סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 10:55 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
פאקינג קבוצה.
איזה אופי.
משהו שגם מאמן שהולך לא יכול לקלקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 10:55 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהמשחק הזה של ספידי מזקק לתוכו את כל הסיפור של השחקן הזה בהפועל בשנה וחצי האחרונות. אם מישהו אי פעם ירצה לדעת מה עשה בקריירה שלו ספידי סמית' בירושלים יהיה צריך פשוט להראות לו את המשחק הזה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 11:01 pm 
Sophomore

ההרכב הזה של קצורין כמעט עלה לנו במשחק, למאר וקאדין היו חייבים לשחק ב2 דקות האחרונות. אבל יאללה, ניצחון סופר חשוב, בטופ 16 של העונה שעברה היו כמה כאלה, כולל נגד חולון שם שלשה פנויה של האריס איכשהו יצאה החוצה על הבאזר.
הפועל באופן כללי קבוצה שבקושי מפסידה משחקים צמודים מתחילת העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 24, 2024 11:21 pm 
Freshman

וואו איזה ספידי סמית זה, כמה שהיכולת בינונית וסבירה, ככה הוובוס גדולים. איזה ווינר

אני עדיין לא חושב שנעלה מהבית הזה, זאת הייתה הקבוצה החלשה מבין השלוש שנפגוש
ניכר שקנצוריס לא מתמודד עדיין עם ניהול הסגל של אירופה, הרוטציה והחילופים קצת לא ברורים
קורנליוס על המגרש בדקות האחרונות כשהקבוצה לא קונה סל (יאמר לזכותו שגם דז׳יקיץ׳ היה עושה את זה), קרינגטון ולמאר נשכחים על הספסל בזמן שרנדולף, כנראה במשחק ההתקפי החלש ביותר שלו מאז שהגיע לקבוצה, לא יורד מהפרקט

בצד החיובי - ניצחון בטעם של שנה שעברה, למרות שיפוט אנטישמי קלאסי. יש פה שחקנים קשוחים שיודעים לשמור חזק גם בלי דז׳יקיץ׳
וויליאמס כצפוי לא סנטר, אבל נראה לא רע (בטח בשביל משחק ראשון). מין גילי מוסינזון כזה - משהו שם לא מוברג עד הסוף, אבל הוא סופר אקטיבי ונותן אחלה הגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 12:15 am 
Sophomore

אגב, זה עוד קצת מוקדם, אבל אם ירושלים באמת לא תעלה, זה יחייב לעשות סוויץ' ושינויים רציניים בשנה הבאה.
במפעל כמו הBCL לא יכול להיות שקבוצה עם תקציב כמו שלה לא עולה לרבע גמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 12:29 am 
Freshman

הנקינס פשוט רך בהתקפהצלפעמים.הוא כאילו חופר ואז בסוף הוא תמיד ילך אחורה לזרוק.גם הגנתית היה לא משו בכלל.
ווילאמיס דווקא היה ממש אחלה אבל התקפית אין לו את זה.
חושב ששתיהם צריכים להשלים את עמדת הסנטר וצאצא יותר ב4 ביחד עם גונסון.
לא מבין את המאמן שהלך בהארכה עם קונליוס ולא למאר/קרינגטון.ההתקפה שלנו פשוט לא הלכה לשום מקום ורק בזכות ספידי תוקע ההתקפות והווינר מספר אחד באירופה ניצחנו.עם יכולת כזאת אין לנו מה לחפש בבית הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 12:39 am 
Freshman

כבר אמרתי פעם שספידי הנגר הכי מוכשר שנחת פה אי פעם..
עכשיו כבר ראוי להוסיף הווינר.
ואם כבר באמרתי לכם עסקינן אז כמו שאמרתי וויליאמס מפתיע לחיוב
(ומוכיח אגבב שספידי לא קרוב אפילו לתחום הנגרות..)
אהבתי את היצירתיות של קנצוריס המכונה כאן קצורין (בכל זאת רק ציוני מגיע לכאן בזמן מלחמה)
ששיחק עם שני גבוהים
מרגיש שאמנם יש לו דרך ארוכה להיכנס לנעלי קודמו אבל הוא מביא מישהו שליטה ונוכחות
ועצם זה שלא חטף טכניות מול שיפוט כזה זה גם לא מובן מאליו.
זה שהקבוצה מנצחת משחק כזה כשרנדולף כל כך גרוע וגם קרינגטון חלש ואחרי 16 הפרש במחצית ואחרי שריקות מביכות ומייאשות
זה הישג מעורר השראה ואופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 1:38 am 
Sophomore

stavs כתב:
טוב נו. אז הגענו למצב שבו ספידי מסדר רגליים לשלשה עם 2 שניות על השעון בפיגור נקודה, אחרי דקות התקפיןת נוראיות ואני רגוע ברמה של לכבות את הטלוויזיה לפני שהזריקה נכנסת.

איזה מוזר השחקן הזה. אחד הווינרים הגדולים שאני זוכר, בחיי.

לגמרי. וחוץ מזה שגם בנתונים היבשים יש לי תחושה שהוא משמעותית שיפר האחוזים מ-3, השינוי המשמעותי הוא בתודעה וההנחה של האוהדים. אפשר לומר שפשוט התרגלנו לזה שיכול להיות רכז מנהיג ווינר שלא מגיע בפורמט שהיינו רגילים לקבל של וירטואוז התקפי (רגלנד, ג׳ייקובן, ג׳רלס, סולומון אפילו). הבחור הזה הוא האריאל מקדונלד שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 2:50 am 
מנהל פורום

נדמה לי שהוא עם החוזה הכי קטן מארבעת המופלאים של העונה שעברה הנקינס/דין/ליוויי

אז כן ספידי הוא תופעה, צריך להקרין את הדמות שלו על גשר המיתרים
אבל תופעה נוספת שצריך להזכיר, רנדלוף 0:12 וואוו, היה לנו כזה?
תופעה נוספת שצריך להזכיר2: מה יהיה עם זוס? יש סעיף יציאה בקיץ מהחוזה שלו?
אם כן, צריך לנצל ולהביא את שון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 2:52 am 
Hall of Famer

צ׳יימברס כמובן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 3:12 am 
Hall of Famer

לא זוכר באיזה משחק צמוד זה היה העונה, שספידי סמית לקח שלשה על שומר בשניות האחרונות, החטיא ו"חטף עליהום". בסופו של דבר זה מה שיש לקבוצה הזו להציע, ואיכשהו זה ממש לא רע...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 3:27 am 
Sophomore

בהפסד מול פאוק בחוץ. חייב להגיד שהשלשה שלקח היום היתה אחרי מהלך הרבה יותר טוב, ועדיין ברור שכשנכנס הרבה יותר קל לשמוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 3:34 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
צ׳יימברס כמובן

כן הוא וה 14:0 שלו זה נקודת ציון היסטורית בכדורסל הישראלי
אבל כשאני אומר "לנו" אין סיכוי שזה כולל מישהו ממכבי :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 4:04 am 
Sophomore

ב30 הפרש מול הפועל ת"א בעונה שעברה, ליוואי סיים עם 0-8 מהשדה וללא אף נקודה.

קאדין אגב, סיים גם הוא עם 0-8 מהשדה באותו משחק אבל קלע 3 נקודות מהעונשין.

0-12 במדי הפועל ירושלים לא מצאתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 7:06 am 
Sophomore

הפתיחה של רגלנד/תומפסון הזכירה לי את המשחק הראשון בטופ 16 בעונה שעברה, נגד דיז'ון בארינה עם הולסטון/וויר. אחרי חמישה פיקנרולים שהסתיימו בסל קל קאנצוריס לקח טיימאאוט שבמהלכו הנקינס צעק על השחקנים מהפינות שהם לא עוזרים לו עם הגלגול של תומפסון. זו אמורה להיות אחת מהנקודות הבסיסיות בהכנה למשחק הזה. בכלל היה רבע ראשון נרפה בכל הטיפול ברגלנד, כאילו לא הסתדרנו איתו כבר שנה שעברה. אבל הבעיה הכי גדולה עם קאנצוריס בינתיים היא תנוחת הכריעה שלו על הקווים, כולל היד מתחת לסנטר סטייל רודן. הפוזה הזאת מזכירה לי את הלפטופ דנשה בעונת 08', מביט בריכוז דרך הזגוגיות האנליטיות בגזר הבלתי-נראה שמשתלשל בחוט מהמצח של נואל פליקס. לך שב על הספסל!

ג'יילן הנדס, הסקורר המוביל של פריסטרי, חזר אחרי חודש וחצי בחוץ. הוא היה טוב בדקות מוגבלות יחסית, אבל פריסטרי הביאה לו מחליף מצוין (ג'רמיין לאב שמסתבר ששיחק פעם בחולון) ובתקופה הזאת היא לא הפסיקה לנצח. החלטה מוזרה של ספאנוליס לחזור להרכב הזה דווקא במשחק כ"כ חשוב, ולתת להנדס את הזריקות המכריעות.

זוסמן שיחק דקה וחצי: איבד כדור, חטף שלשה מביכה ממיטרו-לונג ואז סל+פאול מקאסלקיס ועף לספסל עד הסיום. היחס אליו הוא כאל ילד מהנוער. יהיה נחמד אם ספידי יפסיק לדחוף את קורנליוס לזרוק כל כדור שהוא מקבל ויתחיל לאקלם את זוסמן. כמובטח, התברר שג'אקורי וויליאמס מטורף גמור, הוא שוב שינה את הזריקה שלו מהעונשין, עכשיו הוא זורק בשמאל. היה לו שם ריבאונד בתחילת ההארכה שהוא תפס אחרי הגנה אישית טובה, ומשום מה הוא החליט לחגוג את המהלך עם פצצה שהוא נתן לכדור ביד אחת על הרצפה לפני שהעביר לספידי, הכל תוך כדי שהשעון רץ. ראינו קצת את ההתמצאות המצוינת שלו בצבע, את החילופים שהוא מסוגל לעשות בהגנה וגם את הנטייה שלו לא לחסום כמו שצריך ואת חסרון הגובה הבולט.

פריסטרי קבוצה טובה, קשוחה ובמומנטום טוב. קרשיאקה זה סגנון הפוך, כשרון התקפי מפחיד בכל העמדות אבל קצת פריכה, אם נגרור אותם לקצב שלנו, ננצח גם אותם. הגומלין נגדם במחזור האחרון, 19 במרץ, נקווה שלשונו המחודדת של ארדואן לא תחליד על אז. אנחנו אולי מרגישים שהפועל אנדרדוג בבית הזה אבל זו לא התחושה בחוץ, ספאנוליס אמר שהוא גאה בקבוצתו שהפסידה לאחת המועמדות הודאיות לזכיה במפעל, והפודקאסט של ה-BCL אירח שלישיה נחמדה מגלאטאסאריי (ראדבו, מקולום וקבאג'ה), ואחרי שסיימו ללכלך על המאמן והאוהדים שלהם ענו פה אחד לשאלה איזו קבוצה בטוח תהיה ברבע גמר - הפועל. אם נשמור על "הבית" בבלגרד, נעלה בוודאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 8:26 am 
Freshman

יואי כתב:
אגב, זה עוד קצת מוקדם, אבל אם ירושלים באמת לא תעלה, זה יחייב לעשות סוויץ' ושינויים רציניים בשנה הבאה.

חלק משמעותי מהתפקוד של הפועל ובייחוד של הזרים מושפע מהמלחמה (מצד עצמה) ומההשלכות שלה ( משחקי בית בחוץ, חילופי מעניין)

קשה מאד ללמוד משהו על האיכות של הסגל הזה לפי התפקוד שלו בעונה הזו.

אגב סביר שלעיתים המלחמה משפיעה באופן חיובי על התיפקוד. כדורסל זה הרבה מאד בראש ובמצב המנטלי .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 10:02 am 
Freshman

יואי כתב:

לא לעלות מול היריבות האלה ובנסיבות האלה נראה לי מאוד מובן. למעשה לעשות העונה רבע גמר נשמע לי כמו הישג שלא נופל מהגמר אשתקד
אבל אני מאמין שבקיץ ינסו להחתים מאמן בכיר ולתת לו יד חופשית, כך ששינויים רציניים ייעשו כך או כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 11:07 am 
Junior

רק אוהדי הפועל: לנסות להעריך את הכשלון להעפיל, מיד אחרי המשחק הראשון שהסתיים בנצחון חוץ על קבוצה מצויינת.

אני חושב שלא מספיק מדברים על הופעת הבכורה המרהיבה של וויליאמס. הפועל של דז׳יקיץ׳ שמרה הכי טוב שאפשר לשמור, אבל מאז קינסי לא היה בהפועל מישהו שלראות אותו ספציפית בהגנה האישית זה פשוט חוויה בפני עצמה. קסלמון תיאר יפה את החריגות הנוירולוגית שלו והפצצה שהוא הוריד לפרקט היתה באמת ביזארית (אגב, אם כבר ביזאר: בטוויטר שני אוהדים התדיינו על סגנון הבאמת תמוה שלו והוא התערב בדיון עם הטקסט המופלא הבא, בעברית: ״משלמים לי בשביל הרבה דברים אחרים, אחי״) ואני מת לראות את התגובה שלו אחרי דאנק אם ככה הוא מגיב לריבאונד הגנה, אבל החשיבות הגדולה שלו, אם אני מבין נכון, היא לוודא שההגנה של הפועל תמשיך להיות מפחידה גם אחרי עידן דז׳יקיץ׳.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 11:43 am 
Hall of Famer

ועדיין הוא לא סנטר והמחסור בסנטר נוסף יהיה חיסרון שלנו במשחקים הבאים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 11:55 am 
מנהל פורום

הוא הולך לככב בהרבה הייליטים או רגעים שנויים במחלוקת, אבל העונשין שלו, לא יאפשר לו להיות אפקטיבי התקפית , בטח לא בדקות הכרעה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 11:59 am 
Freshman

ההתנהגות כלפי זוסמן מראה על חוסר ניסיון של המאמן. יש כאן עונה שלמה, אלה השחקנים, מלהשפיל אותם לא ייצא כלום. וזה שרנדולף נשאר לשחק כל כך הרבה ביום כזה גם מקרין חוסר ביטחון של המאמן.

לשחק בדקות הסיום עם קרינגטון, למאר והנקינס על הספסל, כשרנדולף ביום מנחוס כזה, זה ממש מוזר. במקרה יצאנו מזה בשלום.

ושריקה מוזרה כמו מתן הכדור ליוונים אחרי שה24 שלהם נגמר לא ראיתי מאז שנתנו למכבי את כדור האאוט של קריית אתא. אולי שמעון עדיין משפיע ברוחו על פיבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 12:28 pm 
Junior

היה פה לדעתי לפני כמה שבועות דיון איפה רנדולף מול סמול פורוורדים אחרים של הפועל ירושלים (המילטון, מקארתי, דנטה סמית', קינזי. בטח שכחתי מישהו)
זה אולי קצת בהתלהבות של אתמול, אבל אפשר להתחיל את הדיון הזה על ספידי? עצם זה שיש בכלל דיון זה מטורף. שחקן שנחשב היה לחוליה החלשה (מאד) בסגל אשתקד. עדיין יש לו הרבה חסרונות, אבל פשוט מדהים השדרוג שהוא עשה מול תחילתת העונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 1:52 pm 
מנהל פורום

השאלה לגבי זוס, חשובה מאוד
אפשר לזלזל כמה שרוצים ברקורד שלו ובכישורים שלו כשחקן כדורסל, אבל אי אפשר לזלזל במשבצת שאותה הוא תופס בסגל, ישראלי בכיר שעולה לקבוצה ..כמה? מיליון דולר לעונה?
אחת מהשניים, או שמוצאים דרך לשלב אותו ברמה שלשמה הוא הגיע ואם צריך לצעוק על ספידי ולהסביר לו שגם אחרי 100 שלשות ניצחון, הוא לא יכול לנהל את הקבוצה ולהחליט למי לא למסור. זו דרך אחת, הדרך שהולכת על זוסמן, ראינו שעם אוליארצ'יק הצלחנו להוציא ממנו משחקים טובים, אישית אני מעדיף את הדרך הזו
הדרך השניה היא לוותר עליו. לתת לו כמה דקות פה ושם כשהוא חם ובקיץ לחתוך אותו בעלות המינימלית או אפילו למצוא עליו טרייד טוב כבר עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 2:11 pm 
Senior

דניאל כתב:
היה פה לדעתי לפני כמה שבועות דיון איפה רנדולף מול סמול פורוורדים אחרים של הפועל ירושלים (המילטון, מקארתי, דנטה סמית', קינזי. בטח שכחתי מישהו)
זה אולי קצת בהתלהבות של אתמול, אבל אפשר להתחיל את הדיון הזה על ספידי? עצם זה שיש בכלל דיון זה מטורף. שחקן שנחשב היה לחוליה החלשה (מאד) בסגל אשתקד. עדיין יש לו הרבה חסרונות, אבל פשוט מדהים השדרוג שהוא עשה מול תחילתת העונה שעברה.

ספידי הוא, כאמור, שחקן מוזר.
מבחינת יכולת אין לו שום מקום בדיון כזה.
מבחינת מה הוא נתן להפועל במצטבר - בלי לשים לב הוא עוד יהיה הרכז הגדול בהיסטוריה של המועדון.

השחקן הגרוע הכי טוב בכל הזמנים, כמו שהסכמנו כבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 25, 2024 3:44 pm 
Junior

stavs כתב:
דניאל כתב:

ספידי הוא, כאמור, שחקן מוזר.
מבחינת יכולת אין לו שום מקום בדיון כזה.
מבחינת מה הוא נתן להפועל במצטבר - בלי לשים לב הוא עוד יהיה הרכז הגדול בהיסטוריה של המועדון.

השחקן הגרוע הכי טוב בכל הזמנים, כמו שהסכמנו כבר

בדיוק בגלל זה הדיון הוא מעניין. אגב, אני לא בטוח לגבי היכולות. אפשר להתווכח על המהירות (רעה) או על הקליעה (טובה), אבל יש לו יכולת אחת משמעותית וזה שהוא שולט לגמרי בקבוצה, על המגרש ומחוץ למגרש. עם המאמן הנכון, זה נותן למאמן שליטה מוחלטת במה שקורה על המגרש. לדעתי זה חלק משמעותי מאד מההצלחה של דז'יקיץ', שלא סתם התעקש עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 102 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: