג דוראנט כדי להבין יותר.

אני לא חושב שהשיפוט של ה-GMים צריך להיות בצורה כזו.
זה לא פרסטי שהצליח להוציא מהכישרון העצום שאסף באוקלהומה רק גמר נ.ב.א אחד אלא השחקנים והמאמנים.
פרסטי עשה עבודה אדירה בדראפט ובהרכבת הסגל. מכאן המושכות בידיים של השחקנים והמאמן.
גם במקרה של שון מרקס, אני בשום מצב לא הייתי שופט אותו על התוצאה הסופית, בין אם קיירי ודוראנט יתפרקו פיזית ובין אם לא.
הוא העמיד בברוקלין המדכאת קבוצה נהדרת - גם מבחינת רול פליירס, גם הכוכבים, וגם בחירות דראפט לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 7:29 am 
Hall of Famer

אה, לא הכנסתי את הדברים הרעים הברורים מאליהם על פרסטי. כמו למשל הטרייד המזעזע על הארדן, בעיני ההחלטה הכי גרועה של ג'י.אם בעשרים השנה האחרונות אם לא אי פעם. כמו למשל ההתעקשות על פרקינס והחוזה הכבד שלו שהרג את הגמישות של אוק סיטי. כמו למשל ההתעקשות על סקוטי ברוקס, מאמן חלש, במקום להביא לקבוצה מאמן שבאמת יוכל להוציא מדוראנט ומווסטברוק מקס'. בכל אספקט למעט בחירות דראפט פרסטי עשה טעויות בולטות בהרכבת הסגל וצוות האימון ולכן דיברתי על להוציא גמר אן.בי.איי אחד מהחבורה שאסף עד 2009.

דרך אגב, פרסטי הוא יותר מאשר בוחר מחונן. הוא הלך בדרך אסטרטגית שונה ממה שהיה נהוג בליגה. הרצון להישאר גרוע בזמן איסוף הכישרון משוייך להינקי, אבל הוא עשה את זה לפני הינקי רק לא בצורה מוגזמת ותוקעת עין באצבע של הליגה ולכן זה עבר בשקט. כנ"ל איסוף בחירות דראפט ככל הניתן כל עוד אתה בתהליך הבניה. כולל בניית סגל צעיר ללא התחייבויות לחוזים ארוכי טווח לשחקנים שלא יהיו עם המועדון כשהוא יפרוץ קדימה. עד הטרייד של הארדן פרסטי נראה כמו הג'י.אם הטוב בליגה שגם מביא גישה שונה ומהפכנית שעושה בית ספר לכולם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 8:13 am 
Junior

אין ספק שהטרייד על הארדן היה רע, אבל לא צריך להקצין בדיעבד בתור ההחלטה הכי גרועה אי פעם.
אף אחד מאיתנו או בעולם לא חשב בזמן הטרייד שהארדן יהיה קרוב למה שהוא היום. ראינו פוטנציאל, ראינו ביצים, אבל לא סופרסטאר עתידי.

בנוגע להישגיות, שוב, אם השחקנים לא היו נחנקים ביתרון 3-1 מול גולדן סטייט ולוקחים אליפות, אז הוא היה GM יותר טוב מבחינתך?
ואם לא היו מאבדים שוב ושוב יתרונות בגמר המערב מול דאלאס ב-2011, כשהם חד משמעית הקבוצה היותר מוכשרת?
לאוקלהומה היו 6 שנים אמיתיות להתמודד עם דוראנט ו-ווסטברוק. 2 עונות יורדות מהפרק כי אחד מהכוכבים נפצע וסיים את העונה מוקדם.
מתוך ה-4 שנותרו יש גמר אחד. פעם אחת גמר מערב שהפסידו כפייבוריטים. פעם נוספת איבדו 3-1 מול גולדן סטייט. ופעם נוספת הפסידו לספרס ב-2014 בסדרה מעולה.

בניגוד לרוב הקבוצות והג'י אמים, אוקלהומה אפילו לא נכנסה לריבילדינג אחרי ה-BLOW המטורף בעזיבה של דוראנט, ובנתה מהר קבוצה עם שאיפות לאליפות.
פרסטי חיבר לווסטברוק אולסטאר נוסף ועוד חצי אולסטאר (זה לא עבד, נכון, אבל מהלך טוב בעיניי).
אפילו עכשיו כשווסטברוק וג'ורג' עזבו הוא עשה את הלא ייאמן, העמיד במקביל קבוצה תחרותית, כוכב עתידי ומיליארד בחירות דראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 9:09 am 
Hall of Famer

אתה יודע מבחן התוצאה גם קובע. אז כן, אם היו יותר הישגים, כנראה שהייתה הוכחה שכרגע לא קיימת שהמהלכים שלו היו נכונים. אתה יודע, חלק מההפסדים היו גם על כך שעל הקווים באוק סיטי עמד מאמן פחות טוב. לזה אחראי פרסטי.

הטרייד על הארדן היה מזעזע לא בגלל מה שיצא מהארדן, אלא כל הדרך וגם אם הוא היה נשאר פלוס מינוס באותה רמה (מעבר לכך שבאוק סיטי היו חייבים לדעת מה יכול לצאת מהארדן. אי הכרת פוטנציאל אחד הכוכבים שלך זאת בעיה). דבר ראשון זה היה טרייד של אגו. פרסטי לא היה חייב להחליף אותו בנק' הזמן ההיא עם תמורה מינ' כפי שהוא קיבל (ואני חשבתי בזמן אמת שהתמורה עליו רעה ולא ציפיתי שהארדן יהפוך למה שהוא הפך). הוא יכל להיות יותר סבלני ולתת לו אפילו לשחק את העונה ולקחת את ההצעה הטובה ביותר. היתה הרגשה שהוא נעלב מהסירוב של הארדן לחתום ופשוט נקם בו כשהוא זרק אותו הלאה טיק טק. ההחלטה להעיף את הארדן למעשה הייתה החלטה שאיבקה יותר חשוב לת'אנדר מאשר הארדן. החלטה רעה. וגם בסופו של דבר ההפרש בין ההצעה של הת'אנדר למה שרצה הארדן היה פעוט, נדמה לי פחות ממיליון לעונה. לא היה שום צורך לשבור את הכלים כפי שעשה פרסטי. ובמבחן התוצאה כמובן זה נראה הרבה יותר רע, כי הארדן הפך להארדן והתמורה שהת'אנדר קיבלו הייתה בערך כלום.

אני חושב שאחרי שדוראנט עזב לא היו שאיפות לאליפות, למרות השם הגדול של ווסטברוק, הת'אנדר לא היו בשום רגע בעמדה של לזכות בתואר. ברור שאוק סיטי לא נכנסה לריבילדינג אחרי שכוכב אחד מתוך שניים עזב את הקבוצה. ווסטברוק לבד מספיק כדי להביא כל קבוצה להתמודד במינ' על מקום בפלייאוף. האם המהלך הנכון היה להכפיף את הקבוצה למירוץ הטריפל דאבל של ווסטברוק ללא הישגים אחרים? מי שמאמין שרק הצד המקצועי חשוב, כנראה יחשוב שהיה צריך להעיף את ווסטברוק כמה שיותר מהר וכשהמחיר שלו היה הכי גבוה. מי שמסתכל על האן.בי.איי כעסק היה גם לוקח בחשבון את ההשפעה הכלכלית על קבוצה בשוק קטן וכנראה משאיר את ווסטברוק. העונה ווסטברוק לא סתם עזב, אלא עבר בטרייד. קיבלו עליו תמורה. יש כאלו שיגידו שהאסטרטגיה לא הייתה טובה, כי פרסטי בסה"כ המתין עונה אחת עד הריבילדינג ובזבז סתם שנה על קבוצת סיבוב ראשון, כשהוא היה יכול לקבל יותר פוטנציאל עתידי על חשבון העונה הנוכחית עם כריס פול. לדעתי בעונה הבאה הת'אנדר הולכים לריבילדינג עם אבן פינה אחת בסגל, בדמות שג"א ולא הרבה מעבר. פול לדעתי יעבור. לאדאמס יש חוזה לעונה אחת נוספת ודי הוכח שהוא אוברפייד. לדעתי ינסו להעביר גם אותו הלאה. גלינרי סיים חוזה ואני מאד אופתע אם הם ישמרו אותו.
בקיצר, אני חושב שפרסטי ג'י.אם משפיע, אבל עדיין קצת שנוי במחלוקת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 10:09 am 
Junior

אני איתך בזה שאוקלהומה יכלו להעריך טוב יותר את הפוטנציאל של הארדן, אבל עדיין לפעמים שחקנים נותנים קפיצה שאתה לא מצפה לה.
הנקודה הנוספת היא שלעניות דעתי ובסבירות לא קטנה הארדן לעולם לא היה מממש את הפוטנציאל ליד ווסטברוק ודוראנט. זה גם שיקול שצריך לקחת בחשבון.
ויש שחקנים כאלה לאורך ההיסטוריה כמובן. לא קפיצה מטורפת כמו של הארדן, אבל אי התאמה או חוסר מקום שמובילים לויתורים מוקדמים מדי.
סטיב נאש, צ'ונסי בילאפס, טימאק, ג'רמיין אוניל. גילברט ארינאס. בן וואלאס. אולי גם ארטסט מהבולס לאינדיאנה. אולדיפו קפץ בעונה אחת אחרי OKC, כנ"ל סאבוניס שהפך לאולסטאר.
בכל אופן, אין ספק שההחלטה להעביר את הארדן הייתה רעה, במיוחד שהפערים היו כמו שאתה מתאר, ולא פחות רעה הייתה התמורה שהוא השיג.

בנוגע לעידן פוסט דוראנט, אז אני האמנתי בנקודת זמן ההיא שווסטברוק, ג'ורג', מלו ואדאמס יוכלו לקחת את הקבוצה ההיא לגמר מערב, ואולי אם האבנים יסתדרו נכון (או פציעה בווריורס) יש סיכוי ליותר מזה.
אני חושב שהת'אנדר כן ראו את עצמם בתור מועמדים לאליפות. בנוגע לווסטברוק-פול, אני לא יודע איזה הצעות היו מונחות לאוקלהומה על השולחן. צריך לראות גם מה הם יוכלו להשיג תמורת פול, אם וכאשר.
ואם יצא משהו אחד טוב מהעונה הזו, אז שג"א אני מאמין למד מהוטרנים מסביבו, במיוחד פול, וקיבל עוד קצת ניסיון פלייאוף. גם זה משהו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 10:50 am 
Senior

אני יכול לשים לך רפרנס לת'רד שהיה לנו על הטרייד אז:
viewtopic.php?f=1&t=11831

להגיד שהקפיצה של הארדן לא היתה צפוייה זה קצת היסטוריה רוויזיונסטית. יש הרבה אנשים ואני בתוכם שחשבו שהארדן יהיה כוכב בקבוצה אחרת, אם כי אני לא חשבתי שהוא יהיה בקאליבר של MVP ליגה. יש כמובן אלו שלא חשבו ככה, אבל הדיון עצמו היה קיים וסופר רלבנטי.

אבל בלי קשר לגבהים שהוא הגיע אליהם, זה מה שכתבתי שם ואני לא חושב שיש אפשרות לחלוק על זה:

ציטוט:
מה שאני כן יודע - הסגל שהם פירקו הוא סגל גמר. כשאורלנדו פירקו את הסגל שהביא אותם לגמר עם הטורקי וקורטני לי הם לא חזרו לשם יותר. כשהסלטיקס שלחו את פרקינס - חלק חשוב מחמישית הגמר - הם לא חזרו לשם יותר. העדיפות הראשונה שלהם היתה צריכה להיות לנסות להשאיר אותו - וכאמור לא היה פה שום אולטימטום של "אני הולך" כמו שכל מני חברה הרגילו אותנו בשנים האחרונות. הארדן רצה להשאר שם.

הקבוצה שהגיעה לגמר היתה משהו מיוחד. שיש לך משהו מיוחד ביד אתה צריך להתעסק איתו כמה שפחות. הארוגנטיות של פרסטי שם (וד"א, כנראה שלא רק ממנו זה הגיע, גם מהבעלים הדי קמצנים) נשכה אותו בתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 1:04 pm 
Senior

זה חתיכת פוסט מודרניזם רוויזיוניסטי רדיקלי לטעון שפופ אוברייטד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 9:33 pm 
מנהל פורום

אחרי שריברס התפנה, מסתבר שפילי רוצים אותו יותר מאת ד'אנטוני.
הוא בדרך לסגור שם.

וטיירון לו הוא המועמד המוביל להמשיך להרוס את הקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 9:43 pm 
Hall of Famer

חבל, דאנטוני היה מתאים כמו כפפה לסימונס ואמביד. למעשה, כל כך מתאים שאני חושב שבקונסטולציה מסוימת זה שוווה אליפות.
הרי ההגנה שלהם טובה, עם דאנטוני או בלי. סימונס ואמביד הם פשוט שומרים בחסד. רק שעם דאנטוני, ההתקפה תזרום הרבה יותר. כמו נאש וסטודמאייר רק פי שניים יותר גדולים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 11:05 pm 
Hall of Famer

אל דאגה, אפשר לסמוך על ההנהלה של פילי.
מעניין ממי תגיע דרישת הטרייד הראשונה, סימונס או אמביד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 11:06 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
וטיירון לו הוא המועמד המוביל להמשיך להרוס את הקליפרס.

לא ברור הקטע עם הקליפרס. לו לא היה עוזר המאמן של דוק במהלך הפלייאוף האחרון..?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 12:06 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
חבל, דאנטוני היה מתאים כמו כפפה לסימונס ואמביד. למעשה, כל כך מתאים שאני חושב שבקונסטולציה מסוימת זה שוווה אליפות.
הרי ההגנה שלהם טובה, עם דאנטוני או בלי. סימונס ואמביד הם פשוט שומרים בחסד. רק שעם דאנטוני, ההתקפה תזרום הרבה יותר. כמו נאש וסטודמאייר רק פי שניים יותר גדולים.

מסתבר שדוק מחפש שליטה מסוימת על קבלת ההחלטות. איזו בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2020 1:33 am 
Sophomore

לפי ESPN דוק ריברס סוגר סופית בפילדלפיה

https://twitter.com/SportsCenter/status ... 0131620868

עדיין ללא מאמן:
אוקלהומה סיטי
יוסטון
קליפרס
ניו אורלינס
אינדיאנה

נחכה לראות לאן ילך דאנטוני ומי תלך על טיירון לו / ג'ייסון קיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 185 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: shmueliki, stambody, uriel17, נורטון, קובי ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: