סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מרץ 02, 2025 6:26 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:07 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חיפה התנהגו זוועה, ההתבטאויות של האישה מגעילות אבל נכתבו בכעס, ורז גל ברשלנות מקצועית של ממש. You had one job! וזה לא שהוא לא מעורבב כהוגן במכבי חיפה ומיצג שם שחקנים נוספים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:11 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מבחינת רז גל זו רשלנות של ממש. אני במקום גוני תובע אותו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:49 am 
Junior

אל תיסוג להקצנות ילדותיות. האמת שקפצת על איזו מסקנה על חושית של לאומית כדי לדחוף עוד מאותה תעמולה. לגבי הפיזיות ענו לך אבל אתה בשלך ראית משחקים של האולימפית הקיץ? מי משכבת הגיל הזאת לוקה בגופו? זיו הוסיף כל כך הרבה שרירים השנה (לדעתי יותר מידי) שהוא גורם לדיברתולומיאו להיראות קטן לידו לא רק בגובה, אלטיט הוסיף מסת שריר ניכרת הקיץ גם גוט, קולשוב ושוכמן שנים בנויים פיזית מעולה, לוי הוסיף מסת שריר השנה, אפילו זלמנסון שהוא ההקצנה הכי בולטת ושק חבטות אהוב אחר בפורום איבד כמה קילוגרמים שהפכו אותו לשחקן התקפה יעיל ברמת הליגה. גם ברמת כוכבי הנבחרות הצעירות שראיתי הקיץ לא איתרתי איזו אטרייה עצלנית. צא מהשריטות בתקליט.

יש הרבה סיבות למה שחקנים לא מפתחים את המשחק שלהם מעבר לפשטנות של עצלנים.. מפונקים.. לא עובדים על המשחק שלהם וכו.

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:59 am 
Hall of Famer

אל תכניס את היריבויות שלך לדיון זה. לא קפצתי על שום מסקנה של לאומית אלא על ידיעה שפורסמה וגם עליה כתבתי "אם זה נכון", ואני עומד מאחורי מה שאמרתי. תמיר בלאט מקבל 23 דקות בקבוצה הכי טובה בארץ היום, ואם הוא לא מרוצה ממעמדו בקבוצה שיש לה קו אחורי כמו הולוויי ורייס וקורי וולדן כשהוא בריא - אז כן, הוא חוצפן שחי בסרט לגבי יכולותיו היחסיות. שיעבור לגלבוע ונראה כמה דקות יקבל.

וכן, ענו לי על הפיזיות. זה אומר שאני חייב לקבל את התשובה? על אירופה אני לא יודע כי אני לא רואה משחקי נוער מאירופה, אבל משחקי תיכונים מארה"ב ראיתי ואני לא מקבל את הטענה של ודים לפחות לגביהם. ואם אתם טוענים שבגיל 18 אין הבדל, אז תסבירו לי מאיפה באים ההבדלים אחר כך, בגיל 24-26. למה הכוכבים הכי גדולים של הכדורסל הישראלי נראים בגיל 30-31 כאילו יצא האוויר מהגוף שלהם. למה כמעט כל זר שמגיע לפה, ויהא מצ'וקמק ככל שיהיה, נראה כמו ספסימן פיזי ליד הישראלי.

ואם יש הרבה סיבות למה שחקנים לא מפתחים את המשחק שלהם, אנא פרט אותם. ואחרי שתעשה זאת, תסביר למה אצל שחקנים ישראלים זה כל כך נפוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 1:15 am 
Sophomore

ראי, אני לא חושב שכל הישראלים עצלנים שלא עובדים על עצמם פיזית או על המשחק שלהם, אם זה הטיעון שאתה מנסה לטעון, ותקן אותי אם אני טועה. אני חושב שיש כאן גם שילוב של מאמנים לא מקצועיים ובכללי תרבות פיתוח שחקנים לוקה בחסר.
אלכסנדר אמר בראיון לא מזמן שבNBA מתייחסים אליך כמו סוג של עכבר מעבדה. רואים את הנתונים שלך, מנתחים איך למקסם את היכולת שלך בהתבסס עליהן, ויש מסביבך צוות שלם שדואג להתאים לך תוכנית מסוימת. כנראה זה ככה ברוב הקבוצות שם.
אז בסדר, באירופה כנראה אין תרבות כזו, אבל בין המדינות אני מניח שיש הבדל ברמת ההשקעה בפיתוח שחקנים. מה יש בקבוצות בישראל? אין לי מושג, לא יודע אם יש בכלל משהו. שחקן בן 21 מגיע לאימון, עובר אימון כמו השחקנים בני ה34, והולך הביתה. אני מניח שזה המצב ברוב הקבוצות. אולי אני טועה, אבל לא קיבלתי שום אינדיקציה אחרת ממה ששמעתי לאורך השנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 1:59 am 
Hall of Famer

ערן, אני מסכים שיש בעייה קשה באימון בכדורסל הישראלי, ולמעשה היא מתחילה הרבה לפני גיל 21. כתבתי פה כמה פעמים בעבר שהאימון בגילאים הצעירים זו בעיית הבעיות של הכדורסל הישראלי הרבה לפני הכל. היסודות שחסרים פה לכל כך הרבה שחקנים זו תוצאה קודם כל של זה, לדעתי.
ועדיין, אני מצפה משחקן מקצועני שזו פרנסתו שידאג ליכולות שלו וישפר את חולשותיו. כמו שמהנדס עושה השתלמות או לוקח קורס ולומד טכנולוגיה חדשה או מתעמק במשהו שהוא לא מבין וחיוני לעבודתו. אם צריך לעבוד בפגרה עם מאמן אישי, קח מאמן אישי ותעבוד בפגרה. תדאג לגוף שלך שלא תגיע לגיל 30-31 ותיראה כמו בלון מפונצ'ר, כמו שקורה לכמה וכמה שחקנים ואפילו כוכבים גדולים בכדורסל שלנו.
בזמנו אחרי האליפות של חיפה היה פה ת'רד על גל מקל (של לפני תקופת ה-NBA שקצת ניפחה אותו...) ועל איך הוא מהווה דוגמא ומופת בהשקעה האישית שלו ובדגשים שהוא שם על שיפור הנקודות החלשות שלו. חבל שזה היה היוצא מהכלל שמעיד כל הכלל, כי המקרה הנפוץ הרבה יותר הוא שחקן שמסתפק באזור הנוחות שלו, וחי עם מה שיש עד הדעיכה.

אבל עוד לפני זה, כשאתה מקבל 23 דקות בקבוצה הכי טובה בליגה שבה משחקים בתפקידים שלך השחקנים הכי מוכשרים ושנמצאים בכושר הכי טוב בארץ - כן, יותר טובים אפילו ממך, ירום הודך - כדאי שתהייה קצת יותר צנוע. שוב, בהנחה שהידיעה שפורסמה נכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:45 am 
Junior

http://www.israelhayom.co.il/article/545721

ציטוט:
גוני יזרעאלי, באמצעות סוכנו רז גל, מנסה להחתים את כל קבוצות הליגה על מסמך, ולפיו יותר לו לעבור קבוצה נוספת העונה, בניגוד לתקנון איגוד הכדורסל שאינו מאפשר זאת.

אם יצליחו להחתים 12 קבוצות, יפנה יזרעאלי לנשיאות בית הדין העליון בבקשה מיוחדת להתיר לו לשחק העונה, אחרי ששוחרר שלשום ממכבי חיפה. ככל הנראה יזרעאלי מעוניין לעבור לגלבוע/גליל, המעוניינת ברכז ישראלי בעקבות פציעתו של יחזקאל סקוורר. סיכוייו של יזרעאלי אינם גבוהים, מאחר שחלק מראשי קבוצות הליגה אינו רוצה להפוך את הנושא לתקדים.

"אי אפשר בגלל שחקן כזה או אחר לכופף את התקנון", אמר אתמול אחד מראשי הקבוצות. רז גל לא נשמע אופטימי: "הוצאנו היום בקשות לכל קבוצות הליגה. נראה אחרי החג מי חותם. גם אם יחתמו, זה עדיין צריך לעבור את נשיאות בית הדין, כך שהסיכוי לא גבוה"
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 9:38 am 
מנהל פורום

יהיה מצחיק אם זה יאושר אבל אף קבוצה לא תרצה להחתים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 9:56 am 
Freshman

מצליח לחשוב על הגיון בחוק הזה איכשהו, אבל מה ההגיון שאי אפשר לשחק גם בלאומית או בכל ליגה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 10:06 am 
Hall of Famer

אם כבר, הדבר הלא הגיוני פה הוא שרז גל הוא עדיין הסוכן שלו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 11:40 am 
Junior
סמל אישי של המשתמש

Mano כתב:
מצליח לחשוב על הגיון בחוק הזה איכשהו, אבל מה ההגיון שאי אפשר לשחק גם בלאומית או בכל ליגה אחרת?

מועד ההעברות נגמר שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 11:58 am 
Junior

זה שיש פה שחקנים ישראלים בני 29 פלוס עם גוף לא מפותח זה ידוע, אבל כאמור אפשר לעשות אדפטציה ולראות שבגיל האולימפית דרומה דווקא אין בעיה כזו.

שוב העשרים דקות פלוס של בלאט לא מספרות את הסיפור. הוא צריך להשתפר ולהתמקצע בקבוצה שתיתן לו להריץ את התרגילים ולנסות להשתפר כרכז ופליימייקר. יותר משחקים כמו מול אולדנבורג יותר משחקים של שבעה אסיסטים על שני איבודים. השלשות פחות מעניינות לצורך העניין. עכשיו שהדומיננטיות של רייס בשיא, הולוואי חזר לכושר תפקידו, התפקיד של רוב שחקני חולון הוא לרוץ לפינות ולחכות למסירה. אם יש לו הזדמנות לשפר את האספקט הזה בקבוצה אחרת והוא בודק את האפשרות למה לא? לא מבין גם מה האינטרס של חולון לא לשחרר שחקן כל כך גרוע כשיש לה הזדמנות לקדם פרח כדורסל מרענן ומבטיח כמו חנן קולמן.

לצורך העניין יניב סולומון היה צריך להפעיל את נוהל שורה 147 בכתבה של אלי סהר כדי להימלט משמוליק ברנר ומכבי ראשון כבר אחרי המשחק מול מכבי חיפה בסיבוב הראשון. שם אותו מאמן מהולל הכניס אותו בזמן זבל ברבע הרביעי והיה כל כך לחוץ והיסטרי מירידת ההפרש לעשרים וקצת שהטיס את סולומון חזרה לספסל. אני מדבר על הלחץ וההיסטריה של רחימי, ברנר וזילברשטיין מתחילת השנה. זילברשטיין השתלט על עצמו, שני הראשונים לא. רחימי במילים שלו "מרגיש שהוא בקו האש" וחושש לצאת מהסבב הוא לא ייתן לשחקן ישראלי צעיר הזדמנות no matter what.

סיבות אלטרנטיביות לאי התקדמות של שחקנים: בעיות מנטליות בראש וראשונה, יש שחקנים שלא קוראים את המשחק נכון וזה אספקט שקשה לשפר, פציעות השמידו לכדורסל הישראלי כמה פרוספקטים, מאמנים ישראלים שלחוצים לצאת מהסבב (רחימי את ברנר), עבודה לא נכונה מגיל צעיר ובמסגרת הקבוצות וכן יש גם שחקנים מפונקים/עצלנים אך אני לא רואה איך הם הפכו לרוב המוחלט. יש שחקנים שנכשלים אני מתאר לעצמי וזה לא קשור בהכרח לפינוק.

בכתבה שראיתי עם נמרוד לוי בערוץ בספורט. יש לו מאמן כושר אישי שצמוד אליו מספר שנים. בהקשר לשאלה של ערן מי מממן לו את זה? הוא לוקח ייעוץ של תורפ מי מממן לו את זה? יפתח זיו אם אני זוכר נכון נסע בקיץ עם עוד שחקן ישראלי למחנה אימונים בארהב אצל אותו תורפ. יכול להיות שרק שחקנים שההורים שלהם ממון בכיסם יכולים להרשות לעצמם תוספות ופינוקים כאלה?

“I tell ya. I’d have to deck Nate. I’d have to deck him. He be coming and I’d lay one of those picks on him and he’d have to pick his teeth up off the court

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:28 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
ערן, אני מסכים שיש בעייה קשה באימון בכדורסל הישראלי, ולמעשה היא מתחילה הרבה לפני גיל 21. כתבתי פה כמה פעמים בעבר שהאימון בגילאים הצעירים זו בעיית הבעיות של הכדורסל הישראלי הרבה לפני הכל. היסודות שחסרים פה לכל כך הרבה שחקנים זו תוצאה קודם כל של זה, לדעתי.
ועדיין, אני מצפה משחקן מקצועני שזו פרנסתו שידאג ליכולות שלו וישפר את חולשותיו. כמו שמהנדס עושה השתלמות או לוקח קורס ולומד טכנולוגיה חדשה או מתעמק במשהו שהוא לא מבין וחיוני לעבודתו. אם צריך לעבוד בפגרה עם מאמן אישי, קח מאמן אישי ותעבוד בפגרה. תדאג לגוף שלך שלא תגיע לגיל 30-31 ותיראה כמו בלון מפונצ'ר, כמו שקורה לכמה וכמה שחקנים ואפילו כוכבים גדולים בכדורסל שלנו.
בזמנו אחרי האליפות של חיפה היה פה ת'רד על גל מקל (של לפני תקופת ה-NBA שקצת ניפחה אותו...) ועל איך הוא מהווה דוגמא ומופת בהשקעה האישית שלו ובדגשים שהוא שם על שיפור הנקודות החלשות שלו. חבל שזה היה היוצא מהכלל שמעיד כל הכלל, כי המקרה הנפוץ הרבה יותר הוא שחקן שמסתפק באזור הנוחות שלו, וחי עם מה שיש עד הדעיכה.

מה שאתה אומר לגמרי נכון בתיאוריה, אבל קשה מאוד לשחקנים צעירים למצוא כיוון לעצמם אם אין יד שמכוונת אותם. יכול מאוד להיות שיש שחקן צעיר מאוד מוכשר, שמוכן לעבוד קשה, אבל לא עושה את זה כי אין אף אחד שידריך אותו כיצד לעשות את הדברים, ויבנה לו תוכנית מסודרת שתכניס אותו למסגרת נכונה. תמיד אפשר להגיד ששחקן יכול ללכת לחדר כושר ולפתח שרירים, זה אחלה ותמיד מומלץ, תופעת השחקנים הישראלים השחיפים היא תופעה ידועה, אבל יש גם הרבה כאלה שאינם שחיפים. משמע הם כן מנסים לעבוד, וגם מצליחים במידה מסוימת. אפילו ליאור אליהו, שידוע בעצלנותו, מחזיק במימדי גוף מרשימים למדי, כנראה שילוב של גנטיקה ותקופה בה כן עבד על עצמו קצת, מה שהספיק.
מה שאני מנסה להגיד זה שעם תוכנית מסודרת לפיתוח שחקנים ישראלים, עם אנשי מקצוע, אפשר לשפר אפילו את אלה העצלנים. תן להם מסגרת אימונים אישית, תכריח אותם חוזית לעמוד במסגרת הזו, ואפילו הם ישפרו את המשחק שלהם. קל וחומר שחקנים שכן מוכנים לעבוד על עצמם, שירוויחו המון מכאלה תוכניות.
אפשר לבוא בטענות לשחקנים שהם לא עובדים קשה מספיק, אבל אני לא חושב שהישראלי הממוצע עצלן יותר מהאמריקאי הממוצע. פשוט שם יש את המערכת שמעלה את רצפת ניצול הפוטנציאל עבור כל השחקנים, המשקיענים ואלה שפחות.
הבעיה היא שלאף קבוצה אין באמת אינטרס להשקיע כסף בכזו תוכנית, במקום משכורת של עוד זר בעונה, כשיודעים שיחטפו להם כל שחקן שהם יגדלו במוקדם או במאוחר. כאן נכנס תפקידה של המנהלת וגם של האיגוד, לעבוד יחד ולהגיע לפתרון שיתגמל קבוצות שמקימות תוכניות כאלה, במקום לתת עוד כמה גרושים לקבוצה שמשחקת עם 4 זרים במקום 5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 12:39 pm 
Hall of Famer

החתול יובב כתב:
שוב העשרים דקות פלוס של בלאט לא מספרות את הסיפור. הוא צריך להשתפר ולהתמקצע בקבוצה שתיתן לו להריץ את התרגילים ולנסות להשתפר כרכז ופליימייקר. יותר משחקים כמו מול אולדנבורג יותר משחקים של שבעה אסיסטים על שני איבודים. השלשות פחות מעניינות לצורך העניין.

לצורך העניין יניב סולומון היה צריך להפעיל את נוהל שורה 147 בכתבה של אלי סהר כדי להימלט משמוליק ברנר ומכבי ראשון כבר אחרי המשחק מול מכבי חיפה בסיבוב הראשון. שם אותו מאמן מהולל הכניס אותו בזמן זבל ברבע הרביעי והיה כל כך לחוץ והיסטרי מירידת ההפרש לעשרים וקצת שהטיס את סולומון חזרה לספסל. אני מדבר על הלחץ וההיסטריה של רחימי, ברנר וזילברשטיין מתחילת השנה. זילברשטיין השתלט על עצמו, שני הראשונים לא. רחימי במילים שלו "מרגיש שהוא בקו האש" וחושש לצאת מהסבב הוא לא ייתן לשחקן ישראלי צעיר הזדמנות no matter what.

אז זהו - ששני איבודים זה דווקא כן הממוצע של בלאט ( 2.1 ליתר דיוק , שהיו גם יותר טרם החודש האחרון בו כאמור הכדור אצלו קצת פחות ביד ) , אבל 7 אסיסטים דווקא לא ( לא ש-4.5 בממוצע למשחק זה רע , גם היחס עם האיבודים בהחלט מתקבל על הדעת ) .

אבל בפסקה השנייה אתה סוג של סותר את הדעה שלך לגבי בלאט והסיטואציה שלו - שהרי אם כה קשה לקבל קרדיט אצל אותם מאמנים היסטריים שציינת , וכמה קבוצות אחרות הרי די עמוסות בשחקנים ישראלים , ובפרט רכזים ( זיו ובן-צבי בנהריה , ברקוביץ' וניסים באילת וכו' ) - כך שאולי יש איזו קבוצה בודדת או שתיים לכל היותר ( ואני אפילו לא בטוח שזה המצב ) שבלאט יכול לקבל בה את הכדור ביד ודקות משחק רבות , ולכן כל התלונות שלו קצת מנותקות מהמציאות ( כמו של חלק מהקולגות שלו , כמו שתואר רבות כבר בדיון כאן ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:01 pm 
Junior

ברקוביץ וניסים הם לא מדד לכלום. אם כבר אבן הנגף היא אמסלם שכבר הודיע שמי שלא חותם שם לטווח ארוך.. הוא לא מעוניין בו.

התלונות לכאורה. ואם יש סיטואציה טובה יותר שנוצרה לה במקום אחר למה לא לבדוק את השטח? מניח שבלאט העדיף את חולון בעיקר עקב פקטור אירופה וכל עוד היה את זה והולוואי לא חזר לעצמו אז הוא הרגיש יותר משמעותי. עכשיו שתשעים אחוז ומעלה מההחלטות של חולון מתקבלות על ידי שני שחקנים אז באופן כללי הוא די מיותר שם.

גליל. הרצליה ונס צי יכלו להיות אופציות טובות עכשיו. יכול להיות ש"המעמד" שלו היה מכריח את רחימי להתייחס אליו אחרת. אחרי הכל הם הקבוצה הכי גרועה בליגה בקליעה מבחוץ ואם קבלת ההחלטות שלהם תרוכז בידיהם של גאסקינס (לא נראה רכז טבעי) ועודד ברנדווין אז גם פה בלאט היה יכול לתרום

לא אמרתי ששבעה אסיסטים הם הממוצע - אלה שלעתיד שלו יותר משחקים כאלה מרשימים וחשובים ממשחקים שהוא נעמד בפינה ודופק שלוש ארבע שלשות כמו במשחק מול מכבי בסיבוב הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:01 pm 
Sophomore

יש פה המון גורמים ללמה השחקן הישראלי לא מתפתח וכנראה כל התופעות שתוארו כאן נכונות.

אם להתעמק טיפה יותר, הייתי מפלח את שוק השחקנים הישראלים לשתי קבוצות -
1. הכוכבים - אלו שבגלל סייז, אתלטיות, כישרון או כל סיבה אחרת מקומם ככדורסלן מקצוען בליגת העל מובטל להם בשנים המשמעותיות של גיל 20-28 (אחרי זה גם אם לא כבר קשה לפתח). אלו שחקנים כמו יותם, לימונד, ליאור, ברטי, מקל, כספי, מנקו וכו. לדעתי רוב הטענות על עצלות וכו הן לקבוצה הזאת. כלומר יש כאלו מביניהם (נגיד מקל, כספי) שהאמביציה שלהם מאד גדולה ומקור המוטיבציה שלהם הוא פנימי ואז הם ממשיכים לעבוד על עצמם קשה כמו שראי תיאר ולכן בד"כ מגיעים לרמות גבוהות מהליגה שלנו. אבל חוץ מיחידי סגולה כאלו רוב השחקנים בקטגוריה הזאת בסוף לוקחים כמובן מאליו אך העובדה שהם מתפרנסים (ויפה) ממשחק כדורסל ונכנעים לפיתוי של לוותר על לשאוף לשמיים בליגות המובילות ולהתרכז באזור הנוחות של בליגה המקומית שבחסות החוק הרוסי נותנת להם הבטחת הכנסה דיי גבוהה ללא צורך להשתפר. ברגע שמחשבתית הם מתחילים להשוות את עצמם רק לישראלים בליגת העל ולא לשחקני כדורסל באופן כללי הם גם מפתחים לעצמם תחושה של כוכבים מה שיוצר חוסר תיאום ציפיות גדול בינם לבין הקבוצות שלהם (למשל אני בטוח שברטי לא חיי בתחושה שהוא אפילו לא בין 50 השחקנים הטובים בליגה ושיש לו מזל שהוא בכלל נכלל בסגל של קבוצת צמרת) ובכל מקרה מכניס אותם למוד מחשבתי שלא מעודד עבודה קשה וסיזיפית כדי להשתפר. תחת הקטגוריה הזאת נמצאים ליאור, כדיר, בר טימור ורוב חברי קבוצת ״הכוכבים״. ד"א הקבוצה הזאת מזכירה מאד את שחקני הכדורגל הישראלים שעברו תהליך דומה (רק ששם זה עם הרבה יותר כסף..)

2. הפועלים - אלו רוב השחקנים הישראלים בליגת העל, שחקנים שבכיף יכולים ״לצאת מהסבב״ ולחזור לליגה השנייה תוך שנתיים ובעקבות צריכים להילחם על המקום שלהם. שחקנים שהיו פחות מוכשרים לא מספיק גבוהים ופיזיים לעמדה שלהם. כאן דווקא אני בכלל לא חושב שיש בעיית מוטיבציה וגם אין שום הבטחת הכנסה ולכן הם לדעתי נלחמים על מקומם. המוצלחים מביניהם (נגיד מורן רוט) עוברים לקבוצת הכוכבים. כאן אני שם שחקנים כמו סקוורר, שוכמן, טל דן וכו׳.

איך מצליחים לאתגר את הקבוצה הראשונה ועדיין לשמור אותה בישראל? אפשר לבטל את החוק הרוסי בכלל. אפשר להגדיר שכל ישראלי שמרוויח מעל סכום מסוים לא מוגן בחוק רוסי (משמע יאלץ להילחם על מקומו מול זרים אבל גם יוכל להרוויח כמוהם) ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:08 pm 
Hall of Famer

לא יודע מה זה "מדד לכלום" . אלו דוגמאות לשחקנים שייקחו לו הרבה דקות באם נניח יגיע לאילת ( לצד שמחון ורוזפלט כישראלים הנוספים ) .
בהרצליה הוא לא יקבל יותר מדי החלטות . דאוסן ואדריאן הם הבאנקרים ההתקפיים ולא יורדים כמעט לספסל . בנוסף אחד מבין גרין וטריש תמיד על המגרש ( ולעיתים אף שניהם ) ודומיננטי בצד ההתקפי . לצד כל הנ"ל אני מאמין שתום מעיין עדיף על בלאט מבחינת הדברים שהוא נותן לקבוצה ( לחץ על הכדור , טיסה למתפרצות וכו' ) .
בנס ציונה הסיפור בכלל יהיה מוזר , כי יש 3 זרים דומיננטיים בקו האחורי , ולצידם נאור שרון ( שלא מקבל קרדיט רב לאחרונה ) , גולן גוט ואלעד הופמן . כלומר בתסריטים מסוימים בלאט בקושי רואה מגרש שם ...
לגבי גליל כמובן שהצדק עמך , אבל רק בזכות הטיימינג הנוכחי עם הפציעה של סקוורר ( שהרי לפניה גם כן לבלאט היה קשה מאוד להשתלב לצידו ולצד שוכמן ) .

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ו' מרץ 30, 2018 2:13 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:12 pm 
Hall of Famer

גמליאל כתב:
איך מצליחים לאתגר את הקבוצה הראשונה ועדיין לשמור אותה בישראל? אפשר לבטל את החוק הרוסי בכלל. אפשר להגדיר שכל ישראלי שמרוויח מעל סכום מסוים לא מוגן בחוק רוסי (משמע יאלץ להילחם על מקומו מול זרים אבל גם יוכל להרוויח כמוהם) ועוד.

אתה לא באמת רציני עם אפליית השכר הזאת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:37 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
גמליאל כתב:

אתה לא באמת רציני עם אפליית השכר הזאת

לא חשבתי על זה לעומק זה ליטרלי קפץ לי בראש כשסיימתי לכתוב את הפוסט. וכן אני יודע שזה נשמע קצת הזוי וכן אני בעצמי עוד חושב על זה. בעיקר מייאש שאין המון דרכים להכניס מוטיבציה באותה קבוצה כוכבים מקומיים בלי להסתכן בלהפוך לליגה של זרים בלבד.

ד"א לא בטוח שהייתי מגדיר את זה כאפלייה. תחשוב על זה ככה שכל קבוצה מחייבת בחוק זה לתת ייצוג לשחקנים ישראליים משלימים ובסופו של דבר זה יגרום ליותר שחקנים ישראלים לשחק בליגת העל (כלומר 2 בהגנת חוקי רוסי ועוד אלו שמספיק טובים להילחם על מקומם). לנבחרת זה ללא ספק יתרום כי זה יחויב אותם להשתפר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 30, 2018 2:40 pm 
Hall of Famer

אני מסכים איתך לגבי "בעיית התמריצים" שיש לנו כאן
אבל זה לא פיתרון ישים משום בחינה שהיא

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 04, 2018 11:52 pm 
Junior
סמל אישי של המשתמש

זר שמיני ואחרון למכבי חיפה -ת'רסון בורל ,גארד-פורוורד בן 25 , שיחק שנתיים בממפיס בג'יליג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 1:32 pm 
Hall of Famer

אז כרגע יש 3 קבוצות במירוץ נגד הזמן 1 למאי
נהריה שמחפשת שחקן פנים
חולון שמחפשת שחקן לעמדות3_4
ירושלים שמחכה לטיילור רוצ'סטי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:27 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
נהריה שמחפשת שחקן פנים

ואני עדיין מחכה לכתבה שהבטחת על איגור קולשוב, עבר איזה חודש מאז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:49 pm 
Hall of Famer

ירושלים לא במירוץ. או שרוצ'סטי ישתחרר בסוף האדריאטית הרבה לפני הזמן, או שימשיך לליגה הסרבית ולא יהיה זמין בשום זמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 10, 2018 11:56 pm 
Junior

אדום88 כתב:
RREEDDTT. כתב:
נהריה שמחפשת שחקן פנים

ואני עדיין מחכה לכתבה שהבטחת על איגור קולשוב, עבר איזה חודש מאז

שם: אדום88
צבע אהוב: אדום
מספר אהוב: 87
תחביב: להתווכח עם בוטים

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 663 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: