סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 11, 2024 5:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1055 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 43  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מכבי ת"א מודל 2024/25
הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 1:01 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אם מכבי עושים פלייאין עם הסגל הזה זו הצלחה כבירה של קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 1:03 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
בניה מבריקה של מכבי
מי שרוצה להאמין שאבי אבן עומד מאחורי הבניה, שיבושם לו
אם תמיר בלאט נשאר, הם עושים פלייאוף
יהיה להם מספיק כסף להחתים רכז מעולה אם תחילת העונה תראה שבלאט לא יכול להיות רכז מוביל בקבוצת פלייאוף
דבונטה גרהאם מסקרן מאוד בעיני

לא לא. לא ככה. מה לגבי איזה נימוק או שניים עבור המוני העם הנבערים: מה מבריק בבנייה של מכבי? מה בקריירה של יאקובייטיס עד עכשיו מרמז שדווקא השנה הוא הולך לתת עונת פריצה (בהנחה שמה שנראה עד עכשיו לא מספיק כדי להכתיר את ההחתמה כמבריקה)? מה מבריק בג׳ורדן לויד? וכמובן - מה בהחתמות המבריקות של מכבי, חוץ מעצם הברק שלהן, מלמד אותך שאלה מהלכים של בלאט?

מה לא ברור?
זו בנייה מבריקה כי זה בלאט שבנה, וההוכחה לכך שזה בלאט שבנה היא הבנייה המבריקה כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 1:13 pm 
Freshman

d.k. כתב:
מעניין אם דריל מייקון עדיין רלוונטי. בנוסף לבלאט ויוקבאיטיס, נשמע כמו הימור מחושב שבסוף יכול להפתיע.

רוב הסיכויים שיביאו את מייקון ועוד זר לעמדה 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 2:03 pm 
Junior

הליטאי זו ההחתמה שאני הכי מחכה לראות בשנים האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 2:09 pm 
Junior

נקודה שהעלה דני דניאלי בטוויטר:
ים מדר ויוקובאייטיס, שני רכזים שנבחרו בסיבוב השני בדראפט, שניהם נבחרו לכוכב העולה של היורוליג, שניהם נכשלו העונה בקבוצות צמרת וירדו מדרגה הקיץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 2:52 pm 
Hall of Famer

RREEDDTT כתב:
למכבי יהיה את אחד התקציבים הנמוכים ביורוליג בעונה הקרובה....

את זה כל שנה אוהבים להגיד (לעיתים בניסוחים יותר מעודנים, תקציב נמוך מהממוצע וכו').
בסוף יש את אלבה, פריז, וז'לגיריס שיהיה להם סדר גודל של חצי-שליש (אני מעריך) מהתקציב של מכבי (או מנקודת מבט אחרת - סדר הגודל של הפועל ירושלים).
פרט לכך יש מקבץ של וילבראן (יהיו חלשים, אבל התקציב לא כה נמוך...), באסקוניה (להם יש שחקן במיליון דולר? לא בטוח), וירטוס (עם הסגל המבוגר, ולכן גם אולי אובר-פייד בחלקו), באיירן (אף ללא איבקה) שיהיו אני מניח בסדר הגודל התקציבי של מכבי.
גם יכול להיות שפרטיזן והכוכב לא הרבה מעל (שם תמיד יש כותרות גדולות, ואז מתחילים קצת שיחרורים ומתפרסים דברים אחרים).

בקיצור - לא צריך להגזים.

הוקיץ' כתב:
נקודה שהעלה דני דניאלי בטוויטר:
ים מדר ויוקובאייטיס, שני רכזים שנבחרו בסיבוב השני בדראפט, שניהם נבחרו לכוכב העולה של היורוליג, שניהם נכשלו העונה בקבוצות צמרת וירדו מדרגה הקיץ.

האנקדוטה והדימיון נחמדים.
אבל משהו קטן לגבי "הכוכב העולה של היורוליג" - הליגה מאוד מתבגרת (כבר רשמתי על כך עם מעט סימוכין פה ושם), וכמדומני ששמעתי שבעונה האחרונה למשל - היו רק 3 שחקנים שבכלל עמדו על קריטריוני הבחירה (עד גיל מסוים, משהו כמו 10 דקות בממוצע למשחק)... כך שבפועל, זכייה בתואר הזה היא יותר יוקרתית מאשר בעצם הישג מקצועי מרשים לשחקן צעיר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 3:11 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
נביא בעירו כתב:
uriel17 כתב:
בניה מבריקה של מכבי
מי שרוצה להאמין שאבי אבן עומד מאחורי הבניה, שיבושם לו
אם תמיר בלאט נשאר, הם עושים פלייאוף
יהיה להם מספיק כסף להחתים רכז מעולה אם תחילת העונה תראה שבלאט לא יכול להיות רכז מוביל בקבוצת פלייאוף
דבונטה גרהאם מסקרן מאוד בעיני

לא לא. לא ככה. מה לגבי איזה נימוק או שניים עבור המוני העם הנבערים: מה מבריק בבנייה של מכבי? מה בקריירה של יאקובייטיס עד עכשיו מרמז שדווקא השנה הוא הולך לתת עונת פריצה (בהנחה שמה שנראה עד עכשיו לא מספיק כדי להכתיר את ההחתמה כמבריקה)? מה מבריק בג׳ורדן לויד? וכמובן - מה בהחתמות המבריקות של מכבי, חוץ מעצם הברק שלהן, מלמד אותך שאלה מהלכים של בלאט?

מה לא ברור?
זו בנייה מבריקה כי זה בלאט שבנה, וההוכחה לכך שזה בלאט שבנה היא הבנייה המבריקה כמובן.

בא לי לנפנף את השאלה כמו שעשיתי בעבר כי עצם השאלה מראה חוסר כבוד לקונססטנטיות של בלאט האב
אבל בא ננסה לענות בקיצור
1. בא ניזכר מי היו ארבעת השחקנים שנרכשו על ידי קבוצות עשירות ממכבי, העשירו את מכבי. וויד? הד קייס שנכשל בבאיירן וויטוריה שתיהן לא אריות יורוליג
2. בראון? שיא הקרירה בכוכב האדום, ביאס בצ'אנס שקיבל אחרי הכוכב, וקזאן (לא קבוצת יורוליג בכלל) היה בסדר בעיקר צוות אמריקאים שרץ כמו משוגע בראן אנד בלגאן. למה דווקא הוא? מה יש בו? אבל הנה הוא נבחר ומצליח להיות הרכז הפותח של אלופת אירופה לנבחרות ומוחתם באלופת היורוליג. למרות שאוהדים של מכבי פה "התבאסו" ממנו הוא הולך להיות הרכז המוביל של ספרד באולימפיאדה ולשחק באלופת הירוליג
3. קולסון? רוקי
4. ניבו? בא מאילת וז'לגריס. שוב לא אריה יורוליג ובטח לא החתמה מרשימה

איך זה נגמר?
כולם יודעים
פרופיל המוחתמים הקיץ הזה לא יותר נמוך מפרופיל המוחתמים בקיץ לפני שנתיים
מאחורי הפורפיל עומד אותו בנאדם (אלא אם כמובן אתם מאמינים שעכשיו אבי אבן על המושכות)
רכז? תזכרו שההד קייס כמעט ולא שיחק בסוף העונה ולמרות הפרופיל התקשורתי הגבוה הסטט המתקדמות שלו, היו עלובות. בראון היה רע בסוף העונה. הפוינט הכי טוב של מכבי, נשאר בקבוצה וזו כבר עונת היורוליג החמישית שלו וכל עונה הוא קצת ותר טוב
יוקו? המניה שלו בשפל, אבל הרבה שוכחים שכל הסגל של ברצלונה שיחק מחת לרמה שלו העונה, בעונה שעברה הוא היה הרבה יותר טוב, מי שעקב אחריו בליגה הספרדית ראה שקן הרבה יותר טוב. הוא לא סתם עבר לברצלונה, הוא שחקן שהסקאוטרים מאמינים בו. העונה הזו משקפת ערך נמוך עבורו, זה הזמן לקנות. הוא מצוין לשחק ליד הרכז לעזור בהובלה, יש לו בעיה עם לשחרר כדור, אבל אף אחד לא מושלם, הוא שחקן פיק&רול טוב מאוד
ווין גבריאל זה שיחוק מהסרטים. יש הרבה גבוהים שהיו לא רעים ב NBA והם מחכים להזדמנות או להזדמנות חוזרת לשחק ב NBA. עם עליית השכר ב G ליג והוספת החוזים הדו כיווניים, ירדה מאוד המוטיבציה לעבור לאירופה
באווירה הזו, לשים יד על אחד הבכירים שבהם, שעולה חצי ממוטלי ונקודת ההתחלה שלו ביורוליג גבוה מזו של מוטלי כשהתחיל את מסע היורוליג שלו, זה לא פחות ממבריק. הוא רעב, הוא משחק עכשיו לפי חוקי פיבא ומשחק טוב
הורד וליוואי מספיק זולים שאם הם יבאסו יהיה אפשר להביא מחליף טוב בטח אם המלחמה תגמר
חוצמזה אגיד בפעם ה 300 בניית קבוצת כדורסל זה לא מתמטיקה זה כימיה, והנוסחה של בלאט חוזרת על עצמה גם כאן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 3:26 pm 
Junior

אז האמירה שלך היא שמכבי (או בעצם בלאט לפי התאוריה שפיתחת) לקחה הימורים לפני שנתיים והם הצליחו, אז גם עכשיו הם יצליחו? אגב, בולדווין ובראון גם לפני שנתיים היו הרבה פחות הימור מיוקובאייטיס. זה לא קרוב אפילו. בולדווין היה שחקן של 15+4 בבסקוניה ובאיירן.
אני גם לא ממש הבנתי למה גבריאל זה שיחוק כזה גדול. כי הוא היה על התפר שבין היורוליג לג'י ליג? גם כריס סילבה שחתם בהרצליה הוא כזה והוא אפילו עשה מספרים טובים משל גבריאל.
בקיצור, תלוי אם יש עוד איזה שחקן ברמה גבוהה בקנה, אבל על פניו סיכוי גבוה שהם לא עושים פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 3:28 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם אוריאל על חלק מהדברים, אבל בקשר לגבריאל - "נקודת ההתחלה שלו ביורוליג גבוה מזו של מוטלי כשהתחיל את מסע היורוליג שלו" - זה אולי היגד שנכון טכנית (לא כזה מעניין לטעמי לדקדק ולבדוק...), אבל מוטלי התקדם/מימש/הראה תוצרת מהירה ברמה ש-95% (סתם זורק מספר) מאותם שחקנים עם נקודת התחלה דומה - לא משיגים.
הסיכוי של גבריאל להגיע תוך 2-3 עונות לרמתו של מוטלי בטופ האירופי - הוא נמוך. לא דווקא כי הוא גבריאל, אלא כי מעטים מצליחים.

בסך הכל של הסגל, השיחוק האדיר הוא הורד, שלא אתפלא אם ייתן איזו "עונת טרנס מוריס/שון ג'יימס" - שזה אומר שהוא אולי ייתן תוצרת של השחקן-שניים הכי טובים בקבוצה (אבל עדיין יישאר קצת מאחורי אור הזרקורים של שחקני חוץ שיקלעו יותר וכו').
קל וחומר אם מתייחסים ל- Value for money.

היות שגם אין ביתיות, וגם סביר שיהיו פציעות פה ושם (קל מאוד לשכוח את זה כשמצליחים - אבל למכבי כמעט ולא היו פציעות בשנתיים האחרונות, שזה די מדהים) והסגל לא ממש עמוק ביחס לחלק מהמתחרות - אני חושב שהתסריט הסביר לעונה הזאת הוא מאבק על פליי-אין, וסיום מחוצה לו (מקומות 11-12 נניח).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 3:53 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
אז האמירה שלך היא שמכבי (או בעצם בלאט לפי התאוריה שפיתחת) לקחה הימורים לפני שנתיים והם הצליחו, אז גם עכשיו הם יצליחו? אגב, בולדווין ובראון גם לפני שנתיים היו הרבה פחות הימור מיוקובאייטיס. זה לא קרוב אפילו. בולדווין היה שחקן של 15+4 בבסקוניה ובאיירן.
אני גם לא ממש הבנתי למה גבריאל זה שיחוק כזה גדול. כי הוא היה על התפר שבין היורוליג לג'י ליג? גם כריס סילבה שחתם בהרצליה הוא כזה והוא אפילו עשה מספרים טובים משל גבריאל.
בקיצור, תלוי אם יש עוד איזה שחקן ברמה גבוהה בקנה, אבל על פניו סיכוי גבוה שהם לא עושים פלייאוף.

אם זו הייתה הקבוצה הראשונה של בלאט שמצליחה מעבר להערכות כלפיה בתחילת העונה, הייתה יכול לקרוא לה "הימור שהצליח" אבל זו לא הקבוצה השניה ואפילו לא השלישית. אז אולי זה לא הימור זה פשוט רמה מקצועי גבוהה בבניית קבוצה

מה שאני אומר שבלאט כנראה יודע לזהות מנועי צמיחה, שחקנים שיש סיכוי טוב שיתקדמו בתנאים שאותם הוא הולך ליצור בקבוצה שלו
המאמן, השחקנים האחרים, שיטת המשחק, המטרות

המספרים של בולדווין ובראון היו בקבוצה גרועה בהרבה מאשר ברצלונה ולכן אין מקום להשוואה המספרים של יוקו ובולדווין אחד לאחד
יש פקטור ברצלונה שחייבים להחיל עליו

גבריאל לא נע בין יורוליג לG ליג הוא נע בין NBA לג'י ליג וראיתי את האימפקט שלו ב NBA בזמן אמת, אני בטוח שהוא הולך להיות שחקן יורוליג מצוין, אחרי תקופת הרצה קצרה
הוקיץ' אתה צודק, הרצליה שיחקה אותה שיחוק אדיר בהחתמה. גם שם זה לא במקרה, הבעיה עם הקבוצה הזו שעל כל החתמה טובה יש להם 4 רעות ואת הטובות הם לא מצליחים לשמר
מכבי גם השאירה את סורקין שתכלס היה הגבוה הפורה ביותר שלה בכל מה שרלוונטי לתואר שיחיד שבו זכתה

מי שחושב שמכבי בנתה את הקבוצה הזו כמו שהיא בנתה מ 2015 ועד 2021, זה אומר שהוא חוזה מקום 14-16 למכבי בעונה הקרובה
לא חושב שזה יקרה

אשמח לטעות בכל מה שכתבתי ושמכבי תעשה עונה כו בעונות 2015 עד 2017 לא יהיה מאושר ממני
לצערי זה לא המצב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 4:04 pm 
Junior

יש פה כל כך הרבה דמיונות ודברים שאתה כותב בלי ביסוס שאני לא יודע איך בכלל להתחיל להתייחס לזה.
נניח זה שגבריאל מתחיל ביורוליג מנקודת התחלה גבוהה מזו של מוטלי. לא הבנתי מה זה אומר בכלל ועל סמך אתה כותב את זה, אבל בוודאי שה-20 נקודות למשחק של מוטלי ביורוקאפ יותר רלוונטיות ליורוליג מאשר ה-4 נקודות למשחק של גבריאל ב-NBA.
האמת היא שהרוב פה בכלל מתבסס על זה שבלאט הוא זה שבונה את הקבוצה וזה כנראה מתרחש בעיקר בראש שלך. אני לא ראיתי שום ידיעה שאפילו טוענת שבלאט משמעותי בבניית הקבוצה, בטח שלא כזאת שטוענת שהוא אחראי על הבנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 4:14 pm 
Sophomore

אני חושב שמעבר לסימני השאלה הברורים בנקודת הזמן הנוכחית, צריך לחכות ולראות מי שני הזרים שיסגרו את הסגל.

איני יודע האם אחד מהם יפתח בחמישיה (הגארד הנוסף בוודאות לא), אבל ברור ששניהם יהיו שחקנים משמעותיים מבחינת חשיבותם לסגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 4:40 pm 
מנהל פורום

הוקיץ' כתב:
יש פה כל כך הרבה דמיונות ודברים שאתה כותב בלי ביסוס שאני לא יודע איך בכלל להתחיל להתייחס לזה.
נניח זה שגבריאל מתחיל ביורוליג מנקודת התחלה גבוהה מזו של מוטלי. לא הבנתי מה זה אומר בכלל ועל סמך אתה כותב את זה, אבל בוודאי שה-20 נקודות למשחק של מוטלי ביורוקאפ יותר רלוונטיות ליורוליג מאשר ה-4 נקודות למשחק של גבריאל ב-NBA.
האמת היא שהרוב פה בכלל מתבסס על זה שבלאט הוא זה שבונה את הקבוצה וזה כנראה מתרחש בעיקר בראש שלך. אני לא ראיתי שום ידיעה שאפילו טוענת שבלאט משמעותי בבניית הקבוצה, בטח שלא כזאת שטוענת שהוא אחראי על הבנייה.

אז אתה אומר אסכולת אבי אבן עד שיוכח אחרת?
יש רק גורם מקצועי אחד שפעיל חוץ מקטש והוא דויד בלאט
הקבוצה אמרה אחרי שהוא פרש מתפקיד ראש הוועדה המקצועית שהוא ממשיך לקחת חלק פעיל בקבוצה וזה מעולם לא הוכחש על ידו
אני רואה את הבנייה של תקופת ניקולא/אבן ואת הבנייה הנוכחית ואת זו של 21 ורואה בחירה מאותו סוג שעשו את 2014 ביורוליג וגם את אלה שעשו את שתי אליפויות היורוליג
בדימיון שלי?
תן לי קרדיט שאני אמרתי אותו דבר על קיץ 21, אמרתי שאני רואה שינוי מחובבנות למקצוענות בזמן אמת באותו קיץ, לא אחר כך

אני יכול לטעות בכל התחזית שלי?
ברור שכן, בלאט כבר בנה קבוצות שלא הצליחו, אבל אחוז ההצלחה שלו גבוה מאוד
אבל להגיד שהיא לא מבוססת כי מספר X לא שווה למספר Y זאת מתמטיקה וזהו שבניית קבוצת כדורסל זה לא מתמטיקה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 5:08 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
היות שגם אין ביתיות, וגם סביר שיהיו פציעות פה ושם (קל מאוד לשכוח את זה כשמצליחים - אבל למכבי כמעט ולא היו פציעות בשנתיים האחרונות, שזה די מדהים) והסגל לא ממש עמוק ביחס לחלק מהמתחרות - אני חושב שהתסריט הסביר לעונה הזאת הוא מאבק על פליי-אין, וסיום מחוצה לו (מקומות 11-12 נניח).

רק הפציעה של בולדווין, השחקן הכי טוב של הקבוצה, ברגע הכי קריטי של העונה, שכנראה מנעה פיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 5:23 pm 
מנהל פורום

פה אני לא מסכים
ההישג של מכבי עם בולדווין זה שהיא ידעה להקטין את הנזקים, לרכב על התקופות הטובות ולנצל אותם, הוא שחקן רע מאוד במאני טיים
כך שהצלחתם למכור את המניה שלו בשיא וזו השורה התחתונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 7:39 pm 
Freshman

uriel17 כתב:
פה אני לא מסכים
ההישג של מכבי עם בולדווין זה שהיא ידעה להקטין את הנזקים, לרכב על התקופות הטובות ולנצל אותם, הוא שחקן רע מאוד במאני טיים
כך שהצלחתם למכור את המניה שלו בשיא וזו השורה התחתונה

אוריאל הסכמתי בהכל אבל להגיד שוויד רע במאני טיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 7:50 pm 
Sophomore

בולדווין לטעמי הוא השחקן הטוב ביותר ששיחק בארץ בעשור האחרון - האנטי של אוריאל לא ברור לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:06 pm 
מנהל פורום

חבל שאין ביורוליג סטט מתקדמת
היינו כנראה קורעים את המסכה מהפייק הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:10 pm 
מנהל פורום

הוא סוס פרא חסר כיוון, כשהוא רץ במקרה לכיוון הנכון הקבוצה מרוויחה וכשהוא לא, חייבים לספסל או להזיז לתפקיד קטצ' אנד שוט
למזלכם לא תצטרכו לבדוק את זה בקרוב
אבל תמיד אפשר להזכיר איך האופי השביר שלו הביא להרחקה ולמשחק של עצבים מול מונקו
איך בגמר הגביע 23 העיף כדור ליציע באיבוד קריטי אחרי ששהגנה הטרילה אותו
ואיך האמונה שהוא סופר מן השביתה אותו מלשחק בסדרה מול פאו
הוא דפוק במוח
מקבל החלטות גרועות במצבים קריטיים

תאמינו לי, הרווחתם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:14 pm 
Sophomore

אולי הוא סוס פרא - אבל סוס הפרא הזה (הוא ולא אחרים) הביא את מכבי ב-2 העונות להיות במרחק יריקה מהפיינל פור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:15 pm 
Sophomore

גם על מייק ג׳יימס אתה יכול לומר דברים דומים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:17 pm 
Junior

מיכאל כתב:
אולי הוא סוס פרא - אבל סוס הפרא הזה (הוא ולא אחרים) הביא את מכבי ב-2 העונות להיות במרחק יריקה מהפיינל פור

ולקחת תואר אחד בארץ בכל עונה. בקושי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:37 pm 
Freshman

אתם קצת שוכחים שבמשחקים החשובים הוא צריל לקחת הכל לבד כי בראון קבוע היה נעלם, ניבו מול סנטרים ברמה גבוהה לא יכול לבוא לידי ביטוי בהתקפות יותר מידי, לא היה 4 שקולע הוא דיי היה לבד, מול מונאקו הוא נתן תצוגה ששוכחים עם 30+ נקודות שכולם לגמרי היו אאוט.ומה עם הצד השני של המגרש?גם בהגנה הוא אדיר, לא נמצא גארד עם יכולות כאלה בשני צידי המגרש עוד הרבה זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:52 pm 
Freshman

מנהיים מפרסם שמכבי עוקבת אחרי פייר מפנר לעמדה 3, לא יודע מה אני חושב על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 24, 2024 8:56 pm 
Junior

uriel17 כתב:
הוא סוס פרא חסר כיוון, כשהוא רץ במקרה לכיוון הנכון הקבוצה מרוויחה וכשהוא לא, חייבים לספסל או להזיז לתפקיד קטצ' אנד שוט
למזלכם לא תצטרכו לבדוק את זה בקרוב
אבל תמיד אפשר להזכיר איך האופי השביר שלו הביא להרחקה ולמשחק של עצבים מול מונקו
איך בגמר הגביע 23 העיף כדור ליציע באיבוד קריטי אחרי ששהגנה הטרילה אותו
ואיך האמונה שהוא סופר מן השביתה אותו מלשחק בסדרה מול פאו
הוא דפוק במוח
מקבל החלטות גרועות במצבים קריטיים

תאמינו לי, הרווחתם

אז מה לעזאזל עבר לדיוויד בלאט בראש כשהוא הביא אותו למכבי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1055 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 93 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: