ודים כתב:
Capricorn כתב:
ליגת הנוער נפתחה היום. התעניינתי במשחק של עמק חפר מול רמה"ש בגלל אביב ארונוב, ובגלל שהיו כמה שחקנים מנבחרת הקדטים על אותו פרקט היום.
רשמים:
קודם כל, קאמבק מהגדולים שראיתי. עד 7 דק' לסיום בערך עמק חפר הובילו כבר ב16 הפרש. זה היה בדרך לתבוסה. רמה"ש עשו ריצה מטורפת וניצחו.
ברמה"ש: אביב ארונוב סיים עם 30 נק' למרות משחק שקט שלו רוב הזמן. הליגה הזו קטנה עליו כשהוא באמת מנסה. מצד שני נראה לי שאני ינמיך ציפיות לגבי התקרה שלו. אחרי הקדטים עלתה לי המחשבה שאולי יכול להתפתח כאן שחקן עם תקרה אפילו לאן בי איי בקונסטלציה מסויימת (לא תקרה שקרובה לשרף, אבל אולי כן tier אחד פחות), אבל אני לא רואה את זה כרגע. אין אצלו תכונת עילית כלשהי. לא כרגע לפחות. הוא גם צריך לעשות המון עבודה אתלטית, משהו בתנועתיות שלו לא עובר את מבחן העין, יותר מדי stiff.
דוויד מוזיס הסנטר הגבוה שזכור מהקדטים סיים עם 28 נק'. שחקן מאוד אינטליגנטי עם יד רכה. אני עדיין מתקשה לראות אצלו תקרה מעבר לשחקן ליגת העל אלא אם כן הוא יעשה קפיצה מטאורית מבחינה אתלטית פתאום, הוא לא מנתר כמעט. מה שכן, כיף לראות שחקן בגובה כזה עם קליעה כל כך נקייה מהעונשין. עם היד הרכה שלו הוא צריך להגדיל את טווח הזריקה גם לשלשות.
בעמק חפר: הרשקו לא הותיר שום חותם, ושחר דרורי (19 נק') הראה את יכולת הקליעה שלו, אבל לא הרבה מעבר.
אגב, חשבתי שתום ארונוב 'אח של' ישחק השנה בנוער, היה יכול להיות מעניין לעקוב אחריו. זה נראה שהוא עדיין בנערים.
אני מופתע שככה חשבת עליו אחרי הקדטים. אותי הוא לא ממש הרשים.
יש לו סייז טוב, אבל הוא נראה מפותח פיזית והוא גם באותו גובה בערך מכיתה ח'.
הוא שיחק עם בטחון, נתן לפרקים הגנה טובה, הוביל כדור אבל בשיטת המשחק של הנבחרת זה לא דרש ממנו יותר מדי חשיבה.
הוא לא הראה אתלטיות יוצאת דופן, הקליעה לא הייתה יציבה.
הליגה לנוער לא באמת מדד לשחקנים כאלה שיש להם יתרון פיזי כזה גדול לעמדה שלהם, אבל יהיה מעניין אם בהמשך השנה כן יקבל דק'בלאומית בוגרים.
יכול להיות שאני גם מושפע מזה שאבא שלו דוחף אותו בצורה מוגזמת וזה מייצר אצלי ישר אנטי.
לגבי מוזיס - אומנם על פניו לא חוכמה לשחקן 2.10 לעשות מספרים כאלה בנוער, אבל בהתחשב בכך שנראה שהוא עוד רחוק מהתקרה שלו, זה מאוד מרשים. מעניין כמה רחוק הצמד הזה יקח אותם בליגת הנוער השנה.
אגב, איתם בקבוצה משחק גם הבן של עודד וולפסון, שהיה הרבה שנים כותב קבוע פה בסלניוז. הוא יב', אחרי שכבר שנה שעברה היו לו משחקים מצויינים. אמור לחלוק את עמדת הסנטר עם מוזיס (או שאולי גם לשחק לידו?!). במשחק הזה לא שותף, אני מניח שלא בגלל עניין מקצועי.
הבן של עודד וולפסון עם מתיחה קלה במניסקוס, ולכן לא שיחק
תקווה שיחזור תוך שבועיים-שלושה
הוא אמור לשחק לא מעט דקות בעמדה 4 לצד מוזיס (פותחים יחד בחמישייה), וחלק מהזמן במקום מוזיס במנוחות שלו
לגבי תום ארונוב, כרגע לא יכול לשחק בנוער מסיבות טכניות
מכיוון שהוא העברה של כיתה י', האיגוד לא מאשר לו לשחק רשאי בנוער על
רמה"ש תהיה קבוצה חזקה העונה, עם סייז יפה מאוד לליגה לנוער
תחזיקו אצבעות
בעמק חפר פתח הרכז יונתן קלר, השחקן המוביל, בצורה פנטסטית עם 10 נק' ב5 דקות
פציעה קלה הורידה אותו לספסל עד לסיום