סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 1:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עודד קטש מתחמם על הקווים...

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:10 am 
Junior

החתול יובב כתב:
גם מחכה לקרוא את האמיץ הראשון שיזרוק מילה טובה לכיוונו של פרנקו

הרבה מילים טובות.
למעשה, מאז המחצית השנייה במשחק נגד גליל הקבוצה נראית הרבה הרבה יותר טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:27 am 
Sophomore

ראיתי רק את הדקות האחרונות אבל בכל ההחלטות החשובות החלטות שיפוט מצוינות, כולל הצעד אפס המתעתע של יאנג, כמה נו-קולס, בלתי-ספורטיבית נגד בלייזר ואח"כ נגד זלי. אסתרון הצגה כרגיל, דפק 9 צפצופים ורץ לאמצע המגרש כדי לוודא שכולם מסתכלים עליו לפני שהוא מסמן עם הידיים בלתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:32 am 
Junior

עופר האדום כתב:
עשו אכן כמה פוזשנים טובים בהגנה, אבל עשו שלל שטויות , איבודים והחטאות עונשין ומתחת לסל בדקות האחרונות. ולהגיד שג'קובן היה מצויין זה הכי הזוי, הוא החטיא משהו כמו 6-7 זריקות אחרונות ואיבוד הזוי במסירה לגיל בני. אני מת על ג'קובן, אבל זה לא היה משחק טוב שלו, ואני עדין.

ברבע השלישי הוא היחיד שתפקד שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:44 am 
Junior

גם אם יאניס צריך ללכת הביתה (ולדעתי הוא צריך - כבר היו מאמנים שעם אותה הנהלה ומרחב מחיה וקרדיט פחות בהרבה משל יאניס הצליחו להצליח יותר) בזבוז כסף לשחרר אותו עכשיו.
בהנחה הסבירה שמכבי לא תרד ליגה, זה לא ישנה במשהו לעונה הבאה אם מכבי תאבד את כל התארים המקומיים ולא תעלה לפלייאוף ביורוליג, ממילא מערבבים הכל מחדש ואין באמת מאמן מומלח שיגיע עכשיו וישנה את הכל.
שיתנו לעונה הזאת להמשיך כמו שהיא וישחררו אותו בקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:48 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע אם אין מאמן מוצלח יותר מיאניס בשוק, או שחקנים יותר מוצלחים מהנוכחיים בשוק. ההנחה האינטואיטיבית שלי שיש, כי תמיד יש (וזה מתגלה כשהם חותמים בקבוצות אחרות). מצד שני ההנחה העוד יותר אינטואיטיבית שלי היא שמכבי לא תביא אותם, אלא את הפחות מוצלחים אם בכלל.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:59 am 
Freshman

יש לי תחושה שקטש מתחיל לעשות חימום
הוא יודע לקחת קבוצת יורוליג באמצע העונה ולא להגיע איתה לשום דבר ויחד עם זאת כן לקחת דאבל בזירה המקומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 3:02 am 
Hall of Famer

כל עוד מורידים ליגה את היריבה העיקרית, שלא לומר היחידה - כן, הוא יודע לעשות את זה (ולהיות מפוטר מיד אחר כך).
האמת, יתאים למועדון הזה מאמן מלנכולי שכל הזמן נראה עצוב. יוסיף אווירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 7:14 am 
Junior

Dovi כתב:
גם אם יאניס צריך ללכת הביתה (ולדעתי הוא צריך - כבר היו מאמנים שעם אותה הנהלה ומרחב מחיה וקרדיט פחות בהרבה משל יאניס הצליחו להצליח יותר) בזבוז כסף לשחרר אותו עכשיו.
בהנחה הסבירה שמכבי לא תרד ליגה, זה לא ישנה במשהו לעונה הבאה אם מכבי תאבד את כל התארים המקומיים ולא תעלה לפלייאוף ביורוליג, ממילא מערבבים הכל מחדש ואין באמת מאמן מומלח שיגיע עכשיו וישנה את הכל.

למה את יאניס ולא ניקו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 7:29 am 
Sophomore

קורובייב כתב:
Dovi כתב:

למה את יאניס ולא ניקו?

כי חייבים לו עדיין כסף(לכאורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 9:01 am 
Junior

קורובייב כתב:
Dovi כתב:

למה את יאניס ולא ניקו?

לא אכפת לי גם את ניקו, אבל ניקו לא אחראי למה שקורה על המגרש באופן ישיר.
נכון שכנראה יש לו חלק עיקרי בבניית הקבוצה אבל אפשר להוציא ממנה הרבה יותר וכאמור יאניס נכשל כבר כמה עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 9:34 am 
Junior

טיפה ישן אבל אולי עדיין רלוונטי.
https://m.ynet.co.il/articles/HkXd2mPgP

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 9:47 am 
Hall of Famer

יהיה מעניין אנתרופולוגית לעקוב אחרי הקבוצה הזו ולאן היא עוד יכולה לרדת (והיא יכולה, מה זה יכולה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 9:49 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:
קורובייב כתב:
Dovi כתב:

למה את יאניס ולא ניקו?

לא אכפת לי גם את ניקו, אבל ניקו לא אחראי למה שקורה על המגרש באופן ישיר.
נכון שכנראה יש לו חלק עיקרי בבניית הקבוצה אבל אפשר להוציא ממנה הרבה יותר וכאמור יאניס נכשל כבר כמה עונות.[/quote

אז אולי כדאי פעם אחת שהוא כן יהיה אחראי למה שקורה על המגרש?
אם למכבי הייתה הנהלה נורמלית ולא בובות שהוא למעשה שולט עליהם, הם היו כבר מכריחים אותו לפני שנים לעמוד על הקווים ולאמן את הקבוצות שהוא בונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 10:51 am 
Hall of Famer

Dovi כתב:
וכאמור יאניס נכשל כבר כמה עונות.

מה זה נכשל כמה עונות? יאניס החליף את ספאחיה בעונת 18/19. הוא הגיע כשהקבוצה הייתה במאזן 1-6. הוא סיים את העונה במאזן 10-13, לא רע בכלל, מרחק ניצ' אחד מהפלייאוף. אם הוא היה מאמן מתחילת העונה ומכבי הייתה מנצחת בקצב הזה, אז הוא היה מסיים עם 17 ניצ', שהיו שווים מקום שישי ביורוליג. העונה השניה הייתה העונה הטובה ביותר שלו והיא הסתיימה עם הקורונה כשמכבי במקום החמישי עם מאזן 9-19. עונה שעברה הייתה חלשה וגם העונה חלשה. אבל אני חייב לציין שהסגל נבנה עבורו עם דרגת קושי מאד גדולה, כשקו הפנים שהוחתם גם לא שומר, אבל בכלל, וגם מצומצם ומנה בשנתיים האחרונות 3 שחקנים שצריכים לקבל דקות (בעצם לפני שנה היה את בנדר כדיפולט לחמישיה, אז אולי אפילו רק 2 שחקנים).
אני לא אומר שספרופולוס עושה עבודה טובה. אבל בעיני המאמן ספרופולוס הרבה פחות אשם בתוצאות מאשר האיש שבנה את הקבוצה בקיץ. עכשיו אנחנו יודעים שווייצ'יץ' כבר במשך תשע שנים (כן כן, אנחנו מתקרבים לעשור שבו ווייצ'יץ' אחד האנשים המרכזיים בהנהלת מכבי, אבל אף אחד לא יודע בדיוק מה הוא עושה) עושה עבודה נפלאה. תראו למשל את הקבוצה של 19/20 שברור שהייתה היצירה שלו. אז כנראה ספרופולוס הוא היחידי שקיבל את ההחלטות לגבי הסגל וסביר להניח שמאמן עם אוריינטציה הגנתית כמותו יבנה קבוצה שעוד על הנייר נראתה מחרידה הגנתית, וכמובן שצריך להחליט שהוא אשם.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 11:52 am 
מנהל פורום

לגמרי בעגלה של עמוס
ברור לגמרי שהסגל הזה נבנה על ידי אבן/וויצ'יץ' אין עליו שום טביעת אצבע של ספרופולוס
איך אני יודע? הסגל סובל באותם חוליים שסבלו הסגלים הקודמים ב8 שנים האחרונות
1. פופוליזם, שחקנים סקסיים "על מסך הרדאר"
2. אין כמעט תגליות
3. אי שמירה על שחקנים עם אפ סייד
4. הספד חוזר ונשנה בכל פעם שיש מאבק על שחקן עם קבוצת יורוליג (זיזיץ' יוצא דופן)
5. בנדר

זה לגמרי הדג מסריח מהראש, הסיכוי היחיד של מכבי לתפוס מעלית לצמרת זה החלפת הנהלה/בעלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:45 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני חייב להודות שאני אשכרה נהנה לשמוע שמכבי מפסידים. הפסקתי לפני כמה זמן לראות משחקים מרוב שזה כואב בעיניים והקבוצה הזאת כל כך רקובה שאני לא רואה את עצמי חוזר לאהוד אותם עד שכל הנפשות הפועלות יעזבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 1:53 pm 
Hall of Famer

קח בחשבון שהם לא עוזבים בעתיד הנראה לעין. אין להם סיבה. יש להם את הקהל שהם הצליחו לשכנע מאחוריהם, הם הולכים ומתחזקים למרות הכשלונות ואין מי שיעצור אותם.

מה שהכי מדהים, אפילו יותר מהקהל, זה שהם עדיין מצליחים לרתום ספונסרים גדולים וחברות שימלאו את תאי הצפייה. אם אני מקבל החלטות בספונסר קיים או פוטנציאלי אני שואל את עצמי למה לי לקשור את המותג שלי לקבוצת ספורט שלא רק שלא מצליחה, אלא שכבר לא באמת שואפת להצלחה.
אני חושב שהרבה אנשים לא קולטים את סדר הגודל של שינוי הפרדיגמה שמכבי עברה בשנים האחרונות. זה ממש sea change בגישה ובפילוסופיה, הרבה מעבר לביצועים הכושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 2:17 pm 
Junior

דווקא הסיפור עם הספונסרים מאוד ברור.
לספונסרים יותר אכפת שיהיה עניין סביב הקבוצה מאשר הצלחות. כל עוד האוהדים עדיין שם והמותג חזק מהבחינה הזו, לא תהיה להם שום בעיה למשוך ספונסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 2:21 pm 
Freshman

עמקי כתב:
רק אני לא מבין ישראלים שהולכים למכבי?בשביל מה?לשחק רבע שעה בליגה ולא לשחק כמעט ביורוליג?לא עדיף ללכת לירושלים/חולון?
עצוב לראות מה נהיה מיפתח זיו ובלייזר..

פעם הכסף היה משמעותי היום הרבה פחות, זיו אולי מרוויח 10-20 א' דולר יותר ממה שהיה מרוויח בירושלים/חולון
עשה טעות עם ההליכה למכבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 2:28 pm 
Junior

חוכמת בדיעבד, ירושלים וחולון החליטו לא לשלם 150 אלף על ישראלי ולסורקין זה דווקא הצליח

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 2:56 pm 
Hall of Famer

עמקי כתב:
רק אני לא מבין ישראלים שהולכים למכבי?בשביל מה?לשחק רבע שעה בליגה ולא לשחק כמעט ביורוליג?לא עדיף ללכת לירושלים/חולון?
עצוב לראות מה נהיה מיפתח זיו ובלייזר..

בלייזר קיבל בעונה שעברה יותר מ-10 דקות לערב ביורוליג (שזה אומר, עקב כמות המשחקים הרבה - 347 דקות סך הכל) ו-22 דקות בממוצע בליגה.
היה שותף לזכייה בדאבל, זכה בפברואר 21 בתואר שחקן החודש.
אתה באמת חושב שהוא יושב ומקנא בווילי וורקמן ורפי מנקו (בערך באותה עמדה ורמה כמוהו) למשל?
אני האחרון בערך שאסנגר על מכבי, על ריבוי זריה, ועל כך שחרף תקופות טובות (באופן יחסי) של בלייזר אשתקד ביורוליג, ושל סורקין העונה - עדיין הזרים מקבלים שם עדיפות מובנית רק מעצם היותם זרים (למשל - למה ווילאמס העונה מקבל במשחקים שמתלבש יותר דקות מבלייזר בליגה המקומית אם הוא תורם שם פחות ממנו?), אבל הישראלים שם רחוקים מלסבול באופן כללי בכל פרמטר (כלכלית, מקצועית, תדמיתית וכו').

משהו שלא מובן לי.
באינספור תגובות ברשתות וכו', אוהדי הפועל ושאר האנשים שלא מסמפטים את מכבי קוראים נחרצות (בהתרסה) ליאניס להישאר. כאילו הוא הבעיה המהותית, ושרק החלפתו היא זו שתוציא את מכבי לדרך חדשה...

זה לא רק ההפסדים בליגה, כי גם שני הניצחונות האחרונים של מכבי (על גליל לאחר הארכה, ועל באר שבע שהובילה בנוקיה בשמונה הפרש ברבע השלישי) לא בדיוק מרנינים. למעשה עברו 5 שבועות מהניצחון המשכנע האחרון (על ראשון, מולה הרבה קבוצות נוטות לשכנע...).
בפרט שהתירוץ הקבוע ביורוליג הוא פערי התקציב, אז בסך הכל המאזן שנתי העונה שתי המסגרות הוא 14-14, כאשר בערך 20 מתוך ה-28 משחקים הם כנגד קבוצה עם תקציב נמוך (ולרוב, ממש משמעותית) מזה של מכבי - לא בדיוק מחזיק.
ווילבקין 40% העונה לשתי נקודות בליגה (48-50% בשלוש עונותיו הקודמות), נאנלי 37%. אמנם לא כמות זריקות עצומה, אבל לא ניכר שהם ממש שמים את יהבם מול הגנות האימה שמנגד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 3:54 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לספונסרים יותר אכפת שיהיה עניין סביב הקבוצה מאשר הצלחות. כל עוד האוהדים עדיין שם והמותג חזק מהבחינה הזו, לא תהיה להם שום בעיה למשוך ספונסרים.

לי ממש לא ברור. אני לא מאמין באימרה "גם פרסומת שלילית היא פרסומת טובה", פרסומת שלילית היא שלילית, בהגדרה.
האוהדים (אלה שקונים מנויים אני מתכוון) שם, אבל הרייטינג - שזה בעיקר מה שקובע כמה הפרסום מוצלח - בירידה, ובעיקר, הקישור של המותג להצלחה גם הוא כבר נעלם. ויותר מזה, אני לפחות כמי שרואה מעבר לחוסר ההצלחה גם את חוסר השאיפה להצליח, אלא יותר לתרץ ולמרוח כשלונות, ואת ההתאבדות על מנהלים שנכשלים פעם אחרי פעם ורק מתחזקים - לא הייתי שם שקל חסות על המועדון הזה. לא רואה מה הוא מוסיף למותגים שמספנסרים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 4:46 pm 
מנהל פורום

משהו שמצאתי בפייסבוק, של אוהדי הפועל ירושלים:
אפשר להירגע, גם יאניס וגם זיו אריה נשארים בתפקידם…
למרות שאפשר היה להחליף ביניהם: יאניס ממילא יודע שאי אפשר לשתף יותר מ 5 זרים וזיו אריה ממילא לא יוכל לשתף יותר מ 5 זרים…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 27, 2021 5:13 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הוקיץ' כתב:

לי ממש לא ברור. אני לא מאמין באימרה "גם פרסומת שלילית היא פרסומת טובה", פרסומת שלילית היא שלילית, בהגדרה.
האוהדים (אלה שקונים מנויים אני מתכוון) שם, אבל הרייטינג - שזה בעיקר מה שקובע כמה הפרסום מוצלח - בירידה, ובעיקר, הקישור של המותג להצלחה גם הוא כבר נעלם. ויותר מזה, אני לפחות כמי שרואה מעבר לחוסר ההצלחה גם את חוסר השאיפה להצליח, אלא יותר לתרץ ולמרוח כשלונות, ואת ההתאבדות על מנהלים שנכשלים פעם אחרי פעם ורק מתחזקים - לא הייתי שם שקל חסות על המועדון הזה. לא רואה מה הוא מוסיף למותגים שמספנסרים אותו.

אין שום דבר שלילי בפרסום שהספונסר מקבל.
הוא מזוהה עם הקבוצה הכי אהודה בארץ ביי פאר, קבוצה שבסבירות גבוהה לוקחת תואר אחד או שניים בארץ ומשחקי היורוליג שלה סולד אאוט עוד לפני תחילת העונה. הרייטינג, גם אם בירידה לעומת שנות רשות השידור העליזות, עדיין גבוה.
נראה לך שבאמת אכפת לספונסר אם מכבי עושים הצלבה או לא? אם מכבי עושים פיינל פור זה מעולה מבחינתנו, אבל גם אם לא הוא את שלו קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 83 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה