סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 12:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לוטרי 2022
הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 1:29 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
וונדל קרטר לא צריך להיות שיקול שיגרום למג'יק לא לבחור בג'בארי סמית, אבל הוא כן יכול להיות שיקול הגיוני כדי כן לבחור בהולמגרן.
הרי הולמגרן הוא פרוספקט עם חורים וסימני שאלה די רציניים סביבו. בין היתר, זה די ברור שהוא לא יוכל להצליח בליגה בלי שחקנים יותר פיזיים ממנו לידו. וונדל קרטר הוא לא השחקן הכי פיזי בעולם, אבל הוא כן עוד ביג-מן שיכול לשים גוף על ביג-מנים אחרים ולשחק לצד הולמגרן והמג'יק כנראה מאמינים בו יחסית כחלק מהעתיד שלהם, גם אם הוא לא אבן פינה ברורה בקונטנדרית שהם בונים.

מבחינתי זה מסוג הדברים הקטנים שכן יכולים לתת את האדג' להולמגרן, כי הם עוזרים לי לדעת שבעונה הראשונה שלו בליגה, אני אוכל 'להחביא' אותו קצת בהגנה לצד גבוה נוסף שאני מאמין בו, מבלי שזה יראה רע בצד השני. זה מוסיף טיפה ביטחון ביכולת לשלב שחקן שגם ככה כל העולם ואשתו יסתכלו בזכוכית מגדלת על איך הוא מסתדר פיזית וכמה הסנטרים היריבים מעיפים אותו קיבינימט.
מהבחינה הזו, הפיט לצד קארטר שיכול להיות טוב, הוא כן רלוונטי, בעיקר בדראפט שבו אף שחקן לא בולט מעל האחרים לבחירה הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 2:31 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
למה בדיוק וונדל קרטר והפיט אליו רלוונטיים לבחירה בדראפט? מילא היית אומר איך הפיט של בחירת הדראפט הראשונה לזאיון וויליאמסון משפיע על מי ייבחר. אבל וונדל קרטר? באמת וונדל קרטר?

מחקתי את כל התגובות המצוטטות כי זה נהיה ארוך מדי, אבל אם תעבור עליהן שוב תראה שסטאבס דיבר על התאמת הולמגרן לצד קרטר ואני המשכתי אותו. בשום מקום, מבחינתי לפחות, לא נטען ששאלת ההתאמה היא ה-פקטור המכריע לבחירה. זה פשוט היבט נגזר של זהות הבחירה של המג'יק שמעניין אותי לדון בו.

באותה מידה, מעניין אותי לחשוב על התאמת במבה לצד באנקרו, במידה והמג'יק יכריעו שהוא הכישרון הבולט ומי שמסוגל להיות השחקן המוביל שלהם בהתקפה. כישורי הפליימיקינג והמסירה שלו נראים כמו הריל דיל, אז מסקרן לחשוב על מהלכי פיק אנד פופ/רול בין באנקרו ובמבה, כשמסביבם ואגנר וסאגס כפליימייקרים משניים, ואיזה צלף שלשות (טרנס רוס בתור התחלה, אולי יחתימו את מונק?) שנע לרוחב הפרקט וסביב קשת השלוש. בהצלחה להגן על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 3:22 pm 
Hall of Famer

נראה לי שאפשר לסגור את הסיפור שבעיני שום שחקן בסגל של המג'יק לא רלוונטי להחלטה על הבחירה הראשונה, בטח לא ג'ורני מן שלא אמור להיות שחקן חמישיה בקבוצה שרוצה לנצח, כמו וונדל קרטר וגם לא במבה שמחזיק בפוטנציאל הרבה יותר גבוה, אבל אחרי 4 עונות, הפוטנציאל שלא מומש הרבה פחות נוצץ.
אם אתם חושבים שזה חלק, גם אם קטן, מהשיקולים, אחלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 7:41 pm 
Senior

ג׳רני מן? וונדל קרטר? אתה בטוח שאתה חד על מהלך הקריירה שלו, עמוס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מאי 22, 2022 9:14 pm 
Hall of Famer

אני צופה עתידות :D

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 55 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3