סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:10 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 8:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
על פי מנהיים ממגרש פתוח הכוונה לעלות את התקציב בהדרגה לפי מה שהוא הבין מ24 מיליון שקל כיום לכ40 מיליון בעונה הבאה
ואחכ בעונה שלאחר מכן לכ50 מיליון שקל באופן קבוע לעונות הקרובות...זה אמנם לא 20 מיליון דולר כמו של מכבי אבל גם ב13-14 מיליון דולר תקציב כולל אפשר לבנות קבוצה ברמת יורוליג... :ti_pa: :men: :mi_ga_et:

https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... docID=4322

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ב' מרץ 20, 2023 11:40 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 10:37 am 
מנהל פורום

כמעט להכפיל את התקציב זה לא "בהדרגה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 11:45 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:

כן אבל את התקציבים הגבוהים יותר נראה רק בעוד 2 עונות ומעלה .בכל מקרה מדברים על משכורות שלא נראו בעבר בכדורסל הישראלי מחוץ למכבי ת'א .
ושוב הפירסומים של ה34 מליארד דולר הם מטעים והם של המשפחה כולה שרוב הכסף והנכסים אצל האמא מרים.למתן אלדסון יש רק כ4 מיליארד דולר על פי כלכליסט שזה המון ויותר ממיץ' גולדהר למשל נשיא מ.ת'א כדורגל שנחשב עד היום למבוסס ביותר עם כ-3 מיליארד דולר.

עד להודעה חדשה החלוקה היא של 72 אחוז מהמניות אצל מתן ו28 אחוז אצל אייל... :arrow:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 12:04 pm 
Junior

מדובר בהעלאה בתקציב שלפחות תוכל להבטיח לכל הפחות את הישארותו של הנקינס לעוד שנתיים שלוש.

האם במציאות הכלכלית החדשה הייתם משאירים פה גם את ספידי סמית' וקרינגטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 12:16 pm 
מנהל פורום

שאלה טובה
המשכיות או בעברית כימיה ותאום בין שחקנים תורמים לתוצאה הסופית בדיוק כמו יכולת אישית של שחקנים
הרבה יותר מרגש ומעניין לראות שלם שמפיק יותר מסך חלקיו מאשר אוסף של שחקנים מוכשרים שקולעים כל אחד בתורו
אם לשדרג קבוצה מצליחה (נכון לעכשיו) כמו הפועל ירושלים אז לשמור על מה שעובד ולחזק נקודות תורפה
הנקינס צריך להשאר, דין צריך להשאר בוסטר מהספסל, הוא עושה את זה מצוין וזה לא מובן מאליו
ספידי יכול להשאר כרכז שני או שלישי (אם נועם יעקב נשאר) ולהביא רכז שכמו ספידי, שומר מעולה ושולט בקצב המשחק רק עם הרבה יותר כישרון (פחות איבודים מטופשים, משחק יותר צפון דרום ופחות מזרח מערב ויכול להגיע לטבעת)
אז על הציר הנקינס/ספידי/דין הייתי שומר, גם בקבוצה המשודרגת
כל השאר מביא תואמים מבחינת אופי המשחק רק יותר מוכשרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 1:39 pm 
Junior

האמת שזו באמת התלבטות כי נוצר פה תלכיד טוב עם כימיה טובה, מצד שני האם לא רוצים אפשרות לשדרג חלק מהשחקנים?
בגזרת הזרים מה שבטוח זה שצריך להביא לפה 4 תותח, אולי כבר העונה.
סמית' זו התלבטות, הייתי בעיקר מנסה לחשוב אם יש רכז אחר שידע להפעיל יותר טוב את הנקינס - הוא צריך לקבל 10-12 זריקות נוחות במשחק ומשם הוא יתרון משמעותי.
מבין קרינגטון ורנדולף הייתי משאיר לפחות אחד, לטובת ההמשכיות, ונתן לו לעלות מהספסל, ומביא 2-3 ברמה גבוהה יותר לחמישייה.
גם בקרב הישראלים יש התלבטות. לכאורה אחלה סגל, אבל אם פתאום זוסמן או צ'אצ'אשווילי הופכים רלוונטיים, לא כדאי לשדרג? צריך גם לזכור שדברת חוזר בשנה הבאה. את נועם יעקוב הייתי משאיר רק אם חותם על חוזה ארוך טווח. זה לא מאד סביר, אבל אולי קצת יותר סביר עם שינוי הבעלים והתכניות של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 4:05 pm 
Sophomore

אני הייתי רוצה לראות שדרוג גם בסגל הישראלי,
אולי זה יכול לבוא באמת מכיוון של החתמת נעם יעקב לכמה שנים. הוא נראה כמו הדבר הבא האמתי.
דווקא מדוברת אין לי הרבה ציפיות, הוא יגיע לעונה הבאה אחרי פציעה קשה שלא ברור כמה תשפיע על המשך הקריירה שלו, ואם להודות על האמת, גם לפני הפציעה הוא לא הבריק במיוחד. אם אני צריך לבחור בין השניים, אני לוקח את יעקב בלי לחשוב.
להשאיר את שגב זו חובה, לא הייתי מחליף אותו בצ'אצ'א, גם בלייזר וקורנליוס זה אחלה. קליין גם סבבה, משלים טוב סנטרים "אמתיים", אז גם הוא עדיף על צ'אצ'א, למרות סיפור ה"הום פלייר". האדיאל המקצועי היה אולי נמרוד לוי או גינת, אבל שניהם לא רלוונטיים מסיבות מובנות.
אם אפשר יהיה לגנוב את זוסמן במקום דוברת זה יהיה טוב, אבל לא הייתי מביא את זוסמן על חשבון יעקב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 7:06 pm 
Sophomore

RREEDDTT. כתב:
Shiver כתב:

כן אבל את התקציבים הגבוהים יותר נראה רק בעוד 2 עונות ומעלה .בכל מקרה מדברים על משכורות שלא נראו בעבר בכדורסל הישראלי מחוץ למכבי ת'א .
ושוב הפירסומים של ה34 מליארד דולר הם מטעים והם של המשפחה כולה שרוב הכסף והנכסים אצל האמא מרים.למתן אלדסון יש רק כ4 מיליארד דולר על פי כלכליסט שזה המון ויותר ממיץ' גולדהר למשל נשיא מ.ת'א כדורגל שנחשב עד היום למבוסס ביותר עם כ-3 מיליארד דולר.

עד להודעה חדשה החלוקה היא של 72 אחוז מהמניות אצל מתן ו28 אחוז אצל אייל... :arrow:

מה שקצת מקשה על כל תכניות העלאת התקציב. כי בד"כ נהוג שהזרמת בעלים תקרה מכל הבעלים ביחס לאחוזי הבעלות שלהם... ככה שעד שאדלסון לא יקנה את כל/רוב החלק של חומסקי אולי יהיה לו קשה להעלות התקציב מיידית ל-40M ואז ל-50M.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 7:12 pm 
Junior

דברת לדעתי משתלב הרבה יותר טוב עם הרבה שחקנים - לא חייב לזרוק הרבה כדי להיות אפקטיבי והוא גבוה וחזק אז יכול לשמור בכמה עמדות. הוא שחקן תורם כאן ועכשיו, ולא סתם דז'יקיץ' נתן לו 20 דקות גם בליגה וגם באירופה. אני מקווה שהפציעה לא תשנה את זה, אבל מבחינתי הוא באנקר לעונה הבאה ובשאיפה להרבה שנים.
נועם יעקב הוא יותר הימור, התקרה שלו הרבה יותר גבוהה אבל גם הנזק שהוא יכול לגרום בלא מעט משחקים. לכן הייתי משאיר אותו רק לחוזה ארוך טווח עם בייאאוט רק לנבא. לדעתי יהיה לו קשה לוותר על החוזה בוילרבאן שבונה עליו וכבר משחקת ביורוליג.
זוסמן אם יבוא זה על חשבון קורנליוס מבחינת התפקיד.
נמרוד לוי דווקא כן רלוונטי, בניגוד לגינת שלא ישוחרר בחיים. אני פשוט לא חושב שנמרוד לוי כזה שדרוג על בלייזר.
לצ'אצ'אשווילי יש כנראה תקרה הרבה יותר גבוהה משל שגב, לא הייתי פוסל. מודה שגם לא ראיתי אותו מספיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 20, 2023 7:14 pm 
Sophomore

איזה זרים נכון להביא בעיקר תלוי במפעל שנשחק בו. אם כצפוי זה יהיה עונה נוספת ב-BCL או יורוקאפ אז כן הייתי שומר על השלד אבל מחזק בכמה עמדות (למשל 4 זר מטורף). אם איכשהו ישתחלו ליורוליג מן הסתם יצטרכו להחליף חצי קבוצה...

לגבי הישראלים, גם בלי מגבלות תקציב אין המון שחקנים שהם ממש גיים צ'יינג'רס בהינתן שסורקין וגינת סגורים. אולי זוסמן או מדר. בטח שלא צ'אצ'א או נועם יעקוב (שניהם מוכשרים מאד אבל בטווח של העונה הבאה לא יהיו כאלו שוברי שיוויון).

מה שאולי ישאיר אותנו עם דילמה.. הרי עליייה בתקציב מ-24 ל-40 אם נשארים באותו מפעל אמורה להגיע בעיקר לתקציב השחקנים מה שיותר ממכפיל אותו... בסוף עוד יחזירו כסף לאדלסון ויגידו שישמור לעתיד...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 1:47 am 
Hall of Famer

אחד מהדברים שאפשר לעשות עם תקציב ש"מגיע משום מקום" כאשר במקביל עדיין שומרים על חלק ניכר מהסגל - זה פשוט לבוא לשחקן שהכי קורץ לך בליגה הישראלית, ובמקום לחכות שהוא "יבחן הצעות ממקומות אחרים" (סטייל אונווקו בעונה הקודמת), לתת לו איזה מיליון דולר לשלוש שנים (סתם כסדר גודל, ברור שכל מקרה לגופו), ולסגור עניין.
אני חושב שטיילר ביי כשחקן בן 25 (אין הרבה בגיל הזה שבאים ככה לידי ביטוי בליגה שלנו) הוא מאוד מעניין. עמדות 3-4, אתלט, קליעה מבחוץ, ריבאונד, אקטיבי בהגנה. דווקא כשחקן יותר משלים (ולא כזה שמצופה ממנו לשחק 30 דקות ולקלוע 20 נקודות) התכונות הללו יכולות לבוא עוד יותר לידי ביטוי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 3:00 am 
Sophomore

גינת נעול בחוזה שממומן אישית ע"י דאדי זיידנברג. אם כבר ישראלי מהפ' ת"א, אילולא היה חתום שם לעוד שנתיים, הייתי שמח לתקן את הטעות עם בר טימור. הוא האריך חוזה באמצע העונה שעברה, רגע לפני שהכסף שם קפץ, והפרסומים השונים חלוקים אם הוא אחד לפי המשתכרים הגבוהים בקבוצה או אחד הנמוכים בה. בכל מקרה, ההסכם החדש מול משרד הספורט הופך את השחקן הישראלי הבינוני לסחורה עוד יותר יקרה.

אני לא רואה את דז'יקיץ' לוקח אף שחקן זר מהליגה שלנו, בטח לא את טיילר ביי שהוא ילד קטן. לפעמים לא בא לו לרדת להגנה, לפעמים לא בא לו לחזור למגרש כשחסין קורא לו.

אגב דז'יקיץ', אחרי שבעונה שעברה היתה לנו הארינה ע"ש ג'ו רגלנד, מגיע הדבר המושלם הבא:

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 1:48 pm 
Hall of Famer

לדעתי צריכים בקיץ להחליף את מארקס ....סים ובראון להביא במקומם 3 זרים ברמה גבוהה ובכסף לא קטן ולחזק את הסגל הישראלי בשחקן אחד או שניים בכירים.דאוסן ונמרוד לוי חופשיים בקיץ והם אופציה ריאלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 11:45 pm 
Sophomore

ראיתי את יעקב ודוברת משחקים, היתרון של דוברת בגודל שגם נותן לו סוג של יתרון בהגנה.
אבל יעקב הרבה יותר חד מבחינת אינסטינקטים, מוסר טוב יותר, ומסוגל לשלוט בקצב, דברים שדוברת לוקה בהם.
אם אני צריך להמר עכשיו, ליעקב תהיה קרירה יותר דומה לשל מדר או בלאט, ולדוברת תהיה קרירה יותר דומה לשל טימור

ע"פ ספורט 5 הנקינס עוד לא האריך חוזה, רק סיכם.

מבין קרינגטון ורנדולף אני מעדיף להמשיך בסיטואציה שנוצרה עם קאדין, כי יש לו תפקיד מוגדר הרבה יותר מתאים לקבוצה גדולה כספק נקודות מהיר מהספסל.
רנדולף בנוי להיות שחקן מרכזי בקבוצות קטנות, לא רלוונטי למה שמנסים לבנות בשנים הבאות.

מאייריס וונה ובראון סביר להניח לא יישארו. אפשר וצריך להביא מחליפים טובים יותר.

השאלה הגדולה היא ספידי, אני מאוד התרשמתי מההגנה והאופי שלו, אבל הוא לא מתאים לדעתי להיות מחליף, הוא צריך להיות בעל הבית כדי לבוא לידי ביטוי, וכרכז ראשון, זה לא מספיק לקבוצה גדולה באמת. מצד שני, אולי שווה להשאיר אותו כמחליף, ובעיקר כתוכנית גיבוי למקרה שמשהו מסתבך עם הרכז הראשון, ואז העונה לא תלך לאיבוד במקרה של פציעה/חוסר התאמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 4:29 am 
Sophomore

לגבי נמרוד לוי, המחשבה שלי הייתה להחליף את קליין, לא את בלייזר, בגלל מגבלת השחקנים המקומיים בbcl.
פשוט מהיכרותינו עם הנפשות הפועלות, לא נראה שנמרוד ירצה לבוא לתפקיד כזה, הוא שאוף תמיד לתפקיד מרכזי, גם אם בקבוצה קטנה.

שגב עושה הרבה דברים שלא נספרים בסטטיסטיקה, האסל וההגנה שלו על גארדים בחילופים היא יוצאת מן הכלל, עם החיבור לקהל, זה לגמרי מצדיק להחתים אותו לעוד שנה-שנתיים לפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 9:49 am 
Junior

אני מסכים לגבי יעקב ודברת, פשוט דברת יותר בשל, גם יתרון של שנתיים בגיל וגם שחקן מהסוג שלו לדעתי מתייצב מוקדם יותר. בסופו של דבר יעקב יעבור אותו, השאלה כמה שנים זה ייקח, והאם אנחנו רוצים להשקיע כשאת הפירות תקצור כנראה קבוצה אחרת.
סמית' ורנדולף זו אכן התלבטות, השאלה אם נצליח להביא שחקנים יותר טובים. במקרה של רנדולף אני מסכים שכנראה שכן, אצל סמית' מבחינתי השאלה היא בעיקר אם יש שחקן שיפעיל יותר טוב את הנקינס. עוד אופציה זה להשאיר את סמית' ובמקום בראון להביא שחקן ברמה גבוהה שידע לשחק בשתי עמדות הגארד, יתחיל מהספסל אבל יסגור משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 11:11 am 
מנהל פורום

אם יש משהו שדז'יקיץ' הוכיח לכולנו בזמן האחרון הוא שאנחנו לא מבינים כלום בכדורסל
לא אתפלא אם גם עם תקציב כפול או ונה או מייריס נשארים
חלק ממני אומר, די לברבר, תעשו מה שדיז'יקיץ אומר וזהו
ולשאלה אם הוא כזה טוב, איך הוא לא קרע את אירופה עד עכשיו, מה הוא הבשיל רק עכשיו?
התשובה היא שהואקום המקצועי בהפועל בקיץ האחרון איפשר לו להיות דז'יקיץ' על מלא והוא כישרון על שבא לידי ביטוי רק עכשיו
אבל אז עולה חלק אחר שנמצא במקום גבוה יותר בגוף ואומר
אולי קצת מזל
זה שונה לבנות סגל מסכום צנוע ולהיות אובראצ'יבר מאשר לבנות בסכום מכובד ולהיות אובראצ'יבר, זה לא אותו סוג של מאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 11:40 am 
Freshman

לא קצת מקדימים את המאוחר עם דז׳יקיץ׳?
הרי אנחנו יכולים עוד לעוף ברבע גמר פיבא ולהפסיד אליפות, זה גם קטש עשה... החשש שהגענו לפיק מוקדם מידי וכו.
בכל מקרה הוא דיבר לא מעט בתחילת העונה על התקציב המוגבל ואני בטוח שיש לו רשימה משלו של שחקנים בכירים ויקרים יותר שמתאימים לשיטה שלו.
ספידי יכול לעלות מהספסל, דברת בהחלט יכול בטח שבעונת שיקום, שגב הרוויח את המקום (מהספסל) בהפועל בטוח.
מוזר לי הדיבור על נימרוד לוי, כבר היינו בסרט הזה.
יש שני שחקנים ישראלים שקלאסי להביא להפועל של דז׳יקיץ׳ ואלו זוסמן וג׳ון די.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 2:29 pm 
Hall of Famer

כרגע חתומים בלייזר ודוברת ו הנקינס סיכם
לדעתי מארקס ....סים ובראון יוחלפו ישאירו את שאר הזרים.ספידי סמית בתור רכז מחליף זה סבבה.כנראה יביאו זר לעמדות 4_5 עם יכולת קליעה מ3 זר נוסף לעמדות 3-4 וקומבו גארד.
אפשר להביא את נמרוד לוי שהוא שחקן חופשי בקיץ במקום קליין ואולי עוד ישראלי בכיר.

המשכיות עם חיזוק בעמדות החלשות העונה :arrow:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 3:49 pm 
Hall of Famer

לא מבין את הדיבורים על סמית כרכז מחליף.
זה בפרט אומר שמביאים 2 גארדים זרים חדשים בכירים/טובים/מתאימים/יקרים יותר במקומו (כלומר, במקום "מעמדו ודקותיו" הנוכחיים), ואז נשאלת גם השאלה איפה משתלבים דוברת, קורנליוס ואולי אף נועם יעקב בפאזל הזה, כשיש כבר גארד בכיר שהוא באנקר (תחת שיטת דז'קיץ' וכו') בספסל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 7:36 pm 
Sophomore

למה שניים חדשים? יש כבר את קארינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 7:47 pm 
Sophomore

מה שכן, לפני שסוגרים את עונה הבאה, צריך להסתכל על העונה הזו, על כל מה שזה אומר. זה נשמע טריוויאלי אבל זה לא. גם כי יש המון מה להרוויח כבר העונה וגם כי המון עוד יכול להשתנות. קבוצות מנצחות חושבות קודם כל על ההווה, לפחות באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 9:31 am 
Junior

הנווט כתב:
לא קצת מקדימים את המאוחר עם דז׳יקיץ׳?
הרי אנחנו יכולים עוד לעוף ברבע גמר פיבא ולהפסיד אליפות, זה גם קטש עשה... החשש שהגענו לפיק מוקדם מידי וכו.
בכל מקרה הוא דיבר לא מעט בתחילת העונה על התקציב המוגבל ואני בטוח שיש לו רשימה משלו של שחקנים בכירים ויקרים יותר שמתאימים לשיטה שלו.
ספידי יכול לעלות מהספסל, דברת בהחלט יכול בטח שבעונת שיקום, שגב הרוויח את המקום (מהספסל) בהפועל בטוח.
מוזר לי הדיבור על נימרוד לוי, כבר היינו בסרט הזה.
יש שני שחקנים ישראלים שקלאסי להביא להפועל של דז׳יקיץ׳ ואלו זוסמן וג׳ון די.

אני חושב שאצל דז'יקיץ' זה יותר הדרך ולא רק התוצאות. אני לא זוכר שהיה מאמן שכל כך התרשמו ממנו במהלך העונה הראשונה. צריך לזכור שכל המאמנים שנתנו עונה ראשונה חלומית בירושלים בעבר לא הצליחו לשחזר את ההצלחה בעונה ה-2 - פיני גרשון הביא תואר ראשון ואז פוטר, דרוקר הביא יול"ב (ועף ברבע הגמר בליגה) ונתן עונה מזעזעת בעונה שאחרי, דנשה היה 2 שניות מדאבל היסטורי ואז אמנם הביא עוד גביע אבל לא סיים את העונה, פרנקו הביא אליפות ואז הפסיד בצורה די מרושלת לראשון לציון ולא הצליח לקבע את המעמד של ירושלים, פיאניג'יאני בנה אולי את הקבוצה הכי חזקה של ירושלים אבל לא המשיך אחר כך (פספוס גדול). נקווה שדז'יקיץ' ישבור את המסורת הזו. למען הסר ספק, למרות מה שכתבתי הוא הדבר הכי מבטיח מבחינתי לעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 11:48 am 
Freshman

לא בטוח שבשביל זה צריך להכפיל את התקציב, אבל נראה לי שמוריס קמפ יכול להיות בינגו לקבוצה שמתבססת על הסגל הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 11:55 am 
Freshman

כן לא התכוונתי שלא מגיע לו הקרדיט וכמובן הוא הרוויח את ההארכה שלו וכו׳.
רק בא לומר שאם היינו משחקים נגד יותר קבוצות יותר מוכשרות איפשהו ההגנה הייתה מפסיקה להספיק והיינו מדברים על מה המקום שו כמאמן התקפה.
בינתיים לא ראינו משהו התקפי מיוחד ממנו וכרגע אין בעיה עם זה, זה לא הטיקט שלנו ואנחנו לרוב לא פוגשים קבוצות כישרוניות באופן יוצא דופן.
במובן הזה התוצאות מוכיחות שהישענות על הדברים העיקביים (הגנה, האטה/שליטה בקצב המשחק) עובדת לנו.

אני פשוט אומר שמתישהו יצוף העיניין ההתקפי בין אם זה העונה או בעונות הבאות, וגם ניתקל בקבוצות ששמות דגש על להתיש את היריב בהגנה ונראה איך זה ישפיע עלינו.
נראה איך זה יתבטא בהמשך (העונה והלאה) בהתאם ליריבות מחד ואולי הנהלה שרוצה לשים כסף על שחקנים מלהיבים יותר שמוכרים כרטיסים מאידך.

בכל מקרה הבסיס כ״כ מעודד ולמרות שהייתי איתו (ואהוב הפורום בנובמבר-דצמבר ספידי) מההתחלה, אני לגמרי מופתע מהרמה של השלם הגדול מסך החלקים שהוא הינדס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 194 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: