סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 2:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 10:03 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
יש כאן לא מעט חובבי לברון, הייתי אומר מעל הממוצע מהאדם הממוצע ברחוב הצדדי שבו גרים עכברי הכדורסל
ציפה, רובן ועוד כל אלה שמתווכחים עם פלאש ומאסטר
אני די התנתקתי מהדין הטכני והתמסרתי לתחושות שלי כלפיו, אסתטיקה של המשחק, שפת הגוף הסבטקסט של האמירות שלו והכינוי הארור הזה "קינג"
לא אוהב אותו לא מאמין לזהות הפוליטית חברתית שלו, הוא נראה כמו רובוט שמתוכנת להיות נשיא ועובד על זה כמו מכונה משומנה של יחצנות
ועם כל זאת אם זה ביידן, טראפ או לברון, אני עם לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 10:20 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עוד כל אלה שמתווכחים עם פלאש ומאסטר

אז זהו - שלא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 10:58 pm 
Junior

תומר כתב:
או, זאת שאלה שאפשר לתת לה תשובה יחסית פשוטה. איך? מעניין ששאלת, אני אישית הקשתי "the best NBA player of all times" במנוע החיפוש המפורסם גוגל. וליתר בטחון סיננתי לדפים שפורסמו רק בשנה האחרונה.
אלו 10 התוצאות המובילות (כולל לינקים לנוחות הציבור):
1. ESPN - קובי מקום 9, לברון מקום 2
2. אתר בשם Complex - קובי מקום 5, לברון מקום 2
3. האתר של CBS - קובי מקום 10, לברון מקום 2
4. האתר של FOX - קובי מקום 6, לברון מקום 2
5. אתר בשם Clutchpoints.com - קובי מקום 10, לברון מקום 2
6. אתר בשם Howtheyplay קובי מקום 10, לברון מקום 1(!)
7. אתר בשם lineups.com שהאנטיוירוס הרשע של העבודה חסם לי (כן, מה נראה לכם, שאני כותב את כל זה על חשבון זמני הפרטי?)
8. אתר בשם essentiallysports.com - קובי מקום 3, לברון מקום 4
9. אתר בשם theonion.com - ראו מספר 7 לעיל
10. אתר בשם sportsretriever.com - קובי מחוץ לחמישיה, לברון מקום 2
11. אתר בשם lwosports.com - קובי מקום 5, לברון מקום 2
12. אתר בשם 247sport - קובי מקום 9, לברון מקום 2
13. מאחר והאתר האחרון שצוטט, התיחס לסקר של ESPN שכבר הוזכר, נוסיף עוד אחד: אתר בשם thegamehaus.com - קובי מקום 6, לברון מקום 2

ממוצע: קובי מקום 7, לברון מקום 2

אז אני חושב שהתשובה לשאלה המעניינת של הגולש Dovi תהיה:
"רוב הציבור (לפחות ככל שהוא מיוצג באתרי ספורט אמריקאיים) חושב שלברון ג'יימס עקף את קובי ובפער די עצום. בכל הדירוגים מדורגים ביניהם עוד לפחות שנים או שלושה שחקנים, לרוב מעל ארבעה, שלדעת הציבור הרחב היו טובים מקובי אבל פחות טובים מלברון"

אני אשאל אותך שאלה שכנראה לא תהיה לך תשובה עליה - אבל בכל זאת.

מאסטר כתב:
https://www.youtube.com/watch?v=ind4Kd2 ... keDaOnly23
על הדרך תשלח גם לקאווי, שאק, לארי בירד, מייקל ג'ורדן, דוראנט, אייברסון, הארדן, איגי, נוביצקי, ארטסט, כריס בוש, ארינאס, פיפן, סטיבן ג'קסון, קניון מרטין, בארנס, טוני אלן, סטיב קר.

האם דעתם של 15 כתבים נחשבת (ומייצגת ציבור שלם!) יותר מעשרות השחקנים והמאמנים הטובים בהיסטוריה של הענף? (שחלקם מיוצגים ברשימה הנ"ל)

סאבוניס כתב:
וזה בעיני ההבדל הגדול בינך ובין מאסטר לבין רוב מי שמתדיין איתכם כאן: מכיוון שאתם רואים הכל דרך המשקפיים של מעריצי קובי, קשה לכם לדמיין איך יכול להיות שמישהו אחר יכול להעלות טיעונים שלא נגועים בחשבונות אישיים ושלא באים מתוך הערצה עיוורת לשחקנים אחרים. טוב, בטח מנחם לדעת שהאומה הסינית מאחוריכם.

כנראה שגם אותם 20 שחקנים שהבאתי הם מעריצי קובי, רואים את המשחקים עם המשקפיים של קובי, ומישהו טפטף להם "סם קובי" לתוך הקפה כדי לומר שהוא גדול יותר.
אבל כן, מיהם אותם שחקנים ביחס ל-ESPN (זה שדירג את קובי 25 בליגה כשהוא בשיאו) ושאר האתרים שאת חלקם אפילו אתם לא הכרתם.

לאנשים כמוך וכמו שוויק אחד הטיעונים הנפוצים ביותר הוא "משקפי קובי" ו"הטרלות". זו הדרך הכי קלה להתווכח - אין לי מה לענות לגופו של עניין אז נלך לגופו של אדם.
תמיד אחרי שפיזרתם את הרעל שלכם קיבלתם עובדות ואמת לפרצוף. גם בנושא פאו גאסול (שאפילו ההייטרים הגדולים ביותר של קובי כאן, כמו עמוס לב, הסכימו שהשינוי שלו בין הגמרים הוא זה שהיה מהותי בשביל טבעת), גם בנושא השחקנים המשלימים מקליבלנד ומיאמי, וגם בנוגע לסדרת הגמר מ-2007 ש"לברון ב-35% מהשדה הוא זה שגרם לסדרה צמודה". ענינו לכם דרך סטט' אמיתית וציטוטים, לא בזה שכינינו אתכם "אוהדי לברון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:02 pm 
Junior

נורטון כתב:
בלי קשר, הוא כבר מזמן עקף את קובי (שהיה אחד משלושת השחקנים האהובים עליי אי פעם) בסיבוב, והוא בלי שום ספק שחקן הכדורסל השני בטיבו לפחות מאז תחילת שנות התשעים. (בספרי אחריו, כנראה לפי הסדר אבל במרחק לא קטן מלברון - קובי, דאנק ושאקיל (שלושתם צמודים),

חבר'ה, אני חושב שזהו. אפשר לעצור כאן, לנעול את הת'רד, ולהפסיק לדבר על זה לעולמי עולמים. נורטון - אלוהי הפורום - טוען ללא היסוס ובצורה חד משמעית שלברון עקף מזמן את קובי בסיבוב.
אותו נורטון הוא גם זה שלפני כמה עמודים קבע ש"את מי בסה"כ קובי ניצח בדרך לאליפות? את בוסטון הזקנה?". כן חברים, אם נורטון אומר, בצורה חד משמעית ועם אלפי נתונים סטטיסטיים שמוכיחים את טענתו, אז הגיע הזמן לעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:04 pm 
Hall of Famer

וואלה, אני אלוהי הפורום. מגניב.
מהיום והלאה, אני רוצה להיחשב בתור ה״קובי של הפורום״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:11 pm 
Junior

איתך אני דן לגופו של עניין, פלאש הוא מטרילן ותו לא, לפחות בנושא הזה. לגבי הוידאו שהבאת, צפיתי בשתי דק' ממנו ומה שראיתי זה סרטון ערוך על ידי קובי פאנס שבו רואים חיתוך של קוואי עונה לא ברור בדיוק לאיזה שאלה בדיוק. יכלו לשאול אותו גם מי מבוגר יותר קובי או לברון ולא היה לנו מושג על מה הוא עונה בדיוק. ספציפית אם תביא תימוכין קצת יותר ברורים ואוביקטיבים מזה נוכל לדון לגבי מה בדיוק דעת אותם שחקנים שהבאת בסרטון. לא שזה בכלל משנה.
אני אזכיר שוב את האמרה שלי ממנה הכל התחיל. לא התעסקתי בשאלה מי היה יותר טוב, זה בכלל לא העניין, רק הצהרתי שכבר די ברור מה דעת הקהל הרחב בנושא ואני חושב שצריך ממש לטמון את הראש בחול בשביל לא להכיר בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:14 pm 
Junior

מאסטר כתב:
.
לאנשים כמוך וכמו שוויק אחד הטיעונים הנפוצים ביותר הוא "משקפי קובי" ו"הטרלות". זו הדרך הכי קלה להתווכח - אין לי מה לענות לגופו של עניין אז נלך לגופו של אדם.

נורטון - אלוהי הפורום - טוען ללא היסוס ובצורה חד משמעית שלברון עקף מזמן את קובי בסיבוב.
אותו נורטון הוא גם זה שלפני כמה עמודים קבע ש"את מי בסה"כ קובי ניצח בדרך לאליפות? את בוסטון הזקנה?". כן חברים, אם נורטון אומר, בצורה חד משמעית ועם אלפי נתונים סטטיסטיים שמוכיחים את טענתו, אז הגיע הזמן לעצור.

האירוניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:18 pm 
Senior

בחייך מאסטר, אתה באמת כבר פאתטי
אני מיעץ לך את אותה העצה שיעצתי לפלאש (ואני מקווה שקיבל) - פשוט תחדול. אין במה שאתה אומר שום דבר שגורם לך להיראות/להיקרא טוב.
אם לא נוח לך עם המחשבה הזאת, אתה יכול פשוט להגיד לעצמך שאתה ממש מצליח ב... ובכן, בויכוח הזה אבל שיותר מדי ממשהו טוב זה לא בריא ולכן כדאי להפסיק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:19 pm 
Junior

תומר כתב:
בחייך מאסטר, אתה באמת כבר פאתטי
אני מיעץ לך את אותה העצה שיעצתי לפלאש (ואני מקווה שקיבל) - פשוט תחדול. אין במה שאתה אומר שום דבר שגורם לך להיראות/להיקרא טוב.
אם לא נוח לך עם המחשבה הזאת, אתה יכול פשוט להגיד לעצמך שאתה ממש מצליח ב... ובכן, בויכוח הזה אבל שיותר מדי ממשהו טוב זה לא בריא ולכן כדאי להפסיק.

תגובה מאוד עניינית. פאתטי, תחדול, לא בריא. תגיד את זה גם למייקל ג'ורדן ולארי בירד, סבבה אחי? הם גם פאתטיים. מי הם בכלל לעומת הכתבים בESPN?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:20 pm 
Junior

מאסטר כתב:
.
האם דעתם של 15 כתבים נחשבת (ומייצגת ציבור שלם!) יותר מעשרות השחקנים והמאמנים הטובים בהיסטוריה של הענף? (שחלקם מיוצגים ברשימה הנ"ל)
.

איפה הם אותם עשרות שחקנים? אני הבאתי סקר אובייקטיבי של 172 שחקני ליגה משנה שעברה, אתה הבאת סרטון ערוך על ידי קובי פאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:21 pm 
Hall of Famer

את כל הסטטיסטיקות אגב, הביאו טובים ורבים ממני בכל מקום בת׳רד הזה , בת׳רדים קודמים ובכלל.

אבל רק כדי לסבר את האוזן, רציתי לעשות דבר אחד פשוט , לתת לקובי יתרון מובנה ולראות האם בכל זאת הוא גדול יותר גם ברמת האליפויות מאשר לברון.
בשביל זה הלכתי ל win share. עכשיו, ברור שללברון יש win share גדול יותר הן בעונה הרגילה והן בפלייאוף וזאת לא חכמה. אבל הנה נתתי לקובי יתרון - לקחתי רק את הפלייאופים (בלבד, לא העונה הסדירה, שם שוב יש יתרון ללברון), ורק בעונות האליפות שלהם. כלומר, 5 עונות לקובי, וכנראה 4 (כולל השנה ללברון).
כלומר, אם קובי יזכה זה גם בגלל שהוא לקח אליפות אחת יותר, אבל נניח שזה אומר שזה ראוי. אבל אם לברון יזכה - ובכן, זה אומר שבפועל הוא תרם יותר לאליפויות למרות שיש לו אליפות אחת פחות (כלומר, כאמור, חסרון מובנה)

התוצאות בחמש הפלייאופים האלה לקובי: 15.8
לעומת ארבע פלייאופים (כולל השנה) ללברון (כשהוא כנראה יקבל עוד איזה 0.1 או 0.2 ווין שייר במשחק מחר) - 19.2. ויתרה מכך, כבר בשלוש האליפויות שבטוח בטוח יש לו (כלומר, לא זאת של מחר), יש לו כבר 15.7 .

מבחינתי זה סוגר את הסיפור סופית והרמטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:25 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
איתך אני דן לגופו של עניין, פלאש הוא מטרילן ותו לא, לפחות בנושא הזה. לגבי הוידאו שהבאת, צפיתי בשתי דק' ממנו ומה שראיתי זה סרטון ערוך על ידי קובי פאנס שבו רואים חיתוך של קוואי עונה לא ברור בדיוק לאיזה שאלה בדיוק. יכלו לשאול אותו גם מי מבוגר יותר קובי או לברון ולא היה לנו מושג על מה הוא עונה בדיוק. ספציפית אם תביא תימוכין קצת יותר ברורים ואוביקטיבים מזה נוכל לדון לגבי מה בדיוק דעת אותם שחקנים שהבאת בסרטון. לא שזה בכלל משנה.
אני אזכיר שוב את האמרה שלי ממנה הכל התחיל. לא התעסקתי בשאלה מי היה יותר טוב, זה בכלל לא העניין, רק הצהרתי שכבר די ברור מה דעת הקהל הרחב בנושא ואני חושב שצריך ממש לטמון את הראש בחול בשביל לא להכיר בזה.

אתה צודק, הקובי פאנס ערכו את הסרטון כ"כ טובה שגם זייפו את הקולות של השחקנים המדוברים.
להגיד "די ברור מה דעת הקהל הרחב בנושא" ואז לתת כראייה 10-15 כתבים ברחבי הרשת זה קצת מצחיק. כי, ובכן, מדובר ב-10-15 כתבים ולא במיליארדי אנשים.
ועוד משהו בנוגע ל"קהל הרחב" בתור הוכחה למשהו - בשנות ה-40 הקהל הרחב בגרמניה לא ממש צדק במה שהוא האמין לדעתי.

נערך לאחרונה על ידי מאסטר בתאריך ה' אוקטובר 08, 2020 11:32 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:31 pm 
Junior

1. שוב, לא ראיתי את כל הסרטון, אבל אני מרשה לעצמי להניח ששאר הקטעים שם ברמה של מה שרואים את קוואי אומר, וזה ערוך בצורה כל כך פייק ניוזית שזה לא מוכיח כלום.
2. לא יודע כמה שחקנים מופיעים שם בדיוק בסרטון שלך אבל לפחות לגבי שאק, רק השנה הוא התנסח כך:
ציטוט:
A lot of people always ask, ‘who’s the greatest player to in the game: Jordan? LeBron?’ I think you must respectfully add Kobe in that conversation.”

אתה באמת חושב שהוא מדרג את קובי מעל לברון?
3. אולי הרוב טועה כמו בגרמניה הנאצית. זו לא הנקודה שעליה הויכוח היה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:33 pm 
Junior

נורטון כתב:
את כל הסטטיסטיקות אגב, הביאו טובים ורבים ממני בכל מקום בת׳רד הזה , בת׳רדים קודמים ובכלל.

אבל רק כדי לסבר את האוזן, רציתי לעשות דבר אחד פשוט , לתת לקובי יתרון מובנה ולראות האם בכל זאת הוא גדול יותר גם ברמת האליפויות מאשר לברון.
בשביל זה הלכתי ל win share. עכשיו, ברור שללברון יש win share גדול יותר הן בעונה הרגילה והן בפלייאוף וזאת לא חכמה. אבל הנה נתתי לקובי יתרון - לקחתי רק את הפלייאופים (בלבד, לא העונה הסדירה, שם שוב יש יתרון ללברון), ורק בעונות האליפות שלהם. כלומר, 5 עונות לקובי, וכנראה 4 (כולל השנה ללברון).
כלומר, אם קובי יזכה זה גם בגלל שהוא לקח אליפות אחת יותר, אבל נניח שזה אומר שזה ראוי. אבל אם לברון יזכה - ובכן, זה אומר שבפועל הוא תרם יותר לאליפויות למרות שיש לו אליפות אחת פחות (כלומר, כאמור, חסרון מובנה)

התוצאות בחמש הפלייאופים האלה לקובי: 15.8
לעומת ארבע פלייאופים (כולל השנה) ללברון (כשהוא כנראה יקבל עוד איזה 0.1 או 0.2 ווין שייר במשחק מחר) - 19.2. ויתרה מכך, כבר בשלוש האליפויות שבטוח בטוח יש לו (כלומר, לא זאת של מחר), יש לו כבר 15.7 .

מבחינתי זה סוגר את הסיפור סופית והרמטית.

רגע, זה כולל או לא כולל את בוסטון הזקנה והעייפה?

ה-WIN SHARE מתחשב ביריבות שכל אחד מהם עבר לאורך השנים? או סתם סגרת את הסיפור הרמטית וסופית מבלי לחשוב לרגע באיזה קונפרנס כל אחד מהם התמודד.

ואם לברון התמודד בקונפרנס של בוסטון העייפה והזקנה אני מבקש לא להחשיב שום WIN SHARE של שום פלייאוף. זה פשוט לא פייר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:33 pm 
Junior

העיקר שהגענו להסכמה על דעת הקהל אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:36 pm 
Junior

שוויק1 כתב:
1. שוב, לא ראיתי את כל הסרטון, אבל אני מרשה לעצמי להניח ששאר הקטעים שם ברמה של מה שרואים את קוואי אומר, וזה ערוך בצורה כל כך פייק ניוזית שזה לא מוכיח כלום.

כשתראה את הסרטון כולו מבלי להיות מוטה כ"כ בעקבות הויכוח אז אולי נוכל לדבר עליו עניינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:45 pm 
Junior

האמת שהמשכתי לראות עוד כמה דקות עכשיו כי זה באמת מעניין, הגעתי עד לארי. בדרך היה את קוואי שכבר הזכרתי שאין לי מושג אפילו מה שאלו אותו, את ארטסט ואיגי אומרים שהיה יותר קשה לשמור על קובי שזה מאוד מחמיא לקובי אבל לא נוגע בכלל לשאלה של מי היה גדול יותר מבחינה היסטורית, ולארי שאלוהים יודע מתי ראיינו אותו שם אומר שאת קובי הוא מעדיף בשביל לזכות באליפות אבל עם לברון היה יותר כיף לשחק. נניח שזה אכן אומר שהוא מדרג אותו יותר גבוה מבחינה הסטורית. מניח ששאר הסרטון ממשיך בצורה דומה.
כמו שאמרתי, גם אם כל השחקנים שמופיעים שם ידרגו את קובי יותר גבוה ( והם לא כי זה לא מה שהסרטון מוכיח), זה עדיין לא קשור לשאלת המיקום ההיסטורי של לברון מול קובי בציבור הרחב.
אני שואל אותך: למה לדעתך הסרטן הזה טוב יותר מהסקר של השחקנים משנה שעברה (172 שחקנים מול הנניח עשרים שיש בסרטון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 08, 2020 11:48 pm 
Junior

נובמת מאסטר, הסתכלתי על חלקים מהסרטון ואין לי מושג ממתי כל אחד מהקטעים... לפני האליפות השלישית של לברון? לפני הגמר השמיני ברצף?

ובתור מי שמתהדר בנתונים, אתה מאשר את המסקנה שלי מהנתונים על משחקי הדחה שקובי אחד הכוכבים שאתה הכי פחות רוצה אצלך במשחקי הדחה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 12:02 am 
Junior

שוויק1 כתב:
האמת שהמשכתי לראות עוד כמה דקות עכשיו כי זה באמת מעניין, הגעתי עד לארי. בדרך היה את קוואי שכבר הזכרתי שאין לי מושג אפילו מה שאלו אותו, את ארטסט ואיגי אומרים שהיה יותר קשה לשמור על קובי שזה מאוד מחמיא לקובי אבל לא נוגע בכלל לשאלה של מי היה גדול יותר מבחינה היסטורית, ולארי שאלוהים יודע מתי ראיינו אותו שם אומר שאת קובי הוא מעדיף בשביל לזכות באליפות אבל עם לברון היה יותר כיף לשחק. נניח שזה אכן אומר שהוא מדרג אותו יותר גבוה מבחינה הסטורית. מניח ששאר הסרטון ממשיך בצורה דומה.
כמו שאמרתי, גם אם כל השחקנים שמופיעים שם ידרגו את קובי יותר גבוה ( והם לא כי זה לא מה שהסרטון מוכיח), זה עדיין לא קשור לשאלת המיקום ההיסטורי של לברון מול קובי בציבור הרחב.
אני שואל אותך: למה לדעתך הסרטן הזה טוב יותר מהסקר של השחקנים משנה שעברה (172 שחקנים מול הנניח עשרים שיש בסרטון).

קודם כל, זה נחמד שהעלית את כמות משתתפי הסקר מ-127 ל-172. כבר מראה את רמת האובייקטיביות כאן.

דבר שני, אתה מודע לכך שההבדל בין קובי ללברון הוא אחוז נכון? אתה יודע שברמה המספרית, זה אומר ש-13 אנשים העדיפו את קובי, ו-14 אנשים העדיפו את לברון.
ז"א שכל הטענה הנגדית שלך, ביחס ל-20-0 מבחינת גדולי השחקנים בהיסטוריה, היא שבסקר המדובר שהבאת בעצם שחקן אחד יותר העדיף את לברון.

דבר שלישי, מיהם אותם שחקנים עכשוויים שהצביעו? איך אני יכול להתייחס לזה ברצינות אם אני אפילו לא יודע מי הם?
אם מתוך ה-14 שחקנים שבחרו בלברון מעל קובי - מדובר בעיקר בחברים שלו לקבוצה, או שרובם בני 21-22 שלא ראו כדורסל אפילו בשנים הגדולות של קובי בתחילת-אמצע שנות ה-2000?
קצת קשה להתייחס ברצינות כשאנחנו לא יודעים את הנתונים האלו, מעבר להבדל המינורי בהצבעות (בניגוד לגאוני הדור מהאתרים של תומר, או לקביעה הנחרצת של נורטון)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 12:04 am 
Junior

המשכתי לראות עוד לתוך הסרטון וחוץ מקיי מרקט ומאט בארנס שבאמת התייחסו יחסית לשאלה ובחרו את קובי, אר מי שראיתי בכלל לא התייחס לזה. סקוטי דיבר על המנטליות של קובי שהייתה כמו מייקל, שאק בטח לא התייחס שם לכלום, סטיב קר דיבר על ההשוואה בתור מאפיינים של שחקן ואמר שקובי הכי דומה למייקל(דה...), אה והיה שם את טוני אלן בצילום מחריד של טלוויזיה מדברת שאין לי מושג מה הוא אמר שם.
בקיצור, כמו שחשבתי, הסרטון הזה הוא פייק ניוז ברובו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 12:15 am 
Junior

מאסטר כתב:
שוויק1 כתב:

קודם כל, זה נחמד שהעלית את כמות משתתפי הסקר מ-127 ל-172. כבר מראה את רמת האובייקטיביות כאן.

דבר שני, אתה מודע לכך שההבדל בין קובי ללברון הוא אחוז נכון? אתה יודע שברמה המספרית, זה אומר ש-13 אנשים העדיפו את קובי, ו-14 אנשים העדיפו את לברון.
ז"א שכל הטענה הנגדית שלך, ביחס ל-20-0 מבחינת גדולי השחקנים בהיסטוריה, היא שבסקר המדובר שהבאת בעצם שחקן אחד יותר העדיף את לברון.

דבר שלישי, מיהם אותם שחקנים עכשוויים שהצביעו? איך אני יכול להתייחס לזה ברצינות אם אני אפילו לא יודע מי הם?
אם מתוך ה-14 שחקנים שבחרו בלברון מעל קובי - מדובר בעיקר בחברים שלו לקבוצה, או שרובם בני 21-22 שלא ראו כדורסל אפילו בשנים הגדולות של קובי בתחילת-אמצע שנות ה-2000?
קצת קשה להתייחס ברצינות כשאנחנו לא יודעים את הנתונים האלו, מעבר להבדל המינורי בהצבעות (בניגוד לגאוני הדור מהאתרים של תומר, או לקביעה הנחרצת של נורטון)

נחמד שאפשר לדון לגופו של עניין. פחות נחמד שאתה חושב שטעיתי
לגבי ה127 שחקנים בכוונה. ניחא.
בכל מקרה, הסקר לא אומר הרבה באמת. מסכים. אבל הוא לפחות אומר שאפילו באספקט של דעת השחקנים לברון מוביל בסקר הכי מהימן שנערך לאחרונה.
אבל זה אפילו לא משנה.אני חוזר לנקודת ההתחלה, שוב. כל הטענה שלי הייתה שדעת הקהל כבר די done deal. לא יעזור. וגם סרטון ערוך במגמתיות (שאני מזמין את כולם לצפות איך הוא מראה שקובי מעל לברון לפי "עשרות השחקנים והמאמנים הטובים בהיסטוריה של הענף") לא יעזור בקטע הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 12:27 am 
Junior

מאסטר כתב:
וגם בנוגע לסדרת הגמר מ-2007 ש"לברון ב-35% מהשדה הוא זה שגרם לסדרה צמודה". ענינו לכם דרך סטט' אמיתית וציטוטים

איפה בדיוק ענית? מי גרם לסדרה להיות (יחסית, לא טענתי שהיא הייתה צמודה, טענתי שהיא הייתה הרבה יותר צמודה ממה שהסוויפ מרמז) צמודה? גיבסון? גודן? מי שמר על הקאבס קרובים במרחק פוזשן בסיום במשחקים 3+4 אם לא לברון? כמו שאמרתי שם (למרות שאתה מנסה לנכס לעצמך איזה נצחון בוויכוח) ,לברון לא שיחק טוב במיוחד, אבל לא הייתה לו סדרה שבה הוא התבזה וראיתי בעיניים שהוא לא שייך לרמה כמו שטענת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 12:36 am 
Junior

אגב, לא יודע איזה רעל אתה מייחס לי, זה שפלאש מטריל פה את הת'רד זה עובדה.
אולי זה גם המקום לציין שאני חושב שקובי מלבד שהיה כמובן הרבה יותר אלגנטי לצפייה, היה גם שחקן טוב בשיאו, הכי קרוב לג'ורדן שהיה, בתור אוהד ספרס שקשקתי ממנו הרבה יותר מה שפחדתי אי פעם מלברון, וגם בקלאץ הוא היה יותר טוב ועם קילר איסטינקט הרבה יותר קטלני מלברון, לדעתי.
עדיין, לברון עקף אותו בסיבוב, בזכות הדומיננטיות הפסיכית לאורך קריירה כל כך ארוכה, בזכות ההשגיות האדירה עם המספרים הפסיכים, ובזכות היותו שחקן שלם יותר, גם אם המשחק שלו פחות יפה לצפייה.
אולי אם קובי לא היה בועט את שאר מהלייקרס ההסטוריה הייתה מתגלגלת אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 1:53 am 
Sophomore

מאסטר כתב:
סאבוניס כתב:
וזה בעיני ההבדל הגדול בינך ובין מאסטר לבין רוב מי שמתדיין איתכם כאן: מכיוון שאתם רואים הכל דרך המשקפיים של מעריצי קובי, קשה לכם לדמיין איך יכול להיות שמישהו אחר יכול להעלות טיעונים שלא נגועים בחשבונות אישיים ושלא באים מתוך הערצה עיוורת לשחקנים אחרים. טוב, בטח מנחם לדעת שהאומה הסינית מאחוריכם.

כנראה שגם אותם 20 שחקנים שהבאתי הם מעריצי קובי, רואים את המשחקים עם המשקפיים של קובי, ומישהו טפטף להם "סם קובי" לתוך הקפה כדי לומר שהוא גדול יותר.
אבל כן, מיהם אותם שחקנים ביחס ל-ESPN (זה שדירג את קובי 25 בליגה כשהוא בשיאו) ושאר האתרים שאת חלקם אפילו אתם לא הכרתם.

תמיד אחרי שפיזרתם את הרעל שלכם קיבלתם עובדות ואמת לפרצוף. גם בנושא פאו גאסול (שאפילו ההייטרים הגדולים ביותר של קובי כאן, כמו עמוס לב, הסכימו שהשינוי שלו בין הגמרים הוא זה שהיה מהותי בשביל טבעת), גם בנושא השחקנים המשלימים מקליבלנד ומיאמי, וגם בנוגע לסדרת הגמר מ-2007 ש"לברון ב-35% מהשדה הוא זה שגרם לסדרה צמודה". ענינו לכם דרך סטט' אמיתית וציטוטים, לא בזה שכינינו אתכם "אוהדי לברון".

טוב, זה די מעייף להתדיין עם מישהו שמעוות דברים באופן כזה ובאופן שיטתי. ובכל זאת, רק כי קשה לתת לפייק ניוז לנוח שם בלי תגובה:

כמו ששוויק אמר, סרטון ערוך במגמתיות זה בלשון המעטה. נראה כמו התשדירים שהליכוד עשו לגנץ בבחירות. בלי תאריכים, עם אמירות כוללניות, ובלי הקשר (שחתוך). ובסופו של דבר, מעט מאוד שחקנים (אם בכלל) אומרים במפורש את מה שטענת שהם אומרים. אבל גם אם כן היו אומרים, להגיד שקובי גדול מלברון זה טיעון לגיטימי (שגוי, אבל לגיטימי). לעשות צ'רי פיקינג (חתיכת צ'רי פיקינג), לעוות כל סטטיסטיקה אפשרית ולאמץ לוגיקות מופרכות (הוא הכי גדול כי הוא זה ש"בנה" את גאסול) לא שמעתי אף אחד מהם עושה.

ולגבי ה"אמת לפרצוף", גם זה מרגיש די טראמפי. אני אזרוק טענה מופרכת, אציג איזו "הוכחה" קלושה, ומשם והלאה אתחיל לדבר על זה כעובדה עד שאולי כולם יתעייפו מלתקן אותי.

שוויק כבר התייחס לסדרת הגמר ב-2007.

גאסול? אף אחד כאן (בטח לא אני) לא טען שגאסול של 2010 לא עדיף על זה של 2007 או 2008. אבל חובת ההוכחה להראות שזה "בגלל קובי שבנה אותו" ולא בגלל הרבה גורמים אחרים שציינו כאן היא עליך. ומה שהבאת כ"הוכחה" לזה הוא סקאוט אחד (של הלייקרס), שזה מה שהוא (גם לא ממש) טוען. לא יודע, בוא נגיד שכבר ראיתי בחיים "הוכחות" משכנעות יותר. ואפילו אם זה היה נכון, מה זה בדיוק מראה, כמו שאחרים כתבו לך?

ואחרון, השחקנים המשלימים מקליבלנד ומיאמי. די באלגנטיות התעלמת מאיזה חמישה פוסטים שלי שהראו שהעונות שלהם לצד לברון אכן היו הטובות וההישגיות של רוב, אם לא כל, השחקנים שציינתי (אגב, ציינתי שמות בלי לבדוק סטטיסטיקות, רק מהזיכרון). עכשיו שים לב, כדי שלא תוכל לעוות שוב את הטענות שלי: מעולם לא גרסתי שאלו היו העונות הכי טובות שלהם מבחינת כמות הנקודות שקלעו. זה אתה שפתאום הפכת לאוהד נלהב של ממוצעים קצת גבוהים יותר בקבוצות חלשות שלא הגיעו לפלייאוף כמדד לעונות טובות/הישגיות (לעומת עונות שבהם לקחו אליפות או הגיעו לגמר הפלייאוף).

בקיצור, כשעושים פאקט צ'קינג על הטענות בפוסטים שלך, המושג "עובדות אלטרנטיביות" מקבל משמעות חדשה. אז לא יעזור גם אם תגיד עוד עשר פעמים שאתה רק מראה "עובדות ואמת לפרצוף". משום מה, אף אחד כאן לא קונה את הסחורה המשומשת הזו (אבל כמובן זה רק בגלל שכולנו "שפוטי לברון"...)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 09, 2020 3:33 am 
Junior

סאבוניס כתב:
טוב, זה די מעייף להתדיין עם מישהו שמעוות דברים באופן כזה ובאופן שיטתי. ובכל זאת, רק כי קשה לתת לפייק ניוז לנוח שם בלי תגובה:
כמו ששוויק אמר, סרטון ערוך במגמתיות זה בלשון המעטה. נראה כמו התשדירים שהליכוד עשו לגנץ בבחירות. בלי תאריכים, עם אמירות כוללניות, ובלי הקשר (שחתוך). ובסופו של דבר, מעט מאוד שחקנים (אם בכלל) אומרים במפורש את מה שטענת שהם אומרים.

שוויק1 כתב:
המשכתי לראות עוד לתוך הסרטון וחוץ מקיי מרקט ומאט בארנס שבאמת התייחסו יחסית לשאלה ובחרו את קובי, אר מי שראיתי בכלל לא התייחס לזה. סקוטי דיבר על המנטליות של קובי שהייתה כמו מייקל, שאק בטח לא התייחס שם לכלום, סטיב קר דיבר על ההשוואה בתור מאפיינים של שחקן ואמר שקובי הכי דומה למייקל(דה...), אה והיה שם את טוני אלן בצילום מחריד של טלוויזיה מדברת שאין לי מושג מה הוא אמר שם.
בקיצור, כמו שחשבתי, הסרטון הזה הוא פייק ניוז ברובו.

טוב, אז בנוגע לקניון מרטין ומאט בארנס אנחנו מסכימים שזה נאמר בצורה ברורה. בוא נראה בנוגע לשאר סרטון ה"פייק ניוז":

קוואי לנארד:
Ibaka: MJ or LeBron? Kawhi: Mike. Ibake: LeBron or Kobe? Kawhi: Kobe.
https://247sports.com/nba/toronto-rapto ... 131699636/
(כנראה שגם האתר של הראפטורס הוא פייק ניוז, עם משקפיים של קובי בארון, ומלא בקובי פאנס)

קווין דוראנט, קוונטין ריצ'רדסון ודאריוס מיילס:
Kevin Durant Puts Michael Jordan and Kobe Bryant as 1A and 1B All-Time
https://www.youtube.com/watch?v=9dn_f20 ... esentsKobe (למתקשים: 2:38 "EASY NUMBER 2 EVER")
https://www.youtube.com/watch?v=ind4Kd2 ... keDaOnly23 (בסרטון ה"פייק ניוז" אפשר לראות בבירור את הטופ 5 של דוראנט ב-09:01)

סטיבן ג'קסון:
Stephen Jackson: I would take Kobe Bryant over LeBron James | UNDISPUTED
https://www.youtube.com/watch?v=hQjmwp8 ... UNDISPUTED
(כנראה שגם אנדיספיוטד מורכב מקובי פאנס שערכו בצורה זדונית את הסרטון)

אלן אייברסון:
“My favorite is always going to be Mike, you know what I mean,” Iverson said. “Kobe, you know what I mean, my one and two. And LeBron, you know what I mean, so great. I got Bron at No. 3.”
https://thespun.com/nba/los-angeles-lak ... f-all-time
https://www.youtube.com/watch?v=OQ8R6rl ... l=pennyccw

רון ארטסט: (מ-2018, ש-sheky לא ידאג)
ציטוט:
I believe that Kobe is the best player of his generation. Tim Duncan is close because he’s got five rings, too. I’d also give Kobe the edge over LeBron, and maybe even Jordan, but it’s so hard when you try to compare players from different eras. Jordan does have one more ring than Kobe. I grew up a Michael Jordan fan, but he was at the end of his career by the time I got to the league.

https://www.silverscreenandroll.com/201 ... est-player

פיפן:
"I don't think he's [LeBron] surpassed Kobe [Bryant] at all, no," Pippen said.
https://bleacherreport.com/articles/271 ... ael-jordan

“I hate that we didn’t tell him just how great he really was,” said Pippen. “Because he strived so hard to be Michael Jordan and when I go back and I look at his videos and I’m like, ‘Damn, he was better than Michael Jordan.'”
https://clutchpoints.com/nba-video-scot ... el-jordan/

שאק:
"I played with both of them," Shaq said. "Kobe has that killer instinct. I'll probably have to go with Kobe. That's not a knock against LeBron."

Shaq Calls Kobe "The Greatest Player EVER"
https://www.youtube.com/watch?v=w0sc3kj ... eakThrough

מייקל ג'ורדן:
תריץ 04:56, מוזמן גם 3-4-5 פעמים אם זה לא מספיק ברור בפעם הראשונה.

גילברט ארינאס:
ציטוט:
If you ask me in their prime, who is better, probably Kobe. All-around he is just a better player in the sense of skill work, knowledge

https://www.youtube.com/watch?v=ind4Kd2 ... keDaOnly23 (בסרטון ה"פייק ניוז" זה מופיע ב-03:28. מעניין כמה שילמו לארינאס כל הקובי פאנס האלה)

דירק נוביצקי:
Dirk Nowitzki: “Kobe was probably the best offensive player or best player I’ve seen and faced”
https://www.talkbasket.net/62975-dirk-n ... -and-faced

טוני אלן:
Tony Allen On Kobe Bryant: ‘Best Player I’ve Ever Played Against’

כריס בוש, אותו אחד ששיחק לצד ה'מלך' 4 שנים בסופר-טים שהתבזתה מול הספרס, בסרטון ה"פייק" 03:57:
Kobe is the greatest player in my generation.
https://heatnation.com/media/chris-bosh ... eneration/
(כנראה שגם באתר של מיאמי יש כמה קובי פאנס שמזייפים כתבות לטובת קובי)

ג'יימס הארדן:
07:50 למתקשים. לחובבי הקונספירציות: כנראה ששאלו אותו מי אוכל יותר מהר ארוחת בוקר, והוא אמר קובי בריאנט, אבל בכל זאת.

רג'י מילר וצ'רלס בארקלי:
רג'י: I would put Kobe over LeBron in my top 10 || צ'ארלס: I'm not gonna move LeBron past Kobe
https://www.youtube.com/watch?v=GeUQhhr ... UncutHoops (מוזמנים להציץ ב-6:22 ו-1:05)

לארי בירד:
" if you want to have fun, like I did with Bill Walton, play with LeBron. but if you want to win and win and win, it's Kobe"
LARRY LEGEND

מקווה שהצמד חמד שצועק כאן פייק ניוז, ואפילו לא טורח לברר את האמת (במיוחד סאבוניס - כמו תמיד), יהיה הוגן מספיק להודות שהוא טעה לאחר ההודעה הזו.
הגינות מינימלית, למרות שבמקרה שלהם (במיוחד סאבוניס - כמו תמיד) קשה לצפות לזה. אבל עדיין.
כנראה שזה לא יקרה, כי בזמן שאנשים מביאים כאן עובדות, ציטוטים, כתבות וסרטונים, הטיעון הנגדי היחיד הוא פייק ניוז ומשקפיים של קובי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 616 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 32 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: