סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 1:24 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא מזל ששחקנים של גליל לא הצליחו לטייל עם מייקר לטבעת, זה פשוט מה שהוא עושה - סוגר את האפשרות הזו בפני המתקיף. הוא עשה את בעקביות, הצליח להקשות על גארדים גם בחוץ עם הרבה תנועות גפיים אפילפטיות, ובעיקר - הספיק לחזור חזרה פנימה ולהפריע. פלג ניסה באיזשהו שלב להביא אותו לחסימות שוב ושוב, אבל הניסיונות של גליל למשוך אותו החוצה לא יצרו שום יתרון בצבע. הבדלי הרמות בקשיחות ההגנתית איתו לעומת עם איתי שגב (שפתח בחמישיות, עם ההרכב החזק כביכול, וסיים עם +- של 1. מייקר 13) היו משמעותיים מאוד, ובעיניי זה היה משחק טוב שלו.
התקפית צריך להבין מה לעשות איתו, והוא צריך לשפר את ההבנה שלו לאן זזים. זה לא יכול לקרות עם שניידרמן הנחות פיזית או עם גרשון שצריך שיבואו לחסום לו בקו האמצע, אבל הייתי מנסה אותו יותר בחמישייה עם אובהסואן.

הרושם שלי מהמשחק הזה הוא שעמיאל הצליח להטמיע בקבוצה כמה רעיונות, אבל חלקם קצת מוזרים (ארבעה בחוץ ושגב בפנים - וואט דה פאק, ואיך למען השם זה אפילו נגמר בסל פעם אחת; ומה הקטע עם לשלוח את הקלעים לריבאונד התקפה כשאתה רואה שבצד השני אפילו גיבסון הקשיש רץ לבד למתפרצת). מצד שני, בפעם הראשונה בינתיים הוא הצליח למצוא רוטציה שעבדה ולא להפריע לה. קיצץ אפילו את אדאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 2:07 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
נתון סטטיסטי שהייתי שמח לראות: מה הפלוס מינוס של החמישיות של הפועל עם ישראלי אחד, לעומת שני ישראלים, לעומת שלושה. בתחושה שלי - כשיש ישראלי אחד על המגרש זו קבוצה לא רעה. עם מגוון בעיות מקצועיות אמנם, אבל קבוצה לא רעה. החלק המחריד מגיע בעיקר כשאנחנו מקבלים הרכבים של גרשון, וורקמן ושגב ביחד על המגרש, וכיוב׳ זוועות שונות ומשונות. מה שכל כך מעצבן זה שאין שום סיבה שנראה כל כך הרבה דקות של ההרכבים המגעילים האלה. תן לי חצי משחק עם ארבעה זרים על המגרש, חצי משחק עם שלושה, כל זר מקבל בממוצע 28 דקות למשחק, ויהיה לנו הרבה פחות כואב העונה. זה בליגה. באירופה, אין שום סיבה שהיו שני ישראלים יחד על הפרקט.

אגב, מי שממש רוצה לצאת מעודד בכח - לדעתי ת׳ון מייקר היה לא רע היום, בעיקר בהגנה, ואם הוא מתחיל באיזשהו קו עלייה זה יהיה נהדר. אני מאמין...

נקודת מבט מעניינת
אבל בליגה הישראלית (כאשר מרבית היריבות עם 4 זרים, וחלקן אפילו 3 ביום נתון עקב אילוצים כאלו ואחרים), גם הרכבים של 2 ישראלים של ירושלים צריכים לכל הפחות לצלוח דקות משחק בלא ליפול אף מהחמישייה החזקה ביותר של מרבית הקבוצות (שלא לדבר שלרוב 2-3 ישראלים קצת עולים במקביל למגרש אלו מול אלו וכו').
לא ראיתי את המשחק היום, אבל אם אדם אריאל מסיים את הדקות שלו עם פלוס 21, אז כנראה שהוא לא נטל על הקבוצה. כנ"ל וורקמן עם פלוס 8.
הכל עניין של מי עומד ממול (ולכן שונה מאוד באירופה כמובן), ובמובן מסוים מול הקבוצות הלא חזקות בליגה שלנו אז אדרבה - הישראלים צריכים לקבל דקות מכובדות - כי כן צריך לשמור אותם בכושר מסוים גם למטרות במשחקים אירופאיים, מה לעשות שזה לא מכבי עם 8-9 זרים, לצד 5 ישראלים בכירים (שבכל תקופה חלקם מעט מיותרים בתכלס).

מדהים ששתי הקבוצות מהגליל מסרבות להיפרד זו מזו ומפסידות בתוצאה זהה 83-69.

אילת עם הצהרת כוונות נאה. מנצריס עוד לא מחובר לקבוצה, ללא קרטר (ולכן רוינה מקבל 23 דקות) - ועדיין מנצחים כל כך בקלות.
חוץ מהבעיות שיש לנס ציונה עם הזרים (בפרט שני הסנטרים, האם יכולים לשחק ביחד וכו'), מעניין יהיה לראות מה יקבלו מגולן גוט - ומה מצבו הגופני/מנטלי כמי שעבר טראומה קשה מחיסון, וכעת (לא שמעתי אחרת) מוגבל עקב כך בחייו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 9:09 am 
Junior

שגב מאבד כל משחק (ברמת הליגה הישראלית) 2-3 דאנקים שהוא יכול להוציא מעצמו בגלל שאין בירושלים רכז אמיתי שיודע להריץ פיק אנד רול. דווקא ההתגלגלות הזאת למטה עם נעילה של שחקן נמוך למטה יכולה להיות יעילה ברמת הליגה הישראלית. היו לו שם שני סלים שנחסכו מגליל עקב עבירות מוקדמות ששרקו להם כאילו נעשו למטה.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 9:54 am 
Hall of Famer

ברור שזה לא מזל שהגארדים של הגליל לא הצליחו לסיים ליד הטבעת עם מייקר. המזל של מייקר היה שהם חשבו שהם יכולים לעשות זאת. אף אחד מהגארדים הללו לא מהיר במיוחד, אתלט או עם קליעה טובה מבחוץ שגורמת לשחקן ההגנה לחשוש מהשלשה מכדרור. הם פשוט ניסו לשעוט לעבר הטבעת ולעבור את מייקר. לא חכם ולא עבד.
בכלל, במחצית השניה בהתקפה העומדת גליל נראו חסרי אונים וזה לא היה קשור דווקא להגנה של ירושלים (שהייתה לא רעה).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 10:15 am 
Junior

xalmon כתב:
זה לא מזל ששחקנים של גליל לא הצליחו לטייל עם מייקר לטבעת, זה פשוט מה שהוא עושה - סוגר את האפשרות הזו בפני המתקיף. הוא עשה את בעקביות, הצליח להקשות על גארדים גם בחוץ עם הרבה תנועות גפיים אפילפטיות, ובעיקר - הספיק לחזור חזרה פנימה ולהפריע. פלג ניסה באיזשהו שלב להביא אותו לחסימות שוב ושוב, אבל הניסיונות של גליל למשוך אותו החוצה לא יצרו שום יתרון בצבע. הבדלי הרמות בקשיחות ההגנתית איתו לעומת עם איתי שגב (שפתח בחמישיות, עם ההרכב החזק כביכול, וסיים עם +- של 1. מייקר 13) היו משמעותיים מאוד, ובעיניי זה היה משחק טוב שלו.
התקפית צריך להבין מה לעשות איתו, והוא צריך לשפר את ההבנה שלו לאן זזים. זה לא יכול לקרות עם שניידרמן הנחות פיזית או עם גרשון שצריך שיבואו לחסום לו בקו האמצע, אבל הייתי מנסה אותו יותר בחמישייה עם אובהסואן.

ראיתי חלקים קטנים מהמשחק, אבל אני לא מצליח להבין איך משחק של 6 נקודות עם 2/7 מהשדה יכול להיחשב כמשחק טוב עבור הזר הכי יקר בקבוצה. אולי עבור איתי שגב.
אגב, במשחק נגד קרשיאקה בלקמון לקח אותו די בקלות לטבעת, ולא מדובר בשחקן מהיר או אתלטי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 10:25 am 
Senior

זה יכול להיחשב משחק טוב אם הגנתית הוא היה טוב מאוד והתקפית התפקיד שלו הוא גם ככה לתת חסימה ולחכות להיאבק על ריבאונד התקפה.
לא שאני חושב שזה היה איזה משחק מבריק של מייקר, ואני חושב שאם הוא היה לומד לנעול את השחקן שלו בצבע ו/או הגארדים שלנו היה מחפשים להכניס לו כדורים, אז מול הקו הקדמי של גליל הוא היה צריך לסיים עם פי 2 או 3 יותר נקודות, אבל כשמייקר היה על המגרש עמדה 5 ממש לא הייתה הכי גרועה אצלנו ולמעשה אם הוא היה מקבל 30 דקות, המהפך היה מגיע רבע אחד קודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 12:42 pm 
Junior

מייקר מזכיר לי ממש את אצ'וויל. ענק כזה שמסתמך על עצם היותו ענק. זה עובד בהגנה כי הוא רק צריך להרים יד וזה מספיק, בטח מול קבוצה נמוכה כמו הגליל, שבה ברייס וושינגטון שיחק הרבה דקות בתור 5.
אבל איזה פער בין מה שאפשר תיאורטית לעשות עם גובה כזה למה שהוא עושה בפועל.

מהמשחק עצמו יצאתי בתחושה לא מאד גרועה. ברור שברבע הרביעי הבדלי העומק באו לידי ביטוי ולגליל נגמר האוויר. יעיד על זה הנתון הפשוט הבא: מחצית ראשונה 46 נקודות, מחצית שניה בדיוק חצי מזה.
בסדר, לא בטוח במאה אחוז שניקח אליפות כבר השנה אבל וואלה בסדר.

התגעגעתי כל כך.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 1:24 pm 
Hall of Famer

הערב חולון ראשלצ
הפועל ת''א כנראה בלי בראון נגד הרצליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 2:05 pm 
Senior

צוד כתב:
מייקר מזכיר לי ממש את אצ'וויל. ענק כזה שמסתמך על עצם היותו ענק. זה עובד בהגנה כי הוא רק צריך להרים יד וזה מספיק, בטח מול קבוצה נמוכה כמו הגליל, שבה ברייס וושינגטון שיחק הרבה דקות בתור 5.

מהמשחק עצמו יצאתי בתחושה לא מאד גרועה. ברור שברבע הרביעי הבדלי העומק באו לידי ביטוי ולגליל נגמר האוויר. יעיד על זה הנתון הפשוט הבא: מחצית ראשונה 46 נקודות, מחצית שניה בדיוק חצי מזה.

התגעגעתי כל כך.

היה כיף (אם כי לכפר בלום לא הצלחתי להגיע)
למרות המחצית הראשונה היפה, אם בגליל לא מעבים קצת את הקו הקדמי, אין לקבוצה הזאת מה לחפש בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 2:14 pm 
Hall of Famer

צוד כתב:

התגעגעתי כל כך.

הבחור הגדול עם הכיפה עשה עבודה גרועה על התוף, רקומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 2:14 pm 
Junior

stavs כתב:
זה יכול להיחשב משחק טוב אם הגנתית הוא היה טוב מאוד והתקפית התפקיד שלו הוא גם ככה לתת חסימה ולחכות להיאבק על ריבאונד התקפה.
לא שאני חושב שזה היה איזה משחק מבריק של מייקר, ואני חושב שאם הוא היה לומד לנעול את השחקן שלו בצבע ו/או הגארדים שלנו היה מחפשים להכניס לו כדורים, אז מול הקו הקדמי של גליל הוא היה צריך לסיים עם פי 2 או 3 יותר נקודות, אבל כשמייקר היה על המגרש עמדה 5 ממש לא הייתה הכי גרועה אצלנו ולמעשה אם הוא היה מקבל 30 דקות, המהפך היה מגיע רבע אחד קודם.

לא משנה כל כך מה התפקיד שלו התקפית, אם הוא מסיים עם 2/7 מהשדה (ועוד מדובר על שחקן עם יתרון של 15 ס"מ על כל שומר) אז בטח שבצד הזה של המגרש הוא היה חלש.
ושמע, אין ספק שיש ציפייה ממייקר שיתן אימפקט הגנתי, אבל נדמה לי שלא מביאים שחקן בפרופיל כזה וברמת המשכורת הזו בשביל תרומה בצד אחד של המגרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 2:52 pm 
Senior

על צ׳צ׳אשווילי אין לו יתרון של 15 ס"מ, אבל כן - הוא היה חלש התקפית ויכול להיות שאני סלחן מדי כלפיו, ומצד שני זה לא נכון להסתכל על זה כאילו זה 50-50 בין איך הוא היה בהגנה לאיך הוא היה בהתקפה.
התפקיד של מייקר הוא בראש ובראשונה הגנתי, לפי מה שהקבוצה דורשת ממנו ההבדל בין יום הגנתי חלש למצוין ממנו הרבה יותר משמעותי לקבוצה מאשר ההבדל בין יום התקפי חלש למצוין.
לפי ג׳יי טאקר בפלייאוף האחרון היו לפחות חמישה משחקים טובים למרות שהוא לא היה קיים התקפית, אין פה כשל לוגי בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 3:00 pm 
Junior

פה בדיוק ההבדל, פי ג'יי טאקר במקרה הטוב הוא השחקן השישי בחשיבותו במילווקי.
עכשיו יכול להיות שאתה צודק וזה מה שמצפים ממנו בירושלים, אבל אם ככה הייתי אומר שחלוקת המשאבים של ירושלים לא נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 3:09 pm 
Senior

מאוד יכול להיות שחלוקת המשאבים לא הייתה נכונה ואני לגמרי מסכים שבשלב הזה לא מקבלים ממייקר מספיק (ביחס למה שהייתי רוצה שהסנטר של הקבוצה הזו ייתן), אני גם באופן אישי הייתי סקפטי יחסית לגבי ההחתמה הזו מהרגע הראשון (ומייקר הוא באמת שחקן שראיתי המון בNBA).
אבל אני כן חושב שבפריזמה של מה עמיאל רוצה מהסנטר שלו ומה סנטר מסוגל לתת בסוג הכדורסל שהפועל משחקת, האמירה של xalmon שמייקר היה טוב היא אמירה ממש לא מופרכת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 3:23 pm 
Junior

לא אמירה מופרכת, אבל כמובן שהיא באה על רקע משחקי ההכנה + המשחק נגד קרשיאקה שכמעט בכולם היה נראה שזו אחת הפעמים הראשונות שמייקר מנסה לשחק כדורסל וזה עניין של ימים עד שהוא מודיע להורים שלא כיף לו בחוג החדש ושהוא פורש.

אני מאוד רוצה שמייקר יצליח בהפועל ואפילו סוג של אופטימי בקשר לזה מאיזשהי סיבה שעדיין לא ברורה לי, אבל אי אפשר להתכחש לכך שבינתיים, למרות ההגנה הבאמת טובה אתמול, זה עדיין רחוק מאוד מלהרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 3:43 pm 
Sophomore

ההנחה היתה שייקח לו זמן להשתלב התקפית, וזה באמת ההימור שמדברים עליו מאז הקיץ. הסגל הזה יכול להספיק למקום שני בבית ב-BCL עוד לפני שזה יקרה, ונראה לי שאפשר טיפה להוריד לחץ סביב מייקר כל עוד הוא נותן אימפקט בהגנה ונראה מחויב וקשור לענף (חוץ מהדאנק המפוספס, זה באמת היה רגע חייזרי).
נראה לי, מהמעט שראינו בינתיים, שהגישה של עמיאל כלפיו היא לא לחייב אותו לסט התקפי מסוים אלא להוריד ממנו פוקוס ולתת לו לצבור בטחון איפה שקל לו יותר לתרום. 4 מ-5 הזריקות שלו ל-2 היו מקריות, אחרי ריבאונד התקפה בעיקר, ולא מתוך איזה תרגיל שנועד למצוא אותו בצבע עם הפנים לסל. מן הסתם בינואר זה צריך להראות אחרת, אבל כאמור, כל עוד ננצח מחרתיים את מנרסה יש זמן. סימן השאלה מבחינתי הוא לגבי הציוות שיעזור למייקר להתקדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 7:56 pm 
Sophomore

גודס הגיע למשחק בחולון עם טקטיקה מעניינת בהגנה - להשאיר את קייזר לבד בצבע ולתת לו להחטיא דאנקים. בינתיים זה לא עובד. מצד שני, גם חולון לא ממש הגיעה לשמור עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 8:41 pm 
Freshman

ido כתב:
ג. מצד שני, גם חולון לא ממש הגיעה לשמור עד כה

Say what??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 8:56 pm 
Sophomore

אמרתי עד כה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 11:21 pm 
Freshman

ido כתב:
אמרתי עד כה

"זו הייתה אמת נכונה לשעתה"

בקשר למשחק, נראנו סביר וזה נגמר 34. מטורף לגמרי, אבל כמובן שלב מאוד מוקדם וקשה עדיין להבין מה יחסי הכוחות האמיתיים.
לפחות בינתיים מנצלים את התקופה הזו לפרק את מי שלא בא מוכן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 11:22 pm 
Hall of Famer

אני לא זוכר הרבה תקדימים בליגה שלנו שקבוצה נראתה "כל כך הרבה יותר מסכום חלקיה" כבר בשלב כזה של העונה.
ציינו בשידור ש-31 אסיסטים זה שיא מועדון. כמובן גם שאר הנתונים סופר מרשימים - 57% לשתיים, 12/24 לשלוש, 23/25 מהעונשין, רק 5 איבודים, וטרם הזכרתי את ההגנה (ואף 7 חסימות).
כל תשעת שחקני הרוטציה הבכירים עם מדד דו-ספרתי, לא חושב שזה אירוע שכיח במיוחד.
אני תוהה מתי יגיע השלב שבו רפי מנקו הכה מושמץ גם כן יקבל קרדיט כלשהו. בסוף הוא נמדד מול אותם ארצי וקולשוב (למשל הערב) - ובכך עושה את תפקידו נאמנה.

מאליק דיים נראה לי כשחקן שאני הולך לחבב. מהפחות גרועים היום בראשון.

הרצליה מנצחת למרות 3/11 מהשדה ו-4 איבודים של דאוסן, ורק 5 דקות לסנדי כהן (שהסתיימו עם מינוס 17).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 11:23 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאלה לגבי המשחק של הרצליה נגד הפועל ת"א:
איך יכול להיות שה-+/- של סנדי כהן ב5 הדקות שהוא שיחק היה 17-? האם הפועל עשו ריצה כזו דוקא בדקות שהוא שיחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 11, 2021 11:30 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
אני לא זוכר הרבה תקדימים בליגה שלנו שקבוצה נראתה "כל כך הרבה יותר מסכום חלקיה" כבר בשלב כזה של העונה.
ציינו בשידור ש-31 אסיסטים זה שיא מועדון. כמובן גם שאר הנתונים סופר מרשימים - 57% לשתיים, 12/24 לשלוש, 23/25 מהעונשין, רק 5 איבודים, וטרם הזכרתי את ההגנה (ואף 7 חסימות).
כל תשעת שחקני הרוטציה הבכירים עם מדד דו-ספרתי, לא חושב שזה אירוע שכיח במיוחד.
אני תוהה מתי יגיע השלב שבו רפי מנקו הכה מושמץ גם כן יקבל קרדיט כלשהו. בסוף הוא נמדד מול אותם ארצי וקולשוב (למשל הערב) - ובכך עושה את תפקידו נאמנה.

מאליק דיים נראה לי כשחקן שאני הולך לחבב. מהפחות גרועים היום בראשון.

הרצליה מנצחת למרות 3/11 מהשדה ו-4 איבודים של דאוסן, ורק 5 דקות לסנדי כהן (שהסתיימו עם מינוס 17).

מאליק דיים היה חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 12, 2021 12:37 pm 
Hall of Famer

חולון נראית מעולה כרגע רק שיש לה בעיה מסויימת בריבואנד בגלל שאין לה מס 4 טבעי.קייזר ואוגדן משחקים עד עכשיו רק בעמדת הסנטר ויהיה מעניין לראות אם הם יכולים לשחק אחד ליד השני.
לחולון יש את הרכז הכי טוב בליגה ויש לה כמעט בכל הסגל הבכיר שחקני הגנה ברמה גבוהה יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 13, 2021 12:24 am 
Junior

אורן כתב:
צוד כתב:

התגעגעתי כל כך.

הבחור הגדול עם הכיפה עשה עבודה גרועה על התוף, רקומר.

הבחור הגדול עם הכיפה לא היה על התוף, אדוני המפייקנז.

וזה למרות שהכי חשוב זה וכו'

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 76 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה