סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 12:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 12:42 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חולון הפסידה במשחק הראשון לנאנטר. אם תפסיד הערב והגרמנים מנצחים את איגוקאה יש ראש בראש בין חולון לנאנטר וחולון תסיים שלישית. יכול גם להיווצר שם בית מרובע שכל הקבוצות מסיימום עם מאזן של 3:3 ואז עולים עם הפרשי סלים. איך מכל זה הסקת שבמקרה הגרוע חולון מסיימת מקום שני? עזוב, בעצם לא משנה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 12:38 am 
Sophomore

חולון מפסידה לנאנטר ומסיימת שלישית. בזאת תמו למעשה חלומותיה להישג אירופי משמעותי העונה כי גם אם היא תעבור את פטקים, הבית הבא יכלול את טנריפה, מנרסה ובון/רג'ו אמיליה.

אפרופו רג'ו, היא מצליחה לפשתן בתחתון מול קהל חוץ מרשים של פאלקו סומבטהיי ומאבדת את המקום בסדרה מול עירוני ר"ג. הזדמנות מעניינת נפתחת כאן לר"ג מול יריבה לא מוכשרת ממנה, בסדרה שאולי תתרחש כולה בהונגריה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 19, 2024 9:03 pm 
Sophomore

המחזור האחרון של הסיבוב הראשון התאפיין בכמה דרמות, בראשן מנרסה מנצחת ב-18 את דרתונה (כשהיתה צריכה 17+) בזכות הצגה של אובהסואן, אא"ק מנצחת במיליון את בון (היתה צריכה 19+), סומבטהיי חוזרת מפיגור 17 לניצחון חוץ ברג'ו-אמיליה וכמובן הבית המעורבב של חולון.

מצב העניינים

תמונה

בקצרה - הספרדיות כצפוי שולטות, עם דגש ברור על מלאגה וטנריפה. הפתעות - נימבורק, וירצבורג וסומבטהיי. מאכזבות - קמניץ, פכטה, רג'ו, חולון. הקצב האיטי שאיפיין את המפעל בעונות קודמות במגמת שינוי מסוימת (שלוש ראשי-בית הן קבוצות שמשחקות מהר, מצד שני יש את טנריפה כמובן) אבל בהיעדר ריבוי כשרונות-על הקשיחות והסולידיות עדיין מנצחות. בגלל השיטה אין כאן קבוצות שזורקות לפח את המפעל כדי להתרכז בליגה (כמו שעושות טרנטו ובדאלונה ביורוקאפ) אבל יש בהחלט כאלה שמאוד נפגעו ממנו (בעיקר מניסה ורודוס, ובמידה מסוימת גם חולון, דרתונה ומורסיה).

שמות שנראה ביורוליג מתישהו? לא מעט ממובילי המפעל הם שחקנים מנוסים, שלא לומר מבוגרים; אריק מקולום, דילן אניס, אמין סטיבנס, זולטן פרל - אלה כבר לא יזוזו יותר מדי. סייבן לי בטח יקבל עוד הזדמנות איפשהו, זאק סלייאס שווה רוטציה בבאיירן, דיוויד קרמר מטנריפה יכול למשוך עניין, הוגו בסון באחת הצרפתיות. דרק אלסטון (מנרסה), כריסטופר בישופ (נימבורק) קצת בוסריים. וכמובן אוסטקאוסקי וטייסון קרטר שבחרו להישאר במלאגה, והילדים - נולאן טראורה בסן-קנטאן, מריו סנט-סופרי במנרסה, יוהאן גרונלו הסנטר של פכטה ועוד כמה שעוד לא שמנו אליהם לב.

הקבוצות שסיימו ראשונות יוצאות לשישה שבועות של הפסקה וגם הפליי-אין מתחיל רק בעוד שלושה שבועות, זמן מוגזם לכל הדעות. קשה לדבר ברצינות על ציפיות משלב הבתים השני כשאנחנו כ"כ רחוקים ממנו, אבל אפשר להניח שבית K יהיה חזק ביותר, בית J חזק, ולעומתם בית I ובית L פתוחים לתחרות. אוהדי רמת-גן, שכ-10% מהם כותבים בפורום, יכולים בשיא הרצינות לפנטז על עונה אירופית היסטורית; היא לא נופלת מסומבטהיי ואם תעבור אותה, יש לה זכות מלאה לתת פייט על המקום השני בבית (נימבורק ונאנטר הן לא קבוצות עם סייז, שזו בעיה ידועה אצל ר"ג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 07, 2025 7:52 pm 
Sophomore

משחקי הערב בפליי-אין -

19:00

פטקימספור (8-5 בטורקיה, מקום 11) - הפועל חולון (5-8, מקום 6)
פטקים זה לא שם של מקום אלא של חברת דלקים טורקית מעיר הנמל אליה, הסמוכה לאיזמיר. פטקים שייכת לסוקאר, חברת הנפט הלאומית של אזרבייג'אן. מה יש לאזרים לחפש באיזמיר? מוצא לים התיכון מן הסתם. בכדורסל זו קבוצה חדשה, ללא עבר וכנראה גם ללא עתיד, שנישאה בעונה שעברה על כתפיו של דיוויד אפיאני לפלייאוף בפעם הראשונה, מה שסידר לה הזדמנות ב-BCL. הם בנו סגל מוכשר ומשופע גארדים, עם ברין טיירי שזכור לחולון מהצרות שעשה לה באוסטנד, ווס ואנבק ודוויין ראסל שהגיעו מעונות מצוינות בגרמניה וגבוהים לא משהו (ברייסון וויליאמס שצבר מספרים בהרצליה וכמעט ירד ליגה, חיימה אצ'ניקה הקולומביאני ופייטון אולדריג', שחקן לא מעניין אבל הוא שם שנה רביעית! בקבוצה בינונית בטורקיה!). הפסידו פעמיים למלאגה וניצחו פעמיים את שצ'צ'ין ופעמיים את אוסטנד. בליגה הולך להם לא משהו, מכוונים לפליי-אין. טופ-16 בעונת בכורה באירופה יהיה הישג יפה, ויחד עם הבלאגן בקרשיאקה השכנה יש להם הזדמנות לעשות לעצמם שם בסביבה.
המשחק הערב יתקיים בבאקו, בירת אזרבייג'אן, מהסיבות הידועות. בואו נגיד שגיאוגרפית אפשר היה למצוא מקום קרוב יותר... מעניין כמה קהל אזרי יגיע. אני חושב שהטורקים פייבוריטים, אבל מכיוון שמדובר בקבוצות די דומות זה כנראה ייפול על אחוזי קליעה.

19:00

גלאטאסראיי (3-10 בטורקיה, מקום 3) - סן-קנטאן (6-8 בצרפת, מקום 6)
גלא פתחה את העונה בגמגום, כמובן שהאוהדים ההזויים שלה מיהרו לדרוש התזת ראשים אבל ההנהלה כנראה למדה משהו, לא עשתה אף שינוי ואיפשרה לסגל המנוסה והכשרוני שלה, מובל בידי יקופ סקיזקוק (העוזר השני של אתאמאן בשנים הגדולות באנדולו), להיכנס לרצף של שמונה ניצחונות ליגה (ללא הגדולות). ב-BCL הם סבלו ממכת פציעות מול נימבורק שגרמה להם בסופו של דבר לאבד את המקום הראשון, אבל התאוששו מאז וכרגע רק קבאג'ה פצוע ואולי אפילו הוא חוזר היום. מה שחסר לה זה עומק, בטח בצבע, הם הוסיפו את מייקל יאנג הבלתי-נסבל לעמדה 4 כי באמת חסרים שם שחקנים שלא מוסרים...
סן-קנטאן בסדר, לא רלבנטית במיוחד. ג'רום רובינסון, סווינגמן קליעה, חבר של אבדיה בוויזארדס בתחילת הדרך, עושה עונת בכורה נאה בצרפת. נולאן טראורה מתדרדר לאיטו במוק-דראפטים בגלל אחוזים רעים עד כה. באמת מאוד צעיר. הם התחילו חזק את העונה אבל נראה לי שהספיק להם מה-BCL, השאיפות הן פלייאוף מקומי.

21:00

נאנטר (8-6 בצרפת, מקום 10) - אוסטנד (מאזן 2-14 ב-BNXT, מקום 1)

קודם כל, הערה כללית: הליגה הבלגית-הולנדית, BNXT, מורכבת מ-10 קבוצות בלגיות ו-9 הולנדיות. כרגע ב-11 המקומות הראשונים יש 10 בלגיות... בשביל מי זה טוב? אוסטנד תמיד עולה לפליי-אין ולרוב עפה בשלב הזה. נאנטר קבוצה די עמוקה ברוב העמדות, אבל תקועה בלי מחליף לאמד קייבר מאז שפרנק ג'קסון חתך לסין. התחילו לא משהו ובגדול במגמת שיפור, הרבה שחקנים סולידיים ומוכרים וראינו מול חולון שהם מסוגלים להרים אינטנסיביות ולהרביץ מדי פעם. שלשות הם לא כ"כ זורקים והם גם קבוצת ריבאונד רעה, אבל זה לא שאני רואה את אוסטנד מזיזה את כובד המשחק לצבע, אין להם איך להעניש שם. מצד שני, לנאנטר יהיה משחק בית נגד מונאקו בסופ"ש, בעוד שאוסטנד תיאבק נגד כרונינגן. יהיה פה משחק שלישי.

21:30

דרתונה (6-8 באיטליה, מקום 8) - פריסטרי (8-5 ביוון, מקום 8)
פריסטרי היא קבוצה שאני משתדל להשמיץ בכל הזדמנות, סי.ג'יי האריס, ג'רל אדי, ג'סטין פאטון, צ'אד בראון??? מתי הוא הצטרף? איזו קבוצה רכרוכית. גועל נפש וכך גם התוצאות. את דרתונה אני אוהב, כתבתי עליה לא מעט אבל הם לא ממש מבריקים בליגה, כולל הפסד במחזור האחרון לנאפולי האחרונה. הם צריכים לנצח את סקפאטי במחזור הקרוב כדי לא לאבד את המקום בשמיניית הגביע. יש פה הבדלי קשיחות משמעותיים ששווים 0-2 קל בעיניי, אם לפריסטרי היתה היכולת לתקוף את הובלת הכדור המוגבלת של האיטלקים אולי היה להם סיכוי לעשות משהו.

מחר משחקים יותר מעניינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 07, 2025 9:42 pm 
מנהל פורום

מהשידור נראה שיש איזה אלף או אלפיים בקהל
שקט אבל קיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 07, 2025 10:03 pm 
מנהל פורום

חולון מפסידים, הסדרה לא גמורה הפטקים האלה לא נראים טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 08, 2025 12:47 am 
Sophomore

650 צופים בבאקו
הרבה לחץ על הקבוצה הביתית במשחק מס' 1. פספוס גדול של חולון. חוץ מואן-בק ונגיחות מול שער ריק של אצ'ניקה, פטקים לא ממש קיבלה את מה שציפתה ממי שאמור היה לנצח לה את המשחק. למזלה יש לה רכז, קלעי, סווינגמן קשוח (איש המשחק שלי, דוטסון), גבוה אחד שיוצא, גבוה אחד שנכנס וסנטר מוגבל אך מסיבי. מה יש לחולון? שבע וריאציות של אותו שחקן ומעט מאוד כשרון בשאר העמדות. היא עדיין יכולה לעלות כי באמת אין בצד השני מי-יודע-מה אבל זה כאמור ייפול על אחוזי קליעה, שהלכו עם חולון במחצית הראשונה ועם פטים בשניה.

גלא בקלות, דרתונה השתחררה אחרי מחצית חושך וברחה בסיום, אוסטנד מנצחת בנאנטר כי צריך גם לקלוע שלשות בכדורסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 08, 2025 10:57 am 
Sophomore

הערב ב20:00 בחמש פלוס אלופת הונגריה מארחת את מכבי רמת גן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 08, 2025 11:10 pm 
מנהל פורום

סומבטהי מנצחת
רג צימצמה את ההפרש בסוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 2:31 am 
Sophomore

כצפוי, משחקים אדירים היו הערב, לצערי לא הספקתי לכתוב מראש. סומבטהיי פירקה את ר"ג, רקדה וקלעה מכל הטווחים וכבר הובילה 20. בסוף רעדו לה הידיים וזה כמעט התהפך, בכל מקרה קבוצה שצריך לעצור לה את השטף, הם לא כאלה טובים רק מאוד מתואמים ורצים שנים יחד, אם ר"ג תנצח באופאבה היא תעביר את כל הלחץ להונגרים במשחק השלישי ולדעתי תעלה. ר"ג פשוט היתה קצת בהלם מהמעמד, נמנעה מכל צורה של האסל (שלא לומר התקשתה לתפוס כדור בשתי ידיים בלי שיברח) ולא העזה להתנפל על בעיית הובלת הכדור של היריבה. ברנר חייב לפתח שיטה שתעצור את הקבוצה שלו מההתמוטטויות האלה תוך כדי משחק ובכלל, יש סביבו איזו הילה של מאמן העתיד של הכדורסל הישראלי; יכולת ההשפעה שלו על מהלכים כמעט לא קיימת, זה לא שלא סופרים אותו כמו אורלנד בהרצליה - אבל נראה שהוא סתם קופץ במקום ומנפנף בידיים בזמן שהקבוצה שלו חוטפת ריצות, מקסימום לוקח טיימאאוט נותן כמה משפטי זן וכלום לא משתנה. גם הרוטציות שלו לא ברורות לי, גלינאט קצת נפצע אמנם אבל עובדה שחזר לשחק, יותר מדי דקות ר"ג שיוועה למישהו שיציל אותה מהסחף וגלינאט יובש. הערה לגבי מקולום - מאוד אוהב לשמוע אותו מדבר, חכם, מנהיג, ברנר לוקח אותו באופן קבוע למסיבות-עיתונאים ואפשר לראות את הקרבה ביניהם. מסיבות העיתונאים האלה, לא תמיד יש עיתונאים אבל בסומבטהיי יש קצינת עיתונות שהיא דמות של טייכר וזרחוביץ', קורעת.

בכל מקרה היו מקרי שלשול חמורים בהרבה. קמניץ הובילה ב-13 נדמה לי פחות משלוש דקות לסוף במניסה והפסידה, מילא להפסיק לתקוף את הסל אבל לא לרדת להגנה? פשוט הרימו ידיים תחת הלחץ הגבוה של הטורקים, מטורף מה שהלך שם, ממליץ לראות את הרבע האחרון. עוד הצגה של הוגו בסון כולל סל ניצחון, קבוצה משוגעת על אמת. גם בון הובילה בדו-ספרתי ברבע האחרון, המאמן של רג'ו הורחק אבל קסיוס ווינסטון ובעיקר ג'יילן בארפורד סירבו להחטיא. דריוס מגי, כמה שהוא קלעי מיוחד, הוא חור בהגנה שמזכיר למה אופנת הגארדים הגמדיים יכולה לתעתע; למרות זאת ולמרות שרואל מורס רמז, לא בעדינות רבה, שהוא מאוד לא מרוצה מהגנת האחד-על-אחד שלו, החמישייה של בון בדקות האחרונות לא כללה רכז וככה אי-אפשר. קרשיאקה, באמת בלי אף-אחד על המגרש או ביציעים, כמעט ניצחה את פרומיתאס. הובילה ב-4 לקראת הסיום, לא יודע איך, אבל איזה דמוי איתי שגב התחיל לקבל החלטות עם הכדור בסיום, נורא ואיום. הנוטש האחרון לפי שעה הוא הקפטן קינן סיפאהי, שעוד הספיק לשחק שם השבוע נגד אנאדולו ועבר בשניה האחרונה לבחצ'השהיר במקום פוניטקה הפצוע.

ולסיום, מרכוס קין למרות השמדת הערך, עדיין חי וקולע שלשות גדולות, בליגה הרביעית בחשיבותה ואיכותה https://x.com/FIBAEuropeCup/status/1877089678836236718
חייב להבין פעם מה חשב לעצמו מי שתיכנן את האולם של מארוסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 7:45 am 
מנהל פורום

מרכוס קין
שווה פורום שלם, לא רק אזכור בת׳רד

חשבתי שאמרת שקרשיאקה למרות הפשיטת רגל עדיין מלאה באוהדים
לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 09, 2025 1:53 pm 
Sophomore

אכן היה מלא מול אנאדולו, אתמול היה חצי ריק. בגדול משחקי הליגה תמיד מלאים יותר, זה נכון גם לקבוצות הליגה הספרדית.

המאמן סאריג'ה התפטר מול המצלמות, פספסתי את זה עקב חוסר שליטה מספק בשפה הטורקית (בהצהרה המוקדמת באנגלית הוא לא אמר כלום, אולי עקב חוסר שליטה מספק בשפה האנגלית). האיש שהביא אליפות לאיזמיר לפני עשור וחזר לקבוצה לקדנציה שנייה שנמשכה חמש עונות, אגדת אפס פילזן שהיה חלק חשוב בהישג שבמידה רבה כונן את הכדורסל הטורקי (הזכיה בגביע קוראץ' באמצע שנות התשעים). האמת, ציפיתי שאנאדולו תפנה אליו אחרי שהורידו את מיאטוביץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 5:03 pm 
Sophomore

הערב משחק 2 ואולי מכריע

חולון - פטקים (1-0)
פריסטרי - דרתונה (1-0)
קמניץ - מניסה (1-0)
אוסטנד - נאנטר (0-1)

לדעתי רק קמניץ - מניסה ילכו למשחק שלישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 14, 2025 11:55 pm 
Sophomore

יפה, 1/4. רק על פריסטרי אפשר תמיד לסמוך שתפסיד. חולון ונאנטר משוות, מניסה סוגרת עניין.

למעוניינים להפסיד כסף - הנה התוצאות של מחר: ר"ג שורדת למשחק 3. רג'ו, גלא ופרומיתאס ממשיכות לשלב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 12:25 am 
מנהל פורום

1:4 זה פחות מקוף עיוור
אבל יותר ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2025 12:47 am 
Sophomore

אנא ממך, קוף עיוור היה שמו של אבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 7:24 pm 
Sophomore

התקדמנו ל-3/4. בתוחלת השתוויתי לאבי.

ניצחון יפה של ר"ג במשחק 2 עם שליטה מוחלטת בצבע, 20-42 בנקודות ויתרון יפה גם בריבאונד, למרות שהגבוה השני שם כרגע הוא בניה סרור. סומבטהיי התמכרה לשלשות, היא לא היתה כזו לאורך העונה אבל בשני המשחקים האלה היא קלעה באחוזים גבוהים בהרבה מהממוצע שלה. למרות יתרון הביתיות (המשמעותי), אם ההונגרים לא יקבלו עוד יום קליעה כזה בשבוע הבא - ר"ג תעלה.

רג'ו-אמיליה עוברת את בון, פרומיתאס את קרשיאקה (שעוד לא צירפה אף אחד ואולי תאבד גם את פאטס ראסל לברצלונה), סן-קנטאן ניצחה משום מה את גלא, ששיחררה לאחרונה את דיוויד אפיאני (חתם בקבוצה טורקית אחרת, שכחתי איזו) ומביאה במקומו את טיירון וואלאס ששוחרר מז'לגיריס כמעט מיד בתחילת העונה. עוד סקורר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 8:51 pm 
Freshman

xalmon כתב:
התקדמנו ל-3/4. בתוחלת השתוויתי לאבי.

ניצחון יפה של ר"ג במשחק 2 עם שליטה מוחלטת בצבע, 20-42 בנקודות ויתרון יפה גם בריבאונד, למרות שהגבוה השני שם כרגע הוא בניה סרור.

שמע האוטוקורקט החליף לך כנראה בגלל בלמרות. בניה סרור ענק והמעבר שלו לחמישיה זה צעד שיכול להעלות משמעותית את התקרה שלנו העונה. אנחנו קבוצה קטנה פיזית כמעט בכל העמדות, השימוש בבניה פשוט משדרג לנו את ההגנה והריבאונד ללא היכר.

למרות 11 שלשות ב-44% ההונגרים הגיעו רק ל-69 נקודות. לבניה על שלוש חסימותיו והנוכחות האדירה שלו בצבע יש חלק משמעותי בזה. ברנר עד עכשיו לא האמין שהוא וסטיבנס יכולים לשחק יחד באופן אפקטיבי לאורך זמן, אני שמח שהוא נוכח לדעת שהמציאות אחרת ושברגע שזה הצליח הוא ממשיך עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 16, 2025 11:46 pm 
Sophomore

הוא היה נהדר, ההערה שלך במקום. היו לו אתמול שני פלואטרים, אחד סטייל ניבו ואחד סטייל מטילת-פטיש מזרח-גרמנית אז הוא גם מתחיל להראות גיוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 21, 2025 8:36 pm 
מנהל פורום

לא נראית טוב ההתחלה של רמת גן בהונגריה
הם בפיגור 12:21

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 21, 2025 9:10 pm 
Sophomore

פתיחה עלובה ופחדנית של ר"ג, עם או בלי קשר לסיפור של תחילת השבוע. סטיבנס על תקן רוח-רפאים, לא מנסה אפילו להיכנס למגע מול יריב, בורח מהכדור, מבוהל. גלינאט מחטיא את הראשונה, מחטיא את השנייה, בשלישית כבר לא בכיוון של הטבעת - מוותר. מיילס כרגיל כלום.

מה עושים? עוברים להרכב עם הובר, סרור, סהר, מלמד, מקולום. חבר'ה עם דם, דורי סהר דופק 3 שלשות רצופות ור"ג בפיגור נקודה במחצית.

יש לה פה הזדמנות מטורפת. אם סומבטהיי תעשה עוד מחצית של 2/7 מחוץ לקשת, ר"ג תצטרך להתאמץ כדי להפסיד לחבורת הלבנבנים הזו. 3/14 לשתיים זה המאמץ שהיא משקיעה כרגע, חייבים פה את סטיבנס בעניינים ואם אפשר, משהו מגלינאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 21, 2025 10:32 pm 
Freshman

חבל מאוד. הפסד אכזרי במיוחד.
סה"כ עונת בכורה לא רעה של ר"ג באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 21, 2025 10:36 pm 
מנהל פורום

הלב של רמת גן נולד להשבר העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 21, 2025 10:45 pm 
Sophomore

איך מתאוששים מדבר כזה? מסכנים. דקות גדולות של ר"ג בסיום. אולי עדיף להפסיד ככה ולא סתם להינגף באפאטיות כמו שנראה היה שיקרה לפי הפתיחה.

גם סן-קנטאן מאבדת משחק שהיה לה בידיים באיסטנבול, הובילה בשש בדקות האחרונות והיה לה כדור בשוויון לפוזשן אחרון, אבל היא זרקה אותו במתפרצת מטומטמת במקום לעצור, וויל קאמינגס קלע מהקו וטראורה, שהיה מצוין אבל החטיא זריקת עונשין חשובה ברבע האחרון, החליט משום מה ללכת לטבעת, לא קיבל שריקה כמובן, והפסיד. עדיף למות יפה מלמות מכוער, כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 21, 2025 11:31 pm 
Freshman

וואי בא לי לבכות ולא נעים לי מהשכנים כמה צעקות
בא לי לרשום את כל הקללות שאני מכיר תוך כדי שאני בוכה
פאקקקקק לפעמים אני שונא את הספורט הזה
בסוף עכשיו חשוב לסיים את הליגה במקום הרביעי כדי לחזור לשם עונה הבאה!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 86 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה