סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 1:09 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני ממשיך לשמור על מאזן מושלם בארינה, והייתי בטוח שזה הולך להיות הפסד הבכורה.

אני מודה שאני לא מסוגל להבין מה היה הקטע עם עמיאל משום בחינה אפשרית. אלא אם השחקנים החליטו לעשות לו סבוטאז' והוא החליט לעשות להנהלה. בכל אופן היום גם בלי קשר לניצחון ראו קבוצה שעולה בהרכבים הגיוניים על המגרש ושלא זורקת לשלוש בכל התקפה, זה כבר שיפור.

ומה שבאמת חסר לקבוצה הזו זה שחקן פנים ישראלי נוסף. טיוס עוד פנוי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 1:25 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לגמרי לא ברור מה קרה עם עמיאל אבל היה לו כשרון מיוחד לזהות את השחקן החם ולהוריד אותו לספסל.
ראיתי את זה ממש בבירור במשחק נגד הפולנים עם גייטס, שהחטיא שתי זריקות אבל המשיך ונלחם ולקח רבאונדים ואז קלע לייאפ וראו איך הוא מלא מוטיבציה מזה, ישר הורד לספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 1:27 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
Hacohen כתב:
סליחה על השאלה, אבל כל הזמן עולה לגבי ירושלים עניין הפיקנ'רול ואני תוהה: עם מי בדיוק? יש לירושלים גבוה מטרה שפספסתי?

ניסו עם שגב, בהצלחה חלקית מאוד כמו שעופר האדום ציין.
אבל גייטס 203, מהיר עם ידיים טובות לתפיסת הכדור ואתלט מספיק לגמור בהטבעה או חדירה

גייטס לא יודע לכדרר יותר משניה וחצי בלי שהכדור מחליט לצאת לדרך חדשה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 1:38 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
Hacohen כתב:
סליחה על השאלה, אבל כל הזמן עולה לגבי ירושלים עניין הפיקנ'רול ואני תוהה: עם מי בדיוק? יש לירושלים גבוה מטרה שפספסתי?

ניסו עם שגב, בהצלחה חלקית מאוד כמו שעופר האדום ציין.
אבל גייטס 203, מהיר עם ידיים טובות לתפיסת הכדור ואתלט מספיק לגמור בהטבעה או חדירה

גייטס בהתקפה זה ג'וש דאנקן בקדנציה השניה שלו. איטי מכדי לחסום ולהתגלגל פנימה (ובכל מקרה לא מסוגל להוריד כדור לרצפה ולהתחיל דרייב לטבעת), מחטיא מכדי לחסום ולהתגלגל החוצה. גם הזריקה הקשתית הזאת מאוד מזכירה את דאנקן. בהגנה הוא זז טוב, לזכותו ייאמר.

ג'יילן אדאמס שווה יורוליג בקיץ, לא עוד כמה שנים. בינתיים הוא לומד להוביל כדור ומתגלח עלינו עם איבודים מצחיקים.

אני רואה את הראיון עם בוסקאליה ולא מבין מילה ממה שהוא אומר. הייתי שואל אותו למה הוא ייבש את מייקל קייזר בחצי השני ובכלל, למה הוא נזכר לחזור לשחק עם רגלנד-גריי-ג'ונסון-קייזר רק 3:50 דק' לסוף כשהמשחק היה די אבוד. מרסיסי המילים שאפשר היה לאסוף, נראה שהתכנית שלו מהמחצית היתה להישאר בפיגור קטן ולהפוך בסוף, לא מובן לי למה כי כשחולון שיחקה בהרכב החזק היא היתה שתי רמות מעל.

אז הניצחון הזה נראה כמו התעלות חד-פעמית, נישאת על גבי רוח הסכינים השלופות בעקבות החלפת המאמן, בתוספת ערב קליעה הזוי. מצד שני, לא קיבלנו כלום מקילפטריק וגם חולון קלעו שלשות ב-50%, אז אולי זו לא אנומליה אלא תצוגת תכלית בסגנון של עמיאל, מבוססת קליעה והאסל. יכול להיות שהמשחק הזה יעשה פלאים לביטחון של השחקנים ובטוח שמשמח את האוהדים, אבל הוא לא פותר את שתי הבעיות הדחופות: מי המאמן (הלפרין לא לקח החלטה אחת בלי להסתובב אחורה לקבל אישור מגוני וקייריס) ומה עושים עם בנט-מייקר. המטוטלת נעה עכשיו בכיוון של בנט, שמגלה עקביות בנטייה לתפוס משחק פעם בשבועיים, ויאללה שיהיה - החלטתם שמייקר יקר מדי ביחס למידת ההשקעה שנדרשת בו? סבבה, אבל מחליף צריך להיות פה השבוע ובמשחק מול אוסטרוב בעוד שבוע וחצי הוא מוכרח להיות חלק ברוטציה. ובינתיים, טרייד אריאל/דוברת מחר בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 10:23 am 
Freshman

ראובן כתב:
אני ממשיך לשמור על מאזן מושלם בארינה, והייתי בטוח שזה הולך להיות הפסד הבכורה.

אני מודה שאני לא מסוגל להבין מה היה הקטע עם עמיאל משום בחינה אפשרית. אלא אם השחקנים החליטו לעשות לו סבוטאז' והוא החליט לעשות להנהלה. בכל אופן היום גם בלי קשר לניצחון ראו קבוצה שעולה בהרכבים הגיוניים על המגרש ושלא זורקת לשלוש בכל התקפה, זה כבר שיפור.

ומה שבאמת חסר לקבוצה הזו זה שחקן פנים ישראלי נוסף. טיוס עוד פנוי?

טיוס אתמול חתם בקרשיאקה אז אנחנו נפגוש אותו בהמשך המסע הבלתי נשכח של הקבוצה באירופה

https://www.eurobasket.com/Turkey/news/ ... eal-Madrid)-signs-at-Pinar-Karsiyaka

אכן הוא יכול היה לסדר את מבנה הסגל אבל מניח שהטורקים יכולים להציע יותר כסף והם גם אשכרה צפוים ללכת עד הסוף באירופה אז מבחינתו להגיע לירושלים כדי לשחק מול הרצליה ונס ציונה, לא כזה מפתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 10:52 am 
Hall of Famer

יש לי קצת רחמים על אדם אריאל , שהיה אמור להיות הישראלי הבכיר של הפועל והקפטן שלה , ואז הביאו איזה שחקן חצי אלמוני שמסתבר שעושה את מה שהוא עושה טוב לפחות כמוהו , ואפילו יותר טוב ממנו בדברים אחרים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 10:58 am 
Hall of Famer

אה וואו, איזו הפתעה שאדם אריאל-שחקן איטי בטירוף, לא אתלט, לא חזק, שלא מסוגל להוריד כדור לרצפה או לכדרר יותר מפעמיים או ליצור לעצמו מצב, ושכל הקריירה שלו היא על יכולתו פעם בכמה משחקים לתפוס יד מבחוץ-לא מתאים להיות ישראלי מוביל של קבוצה עם יומרות כמו של ירושלים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 11:00 am 
Freshman

ממש עצוב, אם כי יש לו הזדמנות לעשות מה שהוא במילא צריך לעשות כדי להאריך את הקריירה שלו ולנסות לעשות הסבה לשחקן 3&D.
ידוע ששאין לו רגליים לזוז בהגנה אבל הוא כן יכול לנסות לאמץ למשחק שלו עוד האסל, לשים דגש על חטיפות (זיהוי קווי מסירה, טראפים בתיזמונוים נכונים וכו).
מה שממש לא באשמתו זה העובדה שלא מפנים אותו לזריקות בתרגילים, וכמובן שהמחסור במנהל משחק גם גורם לזה שזה לא קורה בספונטניות מהאנרציה של המשחק.
מטורף לראות שבשני משחקים נאחרונים וורקמן עם הזריקה המכוערת והגרועה בעולם זורק יותר שלשות ממנו (אפילו קלע אחת בסוף אתמול, נרשם כשתי נקודות...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 11:01 am 
מנהל פורום

היה נורא כיף, אבל זה באמת לא משחק שאומר משהו על הפועל.
אבל, אפשר כבר לדבר על זה שחולון קבוצה פשוט לא טובה. זה משחק 5 או שישי שלהם שאני רואה, כולל נצחונות, וזו נראית לי קבוצה שפשוט תפסה רצף קליעה טוב בשלב מסויים וזהו, סגל לא מספיק עמוק בעיני, מאמן שעושה המון טעויות תוך כדי משחק, ברדק מוחלט בצבע והגנה אישית מעולה אבל קבוצתית מזעזעת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 11:14 am 
Freshman

חבל שלא הביאו את טיוס, לא רק שיכל לסדר את הסגל אלא גם היה הרבה יותר הגיוני מבחינת התוספת הכ״כ מתבקשת של מנהל משחק זר.
אם מצליחים להביא גבוה ישראלי מתאים אפשר יהיה להשאיר את מייקר ובנט לפחות עד שנראה אם אירופה באמת נגמרה, ואז להחליט את מי לחתוך.
ואז מאחר ואין רכז ישראלי להביא, יהיה הגיוני יותר שהחילוף זרים יהיה של בנט/מייקר על מנהל משחק. לא הייתי חותך מישהו מהגארדים הזרים כרגע.
אפשרות אחרת זה לחפש איזה פויינט פווארד אבל לך תמצא... תסבוכת של סגל לא מאוזן.

מה שכן היה משחק אדיר אתמול.
אדאמס ואובה שחקנים כיפים (פשוט לא פלור מנג׳רס בשום צורה), קילפטריק בוודאי שלא, ומצחיק לראות את גרשון נאלץ לעשות את זה.
רואים שהוא מותש כל פעם שהוא מעלה את הכדור כי הוא ממש מתאמץ להקפיץ בלי לאבד.
תואם סנט רוס הוא אופטימלי לסגל הזה, או דאנטה ששולט בקצב המשחק מהפוסט. זה וגבוהה נורמלי.
בקיצור כנראה לא יקרה אבל אולי נתנחם בלקבל כמה משחקים כאלה של התפוצצות בשנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 11:20 am 
מנהל פורום

נראה שלא כולם הפנימו את היכולות החדשות של הקבוצה, טיוס גם בגילו, הוא הרבה מטווח היכולת של הקבוצה
מסתובב לו איזה ישראלי בשם ליף, בחירה 18 בדראפט בלי קבוצה
ואנחנו אפילו לא מדברים עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 11:36 am 
Freshman

תשמע אנחנו בנובמבר ולא הייתה לו קבוצה, מה נראה לך הוא מקבל בטורקיה?
והאם ליף יותר זול? הוא יכול להחליף את בנט אבל הוא בטח לא סנטר שמהווה איום בצבע (גם לא יודע אם הוא מתגלגל לצבע ביעילות).
אם אין יכולות כספיות לעשות שינויים משמעותיים אז להביא את דאנטה וזהו :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 12:49 pm 
Freshman

מה שלא מסתדר הוא שלכאורה על פי מכונת הספינים של הראל את חומסקי הייתה כוונה להביא את דוברת עם תשלום ביי אאוט של 2 מש"ח לרשל"צ ואת זוסמן שאני מניח שהחוזה שלו היה סביב 200-220 אלף דולר (שזה מה שוורקמן וגרשון מקבלים ביחד)
אז לאן נעלם הכסף ? או שזה המשקיע אלמוני עוד פעם
ברור שחסר ישראלי ופציעה של כמה שבועות אצל אחד מארבעת הישראלים הבכירים הקיימים, זו צרה גדולה.
מקל הלך לספרד למרות שהייתה הרגשה שהשנה הוא מוכן לשחק בארץ ונראה לי שצריכים רכז.
טיוס לא נראה לי שכזה מרגיש קשר עז למדינת ישראל על אף הדרכון.

אז לא מכיר את השוק, זרקו פה שמות: טי ג'יי 'קליין , טי ג'יי ליף ואולי יש עוד איזה מישהו שברגעים אלו מנסים לאתר לו סבתא דוברת יידיש או כלה כשרה להשכרה לטווח קצר (מישהו אמר ריצ'י הוואל ?!)
ובגזרת הזרים מה מחפשים זו בכלל תעלומה כי השלישייה גייטס, בנט ומייקר זה בהחלט אוסף מרשים של שחקנים מוגבלים שמצאו את עצמם יחד.

אופתע מאוד אם יצליחו להביא מישהו עד המשחק עם הפולנים ואם לא ננצח מעל 11 אז ממילא לא ייכנסו להרפתקאות בשביל הליגה.
ואז לא אופתע אם עוד תגיע השנה איזו קבוצת יורוליג ותשים על אדמס 100K כדי לשחרר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 1:01 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
נראה שלא כולם הפנימו את היכולות החדשות של הקבוצה, טיוס גם בגילו, הוא הרבה מטווח היכולת של הקבוצה

אז יאללה, שלח מייל להפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 2:06 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:

ראובן יהיה בטח נגד, בגלל אותו מקרה עם דורון שפע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 2:33 pm 
Hall of Famer

אם הוא סלח לבן של זה שהודיע לפיני גרשון בטלפון על הפסקי זמן של אפי, גם לבן של ליף הוא יסלח.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 2:49 pm 
מנהל פורום

ממה שזכור לי, במשחק שאחרי ההרחקה ההיא, ליף ישב לו ביציע במלחה וצפה במשחק להנאתו בלי שאף אוהב הפועל מוטרד מקיומו.

וממילא יש לו די והותר נקודות זכות על דברים שעשה כמה עונות קודם לכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 4:02 pm 
Junior

ואפשר גם להוסיף שלמרות ששנאתי את ברד ליף בכל ליבי בשנים הרלוונטיות, בתקרית ההיא הוא לא היה כל כך מרושע. מה שהיה כל כך מחריד באירוע ההוא ובכלל בתקופה ההיא, זה החוסר בושה של השיפוט. מדובר למי שלא זוכר בשחקן שתוקף שחקן אחר בגמר הפלייאוף ובלי שום תגובה של השחקן המותקף, השופטים החליטו על הרחקה דו צדדית, וזה בתקופה שאחד ההבדלים הבולטים בין מכבי להפועל היה שלקבוצה אחת היו עשרה שחקנים ולקבוצה השנייה היו רק שישה.

לגבי המשחק אתמול: כיף לנצח את חולון, בטח שככה ובטח שעל רקע פתיחת העונה המזוויעה, אבל לצערי התחושה שלי היא שהדבר הכי משמעותי במשחק יהיה בסופו של דבר הספסול הנוסף של קילפטריק. אם הפועל בדרך לאבד מנטאלית את אחד משני השחקנים היחידים בסגל הזה שאני פחות או יותר בטוח שטובים בכדורסל, זה יהיה מצער מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 4:28 pm 
Freshman

על האירוע הזה חובר השיר האלמותי "דורון שפע חף מפשע לא נגע בליף"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 4:46 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
ואפשר גם להוסיף שלמרות ששנאתי את ברד ליף בכל ליבי בשנים הרלוונטיות, בתקרית ההיא הוא לא היה כל כך מרושע. מה שהיה כל כך מחריד באירוע ההוא ובכלל בתקופה ההיא, זה החוסר בושה של השיפוט. מדובר למי שלא זוכר בשחקן שתוקף שחקן אחר בגמר הפלייאוף ובלי שום תגובה של השחקן המותקף, השופטים החליטו על הרחקה דו צדדית, וזה בתקופה שאחד ההבדלים הבולטים בין מכבי להפועל היה שלקבוצה אחת היו עשרה שחקנים ולקבוצה השנייה היו רק שישה.

לגבי המשחק אתמול: כיף לנצח את חולון, בטח שככה ובטח שעל רקע פתיחת העונה המזוויעה, אבל לצערי התחושה שלי היא שהדבר הכי משמעותי במשחק יהיה בסופו של דבר הספסול הנוסף של קילפטריק. אם הפועל בדרך לאבד מנטאלית את אחד משני השחקנים היחידים בסגל הזה שאני פחות או יותר בטוח שטובים בכדורסל, זה יהיה מצער מאוד.

הוא הצליח להחליף מילים לא נעימות אפילו עם אומן הפוליטיקלי קורקט (יותם) ועדיין יותם הכניס אותו לדקה האחרונה של המחצית כדי להשחיל כדור לסל תוך 12 שניות. חוץ מזה הוא באמת לא היה טוב ולא היה באותם אנרגיות ששאר הקבוצה היו
ואני מסכים איתך שהוא ואדמאס הם השחקנים היחידים בקבוצה שראויים להקרא שחקני כדורסל לליגת האלופות ואיזור הטופ 4 של הליגה בישראל
אני נזהר שלא לקרוא לשאר השחקנים "לא שחקני כדורסל" כי איפה זה שם את שחקני הליגה הלאומית והארצית שהם כולם יותר טובים ממני בשיאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 4:57 pm 
מנהל פורום

הנווט כתב:
תשמע אנחנו בנובמבר ולא הייתה לו קבוצה, מה נראה לך הוא מקבל בטורקיה?
והאם ליף יותר זול? הוא יכול להחליף את בנט אבל הוא בטח לא סנטר שמהווה איום בצבע (גם לא יודע אם הוא מתגלגל לצבע ביעילות).
אם אין יכולות כספיות לעשות שינויים משמעותיים אז להביא את דאנטה וזהו :)

ברור שליף לא בטווח, כי אם טיוס לא בטווח, אז קל וחומר ליף
אני גם לא מאמין לסיפורים על 2 מיליון שקל שהוצעו כביי אאוט לראשון וחוזה כבד לזוסמן
בחיית, מה הבעיה לספר, הכל כאן נגוע באינטרסים, יחסי ציבור של הנהלה מול האוהדים, שחקן מול הקבוצה במשא ומתן וההפך
העיתונות בארץ הרי בסוף ניזונה מאותם בעלי אינטרסים ואין מספיק כסף בעיתונות כדי שהם יצליבו מידע, או יחפרו בארכיונים כדי לאמת
אלא יסתפקו ב"גורמים בהפועל ירושלים, יודעים לספר..." אם הם הגונים מספיק
גם העניין עם בריימו, לא רציני. אתם רוצים להגיד לי שהוא ישב וחיכה להפועל ואז כשלא קיבל הצעה, קיבל הצעה מלא פחות מאשר אלופת המפעל פעמיים ברציפות? יענו מה שלא מספיק טוב להפועל טוב לאלופה?
אני מניח שהכרונולוגיה קצת שונה, אבל זה ההשערה שלי מול ההשערה של יוזר אחר...לך תדע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 5:51 pm 
Freshman

הפועל ירושלים מקום ראשון בליגה באחוזים משלוש, 44 אחוז, ובפער משאר הקבוצות.
הפועל ירושלים מקום 26 מתוך 30 בליגת האלופות באחוזים משלוש, 26 אחוז מבישים.

בליגה הפועל ירושלים שיחקה נגד קבוצת יורוליג ונגד קבוצת ליגת האלופות.

האם יש לזה הסבר הגיוני, או שמדובר בפשוט קריסה מנטלית ולחץ? אולי השחקנים המובילים הם צעירים? זה שם בסימן שאלה גדול עוד יותר את הספסול של קילפטריק במשחק נגד מנרסה, הוא השחקן היחיד בסגל עם נסיון ממשי. נראה לי אם כך שבמשחקים באירופה היה צריך דווקא להרגיע את השחקנים, ולא לצעוק עליהם על כל דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 6:12 pm 
מנהל פורום

טעם של פעם כתב:
על האירוע הזה חובר השיר האלמותי "דורון שפע חף מפשע לא נגע בליף"

זו היתה תרומתי להנצחתו:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... 50&type=3&

ואני לגמרי מסכים שהמנוול כאן היה וירובניק ולא ליף.

נערך לאחרונה על ידי ראובן בתאריך ב' נובמבר 01, 2021 6:22 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 6:16 pm 
Junior

uriel17 כתב:
נביא בעירו כתב:

הוא הצליח להחליף מילים לא נעימות אפילו עם אומן הפוליטיקלי קורקט (יותם) ועדיין יותם הכניס אותו לדקה האחרונה של המחצית כדי להשחיל כדור לסל תוך 12 שניות. חוץ מזה הוא באמת לא היה טוב ולא היה באותם אנרגיות ששאר הקבוצה היו
ואני מסכים איתך שהוא ואדמאס הם השחקנים היחידים בקבוצה שראויים להקרא שחקני כדורסל לליגת האלופות ואיזור הטופ 4 של הליגה בישראל
אני נזהר שלא לקרוא לשאר השחקנים "לא שחקני כדורסל" כי איפה זה שם את שחקני הליגה הלאומית והארצית שהם כולם יותר טובים ממני בשיאי

יש לי ספקות לגבי אדאמס. לטעמי הוא מתמקד בלהיות תחנה אחרונה ופוגע בשטף הקבוצתי. לפעמים זה מצליח כמו אתמול ברבע האחרון, אבל היו כבר כמה פעמים שבהם הוא התעקש על קליעות קשות ועד עכשיו האחוזים שלו לא מאוד מרשימים. בליגה הוא עומד על 50 אחוז מהשתיים ו 27 אחוז מהשלוש. באירופה הוא על 40 אחוז מהשתיים ו 45 אחוז מהשלוש. בליגה הוא עם תשעה איבודים על שבעה אסיסטים ועוד נתון (בעייתי כל שיהיה) שמלמד על התרומה הקבוצתית שלו, כאשר הוא על המגרש הפועל ב 23-, וזה כאשר הקבוצה כולה עם מאזן של 28+.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 01, 2021 6:51 pm 
Sophomore

רלפי כתב:
הפועל ירושלים מקום ראשון בליגה באחוזים משלוש, 44 אחוז, ובפער משאר הקבוצות.
הפועל ירושלים מקום 26 מתוך 30 בליגת האלופות באחוזים משלוש, 26 אחוז מבישים.

בליגה הפועל ירושלים שיחקה נגד קבוצת יורוליג ונגד קבוצת ליגת האלופות.

האם יש לזה הסבר הגיוני, או שמדובר בפשוט קריסה מנטלית ולחץ? אולי השחקנים המובילים הם צעירים? זה שם בסימן שאלה גדול עוד יותר את הספסול של קילפטריק במשחק נגד מנרסה, הוא השחקן היחיד בסגל עם נסיון ממשי. נראה לי אם כך שבמשחקים באירופה היה צריך דווקא להרגיע את השחקנים, ולא לצעוק עליהם על כל דבר.

לא צריך לחפור בזה יותר מדי. קבוצה שמבססת את ההתקפה שלה על זריקות השלוש באופן כזה (נדמה לי שמעל 30 זריקות למשחק. באירופה בטוח שזה המצב, כולל יותר מארבעים זריקות במשחק בפולין), דינה שיהיו משחקים שבהם השלשות לא ייפלו באחוזים טובים (אולי למעט ג''ס של הספלאש-בראד'רס). גם באירופה, במשחק הראשון הפועל שמה 14 שלשות ב-50% (והרסה לעצמה בדכים אחרות וטיפשיות נצחון על קרשיאקה). הבעיה באירופה היא שהפועל לא הראתה שום יכולת לגיוון ואופציה חליפית ברגע שהשלשות סרבו להכנס - רק המשיכו לזרוק עוד ועוד, מתוך ייאוש ותסכול מתגברים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 79 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, רואה שחורות ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה