סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 12:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 15, 2024 1:25 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
צודק, שכחתי את בלאט. חבל. לא לגמרי ברור לי למה מאייר נשאר שם, באמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 21, 2024 2:36 pm 
מנהל פורום

אביב ארונוב שותף כ-20 דק' במשחק הכנה של רמה"ש בליגה לאומית בוגרים-גברים וקלע 9 נק' עם משהו כמו 4 אס' ו-4 ריב'. מודה שהייתי בטוח שהוא לא ישחק כמעט, אבל מעניין יהיה לראות כמה יהיה מסוגל לתרום והאם התרומה תהיה חיובית לאורך זמן. גם בנוער רמה"ש איתו ועם הסנטר של הקדטים שברח לי שמו, ניצחו את מכבי ת"א במשחק אימון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 12:27 am 
Sophomore

קצת עדכונים על מספרי 4, 6, ו-9 ברשימה.

עומר מאייר עם 0 דקות יורוליג עד עכשיו, וזה עוד כשיוקובאיטיס פצוע. קצת מבאס. לפחות הוא מקבל דקות בליגה, אבל קשה להשתחרר מההרגשה שאם הוא כבר משחק רק בליגה, אז היה עדיף לו להוביל קבוצה כשחקן מרכזי.

המצב של מאייר עוד טוב לעומת נעם יעקב, עם 0 דקות במשחק היורוקאפ של הפועל, אחרי 6 דקות מול ירושלים. יעקב מבוגר ממאייר בשנתיים וכבר קיבל דקות ביורוליג בשנה שעברה וגם שנה לפני זה שיחק לא מעט בירושלים (וכמובן היה גם השחקן המוביל בשתי אליפויות עתודה). החלטה אומללה להצטרף להפועל בקיץ. נקווה שישוחרר לקבוצה אחרת כמה שיותר מהר.

אחרון להיום -- שחר דורון. הוא דווקא מקבל 15 דקות למשחק בנתניה, אבל בכלל לא נראה טוב. החטיא את כל זריקות השלוש שלו, לא מסר אסיסט, ובסה"כ לא ממש נראה שייך לרמה. נקווה שאלו חבלי לידה, אבל כרגע זה לא נראה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 1:17 am 
Junior

מאייר קיבל דקות עד כה בשני משחקי גביע ווינר ובמשחק הראשון בליגה נגד נס ציונה שיחק 19 דקות ואיך שהוא נראה, לא עושה חשק לתת לו לשחק מעבר. בטח לא ביורוליג. ואני אחד כזה שעל עיוור אני אומר שכל דקה שמנקו מקבל לפניו, היא שוד. נגד קריית אתא בגביע ווינר איבד 4 כדורים ב-15 דקות. נגד נס ציונה בליגה איבד 2 ו-0/4 לשלוש. אני מניח שהלו"ז יתחיל להסתדר ויהיה לו לפחות משחק ליגה אחד בשבוע שבו הוא יקבל את ה-15 דקות ואולי יתחיל להיכנס לעונה. יראה קצת דברים מעבר, קצת ריבאונד הגנה, קצת מתפרצות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 19, 2024 2:06 pm 
Freshman

מסתבר שירין חסון רשום בקבוצת הבת של הפועל ירושלים בארצית, הפועל לב חוף השרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 11:06 pm 
Freshman

ליגת הנוער נפתחה היום. התעניינתי במשחק של עמק חפר מול רמה"ש בגלל אביב ארונוב, ובגלל שהיו כמה שחקנים מנבחרת הקדטים על אותו פרקט היום.

רשמים:

קודם כל, קאמבק מהגדולים שראיתי. עד 7 דק' לסיום בערך עמק חפר הובילו כבר ב16 הפרש. זה היה בדרך לתבוסה. רמה"ש עשו ריצה מטורפת וניצחו.

ברמה"ש: אביב ארונוב סיים עם 30 נק' למרות משחק שקט שלו רוב הזמן. הליגה הזו קטנה עליו כשהוא באמת מנסה. מצד שני נראה לי שאני ינמיך ציפיות לגבי התקרה שלו. אחרי הקדטים עלתה לי המחשבה שאולי יכול להתפתח כאן שחקן עם תקרה אפילו לאן בי איי בקונסטלציה מסויימת (לא תקרה שקרובה לשרף, אבל אולי כן tier אחד פחות), אבל אני לא רואה את זה כרגע. אין אצלו תכונת עילית כלשהי. לא כרגע לפחות. הוא גם צריך לעשות המון עבודה אתלטית, משהו בתנועתיות שלו לא עובר את מבחן העין, יותר מדי stiff.

דוויד מוזיס הסנטר הגבוה שזכור מהקדטים סיים עם 28 נק'. שחקן מאוד אינטליגנטי עם יד רכה. אני עדיין מתקשה לראות אצלו תקרה מעבר לשחקן ליגת העל אלא אם כן הוא יעשה קפיצה מטאורית מבחינה אתלטית פתאום, הוא לא מנתר כמעט. מה שכן, כיף לראות שחקן בגובה כזה עם קליעה כל כך נקייה מהעונשין. עם היד הרכה שלו הוא צריך להגדיל את טווח הזריקה גם לשלשות.

בעמק חפר: הרשקו לא הותיר שום חותם, ושחר דרורי (19 נק') הראה את יכולת הקליעה שלו, אבל לא הרבה מעבר.

אגב, חשבתי שתום ארונוב 'אח של' ישחק השנה בנוער, היה יכול להיות מעניין לעקוב אחריו. זה נראה שהוא עדיין בנערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 3:28 am 
Junior

אני לעומת זאת ראיתי את המשחק של הפועל תל אביב נגד הפועל ירושלים שהיה לא תחרותי מהרגע הראשון. התל אביבים פירקו את הירושלמים מהרגע הראשון ובמחצית התוצאה הייתה כבר 60-21. בסוף נגמר רק 92-68.
ארי עמיאל סיים לדעתי כקלע המוביל עם 24 נקודות. אולי אני טועה, אבל לדעתי הוא גבה קצת. בכל אופן, ברמות האלו החדירה שלו היא לחלוטין בלתי עצירה והוא עשה סל מתי שהוא רצה. אני רוצה לראות אותו משתפר באספקטים החלשים שלו, בעיקר קליעה מבחוץ וקבלת החלטות.
מי שהיה הכי מרשים בעיני זה אור פארן, סווינגמן בגובה 1.95 עם פיזיות ואתלטיות ברמה גבוהה. עשה היום דברים שלא ראיתי אותו עושה בעבר כמו הובלת מתפרצות, קרוס אוברים ועלייה לג'אמפ מחצי מרחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 5:34 pm 
מנהל פורום

Capricorn כתב:
ליגת הנוער נפתחה היום. התעניינתי במשחק של עמק חפר מול רמה"ש בגלל אביב ארונוב, ובגלל שהיו כמה שחקנים מנבחרת הקדטים על אותו פרקט היום.

רשמים:

קודם כל, קאמבק מהגדולים שראיתי. עד 7 דק' לסיום בערך עמק חפר הובילו כבר ב16 הפרש. זה היה בדרך לתבוסה. רמה"ש עשו ריצה מטורפת וניצחו.

ברמה"ש: אביב ארונוב סיים עם 30 נק' למרות משחק שקט שלו רוב הזמן. הליגה הזו קטנה עליו כשהוא באמת מנסה. מצד שני נראה לי שאני ינמיך ציפיות לגבי התקרה שלו. אחרי הקדטים עלתה לי המחשבה שאולי יכול להתפתח כאן שחקן עם תקרה אפילו לאן בי איי בקונסטלציה מסויימת (לא תקרה שקרובה לשרף, אבל אולי כן tier אחד פחות), אבל אני לא רואה את זה כרגע. אין אצלו תכונת עילית כלשהי. לא כרגע לפחות. הוא גם צריך לעשות המון עבודה אתלטית, משהו בתנועתיות שלו לא עובר את מבחן העין, יותר מדי stiff.

דוויד מוזיס הסנטר הגבוה שזכור מהקדטים סיים עם 28 נק'. שחקן מאוד אינטליגנטי עם יד רכה. אני עדיין מתקשה לראות אצלו תקרה מעבר לשחקן ליגת העל אלא אם כן הוא יעשה קפיצה מטאורית מבחינה אתלטית פתאום, הוא לא מנתר כמעט. מה שכן, כיף לראות שחקן בגובה כזה עם קליעה כל כך נקייה מהעונשין. עם היד הרכה שלו הוא צריך להגדיל את טווח הזריקה גם לשלשות.

בעמק חפר: הרשקו לא הותיר שום חותם, ושחר דרורי (19 נק') הראה את יכולת הקליעה שלו, אבל לא הרבה מעבר.

אגב, חשבתי שתום ארונוב 'אח של' ישחק השנה בנוער, היה יכול להיות מעניין לעקוב אחריו. זה נראה שהוא עדיין בנערים.

אני מופתע שככה חשבת עליו אחרי הקדטים. אותי הוא לא ממש הרשים.
יש לו סייז טוב, אבל הוא נראה מפותח פיזית והוא גם באותו גובה בערך מכיתה ח'.
הוא שיחק עם בטחון, נתן לפרקים הגנה טובה, הוביל כדור אבל בשיטת המשחק של הנבחרת זה לא דרש ממנו יותר מדי חשיבה.
הוא לא הראה אתלטיות יוצאת דופן, הקליעה לא הייתה יציבה.
הליגה לנוער לא באמת מדד לשחקנים כאלה שיש להם יתרון פיזי כזה גדול לעמדה שלהם, אבל יהיה מעניין אם בהמשך השנה כן יקבל דק'בלאומית בוגרים.
יכול להיות שאני גם מושפע מזה שאבא שלו דוחף אותו בצורה מוגזמת וזה מייצר אצלי ישר אנטי.

לגבי מוזיס - אומנם על פניו לא חוכמה לשחקן 2.10 לעשות מספרים כאלה בנוער, אבל בהתחשב בכך שנראה שהוא עוד רחוק מהתקרה שלו, זה מאוד מרשים. מעניין כמה רחוק הצמד הזה יקח אותם בליגת הנוער השנה.

אגב, איתם בקבוצה משחק גם הבן של עודד וולפסון, שהיה הרבה שנים כותב קבוע פה בסלניוז. הוא יב', אחרי שכבר שנה שעברה היו לו משחקים מצויינים. אמור לחלוק את עמדת הסנטר עם מוזיס (או שאולי גם לשחק לידו?!). במשחק הזה לא שותף, אני מניח שלא בגלל עניין מקצועי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 6:11 pm 
Sophomore

עודד וולפסון הוא לא במקרה אח של עדי וולפסון?
עולם קטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 10:44 pm 
Freshman

ודים כתב:
הוא שיחק עם בטחון, נתן לפרקים הגנה טובה, הוביל כדור אבל בשיטת המשחק של הנבחרת זה לא דרש ממנו יותר מדי חשיבה.
הליגה לנוער לא באמת מדד לשחקנים כאלה שיש להם יתרון פיזי כזה גדול לעמדה שלהם, אבל יהיה מעניין אם בהמשך השנה כן יקבל דק'בלאומית בוגרים.
יכול להיות שאני גם מושפע מזה שאבא שלו דוחף אותו בצורה מוגזמת וזה מייצר אצלי ישר אנטי.

לגבי מוזיס - אומנם על פניו לא חוכמה לשחקן 2.10 לעשות מספרים כאלה בנוער, אבל בהתחשב בכך שנראה שהוא עוד רחוק מהתקרה שלו, זה מאוד מרשים. מעניין כמה רחוק הצמד הזה יקח אותם בליגת הנוער השנה.

אגב, איתם בקבוצה משחק גם הבן של עודד וולפסון, שהיה הרבה שנים כותב קבוע פה בסלניוז. הוא יב', אחרי שכבר שנה שעברה היו לו משחקים מצויינים. אמור לחלוק את עמדת הסנטר עם מוזיס (או שאולי גם לשחק לידו?!). במשחק הזה לא שותף, אני מניח שלא בגלל עניין מקצועי.

חשבתי ככה כנראה כי אין לי עדיין מספיק ניסיון בלצפות בשחקנים בגילאים האלה. ראיתי בנבחרת הקדטים שחקן רק בן 16 שבנוי טוב, שעוד יכול לצמוח (למרות שלפי מה שאתה אומר הוא כבר הגיע לשיא הגובה שלו), תזוזתיות בסדר, סייז טוב, מכניקת קליעה טובה, יודע לייצר לעצמו ולאחרים, עם בסיס כדרור טוב שיש מה לעבוד איתו, ויסודות טובים בהגנה. הפרוג'קשן היה שעם עבודה אישית נכונה במשך שנתיים שלוש אפשר להפוך אותו לשחקן אפילו לרמות האלה. ההסתייגות העיקרית שלי לגביו היתה המנטליות ותחושה למשחק שלא נראיתה לי ברמה מספיק גבוהה. מה שאני תמיד שוכח זה כמה ישראל מדינה בוסרית בפיתוח כשרונות. יש פה ואקום גדול בכל מה שקשור ללקחת חומר גלם עם פוטנציאל 'מעניין' וללטש אצלו הכל לרמה מספקת, לכן מראש הפרוספקטים הישראלים צריכים להיות מוכשרים בצורה חריגה מאוד וכמה שפחות תלויים באימונים בארץ כדי שייצא מהם פרוספקט אן בי איי.

לגבי מוזיס, גם כאן נשאלת השאלה, האם יש דוגמאות לסנטרים שהגיעו רחוק (נניח ברמת יורוליג) למרות שנראו כמוהו מבחינת פרופיל פיזי בגיל 16, כלומר לא מנתרים כמעט, איטיים, ומשחקים עם מעט מאוד מגע? כי עם סגנון כזה רך אין לו סיכוי לדעתי להתפתח למשהו מעבר לליגת העל. צריך ניסיון בלעקוב אחרי שחקנים בגילאים האלה כדי לענות.

אגב ודים, ידוע לך על כישרון כלשהו בגילאים היותר צעירים שיש דיבור מיוחד עליו? מישהו שיכול להיות מרתק לעקוב אחריו? או שהכל יבש כרגע. מהמשחק אתמול לא יצאתי מעודד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:49 am 
מנהל פורום

ודים כתב:
Capricorn כתב:

רשמים:

הבן של עודד וולפסון עם מתיחה קלה במניסקוס, ולכן לא שיחק
תקווה שיחזור תוך שבועיים-שלושה
הוא אמור לשחק לא מעט דקות בעמדה 4 לצד מוזיס (פותחים יחד בחמישייה), וחלק מהזמן במקום מוזיס במנוחות שלו

לגבי תום ארונוב, כרגע לא יכול לשחק בנוער מסיבות טכניות
מכיוון שהוא העברה של כיתה י', האיגוד לא מאשר לו לשחק רשאי בנוער על

רמה"ש תהיה קבוצה חזקה העונה, עם סייז יפה מאוד לליגה לנוער
תחזיקו אצבעות :ti_pa:

בעמק חפר פתח הרכז יונתן קלר, השחקן המוביל, בצורה פנטסטית עם 10 נק' ב5 דקות
פציעה קלה הורידה אותו לספסל עד לסיום

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 1:50 am 
מנהל פורום

אבו שוקרי כתב:
עודד וולפסון הוא לא במקרה אח של עדי וולפסון?
עולם קטן.

התשובה חיובית! :)-(:

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 06, 2024 4:31 am 
Freshman

עודד וולפסון כתב:

תודה על המידע עודד.
זה משהו פתיר לעונה הזו או שרמה"ש ירדו מהעניין?

והמון בהצלחה לילד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2024 11:36 am 
מנהל פורום

Capricorn כתב:
עודד וולפסון כתב:

תודה על המידע עודד.
זה משהו פתיר לעונה הזו או שרמה"ש ירדו מהעניין?

והמון בהצלחה לילד.

להבנתי כנראה יגישו ועדת חריגים
נמתין ונראה

תודה רבה! 8)

פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 07, 2024 12:24 pm 
מנהל פורום

אם בסופו של דבר הוא קודם כל שחקן נערים א' והשיתוף בנוער זה יותר בשביל לחשל אותו והוא גם לא אמור להיות שחקן משמעותי, אז אין סיבה שלא יקבלו את ההחרגה. המטרה של התקנה הזו היא למנוע קומבינות של מועדונים ולעקוף מקבלת העברות. זה גם לרוב יותר רלוונטי לגילאי נערים - שחקן מוכשר כיתה ט' שבכאילו מעבירים אותו לקבוצה מחוזית בליגה של ט', אבל עושים לו רשאי לנערים של י' והוא משחק רק שם.

אגב, אתמול במשחק נערים א' הוא לא קלע הרבה (8 נק'?) וגם פיזית הוא רחוק מאח שלו ממה שהבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 5:59 pm 
Sophomore

שון אבייב עם יופי של בכורה ב-OTE (קבוצת התיכונים של האחים תומפסון): 37 נקודות, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים. נקווה לראות אותו בקיץ עם ישראל באליפות העולם עד גיל 19.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 09, 2024 6:39 pm 
מנהל פורום

סאבוניס כתב:
שון אבייב עם יופי של בכורה ב-OTE (קבוצת התיכונים של האחים תומפסון): 37 נקודות, 7 ריבאונדים ו-5 אסיסטים. נקווה לראות אותו בקיץ עם ישראל באליפות העולם עד גיל 19.

רק טיפה לדייק - אוברטיים אליט היא מן ליגה / סבב של קבוצות. נבחרת התיכון של שון הצטרפה כקבוצה לליגה הזאת.
אבאייב עם הופעת הבכורה הכי טובה אי פעם בליגה. אין לי מושג מה הרמה שם ביחס לליגת התיכונים הרגילה, כי כביכול משחקים שם גם הרבה בוגרי תיכונים. אאל"ט במקור מדובר במסגרת שהייתה אמורה לתת אלטרנטיבה למכללות בדרך למקצוענים.

בקשר לנבחרת הנוער בקיץ - אני קצת סקפטי. עם כל הכבוד לרצונות כאלה ואחרים וחיבור שכנראה יש לארץ (במיוחד שאח שלו משחק פה), יש הרבה שיקולים כלכליים הקשורים לעתיד המקצועי שלו. הוא כנראה לא צריך טורניר כזה כדי להופיע בפנקסי הסקאוטים. הוא גם בטח ילך למכללה גדולה וצריך לראות גם איך זה מסתדר מולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 5:20 am 
Freshman

^ תודה על המידע עודד ו-ודים.
הסיבה שאני מתעניין בתום ארונוב זה כי ממה שקראתי פה בשנה האחרונה, הוא נתפס לי כשם עם התקרה הכי מעניינת בגילאי נערים ומטה.
אם טעיתי ויש שם של צעיר עם תקרה 'מיוחדת' יותר, אשמח לדעת ולעקוב מקרוב.

היום וולפי מול ווייק פורסט בשעה נוחה, 20:00. יהיה מעניין מאוד איך ייראה מול רמה גבוהה יותר, המשחק הראשון שלו השאיר טעם של עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 5:05 pm 
Sophomore

ממה שאני ראיתי עם הנבחרת עד גיל 14 בשנה שעברה, ארונוב היה השחקן הכי מעניין.

אבל, יש כאן *אבל* גדול. גיל 14-15 (ואפילו 16) זה ממש מוקדם מדי להערכות. השחקנים אפילו עוד לא גמרו לגבוה והרבה פעמים מאוד קשה לראות לאן זה הולך. יש שחקנים כמו אבדיה, כספי, שרף, מאייר, הלפרין, לימונד, ג'מצ'י וגודס, שכבר בגיל 16 היה אפשר לראות שיש להם עתיד ורוד. לאחרים לקח זמן להתבשל ובגיל 16 ולפעמים אפילו 18 הם לא היו עדיין על הראדאר ולא שיחקו עם הקדטים ולפעמים גם עם הנוער. דוגמאות? ימדר, ליאור אליהו, יואב ספר, תומר גינת, שון דוסון, מאיר טפירו, גיא פניני, רומן סורקין (היה בקדטים, אבל בתפקיד משני), עידו קוז'יקרו, עוז בלייזר ועוד. חלק מאלה הפכו להיות השחקנים הכי טובים בשנתון שלהם, אבל לא היה סיכוי לנחש שזה יקרה כשהיו בני 16 או 17. לעומתם, יש כמובן גם לא מעט שחקנים שנראו כמו הבטחות לעתיד בגילאים הללו (קורן אמישה, אלון שטיין, שון דניאל, אילן קדוש, רזיאל חיון, ועוד) אבל אף פעם לא הבשילו להיות שחקנים משמעותיים בבוגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 5:25 pm 
מנהל פורום

אני יודע שבשנתון של תום ארונוב (2009, כיתות י', נערים א') אשל לוינטל מגלבוע (במקור מברנר) נחשב לשחקן המוביל כרגע. אמור לשחק השנה גם בנערים א' לאומית, גם בנוער על וגם בליגת העל לתיכונים בגלבוע.
עדיין לא ראיתי אותו בעצמי, אז אין לי כרגע מה לכתוב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 6:09 pm 
Sophomore

למען האמת, לוינטל לא הרשים אותי במיוחד כפרוספקט עתידי. הוא סקורר טוב עם יכולת ליצור, אבל בעיקר לעצמו. יש לו קליעה טובה מחצי מרחק חדירה יפה לטבעת ומנטאליות חזקה. אבל הוא לא ממש גבוה או אתלטי ונראה די מפותח כבר גופנית (כמעט בן 16). נראה כמו מקרה של התבגרות מוקדמת. ארונוב, לעומתו, הוא רכז אמיתי עם יכולת כדרור, חדירה ומסירה מצויינות. הגובה טוב ביחס לגיל (צעיר מלוינטל בכמעט שנה) והוא גם אתלט מרשים יותר וסוחט הרבה עבירות. לא זורק הרבה משלוש אבל הקליעה נראית לא רע.

שמות אחרים שנראו מעניינים בשנתון הזה (שוב, זה מצפיה בהם בגיל 14, אז צריך להיות סופר זהירים) היו יואב פז (גארד/פורוורד גבוה וארוך עם אתלטיות טובה והרבה מקום לגדול) ורום סטולר, שעוד לא בן 15. רום הוא שוטינג גארד לא גבוה במיוחד אבל יופי של סקורר עם סיומת יפה ליד הטבעת ואינסטינקטים טובים בהגנה. אולי גם אריאל אבולוף (אח של יונתן?), שהוא גארד מהיר עם קליעה טובה, יכולת חדירה וסיומת חזקה. לא מספיק גבוה, אבל יונתן אבולוף הוא נדמה לי באזור ה-1.95, אז נקווה שלא גמר לגבוה עדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 10, 2024 7:09 pm 
מנהל פורום

נזכרתי שלא מזמן אמרו לי שהבן של נדב הנפלד הוא פרוספקט מעניין. הוא לא גבוה, משחק כגארד-קלעי. עכשיו נדמה לי בליגה נערים ב' לאומית (כיתה ט') במכבי ר"ג. הןא יליד דצמבר, אז יש מצב שלא יהיה בהתחלה בנבחרות, עד שאולי יעשה קפיצת צמיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 72 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גמליאל, פרארי ו 73 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה