סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 2:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA שנת 24 שבוע 1
הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 9:13 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
https://twitter.com/BleacherReport/stat ... 2F15053375

הסל של יוקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 9:46 am 
Sophomore

uriel17 כתב:
https://twitter.com/BleacherReport/status/1743143247839474023?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1743143247839474023%7Ctwgr%5E05166f2061b4c76e5299b5fb6032659504210a03%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.israelhayom.co.il%2Fsport%2Fworld-basketball%2Farticle%2F15053375

הסל של יוקיץ

:shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 10:13 am 
Sophomore

יש כמה וכמה גארדים בליגה שיכולים לקלוע סל כזה, אבל כמה גבוהים יש? כמה גבוהים היו אי פעם? היחיד שאני חושב עליו זה נוביצקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 10:20 am 
Hall of Famer

ג"ס שיחקו מצוין ממה שראיתי עד הדקות האחרונות
שבהן הנאגטס פשוט שיתקו אותם הגנתית.

מנגד, אא'רון גורדון עם משחק מעולה מקבל שוב ושוב כדורים
ומנצל את החולשה הפיזית היחסית של ג"ס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 11:17 am 
Senior

איזה דאבל הדר מטורף.

באקס - ספרס היה מעולה ממש. משחק די נורא של כל מי שלא קוראים לו יאניס במילווקי, אבל היה צמוד ובעיקר המון מהלכים גדולים של שני הפריקים.
וומבי באמת מצית את הדמיון וגם היה מצוין במחצית השנייה. הבלוק שלו על יאניס היה רגע מגניב מאוד, אבל הוא לא באמת הצליח להקשות עליו אפילו קצת מעבר לזה. יאניס עם 19-28 מהשדה, כמה מזה היה בדאנקים? 10?

הקאמבק של דנבר גם היה משוגע לגמרי.
יוקיץ׳ זה לא יאומן - קודם כל הוא הגיע למשחק עם שיזוף גופיה משל היה צרפתי באוגוסט בנתניה, הוא נראה כאילו הוא משחק בכפכפים ואז הוא עושה דברים כאלו.
קחו למשל את סל הניצחון - 3.6 שניות על השעון, שוויון. הוא מקבל את הכדור בחצי שלו ואז מוליך אותו לצד השני בכזו איטיות שקשה להאמין שאנחנו לא בתחילת הרבע הראשון, בקושי חוצה את קו החצי כשיש שניה על השעון ואז עולה לזריקה מקילומטר עם שומר על הפרצוף שכל כך ברור לך שתיכנס שאתה יכול לכבות את הטלוויזיה כשהיא באוויר.

נדמה לי שמה שאני הכי שונא בלהיות אוהד nba מעבר לים זה שאתה רואה משחקים כאלו בשביל לפתוח את היום - מצד אחד זה מאוד נחמד כשאתה אוהד נייטרלי ומקבל משחק כזה. מצד שני, אני מדמיין את עצמי כאוהד ג"ס, ואני לא מצליח להבין איך הייתי ממשיך את היום שישי הזה אחרי שראיתי את הקבוצה מפסידה משחק ככה. קשוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 12:59 pm 
מנהל פורום

זה לא רק זה, בעניין אוהד ג"ס

זה לראות את סטף שהיה הסמל של השושלת והגורם הכי חשוב בהיווצרות שלה, לראות דווקא אותו מאבד כדורים ומפספס זריקות קריטיות
ואם אנחנו מדברים על לראות את הליגה מעבר לאטלנטי, אז אני מתעורר ב7 ומשהו, מציץ בטלפון, רואה רבע רביעי, 15 לג"ס בסן פרנסיסקו. אומר לעצמי "מה הסיכוי?" ואז אומר נו טוב, נראה מה יוקיץ יעשה בשש דקות שנשארו
וזה השתלם ביג טיים
צריך להגיד ש3.5 דקות לסיום המשחק, קר העלה את כריס פול לנסות להביא את המשחק למשחק מבוקר ואיטי ובמקום זה הוא העיף זריקה לשלוש, לא קשורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 1:25 pm 
Freshman

stavs כתב:
איזה דאבל הדר מטורף.

באקס - ספרס היה מעולה ממש. משחק די נורא של כל מי שלא קוראים לו יאניס במילווקי, אבל היה צמוד ובעיקר המון מהלכים גדולים של שני הפריקים.
וומבי באמת מצית את הדמיון וגם היה מצוין במחצית השנייה. הבלוק שלו על יאניס היה רגע מגניב מאוד, אבל הוא לא באמת הצליח להקשות עליו אפילו קצת מעבר לזה. יאניס עם 19-28 מהשדה, כמה מזה היה בדאנקים? 10?

הכוונה שהוא לא הצליח להיות מספיק יעיל מהוויק סייד ולהגיע מספיק מהר ליאניס? אם כן אני מסכים חלקית, כי בכל זאת זה ממש קשה להגיע מהר מולו, יאניס תוקף מיד ובעוצמה. תוכנית המשחק לפי מה שהתרשמתי הייתה שהוא ינסה להציק ליאנס מהצד החלש, בעוד המצ'אפ שלו זה ברוק לופז. זכור לי מתפרצת שוומבי קיבל את יאניס והגריק פריק סיים יפה, עוד פיק אנד רול אחד שהיה חילוף כפוי (לדעתי היו באנדר וקלדון נתקע בחסימה) ושוב יאניס נכנס עם הגוף שלו בוומבי וסיים (לדעתי גם הלך לקו), עוד שלשה יפה שקלע ובערך זהו. אני התרשמתי שהוא ממש הקשה על מילווקי באופן כללי, היו מהלכים מטורפים שהוא שמר על כמה שחקנים בוא זמנית, בא לעזור והתאושש לחסום בצד השני, דברים שרק הוא יכול לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 1:34 pm 
מנהל פורום

נכון לעכשיו הוא קנדידט לשחקן ההגנה של העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 2:45 pm 
Senior

Gilsh כתב:
stavs כתב:
איזה דאבל הדר מטורף.

הכוונה שהוא לא הצליח להיות מספיק יעיל מהוויק סייד ולהגיע מספיק מהר ליאניס? אם כן אני מסכים חלקית, כי בכל זאת זה ממש קשה להגיע מהר מולו, יאניס תוקף מיד ובעוצמה. תוכנית המשחק לפי מה שהתרשמתי הייתה שהוא ינסה להציק ליאנס מהצד החלש, בעוד המצ'אפ שלו זה ברוק לופז. זכור לי מתפרצת שוומבי קיבל את יאניס והגריק פריק סיים יפה, עוד פיק אנד רול אחד שהיה חילוף כפוי (לדעתי היו באנדר וקלדון נתקע בחסימה) ושוב יאניס נכנס עם הגוף שלו בוומבי וסיים (לדעתי גם הלך לקו), עוד שלשה יפה שקלע ובערך זהו. אני התרשמתי שהוא ממש הקשה על מילווקי באופן כללי, היו מהלכים מטורפים שהוא שמר על כמה שחקנים בוא זמנית, בא לעזור והתאושש לחסום בצד השני, דברים שרק הוא יכול לעשות.

הוא מגן טבעת מעולה והאימפקט שלו על ההתקפה היריבה גדול, על יאניס הרבה פחות.
זה בסדר, יאניס הוא כנראה המבחן הכי גדול להגנה על הטבעת, אבל אם יש דרך להאט אותו זה דווקא עם העזרה של הגבוה שלא שומר עליו אישית. הספרס בגדול לא הצליחו להזיז לו אפילו קצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 2:56 pm 
מנהל פורום

ה NBA לא מתעד כמות הבלוקים ששחקן חוטף, לפחות לא בבוקס סקור הרשמי ולא סטט המתקדמת הזמינה לאוהד שאינו בעל מקצוע. דווקא אירופה מתעדת את זה
מעניין כמה גגות יאניס חטף בקריירה. הגג שהוא חטף מוומבי, היה מהאלגנטים שראיתי. נקי, 100% כדור, תזמון שלא משאיר סיכוי לגולטנדינג
וואוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 4:38 pm 
Senior

https://www.basketball-reference.com/le ... -play.html
יש כאן, לך עד הסוף ימינה.
יאניס דווקא אחד השחקנים שנחסמים הכי הרבה בליגה, 48 פעמים כבר העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 4:49 pm 
מנהל פורום

וואלה
מפתיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 5:11 pm 
Hall of Famer

נתון מעניין יותר לטעמי יהיה היחסמות פר-זריקה (רק מהצבע? לשתי נקודות? כל זריקה? זה כבר נתון להחלטה...).
יאניס הרי גם זורק הרבה, וגם עושה זאת בכניסות לטבעת מול כל העולם. לכן הכמות הרבה לא בהכרח מלמדת בפני עצמה על קבלת החלטות או ביצוע בעייתיים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 5:22 pm 
Senior

אין ספק שזה קשור בעיקר לסגנון משחק שלו שמפעיל כל כך הרבה לחץ על הטבעת ומסתמך פחות על קליעה מרחוק.
מספיק להסתכל עמודה אחת שמאלה, על כמות הand-1, שנראה לעין בקורלציה די גבוהה עם ההיחסמויות,כי הוא גם מושפע מהליכה לטבעת - יאניס ראשון בליגה עם 55. שני בליגה? לוקה עם 35.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ו' ינואר 05, 2024 5:27 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 5:23 pm 
Hall of Famer

מי שהיה טוב אמש וגם כל העונה זה סאריץ, שהוא אנדרייטד..לדעתי מאמנים אמריקנים טיפוסיים (כמו הטיפש של דטרויט שעושה איזה 70 מיליון) לא רואים את היכולות שלו. קר יודע להשתמש בשחקן לא אתלטי אבל חכם עם קליעה ומסירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 5:40 pm 
Hall of Famer

שאריץ' אכן היה מצוין בדקות שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 8:19 pm 
Hall of Famer

כן, היו לו כמה מסירות נפלאות, והוא שחקן קבוצתי טוב. אבל בהגנה ובריבאונד לוני טוב ממנו.
בגדול, הוא גרסה משופרת מעט של בייליציה מלפני שנתיים. רק שקליי, דריימונד (כשהוא שיחק) וויגינס הם צל של מי שהם היו. וגם פייטון לא נותן את מה שקיוו שייתן. תכל׳ס, היחידים שכן הם סטף (שגם הזדקן הרבה לדעתי, זה לא אותו דבר בכלל), לוני שתמיד נותן ותמיד ייתן אבל אף פעם לא יהיה יותר משחקן 5-7 בקבוצה עם שאיפות. שני הרוקיז בסדר (במיוחד הפולני), ושאריץ׳ גם לא מאכזב.
השאר , כולל קומינגה בעיניי, מאכזבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 8:27 pm 
Hall of Famer

שחקן לגמרי אחר מלוני. אין מה להשוות.
מסתכל כעת על החוזה שלו וזה בוטנים. 2.7 לעונה זה אולי החוזה הכי טוב בליגה עבור התפוקה שלו.
הוא גם רמה מעל בייליצה.
לא שחקן גוטוגאי אבל בקבוצה עם סקוררים עם היכולת מסירה שלו ולעיתים יצירת נקודות הוא אחלה שחקן מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 8:48 pm 
Hall of Famer

בטח שיש מה להשוות, כי השניים בדרך כלל לא ישחקו ביחד, אז צריך להשוות את האיום ההתקפי שהאחד ייתן לעומת ההזדמנויות השניות בהתקפה, וההגנה שהשני ייתן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 8:55 pm 
Hall of Famer

הם שיחקו אמש יחד בסיום.
אבל גם אם לא, הם שחקנים לגמרי שונים.זה כמו להשוות את קרי וקורי ג'וזף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 05, 2024 9:50 pm 
Hall of Famer

ברור שהם משחקים קצת יחד, אבל בדרך כלל לא.
תראה, כשיש לך באותה קבוצה שני שחקנים שמתמודדים על אותה משבצת, ושניהם מקבלים גם דקות (עם כל הכבוד למר ג׳וזף), אז כן - יש מקום להשוות בין מה שהשניים מביאים לשולחן.
זה נראה לי די בסיסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 12:08 am 
Hall of Famer

זהו שהם לא משחקים על אותה משבצת. אתה פשוט תקוע בעמדות כאילו זה 2002. תתקדם..אין קשר בין השניים.
וגם אם הם לא משחקים יחד (שזה לא נכון) ההשוואה מיותרת כי הם ממש שונים. לרוב משווים שחקנים די דומים. אין שום אלמנט במשחק שיש לשניהם. הם פשוט הפכים. לוני הוא בין אחרוני הגבוהים הקלאסיים שלא מסוגל לקלוע ממטר ולא לעשות לובים (ועדיין שחקן יעיל). הבחור נלקח מ1992.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 9:34 am 
Hall of Famer

כן, הם כן.
ובניגוד אליך, אני גם רואה יותר משחקים של גולדן סטייט וגם... יכול להוכיח.
הנה כל הליינאפים בליגה
https://www.nba.com/stats/lineups/advanced

השניים שיחקו ביחד בינתיים 69 דקות בליגה בעשרה משחקים משותפים העונה. עבור סאריץ׳, מתוך 12 ליינאפים, רק אחד היה פחות שכיח עבורו בווריורס - עם דריימונד גרין. ללוני לעומתו היו עשרה ציוותים בסך הכל, והחלוקה שלו עם סאריץ׳ היא התשיעית מבחינת הדקות (רק עם פייטון הוא שיחק פחות)
בסך הכל, לוני שיחק עד עתה 707 דקות ן 694 דקות היו לסאריץ׳. כלומר ,הם שיחקו ביחד בערך 10% מהדקות של כל אחד, ו 5% מהדקות של שניהם ביחד.

או במילים אחרות, נוקאאוט.

וכן, ברור שהסגנון שלהם שונה. זה לא משנה את העובדה שבדרך כלל הווריורס משחקת רק עם ״גבוה״ אחד, כלומר רק עם אחד מהם. וזה בטח נכון לקבוצות של סטיב קר שפשוט אוהב לשחק רק עם גבוה אחד, פחות או יותר תמיד (ע״ע חמישיית המוות עם גרין בעמדת הסנטר).

ואגב, הציוות בין סאריץ׳ לג׳קסון דייויס הוא 126 דקות., ואין ציוות (כלומר, אין מינימום של דקות משותפות) בין לוני לג׳קסון דייויס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 10:24 am 
Hall of Famer

OKC במעין סלאמפ אחרי הפסד שני בחוץ.
וזה כנראה רק הולך להדרדר עם חודש ינואר כמו שהוא מובנה כרגע.
המון המון משחקים, חלק גדול מהם מחוץ למגרש הבייתי.

הם לא לוקחים ריבאונד.
15- הלילה מול הברוקלין נטס, לא בדיוק הקבוצה הכי מאסיבית ופיזית בליגה.

צ'אטוש הפסיד במאצ'-אפ שלו מול קלקסטון.
ובכלל, ההגנה שלהם הייתה חלשה (לפחות במחצית הראשונה אותה ראיתי) והשלשות לא נכנסו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ינואר 06, 2024 6:10 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כן, הם כן.
ובניגוד אליך, אני גם רואה יותר משחקים של גולדן סטייט וגם... יכול להוכיח.
הנה כל הליינאפים בליגה
https://www.nba.com/stats/lineups/advanced

השניים שיחקו ביחד בינתיים 69 דקות בליגה בעשרה משחקים משותפים העונה. עבור סאריץ׳, מתוך 12 ליינאפים, רק אחד היה פחות שכיח עבורו בווריורס - עם דריימונד גרין. ללוני לעומתו היו עשרה ציוותים בסך הכל, והחלוקה שלו עם סאריץ׳ היא התשיעית מבחינת הדקות (רק עם פייטון הוא שיחק פחות)
בסך הכל, לוני שיחק עד עתה 707 דקות ן 694 דקות היו לסאריץ׳. כלומר ,הם שיחקו ביחד בערך 10% מהדקות של כל אחד, ו 5% מהדקות של שניהם ביחד.

או במילים אחרות, נוקאאוט.

וכן, ברור שהסגנון שלהם שונה. זה לא משנה את העובדה שבדרך כלל הווריורס משחקת רק עם ״גבוה״ אחד, כלומר רק עם אחד מהם. וזה בטח נכון לקבוצות של סטיב קר שפשוט אוהב לשחק רק עם גבוה אחד, פחות או יותר תמיד (ע״ע חמישיית המוות עם גרין בעמדת הסנטר).

ואגב, הציוות בין סאריץ׳ לג׳קסון דייויס הוא 126 דקות., ואין ציוות (כלומר, אין מינימום של דקות משותפות) בין לוני לג׳קסון דייויס.

זה קל. דייויס המחליף של לוני ולכן הוא משחק יותר עם דייויס. בדיוק כמו שגרים משחק עם לוני. זה כמו שתשווה את גרין ללוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 78 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה