sheky כתב:
rony כתב:
פורזינגיס? קוואי? זאק לאווין? באם אדבאיו (זוכר שתיארו אותו כשחקן שחסר אינטילגנציית משחק, איפה התחזית ואיפה הוא היום)? אם יורדים חצי מדרגה למטה מכוכבים ל-"סתם" שחקנים טובים מאוד אז גם שחקנים כמו מיילס טרנר, אנונובי או קלינט קאפלה. באמת שלא חסרים שחקנים שנבחרו על סמך אפסייד והצליחו אחר כך.
זאק לאווין נחשב לשחקן אפסייד? שואל באמת כי אני לא זוכר...
קאווי אני זוכר שדיברו על היד הגדולה שלו, זה נחשב לשחקן אפסייד?
מעבר לזה אין לי ממש מושג למה אתה מתייחס לבאם כשחקן עם אפסייד ( סנטר בגובה 2.06) או למה אתה קורא לפורזינגס כוכב ( לא אולסטאר, לא חמישיות עונה, סיים פלייאוף מזעזע).
אגב, למה קאפלה הוא שחקן עם אפסייד?
בסוף אם זו הרשימה אז זה לא מרשים במיוחד. זה אומר שבחירות שהם מתחת לטופ 5 (או טופ 7 אם בא לך או וואטבר) יש הרבה יותר כוכבים ו"סתם" שחקנים טובים מאוד שהם לא שחקני אפסייד מאשר כאלו שהם כן שחקני אפסייד.
אם נסתכל על האולסטאר השנה כדוגמא (אפשר כל אולסטאר אם בא לך ) אז השחקנים ששיחקו השנה ולא נבחרו בטופ 5 הם יאניס, זאק לווין, רנדל, סבוניס, ווצביץ', סטפ קארי, קאווי, יוקיץ', בוקר, לילארד, מיטשל, פול ג'ורג' ורודי גובר.
כמה מה13 היית מגדיר בכבחירת אפסייד?
לאבין לגמרי נחשב לשחקן עם אפסייד, בעיניי לפחות, חשבתי שצריך להיבחר אפילו בבחירה השמינית של הקינגס (מזכיר שהעדיפו את סטאוסקס...) או בבחירת הלוטרי הנוספת של הינקי (לקח את פייטון והחליף אותו בשאריץ' + בחירה עתידית). הוא היה פרשמן סופר אתלטי אבל גולמי שעלה מהספסל במכללת UCLA, שזה בדיוק שילוב של שני האופנים שהצעתי למהי בחירת אפסייד (אגב, גם ווסטברוק היה כזה, פרשמן שעלה מהספסל מאחורי דארן קוליסון, ונחשב לבחירה מפתיעה של פרסטי על חשבון מאיו, לאב וברוק לופז).
קוואי היה פרוספקט מאוד גולמי, זה לא סתם שהוא נבחר מחוץ ללוטרי במחזור חלש יחסית, למרות שאני זוכר מוק דראפט מוקדם מאוד בהופס הייפ שמיקם אותו בבחירה הרביעית והנוספת של קליבלנד.
האפסייד של באם טמון בסקיל סט שהציג כפרשמן ושנוכח מאוד במשחק שלו כיום. זה שמיים וארץ לעומת סנטר רים דרייבר טיפוסי סטייל הארי ג'יילס וג'ארט אלן, שנבחרו 6-8 בחירות אחריו.
אני אישית לא רואה בקאפלה שחקן עם אפסייד, אבל הבחירה בו היתה דוגמה למה שאני מכנה 'בחירת אפסייד'. הוא נלקח בבחירה 25, כסנטר מאוד אתלטי אך גולמי מהליגה הצרפתית. בגובה בחירה כזה אפשר להיות מרוצה מהשגת סנטר מחליף סביר, אבל הרוקטס השיגו כאן יורש די מידי להווארד המאכזב (עזב שנתיים לאחר שקאפלה נבחר, כלומר שבדומה לבאם, גם קאפלה הפך לסנטר פותח בעונתו השלישית בליגה, שזה יופי של גרף התקדמות - ג'קסון הייז וגוגה ביטדזה מדראפט 2019 היו מתים להיות שם כבר).
מתוך הרשימה שנתת בסוף תגובתך, אני אומר שהפרוספקטים עם אפסייד היו: יאניס כמובן, ג'ורג' (אגב שניהם צמחו לגובה כשנה לאחר הבחירה בהם, שזו עוד אינדיקציה לאפסייד), לאבין שכבר הסברתי למה, קוואי ומיטשל. בוקר וגובר מייצגים 'בחירות אפסייד'.