סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' דצמבר 03, 2024 11:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 3:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
juror13 כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
23 דקות למשחק זה זנב?

הכל יחסי... כל הזרים + קולמן,אלכסנדר, פניני, אפילו קליין והרוש משמעותיים יותר ממנו...

אם בלאט מגיע לגלבוע הוא חלק מאוד חשוב ברוטציה

קולמן, הרוש וקליין משחקים פחות ממנו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 3:30 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא סותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 3:42 pm 
Hall of Famer

לא סותר מה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 3:52 pm 
Junior

זה שהם משחקים פחות לא סותר את זה שהם יותר משמעותיים ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 3:55 pm 
Hall of Famer

יכול להיות, אבל אם הוא משחק יותר מהם ועדיין מרגיש פחות משמעותי מהם אז החוצפה שלו גדולה פי 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 4:07 pm 
Junior

אין לנו ויכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 4:15 pm 
Junior

לגבי בלאט, בתחילת השנה שיחק בלי שום פרופורציה, הוא היה על המגרש סביב ה-30 דקות למשחק, המאמן נתן (ונותן לו עד היום) יחס של כוכב. זכור לי אפילו שמשחק אחד שאלו את שמיר מי לוקח את האחריות בסוף אז הוא אשכרה אמר בלי בושה: "יש לי 3 שחקנים שיכולים לקחת כדור אחרון, גלן, תמיר וטו הולוואי". בתחילת השנה הדקות שלו באו על חשבון קורי וולדן, לאחר מכן טו הולוואי זכה להיות המחליף שלו.
ואז הגיע אחד המשחקים באירופה (נדמה לי נגד קרשיאקה), שזה כבר באמת עבר את הגבול והקהל התחיל לקלל אותו ואת שמיר.
בסופו של דבר הגיעו כמה משחקי מפתח ושם שמיר תפס את עצמו בידיים וידע לזרוק אותו לספסל בזמן וכמובן איך שירד לספסל יצאנו לריצות של 20:2 וכאלה. זה קרה בבית נגד הפועל תל אביב, בגביע מול ראשון שכבר היינו בפיגור דו ספרתי ברבע השלישי וכמובן בגמר הגביע שם הוא שיחק 6 דקות (וגם בזמן הזה הספיק להחריב).

מאז המעמד שלו ירד אבל עדיין הוא משחק יותר מדי.

בתחושה שלי הוא נמצא על המגרש כמעט אך ורק בגלל מחויבות של דן שמיר לאבא שלו, לדעתי גם שמיר עצמו יודע מה יש לו ביד. התחושה הזו התחזקה כי במשחקים החשובים באמת, כפי שציינתי, הוא לא ספר את בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 6:12 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

עודד ברנדוויין חתם במכבי חיפה, גוני יזרעאלי שוחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 6:33 pm 
Junior

juror13 כתב:
עודד ברנדוויין חתם במכבי חיפה, גוני יזרעאלי שוחרר

אם לא ימצא קבוצה שתקלוט אותו, תמיד יוכל למצוא עבודה כשוטר תנועה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 28, 2018 6:44 pm 
Junior

http://sport1.maariv.co.il/basketball/W ... cle-797698

ציטוט:
שעות ספורות לאחר שחרורו ממכבי ראשון לציון, עודד ברנדוויין חתם היום (רביעי) במכבי חיפה עד סיום העונה עם אופציה לעונה נוספת.

ברנדוויין (30, 1.79) רשם 12 הופעות במדי מכבי ראשון לציון והעמיד ממוצעים של 4.6 נקודות ו-1.8 אסיסטים ב-11.8 דקות למשחק. מכבי חיפה תהיה קבוצתו השביעית בליגת העל.

כדי לפנות מקום לברנדוויין, הירוקים שחררו את גוני יזרעאלי ששיחק העונה 14 משחקים בשורות הירוקים והעמיד ממוצעים של 7 נקודות, 1.4 ריבאונדים ו- 2.6 אסיסטים ב- 16.4 דקות למשחק. הגארד בן ה-33 לא יוכל לעבור לקבוצה אחרת בליגת העל לאחר ששיחק בתחילת העונה גם במכבי אשדוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 5:18 pm 
Junior

אשתו של גוני נגד מכבי חיפה:
https://m.facebook.com/story.php?story_ ... =578962599

ציטוט:
************Cut the bulshit********
למכבי חיפה ולכל החבר'ה.

אז בואו נדבר רגע - לאן הגענו????? תאילנדים עובדים בשדות, סודנים במלונות, סינים במסעדות, אמריקאים בכדורסל ועוד כל מיני שאני בטוחה שאם השעון לא היה מראה 3:42 היתי מצליחה לכתוב עוד כמה..

אתמול, ממש לפני כניסת החג שבא עלינו לטובה החליטו במכבי חיפה לשחרר את גוני ל"חירות".
רגע לפני הרמת הכוסית הוא נכנס לחדר עם המאמן ומנהל הקבוצה שמודיעים לו עם דמעות בעיניים שהם מפעילים את האופציה CUT בחוזה.

למי שלא מכיר, אכן גוני דמות צבעונית, יש כאלה שיקראו לו שוטר תנועה, מנחית מטוסים, עובד בזבל או What ever - אבל לגוני יש 2 אליפויות והוא משחק כמעט 15 שנה בליגת העל. הוא גם קיבוצניק ציני שעבד ברפת, שגדל על ערכים של פעם, ערכים שכנראה לא מכירים במכבי חיפה. בנוסף הוא גם אבא לאופיר ולעוד אחת שבדרך..

בתום לב ותחת לחץ חתם כשהוא רחוק ממשפחותו על חוזה עם סעיף CUT שאומר שהקבוצה רשאית לחתוך אותו בכל רגע נתון וללא סיבה, נאמר לגוני בע"פ (כמובן שמה שלא כתוב - לא נחשב) וניתנה לו ולסוכן שלו - רז גל - הבטחה שהוא יחתך רק במקרה בו הוא יעבור עבירה משמעתית כי בכל זאת הוא גוני הצבעוני, המתחית מטוסים, שוטר התנועה שעובד בזבל.

למרבה הפלא המנחית מטוסים לא עשה שום עבירת משמעת ולא עבר על שום חוק או לא הפר שום הסכם, ובכל זאת במכבי חיפה החליטו לחתוך אותו.

לכל הלא מבינים - משמע שגוני הפך בגלל גחמות כאלה ואחרות למובטל שאינו יכול לשחק באף קבוצה גם לא בליגת הקט-סל.

מכבי חיפה יקרה, שגוני הגיע הייתם אחרי 5 הפסדים, מיד ניצחתם 3 סיבובים רצוף עם הגעתו. אני יכולה לחשוב על עוד משחק או שתיים שניצח בזכות כוחמת המשחק והניסיון שהביא איתו.

גוני בעלי, אבא לאופיר ולעוד אחת שבדרך אחרי 15 שנה בליגה עם 2 אליפויות - מובטל!!!!

אני פונה למכבי חיפה ומזכירה להם שעם כל שמות התואר וכל הכינויים שנדבקו, הודבקו או נרכשו בכבוד במהלך השנים , עם כל הכבוד לליגת העל ולכדורסל הישראל - גוני הוא בעל ואבא מ-פ-ר-נ-ס!!!!!!!!!!

אל תפגעו לי במשפחה!!!!!

בנימה זו אאחל לכולם חג שמח ומקווה שהישראלים יחזרו לשדות, למסעדות ומלונות ושהישראלים יחזרו לכדורסל.
Maccabi Haifa Basketball
מנהלת ליגת העל בכדורסל
איגוד הכדורסל בישראל
משרד העבודה והרווחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 5:33 pm 
Sophomore

שתנסה למצוא משרה ב-KKK, אולי זה יעזור להם להתגבר על אובדן ההכנסה.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 5:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

חיכיתי באמת לג'ננה התורנית של גב' יזרעאלי...
אני מבין שמבחינתה היה מותר לשחרר אותו רק אם היה שורף את המועדון...
ולמה היא כותבת שהוא לא יוכל לשחק בשום ליגה עכשיו? בליגת העל הוא לא יוכל אבל מה לגבי הלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 5:40 pm 
Freshman

לא יכול בשום ליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 5:55 pm 
Senior

אין שום בעיה לרדת עליה, יש גם על מה.

משזה נאמר, אין לי גם בעיה להבין אותה, להפוך למובטל בלי אופציה לעבוד זה סיפור לא פשוט אפילו אם הרווחת לא רע עד הפיטורין וביניו, זה לא בדיוק המנכ"ל של אבן קיסר שפוטר אחרי שהרוויח במשך שנה כמה מאות אלפי שקלים לחודש.
מי שמתמיה אותי הוא טל רז, הוא לא אמור להיות סוכן בעל נסיון? מי מסתמך על הבטחות בעל פה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 6:10 pm 
Junior

אשה אמיתית ומרגשת.
חיפה התנהגו כמו נבלות. זרקו שחקן שלא מרוויח גם ככה הון בערב חג שאשתו אוטוטו יולדת ושהם יודעים שהם גומרים לו את העונה ושאף יריבה שלהם לתחתית לא תוכל להחתים אותו. וזה שהסוכן של גוני הוא אידיוט לא משנה שום דבר.
מאחל להם מכל הלב לרדת ליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 6:35 pm 
Sophomore

מעלה מחדש דיון שהתנהל כאן לפני שנה+-, אז בנושא דגן יבזורי, על ההבדל בין חוקי העבודה בספורט לבין כל תחום אחר.
עובדתית השחקנים נמצאים בעמדה נחותה, אין להם שום זכות להודיע על "התפטרות" הזכות לפטר נתונה בידי הקבוצה וגם הזכות לייבש ולפגוע בתנאי העסקה.

הנה עוד חוק מפלה, גוני יזרעאלי פוטר ועכשיו הוא גם לא יכול לקבל שכר במקום עבודה אחר.
אגב איפה ההיגיון בלמנוע ממנו לשחק בליגה השניה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 6:57 pm 
Junior

חיפה אכן התנהגו בצורה דוחה, אבל היא חתיכת חלאה גזענית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 6:59 pm 
Senior

לא הייתי ממהר לקבוע "גזענות" על מה שהיא כתבה.
אני לא מכיר מדינה שאין בה העדפה חוקתית לעובדים שהם אזרחי המדינה על פני עובדים זרים. מה שהיא אומרת גזעני באותה המידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 7:04 pm 
Freshman

עם כל הדיון על גוני ואשתו בצד - למה החוק הזה שאוסר מעבר בין יותר משתי קבוצות טוב?
איך הוא משפר את הליגה? למי הוא עוזר? מה הוא נותן חוץ מלקחת את האפשרות לשחקני השוליים בליגה להתפרנס?
מי היה נפגע עם גוני היה חותם עכשיו בנהריה או קרית גת מהלאומית?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 7:18 pm 
Junior

נו ושוב רחימי "היה על סף דמעות" בזמן שבישרו לו על זה שחותכים אותו. איש רגיש, בעל לב גדול שלא בחר את השחקנים ולכן אי אפשר לבוא אליו בטענה כלשהי. או שאיש שמסתתר אחרי כמה דיסאינפורמציות גדולות כי הוא חושש לצאת מהסבב.

לא לגופו של שחקן, שהרי יזרעאלי כבר על גבול "לא ראוי לליגת על" די הרבה זמן וכבר כתבתי שרומן האהבים של רחימי עם יזרעאלי היה מוזר ואדוק מידי. אבל יש פה דוגמא ברורה לכישלון של רחימי בניהול עמדות הגארדים שהקו המנחה הוא קצר רואי ומטרתה אחת לשרוד. רודריגז, מרטינז והובר כרכז מחליף התחילו את העונה. מרטינז היה פצוע כמה משחקים ואז חזר ארבע חמישה משחקים היה סביר אין סבלנות וחתכו אותו. הובר פתח חלש בשלושת המשחקים הראשונים אז הביאו את יזרעאלי שהתחיל לקבל דקות של רכז ראשון ואפילו עם רודריגז (say what?) עד כדי כך רחימי האמין בו.. אחרי 2-3 משחקים טובים הבלוף מתגלה אבל יזרעאלי עדיין מקבל דקות. בינתיים גאסקינס גם מתערבב לרוטציית הגארדים. במשחקים האחרונים הובר התחיל לחבר כמה משחקים טובים (מה שלא מונע את האפשרות שבמשחק הבא לא ישחק בכלל), רודריגז פוזל החוצה, גאסקינס הופך להיות הרכז, יזרעאלי נחתך ומביאים את ברנדווין.

אפס ראייה ארוכת טווח, רק פלסטר על פלסטר על עוד פלסטר. אם מכבי חיפה כל כך אופורטוניסטית למה לשחקנים ישראליים אסור להיות גם.. ושהם גם אז הם חוצפנים, לא עובדים על המשחק שלהם וידה ידה ידה. האפס סבלנות גם רלבנטית לשחקנים זרים כמובן שחלקם לא זוכים לזמן אקלום כלשהו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 7:53 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

STACK כתב:
מעלה מחדש דיון שהתנהל כאן לפני שנה+-, אז בנושא דגן יבזורי, על ההבדל בין חוקי העבודה בספורט לבין כל תחום אחר.
עובדתית השחקנים נמצאים בעמדה נחותה, אין להם שום זכות להודיע על "התפטרות" הזכות לפטר נתונה בידי הקבוצה וגם הזכות לייבש ולפגוע בתנאי העסקה.

הנה עוד חוק מפלה, גוני יזרעאלי פוטר ועכשיו הוא גם לא יכול לקבל שכר במקום עבודה אחר.
אגב איפה ההיגיון בלמנוע ממנו לשחק בליגה השניה?

גוני "התפטר" מאשדוד בתחילת בעונה, שכחתם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 9:18 pm 
Junior

תומר כתב:
לא הייתי ממהר לקבוע "גזענות" על מה שהיא כתבה.
אני לא מכיר מדינה שאין בה העדפה חוקתית לעובדים שהם אזרחי המדינה על פני עובדים זרים. מה שהיא אומרת גזעני באותה המידה.

נו באמת. מה הקשר בין מדינה שמעדיפה לעודד משרות לאוכלוסיה המקומית לאישה שבעלה נחתך מקבוצה (מסיבות מקצועיות כן?) ומוציאה את עצביה על תאילנדים, סודנים ומה שבא ליד?
זה לגמרי במחוזות האשמת היהודים באבטלה בגרמניה אי שם בשנות השלושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 29, 2018 9:35 pm 
Junior

עכשיו קראתי, הדיון על בלאט משעשע כרגיל עם כל אותם נראטיבים מוכרים ולעוסים.

שאלות ללועסים:

1) אני מניח שמשפחת בלאט והפמליה ממש מחזיקים בכוחה של מילה כתובה מספר 147 בכתבה קטנה של אלי סהר בישראל איום(שבכלל הכותרת שלה מתייחסת לעניין אחר) ככוח משנה מציאות. הרי כוחות הרשע שלהם מתוארים ככל כך חובקים, כל כך יצריים הם ודאי היו יכולים לתזמן קמפיין תקשורתי מרשים יותר לא?

2) מה הבעיה העקרונית שהפמליה של בלאט או כל שחקן אחר לצורך העניין תבדוק את השטח אם היא רואה מצע יותר פורה במקום אחר? מועדונים לא מנסים להשתחרר מחוזים (ראה ערך עמית שמחון שנה שעברה) ? אתם לא הייתם עושים את זה במקום העבודה שלכם?

3)האם כל הפריזמה של שחקן ישראלי צריכה להסתכם במספר הדקות בלבד כמדד להאם הוא צריך לשתוק או לא? יכול להיות תיאורטית שבלאט מעדיף קבוצה שהוא מקבל ההחלטות ולא רץ לפינה לחכות למסירה ושרייס את הולוואי יסיימו לכדרר?

4) אילו שחקנים ישראליים נוספים חוץ מ"שחקני מכבי וירושלים" פלוס בלאט הם סממן לגנום הכדורסלן הצעיר המפונק והעצלן? האם נמרוד לוי התלונן שנה שעברה בראשון, אור סולומון השנה? יפתח זיו השנה? לרוב התקשורת בארץ לא ממש אכפת מה יש לכדורסלני ארצנו הצעירים להגיד מלכתחילה, אז לבנות לכלל העושים בדבר את אותה תדמית לעוסה שראי שעל הקיר מנסה לכפות עלינו. משעשע.

5) מה הבעיה שבלאט אם הוא כל כך נוראי יעזוב? למה ללאומית כל כך אכפת? איך זה ימנע מחולון לקחת אליפות?

6) בלאט נוראי בהגנה בלה בלה. מה עושה חנן קולמן בהתקפה. הוא באמת פקטור מכריע בהגנה הנהדרת של חולון (עם המנהיג הבלתי מעורער קוריי וולדן) ? הוא באמת שומר נהדר כמו לפני שנתיים בחיפה? הוא טוני יאנגר עם קצת הגנה שיירית בסיסית שגם תיעלם שנה הבאה. זה הפרוספקט שחולון צריכה לטפח? מצב הכשרון בעמדות הגארד נוראי והאלטרנטיבות לדקות של בלאט לא מזהירות. מה שלומי הרוש לא היה ברשימת האפס של לאומית שנה שעברה? אז ההגנה שלו נוראית. נו אז? הוא לפחות בן 02.ובליגה הזו משחקים תרנגולות כמו קרפלס והרוש, שחקנים חסרי בינה כמו ברנדווין ועשויים מגבינה כמו שולמן. זאת רמת הכישרון וכנקודת המוצא, ברור שלבלאט יש בה מקום למרות ההגנה שלו.כי יש לו שתי יתרונות על הנייר שלאף גארד ישראלי אין.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:00 am 
Hall of Famer

אני כופה עליך משהו? חס וחלילה. אתה רשאי לחשוב שהם חרוצים ושקדנים עד אין קץ, ולראייה - היסודות המפותחים, גופם השמור והמפותח לעילא, ונקודות החולשה שמשתפרות דרך קבע. אני לא כופה עליך שום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], rony, גמליאל, נורטון ו 33 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: