sheky כתב:
ATT, תגיד דוגרי, מה אתה אומר על הספרס עם וומבי?
בעונת הרוקי שלו שיחקו בקבוצה שחקנים כמו מקדרמוט, גראהם ואוסמן, כולם היו בני 28 ומעלה (וגם קולינס בן ה26 ראה הרבה דקות בלי קשר לטיים-ליין).
בעונה השניה שלו הביאו את כריס פול ,האריסון ברנס וביומבו, אף אחד מהם לא קשור לטיים ליין והם "סתם" מוסיפים נצחונות... כמובן שגם באמצע העונה הביאו את פוקס בן ה27 שלא בדיוק מתאים לטיים ליין של וומבי בן ה21.
אם אני מבין נכון אלו בדיוק הדברים שאתה מטיף כנגדם (אשמח לקבל תיקון אם אני טועה בניתוח) - האם אתה מוכן להכריז שהספרס הולכים באסטרטגיה כושלת שסופה הרע ידוע מראש?
אגב, לדעתך הספרס היו צריכים לעשות טרייד-דאון על וומבי בעקבות החשש לפציעות? מה עם להעביר אותו כרגע בטרייד כשהמניה שלו בשמיים?
בגודל שלו ועם בעיה רפואית שכבר השביתה אותו לחצי עונה בשנה השניה שלו זה לא מופרך לגמרי שהקרייה שלו תהיה קצרה מהצפוי (כמובן גם זה שיהיה בריא לא מופרך).
כמו שכתבתי כאן בעבר, אני חושב שהספרס נמצאים במקום טוב מאוד.
1. להערכתי - ונדמה לי שסבוניס הביא נתונים שמחזקים את זה - וומבי לא מהווה סיכון מיוחד לפציעה.
בטח לעומת ציון שמפעיל לחץ אדיר על הברכיים בגלל המשקל ושינוי הכיוון, מזנק בכל הכח והאתלטיות שלו הוא הנכס מספר אחת שלו (אצל וומבי זה הגובה).
ובשוליים, על פי הפרסומים שלפני הדראפט, מדובר בבחור סופר רציני שעובד קשה כדי להגן על עצמו מפציעות.
2. עם כל הכבוד לציון, האפסייד של וומבי הוא להיות אחד מהשחקנים הכי טובים ששיחקו את המשחק בשני הצדדים.
המשמעות היא שהספרס נמצאים במקום טוב, בלי קשר
וזה אומר שהאתגר שלהם הוא לתת לו כוכב אחד לידו. זה אתגר קטן יותר משמעותית מזה של הפליקנס.
3. יש הבדל עצום בין ג'רו הולידיי (פחות או יותר בשיאו) לבין שחקנים משניים מאוד כמו פול בגיל 800, מקדרמוט שמדהים שהוא בכלל בליגה וכו'.
ולראייה, אחרי וומבי, הרוקי הבא שהספרס בחרו כנראה גם יהיה רוקי העונה.
לבחור שחקן כזה בבחירה הרביעית זה הבדל של שמיים וארץ.
4. הספרס מתנהלים בצורה טובה - כולל לערוך ניסויים משונים בשנת הרוקי של וומבי שיבטיחו להם עונה הפסדית (ההיפך המוחלט מהגישה של הפליקנס שניסו לדהור לפלייאוף) - אבל אני לא חושב שהיא מיטבית.
אני מבין את ההימור על פוקס - שהגיע בעסקה טובה - אבל אני לא חושב שהייתי הולך עליו.
כמו שכתבתי כאן בעבר, זה יכול להיות צל"ש או טר"ש. קשה לדעת. אני לא סומך עד הסוף על האופי של פוקס
והייתי מעדיף "לנצל" את הפציעה של וומבי כדי שיבחרו גבוה יותר (אם כי גם עכשיו הם במקום לא רע בכלל עם סיכוי לקפוץ לטופ של הדראפט).
אז יכול להיות שזה מוקדם מדי "להאיץ" אבל כנראה שהעסקה הייתה טובה מדי מכדי לוותר עליה...
(כתבתי "להאיץ" עם מרכאות כי זה לא נראה שהספרס באטרף לנצח העונה...)