סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 1:12 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 52  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 6:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בכיר במכבי :"הסיכוי שהלפרין יחתום 50-50"
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?f ... 00&lang=HE

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 27, 2011 7:18 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

ג'אפר כתב:
בזמנו הועלתה האפשרות שהלפרין יצטרף למכבי רק במהלך העונה, קרי - אחרי חודש דצמבר, ואז אמורות היו להפתר חלק מבעיות המס, השאלה אם זה לא יצור למכבי בעיות אחרות.

בכל אופן - אני מאוד מקווה שהעניין יסתדר, אחרי הכל - יותם זה שחקן שהייתי לוקח הרבה לפני לנדסברג או רוט לקבוצה בסדר גודל כזה. השאלה איך מכבי תפעל במידה ולא יהיה פתרון יעיל לסיפור - האם להוציא עוד 300-400 אלף שיועברו ישירות למס הכנסה? האם לוותר על יותם (שזה די שווה ערך ללהגיד "השנה יהיה סגל טוב אבל אנחנו מכוונים לסגל טוב יותר בעונה הבאה" וסוגשל מוותרים על היורוליג, לצורך העניין)? האם לצרף את יותם במהלך העונה בנוסף לסילבן ולעוד זר שאמור להגיע לקו האחורי ובכך להחזיק סגל ארוך יותר? (הרי את ה- 400 אלף האלה, או כמה שזה לא יהיה - יכול להגיע גם ל- 800 - מכבי תעדיף להשקיע בשחקן נוסף מאשר במס הכנסה).

סילבן לנדסברג שחקן תחת חוזה במכבי חיפה.
שינסו את גרונפלד, גם כרגע טוב ובשל יותר, גם יהי להם הרבה הרבה יותר זול כי הוא שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 4:09 am 
Hall of Famer

לא יודע אם גרונפלד יותר או פחות טוב. יכול להיות שכן, אבל גרונפלד הוא 3 - 3.5, ושם כבר יש את פניני ואת בלו (וכנראה גם את סמית'). לעומת זאת בעמדה של 2-3 כמו לנדסברג, יש להם כרגע רק את טל בורשטיין שזה לא המון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 9:33 am 
Hall of Famer

לא מאוד מרשים עד כה הקיץ של מכבי, למרות שירי ההלל של התקשורת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 11:11 am 
Sophomore

מרשים לא, אבל ממוקד. בסך הכל מכבי מחפשת השלמות לסגל שהיא הריצה לא רע בשנה שעברה - כוח הגנתי בצבע, יכולת קליעה מבחוץ, ויכולת הובלת כדור גבוהה. עם או בלי הלפרין - היא כבר השיגה את שלושתם, עכשיו השאלה איזה "שם מפוצץ" יגיע על מנת להכריע את הקיץ הזה לצד חיובי יותר. בינתיים הרכש לא רע, אם כי אפשר היה להשיג יותר לדעתי, אבל השחקן האחרון שיצטרף יכריע את הכף כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 12:13 pm 
Hall of Famer

זה חלק מהעניין. מכבי מחפשת השלמות כאשר שני השחקנים הטובים והיציבים שלה בשנה הקודמת, שהובילו אותה במרבית שלבי העונה, כבר לא איתה. פרקינס של לפני הפציעה ואיידסון הם שני שחקנים ברמה האירופאית הכי גבוהה. הקבוצה בלעדיהם היא לא אותה קבוצה. זה כמו שתיקח את הבולס ותוריד את דרק רוז ולואל דנג ותוסיף את קורטני לי כדי לשפר במעט את עמדת השוטינג גארד :)

אני מסכים שהרבה ינוח על כתפיו של השחקן החדש. אני קיוויתי למרכוס וויליאמס שכבר לא יגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' יוני 28, 2011 5:30 pm 
Hall of Famer

ועוד משהו, בקיץ בו אולימפיאקוס מתפרקת ויש סכנת שביתה בנ.ב.א., אפשר לצפות ממכבי לכוון יותר גבוה מבחינת חומר השחקנים שהיא מביאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 12:14 am 
Senior

Att כתב:
זה חלק מהעניין. מכבי מחפשת השלמות כאשר שני השחקנים הטובים והיציבים שלה בשנה הקודמת, שהובילו אותה במרבית שלבי העונה, כבר לא איתה. פרקינס של לפני הפציעה ואיידסון הם שני שחקנים ברמה האירופאית הכי גבוהה. הקבוצה בלעדיהם היא לא אותה קבוצה. זה כמו שתיקח את הבולס ותוריד את דרק רוז ולואל דנג ותוסיף את קורטני לי כדי לשפר במעט את עמדת השוטינג גארד :)

אני מסכים שהרבה ינוח על כתפיו של השחקן החדש. אני קיוויתי למרכוס וויליאמס שכבר לא יגיע.

יש לך זיכרון מאוד קצר אם אתה טוען ששני השחקנים הכי טובים ויציבים אששתקד זה פרקינס ואידסון. אני מניח שמה שזוכרים זה הפיינל פור האירופאי ואולי גם הישראלי. סופו היה בבירור השחקן הכי חשוב של מכבי בעונה שעברה. כשהוא היה טוב, מכבי ניצחה בויטוריה, דרסה את ריאל מדריד ונצמדה לברצלונה במשחק שאלמלא מטווח שלשות מטורף היא כנראה גם הייתה מנצחת. מול פאנאתנייקוס, שניטרלה אותו וסיבכה אותו בבעיית עבירות, זה נראה אחרת לחלוטין למרות משחק טוב של אותו אידסון, שאגב היה נפקד מבחינת סקורינג בהרבה מאוד משחקים השנה. על השחקן השני יש התלבטות לא קטנה בין פרקינס לפארגו. הראשון רצח גארדים יריבים ועשה הכל בהגנה, השני הפך לאחד הרכזים הטובים ביורוליג השנה עם שילוב טוב בין יכולת חדירה פנטסטית לקריאת משחק טובה ושיפר מאוד את בחירת הזריקות וקבלת ההחלטות שלו ככל שהתקדמה העונה. אני חושב שבסופו של דבר הכף נוטה לטובת פארגו. השיפור ההתקפי של מכבי אחרי הפציעה של פרקינס הוא הרבה לקיחת אחריות של פניני, בלו ואידסון שלקחו על עצמם יותר, אבל הרבה בעיני זה לזכות פארגו שבשלושה משחקים ביורוליג בלי פרקינס רשם 25 אסיסטים, לקח אחריות בגדול בסדרה מול קאחה לאבורל עם באזר ביטר ושני משחקים מהסרטים. בסופו של דבר מכבי הוסיפה שלושה קלעים מסביב לסופו שיקשו עוד יותר את הדאבל טימס ש-90% מהקבוצות באירופה צריכות לעשות עליו, הוסיפה סנטר שאם יגשים את הציפיות ממנו יכול לתת אימפקט הגנתי דומה לזה של סופו בהתקפה בריבאונדים, חסימות ואיום מתחת לסל. מה שחסר זה גארד שיכול ליצור, להוביל כדור ולתת הגנה איכותית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 5:32 pm 
Sophomore

עוד 300 אלף נכנסים לקופה של מכבי אחרי שהושג שחרורו של כדיר, שצפוי להצטרף לירושלים. עכשיו כל מה שנותר הוא למצוא את הנוסחה שתשחרר גם את ה- 300 של פוט.

בגזרת הלפרין - עדיין אין חדש, יהיה מעניין לראות איך וכיצד דברים יתפתחו בימים הקרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 9:29 pm 
Hall of Famer

ג'אפר כתב:
עוד 300 אלף נכנסים לקופה של מכבי אחרי שהושג שחרורו של כדיר, שצפוי להצטרף לירושלים. עכשיו כל מה שנותר הוא למצוא את הנוסחה שתשחרר גם את ה- 300 של פוט.

בגזרת הלפרין - עדיין אין חדש, יהיה מעניין לראות איך וכיצד דברים יתפתחו בימים הקרובים.

300 זה בנטו בברוטו זה קרוב לחצי מיליון דולר,מה שמקרב לדעתי את הלפרין למכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יוני 29, 2011 11:20 pm 
Sophomore

לא יודע עד כמה במכבי ישמחו לזרוק את הכסף הזה לפח, בטח במצב בו עדיין לא מוצו כל הפתרונות האפשריים (אני מניח שיעדיפו לחכות עם הלפרין עד דצמבר מאשר לשלם מליון ש"ח למס הכנסה, זה גם די מתקבל על הדעת...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 9:22 am 
Sophomore

על הלפרין ובעיות המס (וגם תשכחו מכספי):
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000658559

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 7:11 pm 
Sophomore

כשכבר אין מה לכתוב:

http://www.one.co.il/Article/182269.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 7:45 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

בלוג: הצג בלוג (2)
סופו לעוד שנה? טוב. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 9:09 pm 
Junior

כדיר בירושלים?

מה קרה שהשנה מותר לו? אחרי שנה של מעיכת כשרון הוא כבר לא מסוכן? או שהאינטרס של רכישת הלפרין קודמת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 9:28 pm 
Junior

צריך לשאול את אלישי כדיר, למען האמת. הוא העדיף (בצדק) להיות מושאל בשנה שעברה ולקבל את מלוא הכסף. השנה ירושלים, בניגוד לקיץ שעבר, מוכנים לשלם סכומים שמתקרבים לחוזה שלו במכבי ולכן הוא שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 9:50 pm 
Freshman

כדיר המסכן... איך מכבי החזיקו לו אקדח לראש לחתום על חוזה הכי גדול שהוא יקבל בחיים ועוד כשהוא יודע שהוא לא מתאים לרמות האלה...
באמת מסכן עוד שניה אני מזיל דמעה
שיגיד תודה שהוא לא היה בירושלים שנה שעברה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 10:30 pm 
Junior

ירושלים קנתה אותו ממכבי?
מכבי הרוויחה משהו על המכירה של כדיר?

אין לי שום טענה ו/או רחמים על כדיר. הוא קיבל את ההחלטה שלו. רק רוצה לבדוק את תהליך קבלת ההחלטות במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 30, 2011 11:45 pm 
Senior

אני מקווה שקטש לא מתכוון עוד פעם להפוך את כדיר ל-5. זה אולי עובד טוב בליגת הגמדים של קופל, אבל משמיד כל סיכוי שאי פעם יצא מכדיר משהו שהוא מעבר לשחקן ליגה נחמד.

עריכה: השביתה הגיעה ואיתה כמה אופציות מעניינות שיכולות לשדרג את העונה הבאה. אם פדרמן רוצה להשקיע, הייתי בודק את הסטטוס של מארקיס דניאלס. גארד ארוך שיכול לשחק ולשמור על 3 עמדות. סוג של מחליף לאידסון ולפרקינס בחבילה אחת. עוד אופציה זה ווילי גרין של ההורנטס. שניהם היו הרחק מהקליבר של מכבי בקיץ רגיל, אבל כרגע הם לא מקבלים משכורת מאף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2011 5:07 am 
Junior

השביתה בNBA לא תביא לאירופה שחקנים תחת חוזה,אבל היא יכולה להנחית הרבה שחקנים שחופשיים כרגע ולא היו מגיעים לאירופה אלמלא השביתה.אלה שתחת חוזה לא יגיעו בגלל ענייני ביטוח,בגלל שלא יודעים מתי השביתה תיגמר.שחקנים חופשיים,שכרגע אסור לאף אחד בNBA לדבר איתם,אמורים לנהור לאירופה לחוזה שנה אחת,במיוחד אם השביתה תימשך על כל חודש יולי כי בסופו כבר לא יהיה להם גם אופציות יורוליג בשביל להכניס כסף הביתה בשנה הזאת,ואני לא יודע כמה מהשחקנים האלה ייקחו את הסיכון וייכנסו לאוגוסט כשקבוצות יורוליג כבר סגורות,ה NBA משותק ועדיין אין הכנסה.
הדרג הראשון של הפרי אייג'נסי כנראה שכן ייקח את הסיכון ויחכה בבית עד שהשביתה תיגמר-מרק גאסול,ת'דאוס יאנג,דיאנדרה ג'ורדן, דייויד ווסט,טייסון צ'נדלר,ננה,גלן דייויס,דלמברט,לנדרי,ג'ף גרין,ווילסון צ'נדלר,ניק יאנג,מרקוס תורנטון,JR,פריס,ג'יי ר'יץ',קארון באטלר,שאנון בראון,קירילנקו,דיאו,גרנט היל,באטייה,טי מאק,סטאקי,אפללו,צ'למרס,קרופורד,בראה.
אז כל אלה לא יגיעו לאירופה.מי כן,אני מאמין,לפחות באפשרות גבוהה,כן יגיעו,חלקם הגדול(ונסייג באם השביתה תימשך עוד שבועיים-שלושה והדיווחים ימשיכו להיות פסימיים) ?
1-דלונטה ווסט,TJ פורד,דראגיץ',האוס,ארל ווטסון,בויקינס.
2-ברבוסה,סאשה וויצ'יץ',דשון סטיבנסון,בלינלי,
3-אל תורנטון,פייטרוס,רדמנוביץ',ג'יימס ג'ונס,מוריס אוונס,מרקיז דניאלס,רג'י וויליאמס,דקוואן קוק,סאם יאנג,
4-ייייי,האמפריז,טרוי מרפי.
5-צ'אק הייז,רג'י אוונס,קוואמי בראון,אז'ינקה,פריזבילה,ג'ייסון סמית,ספנסר הווז.
יש פה הרבה כישרון,יחסית לאירופה,וזה מספר שישנה את מצב השוק וישפיע גם על מכבי תל אביב ואפילו על הפועל ירושלים בכך שכנראה יוריד מחירים של המון שחקנים.תגובת שרשרת,למשל פנתינייקוס מחתימה את בלינלי,היא צריכה סקנד אחד פחות ברמה הבכירה באירופה כשגם ככה השוק מצומצם.או למשל שוק הסנטרים האירופי-הצטרפות של 7-8 מתוך רשימת 10 הגבוהים הפוטנציאלים לאירופה ויש לך שינוי רציני במצב השוק הזה.לא יודע אם זה יוריד שחקנים שהיו בלבל של פאו/ברסה/אולימפיאקוס ישר לדרג המחירים שמכבי משלמת,אבל יחד עם הכנראה התפרקות או לפחות קיצוץ של אולימפיאקוס וכשגם ברוסיה כבר אין מיליון קבוצות שפותחות את הארנק זה יכול להוריד שחקנים מסויימים מדרג המחירים הראשון לשני-זה שמשלמות קאחה וולנסיה למשל,או פנרבחצ'ה בעונה הקרובה,ומשם הלאה לדרג השחקנים הבא שיירד לדרג של מכבי.והלאה בתגובת שרשרת לדרג של הפועל ירושלים.
מי אולי רלוונטי למכבי מהרשימה?
כמובן השאלה הגדולה היא כמה רחבה תהיה הפתיחה של הארנק של דיוויד פדרמן.ארל ווטסון יכול להתאים ואולי יגיע בשביל מיליון דולר.אולי גם דקוואן קוק.רג'י אוונס.וזהו לדעתי.שחף דיבר על מרקיז דניאלס,זה כבר שחקן שיקבל הצעות של 2 מיליון דולר באירופה.מכבי לא ישלמו לו את זה,ובצדק מבחינתם,אתה לא יכול לשלם לאחד כזה,עם כל הכבוד לו ויש כבוד,כפול מהשחקן המרוויח שלך עכשיו.וכל השאר ברשימה גם כן,לא רואה מישהו מהם מגיע,אם זה כי מכבי לא תרצה-האוס,בויקינס,אוונס- או שהם מחוץ לטווח הכספי שלה או שלא שווים מבחינת מכבי את המיליון דולר,שזה כל שאר הרשימה.
אבל כאמור,זה כן יביא שחקנים שהיו מחוץ לטווח שלה אל עבר הטווח שלה.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2011 5:26 am 
Hall of Famer

מרקיז דניאלס של השנתיים האחרונות (5.5 נק, 2 ריב' למשחק, והמון משחקים חסרים ופציעות) לא רק שלא שווה 2 מיליון כשיש שביתה. הוא גם לדעתי לא שווה מיליון באירופה כשאין שביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2011 9:51 am 
Freshman

מכבי לא תחתים שחקן כמו ארל ווטסון מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא מתאים. הוא כבר דיי מיצה את עצמו ומעולם גם לא הבריק במיוחד.
אני מאמין שהרכז שיבוא יהיה קודם כל חזק פיזית עם משחק הגנה משובח.
בקשר לפורד, הוא הצהיר כבר שגם אם תהיה שביתה הוא לא יגיע לאירופה כך שהוא לא רלוונטי. כנ"ל לגביי ווסט, הד קייס מהלך.
גורן דרגיץ' למשל, כן מתאים, אבל אני בספק גדול אם מכבי תוכל בכלל להתקרב לסכומים שהוא ידרוש, פשוט שחקן נהדר והלוואי ויגיע.
אני דווקא חושב שסנדייטה גיינס יכול להתאים בצורה מסויימת, דיי מזכיר את פרקינס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2011 10:51 am 
Senior

אני לא בטוח שמכבי צריכה לחפש קופי של פרקינס. ראינו בשנה שעברה שכמה שפרקינס היה מצויין בהגנה, ההתקפה של מכבי בלעדיו זרמה יותר טוב. בסופו של דבר החיסרון שלו הורגש רק בגמר מול דיאמנטידיס, שם מכבי חסרה שומר קשוח שיעבור איתו בחסימות ולא ייתן לו נתיבי מסירה. לכן הייתי מוותר על שחקנים מהסוג של ווטסון וסנדייטה גיינס. ההשביתה פשוט מציעה אופציות הרבה יותר טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2011 11:10 am 
Hall of Famer

האירופאיות (אם כי השנה נראה שאלו הולכות להיות בעיקר הספרדיות, אם כבר) הראו בעבר שאם הן רוצות הן יכולות לזרוק גם סכומים של 3 מיליון אירו נטו לעונה על שחקן ואפילו יותר. סכום של 3 מיליון אירו לעונה שווה ערך היום ל-4.3 מיליון דולר נטו, וחלק גדול מהשחקנים שציינת לא עושה את זה היום באן בי איי.
יחד עם זאת, לחלק גדול מהשחקנים שציינת פשוט אין מה לחפש באירופה, ואין מה לאירופה לחפש בהם. מרק גאסול וקירילנקו השחקנים אולי הכי מתאימים, ואולי חלק מהפורוורדים. רוב הגארדים שציינת לא שווים את הכסף ואת הטרחה.
לא רואה קבוצה שתשלם יותר מדי לשחקנים כמו קוואמי, צ'אק הייז או רג'י אוונס...

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 01, 2011 11:58 am 
Senior

ג'מאל קרופורד לא שווה את הכסף והטרחה? JR סמית'? ניק יאנג? שכחתי שאירופה פשוט מלאה בשוטינג גארדס שיודעים לייצר לעצמם מצבי קליעה. והשניים הראשונים יכולים לשים ביורוליג 20 נק' למשחק בלי למצמץ בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1295 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 52  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 148 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: