סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 2:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 8:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה ייכנס להיסטוריה בתור "העפה עם כוכבית".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 9:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לאומית2021 כתב:
תענוג היה לראות את בלאט היום.
סאבוניס, ממה הכי התרשמת אצל הפרארי ?

אני הכי אהבתי את האסרטיביות. כאילו, אין אחד בהפועל ששיחק קרוב לסביר, אבל תמיר זהר מעל כולם מהרגע הראשון ולכולם היה ברור שזה שחקן שהחליט ״אני מעלה את בורגוס ליתרון דו ספרתי עוד ברבע הראשון, לא מעניין אותי כלום״. שלושה איבודי כדור מהירים, שתי החטאות של שלשות פנויות, חדירה אחת שנגמרה בסוג של פלואטר משונה שעלה בקו ישר למעלה ואם בורגוס לא היו לוקחים את הריבאונד היה נוחת לבלאט על הראש כשהוא במרחק 2-3 מטר מהסל וכמובן, הפריכות החמאתית (או שמא חמאתיות פריכה?) הרגילה בהגנה. זאת היתה השתלטות ג׳ורדנית על סדר היום של המשחק מהפוזשן הראשון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 10:03 pm 
מנהל פורום

משחק לא רע בין דיז'ון (כפרה עליה, באיזה איזור יפה היא ממוקמת) לבין טלקום אנקרה
אנקרה הייתה אמורה לשחק את תפקיד בורגוס ודיז'ון את תפקיד הפועל, אבל דיז'ון מסרבת להתפרק בנתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 10:17 pm 
Sophomore

ברור שקורונה וג׳ייקובן ועוד מיליון נסיבות מקלות, אבל מה שאני רואה פה בעיקר זה את אותם כשלים אינהרנטיים של קטש. לא בהכנה למשחק הספציפי/הרכבים אלא באסטרטגיה מאחורי בניית הקבוצה שלו באופן כללי (וזה נכון בכל השנים שלו אצלנו) -
1. שנה שלישית ברצף בונים קבוצה שכל השטף ההתקפי שלה בנוי על בלאט כרכז. וממשיך להתעלם מהעובדה שבכל פעם שבלאט פוגש סייז ואגרסיביות הוא נראה כמו שחקן מהנוער. למישהו היה ספק שבלאט יראה כמו שהוא נראה היום?
2. לא בדקתי מה הממוצעים של הסנטר העונה לשם קרביץ, אבל אני מוכן להתערב שזה לא 20 נקודות למשחק בקרוב ל-100%.... התפיסה שאפשר לשחק עם סנטרים כמו תומאס ולשחק הגנת חילופים כל כך לא אגרסיבית שוב קורסים מול קבוצה ספרדית ברבע הגמר.

אלו לא דברים מקריים, לא תלויים ביום רע של שחקנים, לא בהתחברות של קבוצה ולא בפציעה של ג׳ייקובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 10:24 pm 
Hall of Famer

נו באמת....... כשכתבת שכל השטף ההתקפי בנוי על תמיר בלאט , שכחת את ג'קובן בראון או לא ? האמת היא שבנקודה הזו הפועל פשוט לא הצליחה להביא לו מחליף ראוי לשלב הזה , ובגדול למרות שזה היה כאילו משחק מאני טיים , בצורה היבשה צריך להסתכל לזה כמשחק הכנה לעונה , משחק קשה בתנאים רעים נגד קבוצה הרבה יותר טוב , מחוברת ובכושר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 10:27 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
נו באמת....... כשכתבת שכל השטף ההתקפי בנוי על תמיר בלאט , שכחת את ג'קובן בראון או לא ? האמת היא שבנקודה הזו הפועל פשוט לא הצליחה להביא לו מחליף ראוי לשלב הזה , ובגדול למרות שזה היה כאילו משחק מאני טיים , בצורה היבשה צריך להסתכל לזה כמשחק הכנה לעונה , משחק קשה בתנאים רעים נגד קבוצה הרבה יותר טוב , מחוברת ובכושר.

לא שכחתי. בכל התקופה שלו ג'ייקובן היה השחקן שמייצר מצבים כשההתקפה המסודרת נתקעת (בערך ל-15 דקות במשחק). אבל ההתקפה של הפועל בנוייה על זה שברוב המשחק היא לא תיתקע וזה קורה (מול קבוצות חלשות) כשבלאט מרכז ומייצר יתרונות התקפיים דרך הפיק-אנ-רול, מוצא את פלדיין, תומאס וכו'.

גם אם היה לך היום את ג'ייקובן *בשיאו* היית מקבל 10-15 דקות בהן אנחנו עושים נקודות גם בלי שטף התקפי כי הוא גובר על השומר שלו (דומה למה שקיבלנו מפארגו מול ראשון). זה כמובן לא היה משנה את התוצאה הסופית מקסימום היה עוזר לנו להחזיק קצת לפני ההתפרקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 10:49 pm 
Senior

לגמרי. הפועל כרגע חסרה מאוד את ג'ייקובן בראון, ממש אותו, אבל בשום פנים ואופן אי אפשר להסתכל על המשחק הערב ולהגיד שהוא יכול היה להיות ההבדל.

יש הנחות מסוימות של זה שהספרדים יותר מחוברים כבר (וגם נראים באמת כמו קבוצה מצויינת) וכמובן זה שאיבדנו אחת השחקן אולי הכי חשוב של הקבוצה, אבל הפועל פשוט הייתה 10 רמות מתחת לבורגוס ונראתה לא באיזור מבחינת קשיחות.

מבאס שוב להיות תלוי בבלאט ואז במשחק כזה להיות תלוי בגלל בלאט, תומאס נראה הרבה פחות חזק פיזית מבעונה שעברה והיל את פיליפ היו רעים מאוד התקפית, פשוט התבטלו לגמרי מול ההגנה האגרסיבית והמצוינת של הספרדים - היל עוד התעורר טיפה במחצית השניה והשאיר את הקרקפת של הפועל מעיל המים - ואז קטש הוציא אותו.
קטש שוב נופל באותם הדברים כמו לא מעט פעמים בשנים האחרונות.

מבאס, אבל אני מניח שעד מרץ זה יספיק בצורה גם בליגה וגם באירופה, ולמרץ לעדכן תדעו אם הענף הזה יגיע בשתי המסגרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 10:53 pm 
Hall of Famer

ככלל באירופה, בעיקר במשחקים היותר קשים/חשובים בעונה שעברה הפועל הייתה הרבה פחות תלויה בריכוז המשחק של בלאט מאשר בליגה נניח עם החוק הרוסי. למשל ראיתי בסטטיסטיקות של העונה שעברה שנגד פריסטרי בשמינית הגמר הוא שיחק רק 9 (לא זוכר אם הייתה פציעה מעורבת בעניין).

לגבי תומאס, לא לשכוח שהוא לא ממש בכושר משחק אידיאלי, בכל זאת לא שיחק כמה חודשים טובים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 11:03 pm 
Hall of Famer

אחת היציאות שראיתי: "קיבלו טחינה מבורגול, יצאו חומוס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 11:24 pm 
מנהל פורום

אחלה סיכום של המשחק, ראי

מפה לשם דיז'ון מפתיעה ועוברת את טלקום, 82:83
זה לא היה סל על הבאזר או משהו כזה
דיז'ון הובילה 83:78 וטלקום צמצמה + החטאת שלשה על הבאזר
באנקרה, סם דקר 15, טיילר אניס 14, וולטג'ר 19 ומייקל אריק 13 (ארבע שמות גדולים למפעל כמו הbcl) בדיז'ון הרכז החמוד שזכור לי מהמשחקים נגדנו עם 19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 11:35 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ככלל באירופה, בעיקר במשחקים היותר קשים/חשובים בעונה שעברה הפועל הייתה הרבה פחות תלויה בריכוז המשחק של בלאט מאשר בליגה נניח עם החוק הרוסי. למשל ראיתי בסטטיסטיקות של העונה שעברה שנגד פריסטרי בשמינית הגמר הוא שיחק רק 9 (לא זוכר אם הייתה פציעה מעורבת בעניין).

לגבי תומאס, לא לשכוח שהוא לא ממש בכושר משחק אידיאלי, בכל זאת לא שיחק כמה חודשים טובים.

לא חושב שהתלות בלאט ירדה במשחקים קשים/חשובים (תבדוק למשל את הדקות שלו בשני המשחקים מול אא״ק ובורגס בשלב המוקדם). יותר נכון לומר שבשנה שעברה מאז ששלווין מאק הגיע ועד הקורונה הייתה תקופה של חודשיים פלוס מינוס שבהם, בניגוד לכל התקופה של קטש פה, היו 2 רכזים טובים חוץ מבלאט. ברגע שזה קרה אז ירדו לו הדקות לאו דווקא קשור ליריבה. לא במקרה אלו הם גם החודשיים שהכי זוכרים מהשנה שעברה (הגביע, הניצחון על מכבי, שמינית גמר באירופה) ואלו שגרמו לאנשים לחשוב שהיינו קבוצה גדולה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2020 11:43 pm 
Hall of Famer

אני מניח שגם השנה קטש בנה על 1.5 רכזים בנוסף על בלאט (ג’קובן ופיליפ), מה לעשות שג’קובן לא שיחק, ופיליפ רק חצי רכז וגם הוא שחקן חדש שכרגע פחות מכיר את המשחק עם הגבוהים מתמיר בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 2:14 am 
Junior

בסופו של דבר כדי להגיע למשחק כל כך מכריע מוכנים - לא מספיק משחקי אימון מול הפועל תל אביב והפועל אילת. ירושלים הייתה צריכה לקבוע כמה דייטים מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 10:30 am 
Hall of Famer

THE G1 כתב:
בסופו של דבר כדי להגיע למשחק כל כך מכריע מוכנים - לא מספיק משחקי אימון מול הפועל תל אביב והפועל אילת. ירושלים הייתה צריכה לקבוע כמה דייטים מול מכבי.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 11:03 am 
Senior

מה שהמשחק הזה כן חיזק אצלי, חוץ מהחשש שתומאס את בריימו זה קו קדמי קטן מדי לרמות האלו, זה את החשש שכריס קריימר, גם אם הוא בכושר טוב הוא לא מי שהפועל צריכה במקום ג'ייקובן בראון.
אני מקווה שמה שראינו מהיל ופיליפ אתמול הוא גם תוצאה של העובדה שהם עדיין לא מרגישים בנוח בקבוצה ועדיין לא יודעים ממש את התפקיד שלהם, כי בסופו של דבר שניהם הראו הרבה יותר בעונה הקודמת, אבל אתמול הם היו רחוקים מאוד מלהיות השחקנים היוצרים מכדרור שהקבוצה הזו חייבת מהקו האחורי.

קריימר, עם כל הכבוד, הוא גם לא איזה שוס גדול בזה ואני לא חושב שאיתו ההתקפות אתמול היו נראות תכליתיות באיזושהי צורה.

אז גם ככה הליגה די בספק בשבועות הקרובים וגם אם תשוחק, ההרכב הזה אמור להספיק, וזה לא ששלב הבתים בפיבא-ליג כזה חזק, אבל אם וכאשר נתקל בקבוצות חזקות באמת לפני שג'ייקובן חוזר, אני חושש שגם עם קריימר זה עשוי להראות רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 12:02 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
THE G1 כתב:

+1

לא רואה שום מצב שהן עושות משחקי מבחן זו מול זו (גם אם מבחינה מקצועית זה כנראה שווה יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 12:13 pm 
Hall of Famer

גם אני חשבתי על זה שמפגש ישיר היה במקום, אבל איכשהו אני מניח שהן "תכננו" פשוט להיפגש בגביע ווינר ממילא, ואז כשהתבטל עם הנחיות סגר וכו' - זה לא בדיוק הזמן לקבוע.
הרי זה גם אינטרס של מכבי להגיע לפתיחת היורוליג עם יותר מאשר: "מכבי גברה על חולון, צפו בדאנק של ז'יז'יץ'".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 12:58 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
גם אני חשבתי על זה שמפגש ישיר היה במקום, אבל איכשהו אני מניח שהן "תכננו" פשוט להיפגש בגביע ווינר ממילא, ואז כשהתבטל עם הנחיות סגר וכו' - זה לא בדיוק הזמן לקבוע.
הרי זה גם אינטרס של מכבי להגיע לפתיחת היורוליג עם יותר מאשר: "מכבי גברה על חולון, צפו בדאנק של ז'יז'יץ'".

כמו שירושלים נראתה אתמול, חולון משחק אימון יותר טוב למכבי. ובכלל חולון הראתה סימנים חיוביים מאוד בתקופת ההכנה, מציע לך לא לזלזל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 1:43 pm 
Hall of Famer

על פי אתרי האינטרנט פאפס ולוקה סיימו את חלקם בבירה.
אם קראמר לא יתאושש מהפציעה שלו בשבועיים הקרובים יביאו לו מחליף.בראון במקרה הטוב יהיה כשיר רק בעוד חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 2:11 pm 
Hall of Famer

לאומית2021 כתב:
shmueliki כתב:

כמו שירושלים נראתה אתמול, חולון משחק אימון יותר טוב למכבי. ובכלל חולון הראתה סימנים חיוביים מאוד בתקופת ההכנה, מציע לך לא לזלזל.

אני לא מזלזל בחולון
הכל נאמר בקונטקטס של הכנה ליורוליג הרי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 2:49 pm 
Hall of Famer

זו לא שאלה מקצועית. יש יריבות גדולה בין הקבוצות ובין הקהלים. אין דבר כזה משחק אימון ביניהן שהוא "רק משחק אימון", גם הקבוצות וגם האוהדים יראו בזה באיזשהו מקום סוג של משחק גביע. אף אחת מהן לא רוצה את זה בשלב הזה של העונה, זה סתם רעש במערכת והנזק שלו יעלה על תועלתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 3:10 pm 
Hall of Famer

זה בהחלט טיעון לגיטימי.
אבל חלק מהמחיר זה מה שראינו אתמול מירושלים, ומן הסתם גם מכבי במקום מסוים פחות מוכנה בהיבט הזה מאלבה - שכבר שיחקה מול מספר קבוצות יורוליג משחקי אימון. זה שמכבי עדיין פייבוריטית הערב מן הסתם - זה בגלל סיבות אחרות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 6:51 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
על פי אתרי האינטרנט פאפס ולוקה סיימו את חלקם בבירה.
אם קראמר לא יתאושש מהפציעה שלו בשבועיים הקרובים יביאו לו מחליף.בראון במקרה הטוב יהיה כשיר רק בעוד חודשיים.

זה בסדר, הלו"ז המתוכנן של הפועל לחודשיים הקרובים (עד אמצע דצמבר) כולל......שני משחקים.
יהיה לו זמן להתאושש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 8:04 pm 
מנהל פורום

8 לאאק מול עמיאל והצ'כים
5 דקות לסיום
עמיאל אגב נבחר למאמן העונה ב BCL

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2020 8:15 pm 
מנהל פורום

תם הטקס, רייס אבל בעיקר לנגפורד מעלים את אאק לחצי הגמר, זהו אין יותר כרותי עורלה ב BCL העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 100 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה